SkibaPL 1851 Napisano 7 Marzec 2017 Okoni daj linka jestem ciekaw tych umiejetnosci gowniaka. Chocbym chcial go odblokowac to nie moge bo forum sie krzaczy dalem mu perma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 7 Marzec 2017 (edytowane) Ja go niechcący obejrzałem w aplikacji Tapatalk, tam nie ma opcji ignoruj i widać wszystko, nawet to czego nie chcesz. Na forum dalej ma u mnie ignora, więc teraz nic Ci niestety nie podlinkuje Edytowane 7 Marzec 2017 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 8 Marzec 2017 Jesli wpadna w ucho jakies dobre nutki to zrobie wiecej czesci bo troche materialu mi zostalo. Profesionalisci oceniajcie czy jest siara czy nie 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 8 Marzec 2017 Bardzo ładnie panie Siara - same miodne akcje. A ja wczoraj z rozpędu ponad 10gb nagrań z BF1 skasowałem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 8 Marzec 2017 Muzyczka super, ale filmy siara Ps. Na jednym z Lasów Argonskich, ładnego killstrejka pocisnałeś 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 8 Marzec 2017 Jeszcze trochę skiba poćwiczysz pod moim okiem i będzie jeszcze lepiej . A tak na poważnie to miło się oglądało i dawaj więcej. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bonieknowy 7 Napisano 8 Marzec 2017 Jeszcze nie kupiłem ale zamierzam kupić BF1 i śledzę temat na bieżąco. Na filmiku u Skiby, od 1:20, mapa bardzo przypomina Oasis z Enemy Territory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 8 Marzec 2017 Ile życia ja w to przegrałem :-P Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajlajd 1 Napisano 9 Marzec 2017 Jaką klasą polecacie grać na początku? W bf4 grałem od premiery po teraz. W końcu kupiłem bf1 bo niby taki super i nie mogę się odnaleźć. Wolna ta gra strasznie. Gram głównie w szturm. Liczba graczy tylko 24 a i tak najczęściej gra mniej niż 20. Próbowałem grać medykiem ale same wolnostrzelne bronie. Wiadomo I wojna. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Marzec 2017 (edytowane) Medyk dobry na dystans, jeśli chcesz pograć szturm i być w środku akcji bierz wsparcie lub szturmowca z jakąś szybkostrzelną pulawką: bar czy automatico. Ogólnie jak gram w tę grę to momentami włącza mi się adhd, tyle się dzieje. Jak ktoś nie ma dobrego refleksu to proponuję pokampic snajpą lub właśnie medykiem na średni dystans. Edytowane 9 Marzec 2017 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Marzec 2017 Dobra, a teraz wyjaśnijcie mi co tu się wydarzyło? Od razu dodam że na flagę wbiegałem pierwszy raz, wcześniej podczas meczu mnie tam nie było i nie zostawiałem tam żadnych min, pułapek czy innego dziadostwa. O co kaman? Mam tak miażdżący spoting? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 9 Marzec 2017 Po prostu gra zna już Twoją moc i wrogowie padają od razu, gdy w nich wycelujesz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 9 Marzec 2017 (edytowane) O kur*a odkryles swoja supermoc w battlefieldzie. Zmien tytul filmu rozreklamuj po forach i bedzie murowany hit mowie Ci Edytowane 9 Marzec 2017 przez SkibaPL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 9 Marzec 2017 Godzinę temu, okoni napisał: Dobra, a teraz wyjaśnijcie mi co tu się wydarzyło? Od razu dodam że na flagę wbiegałem pierwszy raz, wcześniej podczas meczu mnie tam nie było i nie zostawiałem tam żadnych min, pułapek czy innego dziadostwa. O co kaman? Mam tak miażdżący spoting? Wygląda na to, że wystarczy czasami wycelować już nawet nie w przeciwnika a mniej więcej jego kierunku żeby zwyczajnie się zesrał. Pewnie wcześniej zabiłeś człowieczka z 10 razy i na sam Twój widok kładł się na glebę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 10 Marzec 2017 słyszałem o zabijającym wzrokiem, superman , cyclops ale Ty jesteś najlepszy, zabijasz szybkim zerknięciem, takim... rzutem oka:) Czekam na następną część X menów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 10 Marzec 2017 Ja yebie co tutaj się odjaniepaliło, Okoni ty morderco morderczy Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 11 Marzec 2017 Panowie, czy premium kupione na jednym koncie działa na dwóch konsolach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 11 Marzec 2017 A czemu nie? Będziesz zalogowany na tym samym koncie i cała zawartość, jaką kupiłeś, będzie śmigać zarówno na jednej, jak i na drugiej. Chyba, że masz na myśli to, że na tej drugiej konsoli będzie grała inna osoba na swoim koncie, to wtedy już chyba nie zadziała. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 11 Marzec 2017 No właśnie chodzi mi o to, że ja gram na koncie, na którym jest zakupiony BF i Premium, a ktoś na innej konsoli z tym kontem ustawionym jako podstawowe(czy będą działały mapki z premium?) Nigdy takich rzeczy nie robiłem, ale coś słyszałem, że niektóre season passy itp. działają tylko na danym koncie, więc nawet na tej samej konsoli z innego konta nie idzie grać. No i jak jest z BFem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 11 Marzec 2017 Z tego co wiem, to premium działa tylko na koncie, na którym zostało zakupione, więc jeśli inna osoba na innej konsoli będzie chciała mieć dostęp ze swojego konta, będzie musiała kupić premium osobno (to, że Twoje konto będzie ustawione jako główne, nic nie da). Tak to wygląda na 99%, chyba że jakimś cudem w BF1 jest inaczej, ale wątpię. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 11 Marzec 2017 Dzięki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 11 Marzec 2017 2 godziny temu, Bartek_Red napisał: Z tego co wiem, to premium działa tylko na koncie, na którym zostało zakupione, więc jeśli inna osoba na innej konsoli będzie chciała mieć dostęp ze swojego konta, będzie musiała kupić premium osobno (to, że Twoje konto będzie ustawione jako główne, nic nie da). Tak to wygląda na 99%, chyba że jakimś cudem w BF1 jest inaczej, ale wątpię. Od kiedy nastąpiły takie zmiany? Mam kupione premium do bf4 i działa zarówno mi jak i kumplowi (moje konto jako główne u niego). Czemu w bf1 ma to nie działać? Chyba, że cudowne sony coś pozmieniało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pike 17 Napisano 11 Marzec 2017 Od kiedy nastąpiły takie zmiany? Mam kupione premium do bf4 i działa zarówno mi jak i kumplowi (moje konto jako główne u niego). Czemu w bf1 ma to nie działać? Chyba, że cudowne sony coś pozmieniało? Wydaje mi się że mapy będziesz mógł pobrać i grać ale premium nie będziesz. U mnie tak działa BO3. Z mojego konta nie mogę pobrać zawartości ale pobrałem ja z drugiego. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 11 Marzec 2017 To wiem bo tak mam. Mapy działają, ale kumpel oficjalnie nie jest graczem premium np łuku nie mógł odblokować za pierwszym razem (bo za drugim dostali do wszyscy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajlajd 1 Napisano 11 Marzec 2017 Czy wam też opcje chodzą tak powoli. Chodzi mi o menu w czasie gry. Włączam opcje, sterowanie czy cokolwiek innego i muszę czekać dosłownie 1-2 sekundy zanim zaskoczy. Jak otwieram pakiety to jest opóźnienie już ok 3 sekundowe. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach