seba842005 90 Napisano 12 Wrzesień 2015 Zapisy na betę NFS: http://www.needforspeed.com/pl_PL/beta-sign-up 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 22 Wrzesień 2015 Jakie to jest piękne... http://www.needforspeed.com/pl_PL/customization 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Curraras 3 Napisano 22 Wrzesień 2015 Gra zapowiada się świetnie. Czekam tylko na oficjalne potwierdzenie czy gra będzie tym razem umozliwiala grę na kierownicy, bo rivals nam takiej możliwości nie dał. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mag magik 0 Napisano 26 Wrzesień 2015 Mam pytanie odnośnie zaproszeń do bety wie ktoś czy owe juz zostały wysłane i kiedy może ta beta ruszyć Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 26 Wrzesień 2015 Jeszcze trwają zapisy do bety które kończą się w poniedziałek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Padwee 21 Napisano 29 Wrzesień 2015 I to jest to :D :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacaC8 38 Napisano 29 Wrzesień 2015 I o to powód dla którego będą dostępne gotowe zestawy tuningu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 30 Wrzesień 2015 No dobra, a ja się pytam gdzie jakieś podsumowanie do zapisów do bety? Strona niedostępna, info o beta po prostu się ulotniło i żadnego pocałuj mnie w tyłek albo dziękujemy za zainteresowanie...Czy jest gdzieś dostępne wiarygodne źródło informacji na ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 30 Wrzesień 2015 (edytowane) I to jest to :banana: dla mnie bomba, dla kogos kto sie wychowal na fast&furious 1 i 2 chyba tez. Niektore mody sa niedorzecznie glupie np. ten przedni zderzak w golfie odstajacy 2m do przodu lub spojlery o wysokosci 2m biore na premiere i dla niezdecydowanych moge postreamowac. Ciekawe ile jest aut, nie spodziewalem sie ze dadza takie jak golf gti czy honda civic VI gen (szkoda ze nie V to bym zrobil ja jak swoja :P) Edytowane 30 Wrzesień 2015 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 30 Wrzesień 2015 mam nadzieję, że przypomną mi się czasy NFS Underground, najlepszej wyścigówki w jaką kiedykolwiek grałem :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal71284 21 Napisano 30 Wrzesień 2015 Niektore mody sa niedorzecznie glupie np. ten przedni zderzak w golfie odstajacy 2m do przodu lub spojlery o wysokosci 2m Aerodynamika ma działać, a nie wyglądać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 1 Październik 2015 Biorę na premierę, dla mnie must have! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 1 Październik 2015 (edytowane) ja sie ciesze ze ta slicznotka bedzie w grze :) Edytowane 1 Październik 2015 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qkisek 8 Napisano 1 Październik 2015 Ja tez chyba juz jestem przekonany do tej gry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 2 Październik 2015 Wysyłają klucze do bety NFS - właśnie dostałem maila z swoim w wersji na xBone ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 2 Październik 2015 (edytowane) tez mam na xboxa a chcialem na ps4, wtffwymienie sie na kluczyk z pleja Edytowane 2 Październik 2015 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 2 Październik 2015 ja wlasnie dostalem klucz dzieki bogu na PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 2 Październik 2015 Potwierdzam, klucze wysyłają, sam właśnie co dostałem :), czyli dzisiaj testujemy :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 2 Październik 2015 (edytowane) na xkloca CTY3K-3XGHV-4RXVG-D9DPJ-36R6 Edytowane 2 Październik 2015 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 2 Październik 2015 Też dostałem na Xone. Będzie grane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 2 Październik 2015 o kiedy będzie można grać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 2 Październik 2015 Od dziś do poniedziałku rano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 2 Październik 2015 Są klucze, 19GB ściągania. Krótki czas bety ale ważne, że można pograć i wstępnie ocenić co i jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek2305 4 Napisano 2 Październik 2015 Może ktoś podać linka do bety na PS Store albo wytłumaczyć jak dodać grę do kolejki pobierania? (w pracy jestem, a fajnie jakby już się ściągało) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 2 Październik 2015 Trzeba bylo zapisac sie do bety i wysylaja dzis na maila pojedyncze kody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach