xavris 2446 Napisano 10 Kwiecień 2019 Ale szybko poleciało :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leschek87 29 Napisano 26 Kwiecień 2019 Jak ktoś chcę to może zgarnąć Days Gone za 209zł w MediaMarkt z kuponem powitalnym w ich Klubie https://mediamarkt.pl/klub Kupon jest wysyłany do 3 dni od momentu rejestracji. Ja kupon miałem już wcześniej i oczywiście zapomniałem o tym i kupiłem w normalnej cenie w MediaExpert... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 1 Maj 2019 Jak ktoś chcę to może zgarnąć Days Gone za 209zł w MediaMarkt z kuponem powitalnym w ich Klubie https://mediamarkt.pl/klub Kupon jest wysyłany do 3 dni od momentu rejestracji. Ja kupon miałem już wcześniej i oczywiście zapomniałem o tym i kupiłem w normalnej cenie w MediaExpert...Czekam 5 dzień i kodu nie mam Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 1 Maj 2019 16 minut temu, Kamillo napisał: Czekam 5 dzień i kodu nie mam Sprawdź spam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 1 Maj 2019 No właśnie tam też nie ma, no nic zobaczę jutro.Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 12 Maj 2019 Jakby Co to w euroRtv do jutra jest promka na akcesoria gamingowe i gry... nowy AC z hasłem Rojo 89zł, myślę że to bardzo dobra cena. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 14 Maj 2019 zestawy GoW + Days Gone Spiter-Man + Days Gone po 259pln w X-kom https://www.x-kom.pl/p/494306-gra-na-playstation-4-sony-spider-man-days-gone.html https://www.x-kom.pl/p/494302-gra-na-playstation-4-sony-god-of-war-days-gone.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 14 Maj 2019 Produkt niedostępny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 14 Maj 2019 Patrzyłem jakieś 15 minut przed tym, jak MagEllan wrzucił linka i były oba zestawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 14 Maj 2019 no to sie spoznilem. Ale to i tak bylo dla tych co do porannej kawy nie sprawdzaja promocji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 22 Maj 2019 Zamówiłem spidermana ze steelbokiem za 139zl i teraz nie wiem czy go brać czy czekać do czerwca bo może będzie niższa cena.Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 22 Maj 2019 11 minut temu, Kamillo napisał: Zamówiłem spidermana ze steelbokiem za 139zl i teraz nie wiem czy go brać czy czekać do czerwca bo może będzie niższa cena. Jak chcesz czekać to poczekaj jeszcze z pół roku i cena będzie jeszcze niższa. Nie chcesz, to kupuj teraz. Nie rozumiem takiego myślenia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 22 Maj 2019 Chodzi mi o days of play co będzie w czerwcu i czy wtedy może będzie za 100 do wyrwania.Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 22 Maj 2019 23 minuty temu, Kamillo napisał: Chodzi mi o days of play co będzie w czerwcu i czy wtedy może będzie za 100 do wyrwania. Wysłane z mojego LG-H320 przy użyciu Tapatalka XD inaczej się tego nie da skomentować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 22 Maj 2019 W listopadzie był do wyrwania za 49 przez błąd cenowy w MediaMarkt, więc obecnie nie opłaca się w uj. A tak serio to co to za rozkmina? Jak masz zamiar ograć od razu, a nie kisić na półce, to kupuj i graj steelbook jest osobno, to możesz go sobie zatrzymać, a grę potem odsprzedać. Możesz też zaczekać 2 lata i kupić za 59zł, zawsze kiedyś będzie taniej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 23 Maj 2019 Zawsze można też jailbreak'a walnąć na ps4, a Spajdiego ściągnąć z torrentów, wtedy już masz za free 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 23 Maj 2019 Dzięki za zajebistą radę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 23 Maj 2019 Dzięki za zajebistą radęAh nie ma za co dziękuję w imieniu forumkowego kolegi.Jak widzisz Każdy z Nas dokłada wszelkich starań aby pomóc jak najbardziej kompleksowo Hej trzymaj się i miłego czekania do usranej śmierci i pozdrawiam tych co grają w gry, a nie czekajo! Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 23 Maj 2019 (edytowane) Doładowania 20$ na PSN US (Amerykański sklepik) do wyrwania w bardzo atrakcyjnej cenie w zagranicznym sklepie. https://www.lvlgo.com/playstation-store-20-usd-psn-gift-card-us.html Po wejściu w link należy koniecznie upewnić się, że wybrana waluta to PLN bo wtedy cena jednego doładowania to 64,32 zł (przy walucie USD cena jest wyższa) Kod dodający mały rabat: CY3OFF Cena ostateczna jednego doładowania po rabacie: 62,39 zł 60$ (tyle kosztują w USA gry na premierę) wychodzi w przeliczeniu 187,17zł więc za tyle możecie sobie kupić jakiś nowy tytuł, lub zostawić kasę na jakieś promocje, bo sklepik hamburgerów ma zazwyczaj dużo fajniejsze oferty niż nasz. Jeżeli komuś nie straszne angielskie wersje gier, bądź może chce zakupić tytuł który i tak nie ma języka polskiego, to promocja bardzo atrakcyjna. Sam przed chwilą kupowałem i obecnie mam doładowane 120$ na swoim amerykańskim koncie, czekające na jakiś ciekawy zakup. Edytowane 23 Maj 2019 przez Nóżka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 24 Maj 2019 23 godziny temu, Nóżka napisał: Doładowania 20$ na PSN US (Amerykański sklepik) do wyrwania w bardzo atrakcyjnej cenie w zagranicznym sklepie. https://www.lvlgo.com/playstation-store-20-usd-psn-gift-card-us.html Po wejściu w link należy koniecznie upewnić się, że wybrana waluta to PLN bo wtedy cena jednego doładowania to 64,32 zł (przy walucie USD cena jest wyższa) Kod dodający mały rabat: CY3OFF Cena ostateczna jednego doładowania po rabacie: 62,39 zł 60$ (tyle kosztują w USA gry na premierę) wychodzi w przeliczeniu 187,17zł więc za tyle możecie sobie kupić jakiś nowy tytuł, lub zostawić kasę na jakieś promocje, bo sklepik hamburgerów ma zazwyczaj dużo fajniejsze oferty niż nasz. Jeżeli komuś nie straszne angielskie wersje gier, bądź może chce zakupić tytuł który i tak nie ma języka polskiego, to promocja bardzo atrakcyjna. Sam przed chwilą kupowałem i obecnie mam doładowane 120$ na swoim amerykańskim koncie, czekające na jakiś ciekawy zakup. Chciałem od nich kupić to zachciało się weryfikacji. Pierdzielę takie zakupy. Przynajmniej zwrot pieniędzy szybki. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 24 Maj 2019 (edytowane) 49 minut temu, danken000 napisał: Chciałem od nich kupić to zachciało się weryfikacji. Pierdzielę takie zakupy. Przynajmniej zwrot pieniędzy szybki. Polecam Gdzie ci weryfikację wywaliło? Mi poszło kartą Revolut przez Paypala bez problemu i po 2 minutach miałem kod na mailu. Edytowane 24 Maj 2019 przez Nóżka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 24 Maj 2019 48 minut temu, Nóżka napisał: Gdzie ci weryfikację wywaliło? Mi poszło kartą Revolut przez Paypala bez problemu i po 2 minutach miałem kod na mailu. Zapłaciłem przez Paypala i dostałem maila od nich żeby zweryfikować tożsamość. Koleś z live chatu pisał żeby przesłać zdjęcie dokumentu i swoje, z kartką że to dla nich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 24 Maj 2019 Godzinę temu, danken000 napisał: Zapłaciłem przez Paypala i dostałem maila od nich żeby zweryfikować tożsamość. Koleś z live chatu pisał żeby przesłać zdjęcie dokumentu i swoje, z kartką że to dla nich. podobnie mialem kiedys z CDkeys, ludzie niedowierzali az musialem maila wkleic. Bywa ze niektore sklepy maja cos od czapy z weryfikcja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandi 121 Napisano 25 Maj 2019 Days Gone ponownie do wyrwania za 164złhttps://solpol.pl/gry/177307-gra-ps4-days-gone-711719795414.html Sam osobiście gry miałem nie kupować przynajmniej na razie ale skusiłem się i złożyłem zamówienie... Od wtorku już młócę. Wysyłka 0zł za pobraniem DPD. Miałem już w ostatni weekend pisać lecz nie mogłem po zmianie maila Taptalka zalogować się. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 2 Czerwiec 2019 Za taką cenę ujdzie ten bubelek. https://kolekcjonerki.com/promocja/playstation-classic-za-135-zl-w-sklepie-solpol/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach