Skocz do zawartości
Emir

Far Cry 2

Rekomendowane odpowiedzi

ja się piszę tylko nie wiem co na to mój portfel

jeszcze lbp i pes w tym miechu...a fifa i star warsy już w czytniku latają....

olać fife:P liczy się tylko PES:) a star wars'y też sobie odpuściłem...

jestem głodny na FPS'y:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olać fife:P liczy się tylko PES:)

Easy there, Captain Kirk...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie jake będą wymagania łacza, żeby dobrze się grało online.

Dla przykładu "Far Cry Instincts Predator" potrzebuje lepszego łacza niż "Halo 3" czy "Call of Duty 4"

Przy jednym mega mozna ciągnąć jedną osobę, nie więcej, inaczej będą mieli lagi

Trzeba bedzie szukać dobrych hostów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do dyskusji nt: Jak będzie wyglądała dystrybucja gier w Polsce?

Ubisoft będzie polskim dystrybutorem, ale z początku nie zadążając za spolszczaniem wszystkich, niektóre zlecać będzie firmie Cenega, podobnie jak to zrobiło Codemasters z Colin McRae Dirt na PC (CDP tylko spolszczyło, dystrybutorem Codemasters).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba normalnie w dniu premiery europejskiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zarąbiście jak będzie PL

Jedno co mi się tylko nie podoba w tej grze to to: (chodzi o multi)

- ze zeby kogos zabić trzeba władować w niego cały magazynek:/

- i ludzie jacys tacy jakby wygłodniali (strasznie chudzi) i szybko biegają i ciężko ustrzelic (takie wrażenie miałem po trailerze)

Też tak myślicie czy może cos innego wiecie na ten temat. Bo z jednej strony kupilbym ta grę (fajny edytor multi, noi Single oczywista) ale z drugiej strony jak by to tak mialo byc jak opisalem to by troche psuło rozgrywke. Niech ktoś wyrazi swoje zdanie;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na bank wszystko perfekt będzie jak chcesz możesz poczekać z kupnem i posłuchać potem opinii ludzi na ten temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jedno co mi się tylko nie podoba w tej grze to to: (chodzi o multi)

..ludzie jacys tacy jakby wygłodniali (strasznie chudzi) i szybko biegają i ciężko ustrzelic (takie wrażenie miałem po trailerze)

A myślisz,

że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę

zwinnego, silnego murzyna i wywieźć go za ocean?!?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po głębszym namyśle.... zdecydowałem się kupić gierkę w dzień premiery.Długo się miotałem pomiędzy tą gierką a Resistance 2 lecz ostatnie trailery mnie przekonały.Jeśli wszystko pójdzie gładko to jeszcze w dzień premiery napisze swoją opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A myślisz,

hahaha

Przekonałes mnie - zamawiam juz dziś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A myślisz,

Dlatego tylko szybcy i zwinni sie ostali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trailer BaraBara i coś mi tu nie gra... Afryka, słońce, pustynia, safari, sawanna - kolory! Miałem okazję w kwietniu 07 spędzić 2 tygodnie w Kenii i tak nie "wygląda" Afryka skąpana w pustynnym piachu i słońcu. Wszystko przepuszczone przez "filtr" szarości oj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twórcy również zrobili sobie 2 tygodniowe wakacje w afryce. Robili foty, filmy, sprawdzali wszelkie detale (np. jak piszczą opony samochodu na twardej spalonej słońcem afrykańskiej ziemi). Najwyraźniej ta część afryki, która odtwarzają twórcy gry wygląda nieco inaczej niż ta w której byłeś. W końcu poszczególne kraje europy też się mocno różnią, a jest sporo mniejsza niż afryka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Twórcy również zrobili sobie 2 tygodniowe wakacje w afryce. Robili foty, filmy, sprawdzali wszelkie detale (np. jak piszczą opony samochodu na twardej spalonej słońcem afrykańskiej ziemi). Najwyraźniej ta część afryki, która odtwarzają twórcy gry wygląda nieco inaczej niż ta w której byłeś. W końcu poszczególne kraje europy też się mocno różnią, a jest sporo mniejsza niż afryka.

Racja! I ja byłem, ale tam z kolei głównie były pustynie skaliste. Bez żadnych potoków, bez roślinności, bez pustyni czysto piaszczystej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

niestety znalazłem już jeden minus tej gry (nie mówię o drobnych minusach), a konkretnie polska wersja, ale o co mi właściwie chodzi? niby wszystko pięknie - napisy, ale! jeśli ktoś czyta to co jest przed każdym trailerem tzn. ostrzeżenia jak np. gra zawiera krew itp. zauważy też "strong language", jak się domyślam chodzi o bluzgi które po przepuszczeniu przez polską cenzurę baaardzo zaniżą poziom dialogów :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
niestety znalazłem już jeden minus tej gry (nie mówię o drobnych minusach), a konkretnie polska wersja, ale o co mi właściwie chodzi? niby wszystko pięknie - napisy, ale! jeśli ktoś czyta to co jest przed każdym trailerem tzn. ostrzeżenia jak np. gra zawiera krew itp. zauważy też "strong language", jak się domyślam chodzi o bluzgi które po przepuszczeniu przez polską cenzurę baaardzo zaniżą poziom dialogów :/

Niestety, ale z nielicznymi wyjątkami, polskie wersje gier, a raczej ci, którzy je robią, traktują nas jak debili. Wszelkie przekleństwa z j. angielskiego są tłumaczone na nasz, w sposób żenujący. Nie wiem co oni chcą tym osiągnąc? Niech się przejąda autobusem, tramwajem czy przejdą po mieście, to usłyszą "kwieciście" mówiących gimnazjalistów, na których k..czy ch... nie robią wrażenia. Co więcej, FC2 to gra od 16 czy 18 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oceny ma wieksze w Click! ' u niz LBP 9,0 / 10 absolutny must have ale czekam na demo przed zakupem zastanowie sie czy moj piecek na moim 8600gts da sobie wystarczajaco rade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niestety, ale z nielicznymi wyjątkami, polskie wersje gier, a raczej ci, którzy je robią, traktują nas jak debili. Wszelkie przekleństwa z j. angielskiego są tłumaczone na nasz, w sposób żenujący. Nie wiem co oni chcą tym osiągnąc? Niech się przejąda autobusem, tramwajem czy przejdą po mieście, to usłyszą "kwieciście" mówiących gimnazjalistów, na których k..czy ch... nie robią wrażenia. Co więcej, FC2 to gra od 16 czy 18 lat.

Ekhm... A Kane&Lynch? A Mass Effect? Polonizacje dużo ostrzejsze od pierwowzoru. Nawet w stareńkim longest jurnal klneli gorzej niż szewc po przebiciu sobie kciuka. Jeśli gra dostanie oznaczenie 18+ to możecie być pewni, że dialogi będą bardziej soczyste niż amerykańskie steki. Natomiast przy 16+ "You fucking asshole!" będzie tłumaczone na "Ty draniu!".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Trailer BaraBara i coś mi tu nie gra... Afryka, słońce, pustynia, safari, sawanna - kolory! Miałem okazję w kwietniu 07 spędzić 2 tygodnie w Kenii i tak nie "wygląda" Afryka skąpana w pustynnym piachu i słońcu. Wszystko przepuszczone przez "filtr" szarości oj

Proponuje wybrac sie do Kongo albo Kamerunu a zobaczysz inna afryke Odradzam Nigerie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi