CritiCalz 9 Napisano 2 Sierpień 2009 Nie jestem takim fanem Batmana żeby znać go od korzeni :P Ale jeżeli jest on na podstawie komiksu, to może być ciekawie. Szczególnie, że będzie dużo godzin zajmował :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 2 Sierpień 2009 RE - WE - LA - CJA ! Ten system walki, nieliniowość rozgrywki, grafika... Mniam :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 2 Sierpień 2009 (edytowane) @CritiCalz zmieniasz zdanie jak chorągiewka^^ (tylko pytanie czy chorągiewka może zmieniac zdanie);] Edytowane 2 Sierpień 2009 przez kubeczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CritiCalz 9 Napisano 2 Sierpień 2009 Ale żeś porównał xD Nie wiedziałem, że to na podstawie komiksu, więc zmieniam. Co w tym dziwnego ? ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 2 Sierpień 2009 co do filmiku to oczywiscie gameplay taki jakeigo sie mozna spodziewac ale wydaje mi sie ze to pomieszczenie z 10 typa mozna bylo zrobic tez na silent jak by ktos chcial, w koncu pelno tego na materialach promocyjnych wiec dla kazdego cos milego bedzie. ja kupuej na bank ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 2 Sierpień 2009 Dla mnie pozycja obowiązkowa ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 2 Sierpień 2009 Nite - czy w wersji w którą grałeś był pokazany jakiś Boss? Jak wogle wyglada walka właśnie z nimi wie ktoś? Nie widziałem żadnego gameplaya i zastanawia mnie jedno czy będzie "silient kill boss`a", czy poprostu typowa walka na pięści (czy może będzie poprostu jakieś QTE)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 2 Sierpień 2009 Jak sobie wyobrażasz silent kill boss'a? ^^ Wbijasz do pokoju, tam cutscenka i walka z bosssem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 3 Sierpień 2009 Must Have jak dla mnie ale jak patrze na ceny w sklepie cenegi to strach torche. PC 79,99 a PS3 199,99. MASAKRA jak kroja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 3 Sierpień 2009 Must Have jak dla mnie ale jak patrze na ceny w sklepie cenegi to strach torche. PC 79,99 a PS3 199,99. MASAKRA jak kroja No to normalka nie wiem czego się spodziewałeś 149zł w premierze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 3 Sierpień 2009 Nie chodzi mi o sama cenę tylko wszechobecną rozbierzność cen między wersjami PS3 a PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 3 Sierpień 2009 Od zawsze tak było że gry na konsole są dużo droższe i narazie nic nie zapowiada zmiany tego stanu rzeczy ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 3 Sierpień 2009 Pomyślcie ile sztuk można było by sprzedać dobrej gry, gdyby cena wyjściowa plasowała się na poziomie 150zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 3 Sierpień 2009 a pomyśl jakby się sprzedawały jakby były po 100 zł xD nie no takie gdybanie jest bez sensu. Ale po obejżeniu kilku gameplayów (w szczególności Batmanem) jestem pod ogromnym wrażeniem. System walki prezentuje się rewelacyjnie!! Nie widac odstępów miedzy kolejnymi kombinacjami jak to jest w niektórych grac. Wszystko wygląda bardzo płynnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CritiCalz 9 Napisano 3 Sierpień 2009 Chyba zawsze będzie tak że gra na PS3 będzie o ok. 100 zł droższa od tej na PC :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 3 Sierpień 2009 Chyba zawsze będzie tak że gra na PS3 będzie o ok. 100 zł droższa od tej na PC :/ Oczywista oczywistość... Wiadomo jak jest dokłada data dema na PSN ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CritiCalz 9 Napisano 3 Sierpień 2009 W tym miesiącu powyżej 20-tego :P. Takie obstawianie. Ale chyba konkretnej daty nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 3 Sierpień 2009 W tym miesiącu powyżej 20-tego :P . Takie obstawianie. Ale chyba konkretnej daty nie ma. Ba! Mylisz się! Chcieliście 13-ego? Będziecie mieli 7-ego! :ok: http://www.worthplaying.com/article.php?sid=64858 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CritiCalz 9 Napisano 3 Sierpień 2009 Nie gadaj ? Aż tak szybko ? Jakieś potwierdzenie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 3 Sierpień 2009 link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 3 Sierpień 2009 W piatek chyba w czwartek. Ale będzie fajnie, obadam i może kupię :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 3 Sierpień 2009 (edytowane) link Swoją drogą ciekawe czemu w piątek, skoro update PSS obchodzi we czwartek? Tak, czy inaczej dobra to wiadomość :D Edit: Na gamespot też ktoś uchylił tą samę datę - Batman: Arkham Asylum™ Demo Available August 7 klik Edytowane 3 Sierpień 2009 przez SouL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 3 Sierpień 2009 Może być tak że premiera będzie w piątek na Xbox 360, a jako że update PSS jest zawsze we czwartki to my poczekamy znowu tydzień ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 3 Sierpień 2009 no idemko w tym tyg ^^ no a ja myslalem ze nie bede mial w co grac :P hehe..a co do cen to jest raczej jasne ze gry na kosole sa duzo drozsze. w skrocie dlatego ze na kompie zamiast za gry placisz za sprzet jesli chesz w te nowe gry grac a na konsoli sprzet masz tak sam a placisz za gry. to sie chyab nie zmieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nite 0 Napisano 3 Sierpień 2009 Mam nadzieje, że demko będzie lepsze od wersji w którą grałem, bo miała ona jeden minus. Grafika świeciła się jak psu jajca, każdy zna Unreal Engine 3, ale to była lekka przesada. Możliwe, iż Cenega miała złe ustawienia telewizora ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach