Patricko 8082 Napisano 9 Czerwiec 2019 No to chyba pora na temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Czerwiec 2019 Zieloni ogień!W sumie interesuje mnie tylko nowa konsola i Cyberpunk Za te ich 14 nowych gówno gierek klepanych w 2 lata dziękuję już na starcie, wolę indyki na Switcha... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Czerwiec 2019 Tylko Cyberpunk! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 9 Czerwiec 2019 jak sie pojawil temat to podsumuje wczorajsze EA. miernota. Dziekuje za uwage. Nie no zartowalem umotywuje troche: nie podobal mi sie format z przerwami. Ja wiem ze EA wydaje obecnie tylko pare gier rocznie ale naprawde bylo skromnie. O SW juz pisalem w stosownym watku. W apexa nie gram - ale warto wiedziec ze maja jakies plany na rozwoj. BF V - w Access pykne sobie singla za free, no i tez dorzucaja nowe mapy jesli dobrze pamietam wiec gracze multi moga byc zadowoleni I to dla mnie w sumie koniec bo madden, fifa i SIMS to gry spoza mojego kregu zainteresowan (probowalem ale nie dla mnie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 9 Czerwiec 2019 jak na razie to chyba najslabsze targi jakie widzialem. czekam na 22 i mam nadzieje ze tam cos fajnego pokaza Godzinę temu, DigitalMan_PL napisał: Zieloni ogień! stary przypomniales mi kapitana nagrywalem wszystkie odcinki - mialem kilka kaset video 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Czerwiec 2019 jak na razie to chyba najslabsze targi jakie widzialem. czekam na 22 i mam nadzieje ze tam cos fajnego pokaza stary przypomniales mi kapitana nagrywalem wszystkie odcinki - mialem kilka kaset video Zawsze chciałem taki pierścień z ogniem, miałem już niecne plany nawet za młodu i chuj... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 9 Czerwiec 2019 Minecraft hack&slash... No czemu nie... O, wchodzi zenek Martyniuk świata gier, fil Spencer :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Czerwiec 2019 Zaraz mu obciągną na tej scenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 9 Czerwiec 2019 (edytowane) A jak myślisz czemu go pokazują od pasa w górę co? ]:-> Jak jest zbliżenie to wiadomo co się dzieje Edytowane 9 Czerwiec 2019 przez BartexXx20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 9 Czerwiec 2019 (edytowane) O gurwa, Alan wake, to musi być Alan wake. Jednak nie o, nasi teraz z grubej rury wyjadą jaka cenzura xD o kurwa, kijanu riws Edytowane 9 Czerwiec 2019 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 9 Czerwiec 2019 Łooo gurwa - potrafią w melanż Polacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 9 Czerwiec 2019 (edytowane) Redzi zaszaleli ... Keanu Reeves w Cyberpunku ... lol 16.04.2020, tak daleko ... ale oby ostateczna data Edytowane 9 Czerwiec 2019 przez AXA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 9 Czerwiec 2019 16 Kwietnia 2020 miesiąc urlopu wszyscy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 9 Czerwiec 2019 uuu niedlugo trzeba akcje CDPR kuowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Czerwiec 2019 Kijanu....Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 9 Czerwiec 2019 (edytowane) nowy trailer cyberpunka to jeden z lepszych jakie widziałem w ostatnich latach. Ide na dół zobaczyć na OLEDzie w 4K Edytowane 9 Czerwiec 2019 przez bany® Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Czerwiec 2019 Cdpr zrobił robotę. Teraz do 16 kwietnia przeżyć jakoś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 9 Czerwiec 2019 Fajny może być ten thriller 12 minutes. Growy zwichrowany dzień świstaka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 9 Czerwiec 2019 O ile xbox nadal zachwyca usługami to gier jak nie było tak nie ma. Ninja theory kupione by robić klona overwatch dla gimbazy. Why Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 9 Czerwiec 2019 Co roku się dziwię: jest ktoś kto gra w takie gry jak te pokazane jelonki? Po co na to tyle czasu tracić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 9 Czerwiec 2019 10 minut temu, zuba1899 napisał: Co roku się dziwię: jest ktoś kto gra w takie gry jak te pokazane jelonki? Po co na to tyle czasu tracić. Tak, są ludzie którzy grają w takie gry. Ja nie, ale moja żona wiem że by chciała w to zagrać. Każda jedna gra ma swój target. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 9 Czerwiec 2019 xavris ma racje - każda gra ma swój target. Padzik wygląda nieźle jak dla mnie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 9 Czerwiec 2019 Intrygujący trailer dying light 2. Powiedziałbym nawet, że bardzo intrygujący. Liczę na lekko podpimpowany gameplay i znacznie podpimpowaną historię z zarażonym bohaterem. Pad do klocka faktycznie, przyznaje z bólem, fajny. Ale pewnie będzie kosztował tyle co konsola, także dobranoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Czerwiec 2019 Tak sobie myślę, że te studia kupione ostatnio przez MS raczej dłubią nad hitami na nową generację. Teraz tylko dostali zadania wypuścić jakieś popierdółki na E3 tegoroczne, co nie znaczy, że nie będą mega grywalne. Sony olało imprezę, to nie chcą się wystrzelać ze wszystkich asów, których zresztą daty premier pewnie jeszcze nie są ustalone. Nowe konsole pewnie będą debiutowały w przyszłym roku, więc kolejne E3 MS będzie miał czym skraść show. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 9 Czerwiec 2019 (edytowane) Japońskie darmowe mmo, które bardziej wygląda na final fantasy niż ostatnie final fantasy... A chwilę później nowe talesy. Chyba słyszałem jak @Strifestracil podporę Michałka od tarmoszenia. Ale wyglądało zajebiście, i też bardziej finalowo niż ff xv Miyazaki+Martin. Od japonca będzie pokręcona i niezrozumiała fabuła, od zagranicznego Sapkowskiego wujowe zakończenie. Trochę się obawiam. Edytowane 9 Czerwiec 2019 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach