czacha79 900 Napisano 29 Listopad 2017 Biorac pod uwage ze po tym jak wycieklo info z afera XP oni odpisali ze w sumie to tez nie sa z tego zadowoleni i to wylaczaja i podnosza limit x2 ..... to raczej nic sie nie zmieni na lepsze. To tak jakby ktos ujawnil ze uwodzisz 13-latki, a ty mowisz „faktycznie, tez mi cos w tym nie pasowalo, to juz nie bede.. ale za to zaczne gwalcic 18latki”. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 30 Listopad 2017 No tak pięknie ma być, że tylko brakuje żeby jeszcze wszystkim obiecali po lodziku (lub patelce żeby nie dyskryminować). Poczekamy i zobaczymy https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/46504 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 30 Listopad 2017 Można oczywiście z rozpędu wszystko krytykować, ale patrząc obiektywnie, to wygląda to naprawdę nieźle. Nie mam wątpliwości co do tego, że update przewidziany na 12 grudnia wejdzie w całości, bo bardzo szczegółowo to rozpisali. To jest zdecydowanie krok do przodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 30 Listopad 2017 Fajnie fajnie.. ale takie zmiany powinni byli zrobic 12 wrzesnia, a nie grudnia... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 30 Listopad 2017 (edytowane) Zgadzam się. Ja na to patrzę, z innej perspektywy - gracza PC. Od premiery na blaszaki minął zaledwie miesiąc z hakiem. To smutne, że najbardziej oddana część społeczności, została potraktowana trochę jak króliki doświadczalne. Tak czy inaczej, fajnie by było, gdyby Masterworks dodawało jakiegoś losowego perka, a nie tylko i wyłącznie modyfikowało statystyki broni. Wtedy można by się bawić w rerollowanie tego jednego atrybutu - polując na przykład na Explosive lub High Calibre Rounds. Natomiast jeżeli wejdzie to w proponowanym kształcie, to nie wiem czy warto będzie inwestować w rerolle. Edytowane 30 Listopad 2017 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71TrueOne 12 Napisano 4 Grudzień 2017 preload 88 GB...1 godz. przed premierą no jajka są.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 4 Grudzień 2017 16 minut temu, peka71TrueOne napisał: preload 88 GB...1 godz. przed premierą no jajka są.... 88? Serio? Czyli jakieś 2-3 gry... Takie gry z zawartością i w ogóle... Nie wiedziałem, że da się rozdmuchać nic do takich rozmiarów... Chociaż przyznaję, że gra jest ładna, więc pewnie 87gb to tekstury i takie tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 4 Grudzień 2017 Spoko. Na pocieszenie dodam że TES Online z Morrowindem zajmuje 95gb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Grudzień 2017 Oho, nieogary nawet tutaj...88gb to wymagane miejsce na dysku, całość waży 44gb, a sam dodatek to raptem od 4 do 6 GB... Myślcie zanim coś napiszecie, a nie powielacie bzdury z neta. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71TrueOne 12 Napisano 5 Grudzień 2017 (edytowane) Sorry ogarze....wrzechwiedzący i myślący Edytowane 5 Grudzień 2017 przez peka71TrueOne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Grudzień 2017 Ktoś musi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 5 Grudzień 2017 Patch już jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 5 Grudzień 2017 Kupować sezon pasa czy nie. O to jest pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wesoly_kowal 7 Napisano 5 Grudzień 2017 Dodatek jest, a obiecanej obsługi 4k i HDR jak nie było tak nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 5 Grudzień 2017 Ja mam digital deluxe a jakoś nawet uruchamiać mi się tego nie chce pomimo dodatku 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Grudzień 2017 Pograliśmy z chłopakami i co? Fabuła zrobiona w przeciągu paru godzin i to z dużymi przerwami... Ogólnie wątek sam w sobie nawet ciekawy, ale z drugiej strony ta gra zaczyna naprawdę brodzić po dnie... Miejscówka ala sawanna wygląda pięknie, szkoda tylko że odwiedzamy ją na chwilę w fabule... Po ukończeniu fabuły zrobiłem ten mega fantastyczny publiczny event i co? Wielkie gówno, 2 tokeny i niebieski item, jakaś kpina... Kto to będzie grał? Ogólnie każda przygoda, misja, itd. na Merkurym to bieganie po tym całym Nieskończonym Lesie, którego po kilku raazach masz serdecznie dość. Wszystko opiera się na bieganiu przed siebie, otwieraniu kolejnych drzwi i tyle. Fantastyczna mechanika... Heroic Przygód nie grałem, ale z tego co czytam na redditcie to wrzucili tam timer (ja jebie...) i ogólnie jesteśmy na hita, a na końcu znając życie token i jakieś gówna...Mapki na pvp fajne, ale co z tego jak pvp samo w sobie to nadal kapeć... Poza mapami żadnych dosłownie zmian. Jak było kiepsko tak jest nadal. Nowych strajków nie grałem jeszcze, ale jest Heroic playlista, także może tam będzie coś bardziej wartego uwagi (taki żart...).Do tego kilka nowych broni, armorów, itd. Ale póki co nic mi czapki z głowy nie zerwało, a jeśli to co widać u Benedicta to set z nowego raidu, to wygląda to mega kiepsko. Jak już mówiłem, ludzie odpowiedzialni za design sprzętu powinni czym prędzej zostać wywaleni na zbity pysk. Takiego szajsu nawet w podstawce D1 nie było...Nie wiem jak raid wypadnie, może mimo wszystko nadrobi całą resztę, ale póki co ten dodatek powinien kosztować max 30 zł, a nie tyle ile oni chcą. 12 grudnia ma wjechać jeszcze duży patch, głównie chodzi o te wersje broni Masterworks, ale czy to będzie coś co zatrzyma nas na dłużej? Jakoś wątpię...Nie czuje potrzeby nawet wracania do tej gry. Pewnie ogra się ze znajomymi parę rzeczy i tyle. Jest obecnie zbyt wiele ciekawych gier, żeby marnować czas na tego kasztana. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 6 Grudzień 2017 Wydaje mi sie, czy jest strasznie łatwo? Ale moze to wina tego ze postac zaczyna od 305? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Grudzień 2017 Fabuła to jest pryszcz, jazda się zaczyna przy Heroic Adventures, jak chcesz robić solo. Nic nadzwyczaj trudnego, ale mimo wszystko trzeba się spiąć. Co prawda te całe 3 przygody na krzyż są tak nudne, że raczej nigdy w życiu do nich już nie wrócę po ich zrobieniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 6 Grudzień 2017 (edytowane) Na 5 egzotycznych broni dodanych 3 nowe + 2 z D1. Na 12 egzotycznych ubranek 6 nowe + 6 z D1. Spoiler Guns: Prometheus Lens, Trace Rifle, Solar trace beam that generates a damaging heat field while firing The Colony, grenade launcher,grenades are robots that chase enemies Crimson, Hand Cannon, fires in 3 round burst, heals on kill Telesto, fusion rifle, fusion projectiles stick to enemies and explode Jade Rabbit, scout rifle, chain body shots to gain bonus precision damage and return ammo to mag. hunter armor Aeon Swift, dodging gives buffs to others wearing aeon cult gear. Gemini Jester, dodging disorients enemies and removes their radars Shinobu's Vow, improves skip grenade and adds extra charge Graviton Forfeit, invisibility effects last longer, melee recharges faster while invisible. warlock armor Aeon Soul, same effect as aeon swift but with throwing grenades Vesper of Radius, Rifts release arc shockwave when cast, rift energy recharges faster when surrounded Ophidian Aspect, Weapons ready and reload very quickly, melee range extended The Stag, grants rift energy when critically wounded, dying leaves a healing rift on your corpse. Titan armor Aeon Safe, same effect as other aeon gear, but with barricade. Khepri's Horn, solar damage kills recharge barricade, barricade leaves burst of solar damage when placed. Helm of Saint-14, ward of dawn blinds enemies that enter it, guarding with sentinel shield blinds enemies. Mk. 44 Stand Asides, Grants an overshield when sprinting with full hp with seismic strike, hammer strike, or shield bash equipped, hits with these abilities recharge your melee energy partially Edytowane 6 Grudzień 2017 przez Karaluch69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Grudzień 2017 Myślałem, że gorzej niż House of Wolves już nie będzie... Jakże się myliłem... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 6 Grudzień 2017 HAHAHAHA - tyle w tym temacie mam do powiedzenia jeśli chodzi o tą produkcję... dobrze, że nie wyszło mi z limitką (Bóg chyba czuwał nade mną). 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Convath 9 Napisano 6 Grudzień 2017 Dropł mi wczoraj egzotyk Prometheus Lens, chyba najbardziej op bron od czasów Mythoclasta i na pvp to coś zabija w jakieś pół sekundy. Chyba specjalnie dali taką broń żeby więcej osób kupiło dlc, a po miesiącu nerf :((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 6 Grudzień 2017 Piękne, nic dodać nic ująć. Aż mnie naszła ochota na postrzelanie z rabbita w jedynce.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 7 Grudzień 2017 Bez DLC platyny się nie wbije. http://www.pssite.com/news/59986/bungie-kopie-sobie-grob-bez-dodatku-nie-wbijesz-platyny-i-nie-pograsz-w-czesc-aktywnosci.html 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba6113 42 Napisano 7 Grudzień 2017 (edytowane) Całe szczęście, że kilka dni temu zmusiłem się do zdobycia ostatnich pucharków. Brak słów. Oczywiście dodatku nie zamierzam kupować. Edytowane 7 Grudzień 2017 przez Qba6113 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach