MagEllan 2738 Napisano 23 Styczeń 2017 10h Andromedy na 5 dni przed premierą Jedni mogą powiedzieć płatne demo (jacyś hejterzy EA access - jesli sa tacy ) Ja mowię (tak wiem powtarzam sie) ze to dobra usługa, skarbiec gier plus try before buy to w tej cenie bardzo fajna oferta. Szczegolnie ze dem teraz w dniu premiery jak na lekarstwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 23 Styczeń 2017 1 minutę temu, MagEllan napisał: Jedni mogą powiedzieć płatne demo (jacyś hejterzy EA access - jesli sa tacy ) Ja mowię (tak wiem powtarzam sie) ze to dobra usługa, skarbiec gier plus try before buy to w tej cenie bardzo fajna oferta. Szczegolnie ze dem teraz w dniu premiery jak na lekarstwo. Zamiast powtarzać wciąż to samo, zakupiłbyś xboxa 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 24 Styczeń 2017 10 godzin temu, hacker25 napisał: Zamiast powtarzać wciąż to samo, zakupiłbyś xboxa celna szpila prosto w serce gracza doceniam, bo slusznie prawisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 24 Styczeń 2017 1 godzinę temu, MagEllan napisał: celna szpila prosto w serce gracza doceniam, bo slusznie prawisz. Właśnie MAG wstydziłbyś się być dalej (tak długo) takim teoretykiem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 24 Styczeń 2017 17 minut temu, DigitalMan_PL napisał: Właśnie MAG wstydziłbyś się być dalej (tak długo) takim teoretykiem True. Wygląda to tak jakbyś był instruktorem nauki jazdy, a jak już jeździłeś to tylko...na ręcznym. Kup Xboxa. Zafunduj sobie trochę luksusu i spluń z satysfakcją na ZłomStejszyn. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 24 Styczeń 2017 (edytowane) Zwłaszcza, że nie jesteś @MagEllan typem gracza, który kupuje wszystko w dniu premiery, a spokojnie z kulturką w starej marynarce pachnącej molami ogrywasz gry, które miały swą premierę 1-2 lub 3 lata temu. Dlatego zachęcam Ciebie do kupna xboxa, bo usługa EA jest dla Ciebie idealna. Wiem co mówię, ponieważ mam podobne podejście do Twojego... no może oprócz tej marynarki Edytowane 24 Styczeń 2017 przez hacker25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 24 Styczeń 2017 55 minut temu, Frost Prime napisał: True. Wygląda to tak jakbyś był instruktorem nauki jazdy, a jak już jeździłeś to tylko...na ręcznym. Kup Xboxa. Zafunduj sobie trochę luksusu i spluń z satysfakcją na ZłomStejszyn. Robi sie maly offtop. PS lubie mimo wszytko. Po prostu daleko mi do funboya - widze ze EA, UBI, MS, jakakolwiek inna firma zrobi cos fajnego - to pochwale. A ze mam zaleglosci w graniu niektore datowane na 7 lat, oraz ze nie mam jeszcze mega cisnienia i mam w co grac (lub inaczej mam wiecej gier nizli czasu) to jeszcze nie kupilem XO. Poki co wychodze rakiem z tego tematu - zeby: 1. nie robic offtopu 2. nie powtarzac sie po raz n-ty o EA access. milego dnia 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Luty 2017 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 14 Luty 2017 O, no i pięknie, czekałem na jakieś dobre promo i jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Luty 2017 Madden 24 lutego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 20 Luty 2017 Godzinę temu, pablos_PRO napisał: Madden 24 lutego. Mój TY Major Nelsonie tego działu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Marzec 2017 #oszukali. nie będzie 10h kampanii Androbiedy tylko jakiś urywek . Multi przez 10h http://m.ppe.pl/news/49719/mass-effect-andromeda-na-xbox-one-i-pc-gramy-w-przyszlym-tygodniu-znamy-szczegoly-dostepu.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Marzec 2017 NHL 17 od dziś w ea access Edit: NHL szczerze polecam. Gra mi się świetnie, kilka ustawień do wyboru, każdy noob znajdzie coś dla siebie. Wszystkich zasad nie rozumiem , ale zdecydowanie bardziej przystępne niż Madden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 5 Kwiecień 2017 (edytowane) Już od 21 kwietnia wszyscy subskrybenci usługi otrzymają możliwość zapoznania się z FIFA 17 Ponadto do czerwca w bibliotece pojawi się jeszcze Dragon Age: Początek oraz Medal of Honor: Airborne. Edytowane 5 Kwiecień 2017 przez Laptok 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 5 Kwiecień 2017 (edytowane) Najbardziej prawilna i cebulowa konsola ever. Dzisiaj pobrała się ta wielka aktualizacja która zmienia cały główny ekran. Fajnie to wygląda. Edytowane 5 Kwiecień 2017 przez Frost Prime 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Kwiecień 2017 Czyli znowu czeka mnie rak FUTa. Na PS4 fifka dopiero co zeszła do magicznej stówki a w ea access w ramach abonamentu. Uwielbiam tą cebulkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Kwiecień 2017 11 minut temu, pablos_PRO napisał: Czyli znowu czeka mnie rak FUTa. Na PS4 fifka dopiero co zeszła do magicznej stówki a w ea access w ramach abonamentu. Uwielbiam tą cebulkę Właśnie, za taką cebulę przesiądę się na XboxElite, a w grudniu na Scorpio tylko pada Elite zostawię 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 5 Kwiecień 2017 Po update wsyzstko fajnie chodzi płynnie przedtem trochę dash zamulal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 5 Kwiecień 2017 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 5 Kwiecień 2017 Jakie od teraz, dopiero 21 kwietnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Kwiecień 2017 Xbox polska, playstation polska . Tacy sami nieudacznicy prowadzą profile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 5 Kwiecień 2017 LOL ktoś musiał zmienić bo wcześniej było 21 Kwietnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Kwiecień 2017 Teraz, SephiroT napisał: LOL ktoś musiał zmienić bo wcześniej było 21 Kwietnia 2 minuty temu, pablos_PRO napisał: Xbox polska, playstation polska . Tacy sami nieudacznicy prowadzą profile 10 minut temu, Laptok napisał: Jakie od teraz, dopiero 21 kwietnia Czysty markieting.... OD TERAZ brzmi zdecydowanie lepiej niż od 21, czy za 2 tygodnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 21 Czerwiec 2017 Ciekawostka: przedłużałem dziś EAA, data wygaśnięcia była na 01.08.2017, a teraz mam do 21 sierpnia 2018 20 dni w gratisie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Lipiec 2017 Wchodzą dodatki do Battlefront. Do września dostaniemy B1 i Titanfall 2 https://www.ea.com/news/coming-soon-to-access-summer-2017 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach