senor 41 Napisano 16 Październik 2015 co poprawia początkowy patch? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 17 Październik 2015 (edytowane) Który sklep rozdawał niby te kody na preorderowe dodatki? Bo na pewno nie Saturn, Komputronik i Media Markt. Edytowane 17 Październik 2015 przez Dobos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafallo 11 Napisano 17 Październik 2015 Widziałem Uncharted i opis wersja prasowa. Pewnie jakaś okrojona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 17 Październik 2015 Widziałem Uncharted i opis wersja prasowa. Pewnie jakaś okrojona?To samo. Po prostu wersja bez pudełka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 17 Październik 2015 Który sklep rozdawał niby te kody na preorderowe dodatki? Bo na pewno nie Saturn, Komputronik i Media Markt. myślałem o czymś takim, ale u nas chyba niedostępne, no i znacznie droższa https://www.mightyape.co.nz/product/Uncharted-The-Nathan-Drake-Mighty-Explorer-Pack-Collection-PS4/23019509 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 17 Październik 2015 Jak to jest z tymi poprzednimi częściami? Są na osobnych płytach czy razem na jednym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 17 Październik 2015 Całość jest na jednej płycie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 17 Październik 2015 Szkoda, myślałem, że szwagier sobie kupi i mi pożyczy a tak to muszę czekać.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 18 Październik 2015 Ale Chloe superancko wygląda w kolekcji, nieźle poprawili jej patrzałki, mam nadzieję że będzie miała jakiś chociaż mały epizod w U4 bo ciekaw jestem jej wyglądu, next-genowa Elena wygląda super. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 18 Październik 2015 Twoje życie jest ubogie skoro podniecasz się cyfrowymi laskami. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 19 Październik 2015 Od razu o podnietach i zwierzęcych instynktach... Czy wygląd cyfrowych lasek nie może być dobry lub zły? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 19 Październik 2015 Twoje życie jest ubogie skoro podniecasz się cyfrowymi laskami. Gratuluję wybitnego toku myślowego. PJONA :thumbsup: 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 19 Październik 2015 Już abstrahując od FAKTU, ze Chloe wygląda zajebiście - grę na tych screenach można pomylić z w pełni Next Genowymi tytułami. Teraz kończę Uncharted 3 i graficznie nawet teraz tytuł zabija. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 19 Październik 2015 Gra warta pieniążków? Urodziny niebawem coś na detoksykacja od fify potrzebuje wybieram pomiędzy uncharted a star Wars battlefront... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 19 Październik 2015 Moim zdaniem kolekcja to remaster w pełnym tego słowa znaczeniu. Wziąłem ją przede wszystkim ze względu na pierwszą część, której nie miałem okazji ograć zbyt dobrze na PS3 i gra doczekała się sporej poprawki pod względem wizualnym, co widać na pierwszy rzut oka. Ze swojej strony polecam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 20 Październik 2015 Biorę ją! Tylko jakoś w niższej cenie jak 250 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 20 Październik 2015 Biorę ją! Tylko jakoś w niższej cenie jak 250 zł Teraz masz promo i będzie za niecałe 200zł (jeśli interesuje Cię wersja z PSS). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 21 Październik 2015 Uncharted występuje w pełnej polskiej wersji językowej? Znalazłem na allegro za 209 zł w Games4u podpisana Polska wersja językowa - napisy pl, pudełko, instrukcja ang. Nie na full pl wersji np z dubbingiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdWolf 9 Napisano 21 Październik 2015 (edytowane) Uncharted występuje w pełnej polskiej wersji językowej? Znalazłem na allegro za 209 zł w Games4u podpisana Polska wersja językowa - napisy pl, pudełko, instrukcja ang. Nie na full pl wersji np z dubbingiem?To są wersje zagraniczne bez polskiego dubbingu. Tylko napisy. Pytałem u Nich.W jakiej formie występuje w pudełku dostęp do bety multiplayer Uncharted 4 ? Jakieś kody czy wystarczy płyta w napędzie ? Pytam bo chcę kupić używkę a chciałbym w przyszłości sprawdzić betę U4. Edytowane 21 Październik 2015 przez AdWolf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 21 Październik 2015 Podobno płyta w napędzie. Nie ma kodów. Tak mówił kolega Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frankol 7 Napisano 21 Październik 2015 Kodu żadnego nie ma. Płytę trzeba mieć w napędzie jak będzie beta U4. Ja chętnie sprzedam swoją wersję Uncharted. 209 z przesyłką : ) Kupiłem w empiku na premierę full dubbing. Wysyłka jutro :P Jak ktoś chce to priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdWolf 9 Napisano 21 Październik 2015 Kodu żadnego nie ma. Płytę trzeba mieć w napędzie jak będzie beta U4. Ja chętnie sprzedam swoją wersję Uncharted. 209 z przesyłką : ) Kupiłem w empiku na premierę full dubbing. Wysyłka jutro :P Jak ktoś chce to priv Ja chętnie zakupię, ale chyba właśnie umówiliśmy się na OLX ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frankol 7 Napisano 21 Październik 2015 Świat mały : D tak więc nieaktualne :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzebiat 160 Napisano 21 Październik 2015 Czy kogoś jeszcze wkurza to jak AI oszukuje w U2? Np. czekam aż jeden zacznie przeładowywać broń żeby się wychylić a oni mają nieskończoną amunicję w magazynku. Albo strzelam gościowi co jest za osłoną w głowę, tylko głowa wystaje, jest rozprysk krwi a gość nie ginie. Sterowanie lepsze niż w U1, ale tam headshoty wchodziły 2-3 razy łatwiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wan_zen 29 Napisano 21 Październik 2015 (edytowane) Bo w u1 zupełnie zmodernizowano w remasterze system obrażeń i strzelania. W u2 zapewne zostało tak jak było na ps3. Ja miałem za to wrażenie, że w u1 headshoty wchodziły aż za łatwo. 3/4 przeciwników w grze zabiłem strzelając przeciwnikom heady Tapnięte z Oneplus One Edytowane 21 Październik 2015 przez wan_zen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach