kaeres 10 Napisano 20 Sierpień 2015 Dzięki biorę zaraz po premierze ostatniego odcinka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Wrzesień 2015 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 14 Wrzesień 2015 (edytowane) PS. Ostatni odcinek (Polarized) pojawi się na początku października... Edytowane 14 Wrzesień 2015 przez kloose 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 14 Wrzesień 2015 Dopiero??? Dzisiaj skończyłem 4 epizod i... Ale, że DOPIERO w pażdziochu??? Czy ich cycki swędzą? Ale gra! Prawdziwa GOTY. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 14 Wrzesień 2015 Dopiero??? Dzisiaj skończyłem 4 epizod i... Ale, że DOPIERO w pażdziochu??? Czy ich cycki swędzą? Ale gra! Prawdziwa GOTY. Jesli Ty corowy gracz mowisz tak o grze napedzanej wyborami, ktora niektorzy wrzucaja do gatunku post point&click, o ktorej niektorzy recenzenci pisali ze bardziej przypomina interaktywny film - to jestem wysoce zainteresowany. Ale wlasnie z racji tego zeby nie wyczekiwac na ostani epizod - poczekam az wszystkie beda juz dostepne. I wtedy zagram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 14 Wrzesień 2015 Dopiero??? Dzisiaj skończyłem 4 epizod i... Ale, że DOPIERO w pażdziochu??? Czy ich cycki swędzą? Ale gra! Prawdziwa GOTY. Końcówka czwartego Ep "robi"... No niestety, ale Ep5 dopiero w październiku. Podobno 6 lub 13. Też liczyłem na bliższy termin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 14 Wrzesień 2015 Nie kojarzycie może czy season pass przy okazji którejś z promocji spadał już do okolic 50zł? Sprawdziłbym z chęcią "Life" i nie wiem czy czekać na jakieś promo, czy to są obniżki rzędu 10zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 14 Wrzesień 2015 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 14 Wrzesień 2015 Jedyna promocja była w lipcu i to tylko -10%. Jeśli chcesz kupić całość to pamiętaj aby wybrać "Complete Season". Season Pass to odcinki 2-5. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 14 Wrzesień 2015 Nieźle akcja przyśpieszyła w 4tym odcinku, ale liczę, że w finale znajdzie się czas na scenę miłosną... Chloe z Max ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 15 Wrzesień 2015 To raczej w DLC wyjdzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 21 Wrzesień 2015 Szkoda, liczyłem że plotki się potwierdzą i ostatni Ep pojawi się początkiem miesiąca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 21 Wrzesień 2015 To jest minus gier w odcinkach, już zdążyłem zapomnieć co się działo w poprzednich epizodach, a tu jeszcze tyle czekania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 3 Październik 2015 To jest minus gier w odcinkach, już zdążyłem zapomnieć co się działo w poprzednich epizodach, a tu jeszcze tyle czekania. No jest to niezaprzeczalny minus. Ogralem demko - i powiem jestem na tak ta gra ostro awansowala na mojej liscie zakupowej. Niemniej komplet kupie dopiero po premierze ostatniego odcinka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 6 Październik 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 8 Październik 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 10 Październik 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 10 Październik 2015 Kloose spamer!!! Mocno czekam na finał, chodź jeszcze 4 odc muszę zaliczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 10 Październik 2015 Ooooo tak ! w końcu wydadzą ostatni odcinek i będzie można kupić żeby zaliczyć całość :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 10 Październik 2015 Ooooo tak ! w końcu wydadzą ostatni odcinek i będzie można kupić żeby zaliczyć całość :) też się cieszę, choć zapewne kupię później :) Nie widzę sensu kupowania passa, przed wydaniem wszystkiego, grasz kawałek a potem czekasz na nowy odcinek, a tak wszystko za jednym razem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 11 Październik 2015 Liczę na promo .... i na Kloose :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Październik 2015 To spamu ciąg dalszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 12 Październik 2015 Nie ma napisów PL to nie kupuję !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 12 Październik 2015 napisy PL zbyteczne tu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 14 Październik 2015 (edytowane) HA! ;p Edytowane 15 Październik 2015 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach