Gucio79 157 Napisano 4 Listopad 2015 Jakby co to serwery multi jeszcze nie działają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 4 Listopad 2015 Gdyby ktoś kupił w wawie w czwartek niech się podzieli informacją gdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 4 Listopad 2015 Zabawę czas zacząć! :) Jak możesz podaj nr cusa z pudełka. Chcę kupić grę w UK i jestem ciekawy czy będą napisy pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 4 Listopad 2015 Jak możesz podaj nr cusa z pudełka. Chcę kupić grę w UK i jestem ciekawy czy będą napisy pl. CUSA 02627 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 5 Listopad 2015 Dostałeś kod do nuketown? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 5 Listopad 2015 Chciałem zamówić w Empik.com w przedsprzedaży ale dostawa między 9-11.11 więc chyba tam nie kupię, szkoda bo w tym wydaniu było Nuketown. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) Kup w eurortvagd tam też jest dodatkowa mapka i gra powinna być jutro dostępna :) Co do samej gry, to chwalcie się wrażeniami Ci, którzy już mają Tutaj jest gameplay z kampani, koleś wrzucił już 3 filmiki :P Edytowane 5 Listopad 2015 przez Kolos28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) Dzięki zamówiłem na Rtv Euro Agd Edytowane 5 Listopad 2015 przez Yarorot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogi79 74 Napisano 5 Listopad 2015 Może wiecie czy wszystkie wersje COD: BOIII zamówione w przedsprzedaży posiadają Nuketown? Dzwoniłem do komputronika ale oni sami nie wiedzą (w ich aukcji na allegro nie ma słowa o tej mapce natomiast na stronie gra jest podwójnie ale w tej samej cenie z i bez mapy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 5 Listopad 2015 Pewnie będzie jak w poprzednich. Po jakimś czasie będzie dostępna dla wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 5 Listopad 2015 A mapka Giant do zombie, jak ja wychaczyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 5 Listopad 2015 Dostępna jest tylko dla posiadaczy edycji kolekcjonerskich gry: Digital Deluxe Edition, Hardened Edition lub Juggernog Edition. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 5 Listopad 2015 Oprócz tego The Giant będzie dostępne w Season Passie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 5 Listopad 2015 Ktoś z obozu XOne pisze się na zakup? Czy elita sony? . Nie wiem na którą platformę nabyć, BTW, chodzi bardziej o multi forumowe :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 5 Listopad 2015 Ktoś z obozu XOne pisze się na zakup? Czy elita sony? . Nie wiem na którą platformę nabyć, BTW, chodzi bardziej o multi forumowe :-) Ja kupię na plejaka (więcej znajomych będzie grało). Xbon tylko Halo 5 i jego wyznafffcy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 5 Listopad 2015 -Zapraszam! Zapraszam! -Pokaż mi swoje towary. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J0T 0 Napisano 5 Listopad 2015 Ja się juz zapisalem :) Czekam na klan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 5 Listopad 2015 Ja dziś dostanę swoją kopię - czekam niecierpliwie na kuriera więc pewnie do Was dołączę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinnie 115 Napisano 5 Listopad 2015 Wszebor, wysłałem Ci zapro ja ruszam jutro po 22 i sobota tak do wieczora przede wszystkim trym zombie, zapraszac! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 5 Listopad 2015 Bardzo się cieszę, że sporo osób jest zainteresowana społecznością, przyszłym klanem jak i naszym tematem na forum. Dla milszego wyczekiwania polecam tę oto playlistę na Spotify ;-) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuRRRza 18 Napisano 5 Listopad 2015 Ktoś z obozu XOne pisze się na zakup? Czy elita sony? . Nie wiem na którą platformę nabyć, BTW, chodzi bardziej o multi forumowe :-) Mój pre order z playergames.pl już jedzie także jutro startuje na X1. Chcesz zaproś GT: BuRRRza . Mam też sporo innych znajomych w CoD więc towarzystwa na pewno nie zabraknie nie ważne na ,której platformie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 5 Listopad 2015 Łapcie jeszcze gorące video z dodatkowej mapy zombie "The Giant" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 5 Listopad 2015 -Zapraszam! Zapraszam! -Pokaż mi swoje towary. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Jak będę przy konsoli to dołączę.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuRRRza 18 Napisano 5 Listopad 2015 Niech ktoś sprawdzi czy jest split screen na zombies (ps4/x1) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) Paczuszka z CDP.pl wysłana, jutro wolne, energetyki zakupione. Tylko czekać. Na początek multi, zombie i kampania dopiero od niedzieli. Edytowane 5 Listopad 2015 przez Kogut1993 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach