Grecky 1422 Napisano 20 Październik 2016 X-meni mi latają koło fryty, ale ostatni film z Hugh Jackmanem w roli Wolverine'a, w dodatku kategoria wiekowa R? Zapowiada się bardzo smakowicie. Nie spieprzcie tego 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eurogamer 9 Napisano 22 Październik 2016 Druga część Strażników Galaktyki. Zapowiada się lekka i przyjemna rozrywka z fajnymi, humorystycznymi dialogami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 23 Listopad 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 5 Grudzień 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Grudzień 2016 Nowy Alien, a dokładnie kontynuacja Prometeusza: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 20 Styczeń 2017 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 22 Luty 2017 Han Solo z ferajną. W zasadzie wszystko ok, tylko znowu wciśnięta ta Emilia Clarke... Położyła Terminatora i mam nadzieje, że zagra tu tylko epizod. Murzynek to Lando. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 22 Luty 2017 43 minut temu, kill napisał: Han Solo z ferajną. W zasadzie wszystko ok, tylko znowu wciśnięta ta Emilia Clarke... Położyła Terminatora i mam nadzieje, że zagra tu tylko epizod. Murzynek to Lando. Terminator sam się położył. Z takim scenariuszem film po prostu nie miał prawa się udać. Z kolei film o Hanie Solo jest pierwszym filmem z uniwersum SW który kompletnie mnie nie interesuje. Han Solo i Indiana Jones jest jeden i ma twarz Harrisona Forda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 22 Luty 2017 Jest nowy materiał z Iron Fist z kilkoma nowymi scenami. Nie chcę krakać ale sceny walk wyglądają biednie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 2 Kwiecień 2017 Zwiastun nowej Mumii z Tomkiem w roli głównej. Powiem wprost: bardzo lubię wersję z 1999 w klimatach Kina Wielkiej Przygody. To pierwszy film który kupiłem na DVD za bajeczne 210zł (takie wtedy były ceny). Ta wersja jest inna. Czy lepsza to czas pokaże. Ja na to do kina nie idę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 19 Kwiecień 2017 Luźna adaptacja "Decameron". Szkoły raczej na niego nie pójdą do kin. Sam film pewnie będzie słaby ale zwiastun jest mocny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 8 Maj 2017 Wyszedł zwiastun nowego Łowcy Androidów. Czy choć w połowie dorówna pierwowzorowi? Porównajmy zwiastun i fragment pierwszej części. Szczerze wątpię. I choćby zależał od tego los galaktyki ja do kina nie pójdę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 15 Maj 2017 Zdjęcie z planu nowego Predatora. Autentycznie zdziwię się jeśli wyjdzie z tego przynajmniej przyzwoity film. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 19 Maj 2017 Tom Hardy zagra Venoma, jedynego naprawdę hardcorowo krwiożerczego antybohatera Spidermana. Premiera paździoch 2018. Jaranko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 18 Sierpień 2017 Patryk Vega ostro jedzie. Zobaczymy co z tego wyniknie. A w nowym Pitbullu została sama Doda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 18 Sierpień 2017 11 godzin temu, sLk napisał: Patryk Vega ostro jedzie. Zobaczymy co z tego wyniknie. A w nowym Pitbullu została sama Doda Ja pierd**** jak można jarać się filmami P.Vegi?! Filmy robione przez debila dla debili. Nie zapraszam do dyskusji bo niema o czym... Jakoś wczoraj czy przedwczoraj wyciekł do sieci trailer nowego film Lathimosa pt "The Killing of a Sacred Deer" twórcy m.in "Kła" oraz "Lobster". Grecki reżyser tym razem obrał ścieżkę horroru psychologicznego. Oczywiście nadal skąpane w jego specyficznym, dziwacznym stylu. Zwiastun nie mówi nam zbyt wiele, znowu pewnie reżyser zaserwuję nam pokręconą i chorą opowieść, która dość konkretnie wryję się w naszą psychikę. Jak dotąd jego filmy mnie nie zawiodły a jako fan jego twórczości i fan kina niezależnego czekam z wywieszonym jęzorem. Trailer czy tam teaser dziwaczny. I właśnie taki ma być! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 19 Sierpień 2017 9 godzin temu, Kentucky napisał: Ja pierd**** jak można jarać się filmami P.Vegi?! Filmy robione przez debila dla debili. Nie zapraszam do dyskusji bo niema o czym... Dlaczego od razu jara. Obejrzałem zwiastun i ciekawy jestem co z tego wyniknie. Ale skoro fan kina niezależnego to faktycznie nie ma o czym dyskutować 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 9 Wrzesień 2017 Wzór matematyczny: Nikita + John Wick = The Villainess. Film z Korei który może namieszać. Klip i zwiastun. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 10 Październik 2017 Serio nikt jeszcze tego nie wrzucił? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 10 Październik 2017 Widziałem ten zwiastun dwa razy. Absolutnie żadnych emocji. Pierwsze GW na które nie pójdę do kina. Osobiście bardziej czekam na drugi sezon Stranger Things. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 14 Październik 2017 Dwa tygodnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba6113 42 Napisano 15 Październik 2017 Widze ze nie tylko mi tak spodobal sie stranger things. Mam to szczescie ze dopiero trzy tygodnie temu obejrzalem pierwszy sezon to na drugi nie musze dlugo czekac. Zwiastuny sa mega. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 18 Listopad 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 24 Kwiecień 2018 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 24 Lipiec 2018 Jako, że kino i telewizja nie lubią próżni, a nowych tematów jak na lekarstwo ( stąd wysyp remakeów, remasterów, rebootów itp.) Nie można było zmarnować tak wdzięcznego tematu jak akcja ratunkowa dzieciaków w Tajlandii. Podobno powstaje 6 filmów o rzeczonej tragedii zakończonej happy endem... Tak sześć!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach