wili23 258 Napisano 26 Czerwiec 2015 Pada można lądować przy wyłączonej konsoli jak dla mnie bomba :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 26 Czerwiec 2015 No i teraz zaczynam się mocno drapać po głowie hahahaJeżeli chodzi o te exy na Sonce, ja gram już od czasów PSX'a więc te gry przestały na mnie robić jakieś większe wrażenie, po prostu się znudziłem. Ja wiem, że jest Uncharted, Killzone, że są japonki etc., nie obchodzi mnie to w tej chwili. Na PS5 też pewnie będą. To nie jest też tak, że ja kupuje konsole na zawsze i staje się fanboyem, nie, ja jestem graczem, jest dla mnie kilka ważnych, jak nie najważniejszych czynników, które musi spełnić konsola by zagościła u mnie na dłużej, przede wszystkim usługi sieciowe, uwielbiam grać w multika, grając na Sonce coraz bardziej zaczyna mnie to denerwować, wiem, że niektóre gry są w słabszej rozdzielczości, ale co z tego? Czy to widać na telewizorze? No nie bardzo, z drugiej zaś strony gry na klocka działają coraz lepiej, wydaje mi się, że na PS4 na siłę ładują to 1080p, a potem są problemy z frameratem. W nowym Batmanie podobno obcięli efekty zadymienia i smogu, żeby to działało w miarę płynnie. To są duperelki, ale jednak coś w tym jest.Co do menu konsoli w xbonie to uważam, że jest dużo bardziej rozbudowane, może i początkowo trudno coś znaleźć, ale gdy uporamy się z tym wszystkim i dostosujemy go do własnych upodobań, to wygląda lepiej i działa dużo sprawniej, przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie. Poza tym szykuje się jakiś nowy dashoard w związku w wypuszczeniem Windows 10 i DX12, które ma ta konsola wspierać, być może to nic nie da i nie nastawiam się na większą wydajność, ale gdyby faktycznie coś się zmieniło, to tym bardziej będzie miłe zaskoczenie. Jest również ten streaming gier na komputer, to naprawdę fajna rzecz, no i wsteczna kompatybilność, która może i w tym momencie nie działa najlepiej, ale to dopiero beta tej emulacji. Poza tym, EA Access, Xbox Live, kurde no nie wiem, jadę jutro do shopa, muszę podotykać :P 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 26 Czerwiec 2015 W dniu 26.06.2015 o 06:42, wili23 napisał: Pada można lądować przy wyłączonej konsoli jak dla mnie bomba :D. Dualszok też się ładuje jak konsola jest wyłączona (tryb czuwania). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 26 Czerwiec 2015 (edytowane) W dniu 26.06.2015 o 06:45, BulletPOL napisał: No i teraz zaczynam się mocno drapać po głowie hahaha Mam podobnie...Jestem strasznie rozdarty, ale jednak powoili myslę nad sprzedażą całego swojego zestawu PS4 na rzecz One'a. Niestety dla Sony konkrencja na tyle nadrobiła dystans, że praktycznie wyszła na prowadzenie. Widać na każdym kroku dbanie o swoich klientów, a także dużą chęć w pozyskiwaniu nowych. Płacimy grubą kasę za tego całego plusa, w zamian dostajemy masę indorów i innych crapów + "genialne" otoczenie sieciowe :/ Tak jak kolega wyżej napisał - nie ma sensu przywiązywać się do marki (która imo ma nas obecnie głęboko gdzieś), tylko iść tam, gdzie jest po prostu lepiej ;) W dniu 26.06.2015 o 06:48, okoni napisał: Dualszok też się ładuje jak konsola jest wyłączona (tryb czuwania). Ba, ja konsolę mam wyłączoną całkowicie i ładuję przez Tv ;) Da się ? Da :) Edytowane 26 Czerwiec 2015 przez haobao_PL 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 26 Czerwiec 2015 W dniu 26.06.2015 o 06:48, okoni napisał: Dualszok też się ładuje jak konsola jest wyłączona (tryb czuwania). Ale w iksboksie nie świeci się lampecka więc niektórzy myślą że jest całkowicie wyłączony i pad ładuje się z dynama które jest w środku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wan_zen 29 Napisano 26 Czerwiec 2015 W dniu 26.06.2015 o 06:48, okoni napisał: Dualszok też się ładuje jak konsola jest wyłączona (tryb czuwania). Tak, tylko różnica jest taka, że bateria w dualshocku trzyma 7 godzin a w padzie od klocka kilkadziesiąt godzin :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 26 Czerwiec 2015 Zacznijmy od tego, ze pad od one nie ma wbudowanego aku, wiec trzeba sobie samemu dokupić. Zasilacz nieźle daje czadu jak konsola jest wyłączona i cisza w pokoju :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 26 Czerwiec 2015 Za parę miesięcy jak Xbone skończą się exy, Ps4 znowu będzie na fali. Dobrze, że jest taka rywalizacja, bo jedni i drudzy będą się starać. Na Xbone nawet może bardziej, bo jest technicznie słabszą konsolą i może nie mieć innych argumentów niż dobre gry. Ktoś kiedyś napisał, że Microsoft celuje w next-genowe Nintendo, chciałbym żeby tak było :P Recore w końcu od twórców Metroida Prime. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 26 Czerwiec 2015 (edytowane) W dniu 26.06.2015 o 06:58, haobao_PL napisał: Mam podobnie...Jestem strasznie rozdarty, ale jednak powoili myslę nad sprzedażą całego swojego zestawu PS4 na rzecz One'a. Niestety dla Sony konkrencja na tyle nadrobiła dystans, że praktycznie wyszła na prowadzenie. Widać na każdym kroku dbanie o swoich klientów, a także dużą chęć w pozyskiwaniu nowych. Płacimy grubą kasę za tego całego plusa, w zamian dostajemy masę indorów i innych crapów + "genialne" otoczenie sieciowe :/ Tak jak kolega wyżej napisał - nie ma sensu przywiązywać się do marki (która imo ma nas obecnie głęboko gdzieś), tylko iść tam, gdzie jest po prostu lepiej ;) Ba, ja konsolę mam wyłączoną całkowicie i ładuję przez Tv ;) Da się ? Da :) Też właśnie o to mi chodzi, to nie jest tak że ja się teraz zwiąże z Xbox One na zawsze, po prostu uważam że obecnie ta konsola więcej mi oferuje niż Playstation 4. Xbox Live jest stabilny jak skała, nie ma takich problemów jakie spotykamy w PSN, tutaj słuszna uwaga, o ile dostęp do sieci na PS3 był darmowy to można było na to delikatnie przymknąć oko, teraz są inne czasy, każdy che pograć przez sieć ze znajomymi, chcę przede wszystkim grać w gry. Sony zarabia teraz krocie na Plusie, i co ja, jako gracz z tego mam? marne indyki oraz żałosną usługę sieciową, problemy z pobieraniem gier, jakieś dziwne lagi na serwerach, aaah szkoda pisać do tego dochodzi sama kultura pracy tego urządzenia. Nie chce hejtować bo nie o to tutaj chodzi. Ale faktycznie zaczyna to coraz bardzie irytować. Na szczęście tak jak już któryś z moich poprzedników pisał, rynek jest tak duży że konsole można sprzedać i kupić w dosłownie jeden dzień. W dniu 26.06.2015 o 07:12, beardo0 napisał: Dobrze, że jest taka rywalizacja, bo jedni i drudzy będą się starać. Na Xbone nawet może bardziej, bo jest technicznie słabszą konsolą i może nie mieć innych argumentów niż dobre gry. No właśnie chodzi o to że Xbox One ma obecnie dużo więcej argumentów za, niż moje PS4 i to nie chodzi właśnie tylko o gry :P a o same urządzenie. Xbox Live, Usługi sieciowe, Kultura pracy, Pad, EA Access, Streaming gier, Wsteczna kompatybilność, DX12, Windows 10. Po ogranych już wszystkich możliwych exach od Sony, chciałbym zagrać w Forza Horizon 2, Halo 5: Guradians, Gears Of War, do tego będą jeszcze Dark Souls 3 (wiem że to cross gen), tak samo nowy Tomb Raider, ale będzie też Recore, Quantum Break, kto wie co tam jeszcze się pojawi na Gamescom'ie. Jest też przecież cała masa multiplatformowych gier. Chodzi o to że obecnie Sony nie ma nic ciekawego, a same usługi działają strasznie słabo. Edytowane 26 Czerwiec 2015 przez BulletPOL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 26 Czerwiec 2015 (edytowane) Dla niezdecydowanych: Xbone Forza 6 edition :yes: https://www.youtube.com/watch?v=WM-jQCNeJgU Edytowane 26 Czerwiec 2015 przez beardo0 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 26 Czerwiec 2015 Bardzo ładna tylko te odgłosy zapalanego silnika przy włączaniu konsoli dość irytujące :P Ja się bardziej zastanawiałem nad tą nową konsola z dyskiem 1TB, matową pokrywą oraz wejściem na Jacka 3,5m. ale cena trochę za wysoka - 1799zł. Zwykły model 500GB nowy można kupić już za 1300zł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 26 Czerwiec 2015 Szczerze to nie wiem jak bardzo musiałby się starać MS żeby przekonać mnie do swojego pudełka, ja tam żadnych większych plusów nie widzę na jego korzyść nie widzę, oprócz PSN, który jest taki jest. Poza tym miałem starszego klocka i Live wcale taki tytanowy nie jest, chyba że coś się zmieniło w tym temacie. Dla mnie to jeden człon, jeśli jednak chodzi o podstawową sprawę czyli wybór gier to dla mnie bezapelacyjnie dalej prowadzi Sony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 26 Czerwiec 2015 (edytowane) Gry jeżeli piszemy o exach no to już indywidualna sprawa, jak dla mnie Sony nie ma w tym momencie niż co by mnie przy nim trzymało. Z tym bezapelacyjnie bym polemizował: Last Guardian? Uncharted? Horizon? To wszystko? Pewnie pojawi się jeszcze nowy Ratchet, no może w końcu Gran Turismo, ale kiedy? MS zapowiedział gry które pojawią się praktycznie już za chwile i jest tego zdecydowanie więcej, mimo wszystko. Ludzie słysząc Xbox One myślą tylko o Halo albo Gears of War ale tam jest cała masa tez innych gier. Kupując teraz Xbox One mam jeszcze do ogrania: Forza Horizon 2, Forza Motorsport 5, Halo Collection, Gears Of War, Sunset Overdrive, Wiedźmina 3, Batman Arkham Knight... Do końca roku ekskluzywnie na Xbox One: Forza Motorsport 6, Halo 5: Guardians, Rise of Tomb Raider, Fable Legnds, Rare Replay, Scalebound, Ori and the Blind Forest, Enki, Inside, DayZ, World Of Tanks, Below. Multiplatformy: Star Wars Battlefront, Assasin Creed Syndicate, Final Fantasy XV, Fallout 4, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Mad Max, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Need For Speed, Black Ops 3, Resident Evil 7, Hitman. W między czasie: to co w Games With Gold oraz Ea Access. W 2016: Quantum Break, Gears Of War 4, Dark Souls 3, Crackdown 3. Tak więc gier jest co niemiara, przeżyje bez Uncharted, Last Guardian i Horizon, poza tym, te gry i tak dopiero dopiero w 2016 roku. Edytowane 26 Czerwiec 2015 przez BulletPOL 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 26 Czerwiec 2015 No dlatego mamy dwie lub więcej konsol, tak jak pisałem dla mnie to jeden człon, jak PiS i PO. Tylko nie rozumiem gloryfikowania któregoś z pudełek, każda ma wady i zalety, sprawa mocno indywidualna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 26 Czerwiec 2015 Również na dzień dzisiejszy jestem lekko zawiedziony poczynaniami Sony, ale przy moim braku czasu i guście "growym" jedynym interesującym ex'em jest obecnie tylko Tomb Raider. To trochę za mało, żeby zmieniać konsolę, jednak zobaczymy co czas przyniesie i czy Sony z tego w końcu wybrnie, czy MS mnie jeszcze bardziej zaskoczy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 26 Czerwiec 2015 Ależ kochani, spokojnie. Idzie nowa władza, Z tego co się zorientowałem obiecali tyle że będziemy za chwilę żyli na poziomie europejskim. Wtedy nie będzie problemów finansowych i bolączek którą konsolę wybrać. Na szafce będą stały dwie i co miesiąc po nowej grze. Jedynym problem będzie za krótka doba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 26 Czerwiec 2015 (edytowane) W dniu 26.06.2015 o 08:43, okoni napisał: Ależ kochani, spokojnie. Idzie nowa władza, Z tego co się zorientowałem obiecali tyle że będziemy za chwilę żyli na poziomie europejskim. Wtedy nie będzie problemów finansowych i bolączek którą konsolę wybrać. Na szafce będą stały dwie i co miesiąc po nowej grze. Jedynym problem będzie za krótka doba ;) Ejże, a ja codziennie słyszałem w tefałenie, że my tak żyjemy od 8 lat, to jak to jest? :P Ale słusznie zauważyłeś jedno - żadna władza czasu na granie nam nie da i nie zwiększy ;) Edytowane 26 Czerwiec 2015 przez Sithman 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 26 Czerwiec 2015 (edytowane) Ja to bym może i nawet te pudełko od MS kupił, ale musiałbym zakupić nowy mebel specjalnie, ewentualnie dosztukować jakoś istniejący/funkcjonujący. A kto mnie to zwróci/sfinansuje te koszty poboczne? MS? Szczerze, wątpię. Skoro oni są bardziej twarzą niż dupą do klienta to niech pomyślą nad tym cuś. Następna sprawa to kupić nową konsolę for dwóch/trzech innych gier, kupy się nie trzyma zupełnie. I najważniejsza sprawa, jak wytłumaczyć gościom/kobiecie/przypadkowym przechodniom że to chorela rzeczywiście nie jest magnetowid! Jako że "pudełek" w salonie mam już aż nadto i dążę do minimalizowania ich rozmiarów, X nie wchodzi w grę, gdybym miał swój nastoletni pokoik z tapetą w samochody, plakatami z półnagimi kobietami i kablami na podłodze to sprawa może wyglądała by inaczej. Bo tutaj jest tak jest. #problemypierwszegoswiata Edytowane 26 Czerwiec 2015 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 26 Czerwiec 2015 Miałem x360 dwa lata, na ostatnie pół roku miałem również wsadzone RGH. Dwa lata temu zakupiłem ps3 głównie dla exów a szczególnie dla TLoU, które jak ujrzałem po raz pierwszy to mnie zamurowało i w sumie mogłem się tak bujać, że na ps3 exy i do tego jakaś piłka na multi a wszystko pozostałe na x'ie bez żadnych kosztów. Jednak opyliłem to pudełko i jestem z tego faktu zadowolony bo tak prawdę powiedziawszy jedyne gry godne uwagi, dla mnie na xboxie, to Forza obojętnie czy to Motorsport czy Horizon to genialne tytuły przy których Gran Turismo to jawna kpina oraz wówczas Alan Wake, który na koniec i tak wyszedł na pc. Wszystkie wielki exy typy Halo czy Gears'y to dla mnie totalny szajs. Teraz przy przesiadce na nową konsolę, którą planuje najpóźniej do września, wybieram ps4 bo Uncharted, bo Horizon, bo Ratchet i obojętnie jaka inna gra od ND no i znajomi już też jak się przesiedli to na ps4 i będzie z kim zawsze pograć oraz powymieniać się grami. Plusa i tak mam na dwa lata za free z kablówki, więc w tej kwestii mi to loto. Xbox one może kiedyś ale genialna Forza czy świetny pad to za mało, może gdyby Tomb Raider był na wyłączność ale na szczęście nie jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 26 Czerwiec 2015 W dniu 26.06.2015 o 09:02, malyksg86 napisał: Miałem x360 dwa lata, na ostatnie pół roku miałem również wsadzone RGH. Dwa lata temu zakupiłem ps3 głównie dla exów a szczególnie dla TLoU, które jak ujrzałem po raz pierwszy to mnie zamurowało i w sumie mogłem się tak bujać, że na ps3 exy i do tego jakaś piłka na multi a wszystko pozostałe na x'ie bez żadnych kosztów. Jednak opyliłem to pudełko i jestem z tego faktu zadowolony bo tak prawdę powiedziawszy jedyne gry godne uwagi, dla mnie na xboxie, to Forza obojętnie czy to Motorsport czy Horizon to genialne tytuły przy których Gran Turismo to jawna kpina oraz wówczas Alan Wake, który na koniec i tak wyszedł na pc. Wszystkie wielki exy typy Halo czy Gears'y to dla mnie totalny szajs. Teraz przy przesiadce na nową konsolę, którą planuje najpóźniej do września, wybieram ps4 bo Uncharted, bo Horizon, bo Ratchet i obojętnie jaka inna gra od ND no i znajomi już też jak się przesiedli to na ps4 i będzie z kim zawsze pograć oraz powymieniać się grami. Plusa i tak mam na dwa lata za free z kablówki, więc w tej kwestii mi to loto. Xbox one może kiedyś ale genialna Forza czy świetny pad to za mało, może gdyby Tomb Raider był na wyłączność ale na szczęście nie jest :) Tak jak dla Ciebie Halo czy Gearsy to szajs, tak dla mnie Uncharted, Ratchet oraz Killzone jest tak wtórne że nie mam nawet ochoty w to grać. Poza tym Uncharted, Horizon będzie dopiero w 2016 roku, co ma dla mnie Sony teraz? Chyba jednak nic, Gran Turismo pojawi się pewnie dopiero pod koniec generacji, a do tego czasu wypuszczą pewnie jedynie remastera GT6 :down: Ja mam zupełnie odwrotną sytuacje, u mnie znajomi właśnie sprzedali swoje PS4 na rzecz Xbox One, zawsze gdy grywamy u nich na łoniaku, nie ma żadnych problemów, a konsola chodzi cichutko, wentylatory zawsze kręcą się w takim samym tempie, pad to bardzo ważna rzecz, nie wspominając o jakości samego wykonania, u mnie aku w DS4 pada już po 3 godzinach, inna sprawa, grając w multika na Xbox Live nie ma problemów z jakimiś lagami, pingiem czy coś w tym rodzaju, PSN w tej kwestii jest sto lat za murzy...Xboxem :yes:. Za chwilę premiera nowego dashboard'u oraz Windows 10, a dziś sytuacja dość częsta, żona ogląda seriale :laugh: , tym razem biorę pada idę do pokoju i gram na moim PC w gry z Xbox One, działa to fenomenalnie, mogę przejrzeć również listę kontaktów, pisać ze znajomymi, jest jeszcze wsteczna kompatybilność, mimo wszystko to dużo ukłon w stronę graczy. Jak ktoś jest zapatrzony tylko w jedną konsole to nie dostrzega plusów drugiej strony. Ja się już z tego wyleczyłem i myślę że jednak spróbuje z Xbox One. Do końca roku mam tyle gier do ogrania że głowa boli, a zobaczymy jeszcze co pokażą na Gamescomie. Po nowym roku będę miał ograne w spokoju wszystkie największe exy na Xbox One oraz wszystkie multiplatformy, bez wiecznej udręki z PSN. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 26 Czerwiec 2015 Dlatego każdy ma wybór. Ja póki co siedząc jeszcze na ps3 kompletnie nie mam na co narzekać. Żebyśmy się zrozumieli. Bardzo sobie chwaliłem 360, pewnie tak samo byłoby z One ale dla mnie oferta gier lepiej wygląda po stronie sony. Na nowego windowsa nie mam zamiaru się przenosić. Ja problemów z psn nie uswiadczylem, lagi miałem tylko w pesie ale to wina gry. Może w przyszłym roku albo za dwa sobie sprawie xboxa właśnie dla Forzy ale na obecną chwilę nie widzę takiej potrzeby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 26 Czerwiec 2015 W dniu 26.06.2015 o 10:15, malyksg86 napisał: Dlatego każdy ma wybór. Ja póki co siedząc jeszcze na ps3 kompletnie nie mam na co narzekać. O to, to wlasnie. Panowie kazdy ma indywidualne preferencje growe - tutaj tylko exy moga cos zdzialac bo multiplaformy to hmm no roznica w rozdzialce glownie. Ja w ramach badania rynku chodze sobie do sklepu i spedzam troche czasu przy standzie PS4 i xbone. Pad bardziej mi pasuje xboxowy, ale gry bardziej jednak te od Sony... Mysle ze PS4 zawita u mnie w styczniu, nie zmienia to faktu ze kibicuje MS bo konkurencja jest wazna. I nie jestem fanboyem bo PS3 mam stosunkowo krotko, cenie ja za to ze pozwolila mi odkryc na nowo fun z grania. Wiem ze PS4 ma swoje bolaczki (krotkie dzialanie pada, network czy moze raczej notwork) niemniej po pierwsze zawsze moge sie przesiasc lub dokupic xbone. Gdybanie mode on: Jesli MS w kolejnej generacji zostanie przy x86 i oglosi na starcie wsteczna kompatybilnosc nawet niech tylko z exami to pewnie kupie xboxa - glownie dla serii Forza bo przyznam ze gra mi weszla jak ogrywalem na standzie. gdybanie mode off. Jako grajacym chodzi nam o jedno o fun - nie ma znaczenia platforma, nie ma znaczenia to czy gramy w nowosci czy starocie, tzw experience ma byc na poziomie ktory nas zadowoli. W tej chwili to wlasnie oferuje mi PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 26 Czerwiec 2015 Akurat PS4 to w produkt budżetowy w ładnym wydaniu. Widać że oszczędzano na czym się da. Mały i wolny dysk, fatalne chłodzenie, obudowa trzeszczy gdy wziąć konsolę w ręce, bateria w padzie o żałosnej pojemności, śmieszny headset. Z racji tego że sprzęt mam stosunkowo nie dawno nie wypowiem się na temat wytrzymałość gumek w gałkach analogowych. To jeszcze przede mną. Jednak zostanę z PS4. Powody są dwa. To moja obecnie szósta konsola którą mam na stanie a tak gram na trzech z nich. No i dla siebie gier na XO nie widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 26 Czerwiec 2015 Ja poprzednią generację przesiedziałem na xboxie i złego słowa na tą konsolę powiedzieć nie mogę. W obecnej generacji już w zapowiedziach bardziej przemawiał do mnie PS. Zobaczymy jak to będzie na przestrzeni kilku lat . Ps: Wszystko super tylko szkoda że pad od ps wygląda jak tania zabawka prosto z ryżowego królestwa :X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Czerwiec 2015 Zaraz zaraz...ten cały pad Elite nadal wymaga paluszków AAA? XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach