Kolos28 550 Napisano 22 Październik 2015 W dniu 22.10.2015 o 15:50, czeskimaster napisał: Pudełka To już każdy wie ale w pudełkach zamiast płyt mogą być kody :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 22 Październik 2015 (edytowane) Nie słyszałem jeszcze nigdy, aby w pudełku ps4 z grą, był kod, zamiast płyty. Cały internet, potwierdza że płyty. Edytowane 22 Październik 2015 przez czeskimaster 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 22 Październik 2015 W dniu 22.10.2015 o 16:00, Kolos28 napisał: To już każdy wie ale w pudełkach zamiast płyt mogą być kody :) Zerknij sobie kilka postów wyżej na zdjęcie, które zamieściłem w spoilerze. Czy wygląda Ci to na pudełka z kodami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eaglecode 10 Napisano 22 Październik 2015 czy to nie aby pierwszy supersprzedawca :) http://allegro.pl/konsola-ps-4-nowa-1tb-trzy-gry-i5747305108.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 22 Październik 2015 Gry się też pojawiły po 200 lub 400 za Ac i U. WD po 99 chcą. Wysłano z Z3 Compact Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 22 Październik 2015 Opłaca się teraz kupic Metro redux? Grał ktoś moze w Beach Buggy racing bo widze gra podobna do CTR i chetnie bym w cos podobnego pogral ze znajomymi jak gra warta uwagi :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 22 Październik 2015 Ta gra jest za grosze, oczywiście że warto. Jest teraz promo na store, dla plusowiczów 47zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 23 Październik 2015 W dniu 22.10.2015 o 16:51, eaglecode napisał: czy to nie aby pierwszy supersprzedawca :) http://allegro.pl/konsola-ps-4-nowa-1tb-trzy-gry-i5747305108.html Widać, że Janusze biznesu nie śpią xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafallo 11 Napisano 23 Październik 2015 Z tego co widziałem przy Watch Dogs i Assasinie pisze po angielsku: Not to be sold separately. Tak więc przy tym Watch Dogs będzie jedynie angielska wersja językowa? Czy Polska też? Na Assasinie pisze tak samo, jedynie przy Uncharted nie ma tego i jest wszystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 23 Październik 2015 Co ma piernik do wiatraka? to jest po prostu napis ze gra jest z bundla i teoretycznie nie mozna jej sprzedawac osobno, co jest bzdura i nic Ci za to nie zrobia. W kolekcjonerkach jest tak samo. Poszukaj na necie jakie jezyki ma gra bo ten napis nie jest wyznacznikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafallo 11 Napisano 23 Październik 2015 Nie raz widziałem grę dodawaną do bundla i pisało normalnie po polsku "gra dodawana do bundla, nie dla sprzedaży detalicznej" Cała płytka jest po angielsku więc stąd moje zapytanie. bo jak wiemy Uncharted kupiona w innym regionie, np. w UK ma polski język ale nie ma Dubbingu. Tak samo może być z Watch Dogs, gdzie może nie mieć polskich napisów. Róznie jest z tymi grami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 23 Październik 2015 W dniu 23.10.2015 o 06:21, rafallo napisał: Z tego co widziałem przy Watch Dogs i Assasinie pisze po angielsku: Not to be sold separately. Tak więc przy tym Watch Dogs będzie jedynie angielska wersja językowa? Czy Polska też? Na Assasinie pisze tak samo, jedynie przy Uncharted nie ma tego i jest wszystko ok. Spieszę z odpowiedzią odnośnie tego zestawu: # Uncharted jest w pełni po polsku (dubbing) # AC Syndicate po angielsku z polskimi napisami # Watch Dogs w pełni po angielsku Tak przynajmniej wynika z opisów na pudełkach. Gier nie otwierałem bo chcę sprzedać, ale opisy raczej nie kłamią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafallo 11 Napisano 23 Październik 2015 (edytowane) A może podaj CUSA z Watch Dogsa? Zweryfikuje go z tą edycją, gdzie jest polski język czy mają taki sam CUS. Ile chcesz za Uncharted i Watch Dogs? Koleś sprzedawał taki zestaw za 210 zł więc nie zdążyłem :) Edytowane 23 Październik 2015 przez rafallo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 23 Październik 2015 I teraz przez 10 stron będziecie "srali ogniem" bo CUSA, bo KODY, bo Płyta, bo tamto siamto... bo kupiliście z biedry PS4... Dajcie na luz bo już ZAJ... offtop tutaj zrobiliście... Zróbcie osobny temat typu: "PS4 z Biedry wszystkie informacje"... Powinien jakiś mod zrobić TUTAJ porządek z wami :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 23 Październik 2015 W dniu 23.10.2015 o 07:43, _Matheo_ napisał: Spieszę z odpowiedzią odnośnie tego zestawu: # Uncharted jest w pełni po polsku (dubbing) # AC Syndicate po angielsku z polskimi napisami # Watch Dogs w pełni po angielsku Tak przynajmniej wynika z opisów na pudełkach. Gier nie otwierałem bo chcę sprzedać, ale opisy raczej nie kłamią. CUSA nr do Uncharted jak i Watch Dogs mozna sprawdzic czy to w PSS czy sa tez w tym watku: http://www.ps3site.pl/forum/topic/73798-gry-z-zagranicy-z-t%C5%82umaczeniem-pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Październik 2015 Popieram, wątek biedry można uznać za wyczerpany. Tym co upolowali gratulujemy zakupu, zawartość bundla jest znana. Czekamy na kolejne oferty 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Październik 2015 Co tu się wyrabia. W MM zestaw z biedry jeszcze 100 taniej. O god http://www.ppe.pl/news/39532/media-markt-rozbija-bank-i-oferuje-jeszcze-lepsza-oferte-playstation-4-1tb-3-gry.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 23 Październik 2015 W dniu 23.10.2015 o 20:37, pablos_83 napisał: Co tu się wyrabia. W MM zestaw z biedry jeszcze 100 taniej. O god http://www.ppe.pl/news/39532/media-markt-rozbija-bank-i-oferuje-jeszcze-lepsza-oferte-playstation-4-1tb-3-gry.html Dobrze ! Zyskują na tym konsumenci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 23 Październik 2015 przeczuwam szybki wysyp używek tych gier przez co ich ceny siłą rzeczy też polecą :D niech jeszcze kilka sklepów pójdzie drogą MM :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 24 Październik 2015 W MM wersja 1216? W dniu 24.10.2015 o 06:32, Bochen™ napisał: W MM wersja 1216?P.s. nie aktualne pytanie, bo i oferta znikła zdaje się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 24 Październik 2015 jest nadal dostępna :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
har 0 Napisano 24 Październik 2015 Nie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 24 Październik 2015 W telefonie mi jej nie znalazło, ale już widzę, że gra więc pojawiają pytanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Październik 2015 Tesco Gazetka od czwartku Pad DS4 za 199,99 (na zdj jest biały) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 29 Październik 2015 W dniu 26.10.2015 o 22:05, pablos_83 napisał: Tesco Gazetka od czwartku Pad DS4 za 199,99 (na zdj jest biały) Pada można wyrwać za jeszcze 10 zł taniej, w gazetce znajduje się kupon rabatowy na 10 zł, sam skorzystałem i kupiłem pada za 189,99 zł 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach