PPIIRR 2 Napisano 26 Grudzień 2016 Dla rodaków w UK - tak promocja na Last Guardian. 24funty edycja Launch i Standard http://www.hotukdeals.com/visit?m=1835&q=2584328 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras65000 0 Napisano 26 Grudzień 2016 FIFA 17 za 139zl w best Play od 1 stycznia! Sent from my m2 using Tapatalk To pewna informacja? Wersja pl w pudełku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 28 Grudzień 2016 Dying Light 49 pln AC Unity 49 pln DOOM 79 pln Promocja dostępna na xkom.pl, przy składaniu zamówienia trzeba podać kod rabatowy wyprzedaz2017. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 28 Grudzień 2016 Opłaca się brac tego Dooma z X com za 79 zł ? Dobra cena ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 28 Grudzień 2016 Moim zdaniem warto, zwłaszcza za takie pieniądze. Jeśli masz w pobliżu salon xkom, to tym bardziej, nie dojdą koszty wysyłki. Ograłem niedługo po premierze, obecnie to raczej najniższa oferta za pudełko. Sama gra jest bardzo dobra, ukłon w stronę staroszkolnych arena shooterów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 28 Grudzień 2016 Opłaca się brac tego Dooma z X com za 79 zł ? Dobra cena ? Moim zdaniem tak. A zaznaczam ze sam grałem tylko w singla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 28 Grudzień 2016 1 godzinę temu, Kufir napisał: Opłaca się brac tego Dooma z X com za 79 zł ? Dobra cena ? Panie...łykaj Dooma za każdą cenę bo to zajebista gierka. Ograłem singla bodaj na tym wyższym poziomie trudności i było zajebiście. Szybka akcja, a te finishery to pikna sprawa. Nie nudzą się. W multi nie grałem, ale kogo ono obchodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 31 Grudzień 2016 The Crew na wyprzedaży PSS to jest tylko podstawka czy z dodatkiem Wild Run? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 31 Grudzień 2016 17 minut temu, Elliot778 napisał: The Crew na wyprzedaży PSS to jest tylko podstawka czy z dodatkiem Wild Run? Wszystko powinno być ładnie opisane gdy wejdziesz w dany tytuł. Czy jest to jakiś extra premium exclusive pack czy też zwykły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 31 Grudzień 2016 20 minut temu, hacker25 napisał: Wszystko powinno być ładnie opisane gdy wejdziesz w dany tytuł. Czy jest to jakiś extra premium exclusive pack czy też zwykły Jak by pisało to bym nie pytał Kiedyś w Store było The Crew i The Crew Wild Run , teraz jest tylko to pierwsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 31 Grudzień 2016 To jest raczej podstawka 😊 HTC 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 31 Grudzień 2016 7 minut temu, Elliot778 napisał: Jak by pisało to bym nie pytał Kiedyś w Store było The Crew i The Crew Wild Run , teraz jest tylko to pierwsze Skoro nie jest napisane, to znaczy że jest podstawka drogi Panie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 31 Grudzień 2016 9 minut temu, Kolos28 napisał: To jest raczej podstawka HTC 10 Ale to w takim razie jak kupić Wild Run skoro nie ma go w Store , ani nie jest wypisany jako część przepustki sezonowej ??... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleq 51 Napisano 31 Grudzień 2016 Pewnie jest zawarty w dodatku calling all units, czy jakoś tak. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 31 Grudzień 2016 Ale to w takim razie jak kupić Wild Run skoro nie ma go w Store , ani nie jest wypisany jako część przepustki sezonowej ??... Jedyna opcja to kupno płytki the crew wild run - ale tylko po taniości jakis sklep to przed świetami po 40pln gonił. Bo dodatek wild run jest na płycie ale masz kod zeby go odblokować co jest ujowym zagraniem. Z tego co widzę po opisach to the crew to podstawka Ultimate edtition to edycja zawierająca 2 dodatki oraz sezon pass Calling all units to oba dodatki. Acha i mała uwaga znów dick move ze strony UBI jesli masz w domu wiecej niż jednego gracza to wiedz ze dodatki sa przypisane do konta. Znaczy działają tylko na koncie na którym były kupione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 1 Styczeń 2017 The last guardian za 159zł w euro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 1 Styczeń 2017 (edytowane) dzięki Edytowane 1 Styczeń 2017 przez senor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 2 Styczeń 2017 Po dodaniu Last Guardian do koszyka nalicza się rabat 90PLN - "noworoczne rabaty w EURO AGD" pewnie obejmuje to tez inne tytuły http://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/sony-the-last-guardian-ps4.bhtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Styczeń 2017 http://m.ppe.pl/news/48541/promocja-na-playstation-store-sony-dorzuca-m-in-the-last-guardian-i-mirror-s-edge-catalyst.html 42 zł zanowego Mirrors edge, żal nie brac! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 6 Styczeń 2017 Teraz, zdun napisał: http://m.ppe.pl/news/48541/promocja-na-playstation-store-sony-dorzuca-m-in-the-last-guardian-i-mirror-s-edge-catalyst.html 42 zł zanowego Mirrors edge, żal nie brac! Takie giery to ja mam w ramach abo EA Access Cebula dalej rządzi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 6 Styczeń 2017 3 minuty temu, zdun napisał: http://m.ppe.pl/news/48541/promocja-na-playstation-store-sony-dorzuca-m-in-the-last-guardian-i-mirror-s-edge-catalyst.html 42 zł zanowego Mirrors edge, żal nie brac! Pfff promocja dla casuali. W EA ACCESS jest za free. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Styczeń 2017 Moje abonamenty kończą się na plusie z kumplem na pół, ea nie dam się, (moje top 3 najmniej szanowanych firm branzowych) wolę mieć kopie cyfrowa na własność nie lubię być zalezny od jakiegoś tam abonamentu a Mirrors edge to chyba najlepsze IP tej zyebanej firmy Ps. 125 zł za trylogie Dead Rising też kusi. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 10 Styczeń 2017 No to Panowie, podsumowując moją wyżerkę styczniowowej promocji muszę stwierdzić, że sporo gierek na PS Store zakupiłem a wśród nich: Mortal Kombat XL MGS V: The Phantom Pain Mad Max Mirror's Edge Catalyst 👍👍👍 HTC 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 20 Styczeń 2017 Do Store wjechały nowe promocje, jednak 99% to same kotlety, więc nic ciekawego w zasadzie. Jak ktoś chce nadrobić jakieś zaległości, to pewnie coś znajdzie. Life is Strange ponownie za 21 zł, PS+ zbliża się coraz bardziej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 22 Styczeń 2017 Pany mam pytanko... KZ: Shadow Fall bundle z Season Passem za ok 70 zł w promocji jak się ma plusa. Warto jeżeli od premiery PS4 tego jeszcze nie ograłem? Pamiętam że jak Sony pokazywało tytuły startowe na premierę "czwórki" to Killzone swoim wideo z gameplay robił furorę i się jarałem, a koniec końców nie wiem jakim cudem do dzisiaj się w ten tytuł nie zaopatrzyłem. Obiło mi się też o uszy że multi w KZ jest świetne i wciąż po tylu latach tętni życiem, prawda to? Poza tym zastanawiam się też nad bundlem Heavy Rain + Beyond, bo w to drugie nie grałem na PS3, a do Heavy Rain chętnie bym wrócił, albo chociaż dał kobicie ograć bo w Until Dawn się wkręciła a ogólnie wielbicielką gier nie jest. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach