Major_Kupricz 0 Napisano 17 Październik 2008 Jak to bo jak zamowiłem w ultimie już Fary Cry 2 to dostane wersje PL przypuszczam, noi wtedy da się wyłączyc jezyk PL na ANG? Niewiedzialem kurna o tym ze ma byc takie dziadowskie tlumaczenie:/ ? ? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 17 Październik 2008 Powinna być opcja zmiany języka, z reguły w większości grach tak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 17 Październik 2008 jak nie bedzie szaranowicza i szpakowskiego to nic strasznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioter666 0 Napisano 17 Październik 2008 Mam juz na xboxa oczywiscie. Hmm giera taka se jutro napisze cos wiecej jak tak porzadnie pogram bo dzisaij srodek nocy i jutro do szkulki na rano. Grafika przesliczna z tego co narazie zobaczylem ale questy wydaja sie jakies takie. Zrobilem jeden i robie 2 i koles powiedzial przez telefon to samo nie wiem moze moj pech. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 17 Październik 2008 http://www.worthplaying.com/article.php?sid=56721Jak zobaczyłem te screeny to się przestraszyłem! A tu napis ''Home'' ufff... Among the available activities will be a multiplayer game of Mancala that will use bullets as game pieces, the opportunity to explore in-game environments including a bombed-out train station that has been turned into an ad hoc café, as well as the ability to launch the game directly from the PlayStation Home space. To całe HOME coraz bardziej działa mi na wyobraźnie! Te screeny są genialne, zamieszkać w takim kąciku w HOME świetna sprawa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxelm2 0 Napisano 17 Październik 2008 Heh miałem 200zł przeznaczone na coś i zastanaiałem się co kupić czy gre czy jakieś jeansy(levisy,big staary)wybrnąłem z tej sytuacji tak że poszedłem do ciuchbudy kupiłem 4pary levisów za 40zł.I teraz tylko czekać az z wami spotkam się na sawwanie gdzieś.Zastanawiam mnie fizyka w multiplayer,oglądam trailery i jak ktoś strzeli w dom lub skałę to nawet żaden odpadek nie wylatuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 17 Październik 2008 Nowa porcja gameplayu: Rope Bridge Truck Fight Rocket Barrage Brush Fire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 17 Październik 2008 Tak czytam, czytam ale dalej nie wiem kiedy będzie ta polska wersja powie mi ktos? w dniu premiery czy pózniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM16E1 0 Napisano 17 Październik 2008 Później , dokładnej daty nie znamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Październik 2008 Tak czytam, czytam ale dalej nie wiem kiedy będzie ta polska wersja powie mi ktos? w dniu premiery czy pózniej? polska data premiery jest (wg gry-online) 31, 24 jest premiera w europie. więc pewnie 31 będzie wersja spolszczona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 17 Październik 2008 Mam juz na xboxa oczywiscie.Hmm giera taka se jutro napisze cos wiecej jak tak porzadnie pogram bo dzisaij srodek nocy i jutro do szkulki na rano. Sugeruję, abyś wziął se nadgodziny w tej szkułce! Ty analfabeto ehh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 17 Październik 2008 Sugeruję, abyś wziął se nadgodziny w tej szkułce! Ty analfabeto ehh... Chyba nie chcialbys zeby poszedl na wagary zeby przetestowac gre? Moze jeszcze nie mieli lekcji z literka Ó ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unife 0 Napisano 17 Październik 2008 Grałem (Mój kolega grał), koło mnie już w Far Cry 2 (na X'boxie). Powiem 2 słowa Must have :] Gra naprawdę super, grafika bajerancka, no normalnie chodząc po dżungli zachwycaliśmy się jak jest wspaniale. Ja kupuje zamiast CoD WaW. Coda kupie pozniej. Po obekrzeniu Gamepley-ów i trailerków powiem ze nie można w nich dużo zobaczyc co naprawde sie widzi jak sie gra. Gra moim zdaniem obowiązkowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 17 Październik 2008 Chyba nie chcialbys zeby poszedl na wagary zeby przetestowac gre? Moze jeszcze nie mieli lekcji z literka Ó ? On chyba za granicą mieszka, (bo jeśli o 10 rano ma środek nocy) więc tej lekcji z "Ó" może nie byc w programie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioter666 0 Napisano 17 Październik 2008 no niestety lekcji o "Ó" juz dawno nie mialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin96 0 Napisano 18 Październik 2008 Najnowszy Trailer mnie zniszczył, naprawdę świetne ! Szczególnie odpowiada mi akcja z snajperom.Chyba zdecyduję się na wersje w naszym ojczystym języku, wie ktoś kiedy dokładnie premiera wersji PL ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 18 Październik 2008 wie ktoś kiedy dokładnie premiera wersji PL ? 31.10.2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 0 Napisano 18 Październik 2008 AAAAAle sie podjaralem na ta gre XD Mnie chyba najbardziej bedzie pasowac skradanie i naparzanie w gosci maczeta Gra jesli o grafike jest super. Tylko nie podoba mi sie jak zachowuja sie ciala np po tym jak wjechalicmy w typka samochodem ;f polecial jak szmaciana lalka... No ale moze odnioslem mylne wrazenie a w czasie gry wszystko bedzie okej Oby... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 18 Październik 2008 Zdecydowanie odniosłeś mylne wrażenie wejdz pod 1,5 tonowy samochód to zobaczysz jak daleko wylondujesz oczywiście zartuję szkoda zdrowia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Październik 2008 apropo skradania itp. były jakieś informacje jak wygląda sprawa z tłumikiem? tzn. czy będą snajperki z tłumikami czy każda zdradzi naszą pozycję hukiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 18 Październik 2008 wczoraj na justin.tv oglądałem live jak grał koleś i można było upgrade broni robić więc pewnie i tłumiki do każdej broni prawie będą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 18 Październik 2008 Ci którzy mają jeszcze jakieś wątpliwości, to niech biegną składać preorder, bo może braknąć [!] gra wymiata. Oh i ah większe niż podczas pierwszego odpalenia Call of Duty 4. Przyznam się, że nigdy nie byłem fanem Far Cry. Do jedynki podchodziłem kilka razy i zawsze kończyło się po godzinie. Dwójka wyrzuciła mnie z kapci. Do sklepów !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin96 0 Napisano 18 Październik 2008 Ja raczej kupie w sklepie typu Saturn, ale będzie problem kasa poszła na LBP xD trza będzie sprzedać Rainbow Six Vegas i trochę dołożyć.Kurde mam nadzieje że ta gra będzie na poziomie COD4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unife 0 Napisano 18 Październik 2008 Naprawdę gra jest super :] Dokładnie biec do sklepów bo może zabraknąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid95 0 Napisano 18 Październik 2008 Kurcze, a ja mam dylemat czy brać Far Cry 2 czy Resistance 2. Jak myślicie co wziąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach