Renifer 0 Napisano 22 Czerwiec 2009 ja bym wybral 2 zestaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 22 Czerwiec 2009 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Etherion 0 Napisano 22 Czerwiec 2009 Niby bardziej opłacalny wydaje mi się zestaw nr 2, ale z drugiej strony uwielbiam wszelkiego rodzaju strzelanki (choć podobno R:FoM jest grą tylko bardzo solidną). :confused: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 22 Czerwiec 2009 bierz zestaw 1 jak nie,lubisz wyscigow, ale najlepiej jak wszyscy radza bierz zestaw 2 a w razie co resistance mozesz dokupic za ok 50zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 22 Czerwiec 2009 Chłopie nawet się nie zastanawiaj tylko bierz 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangog 0 Napisano 22 Czerwiec 2009 Weź zsstaw 2. GT5P sprzedaj i kup sobie jakiegoś FPSa ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 22 Czerwiec 2009 Bez wahania 2 zestaw ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 24 Czerwiec 2009 dobra panowie chce kupic jedna gierke i raczej wiem co kupie ale moze ktos cos doradzi i zmienie zdanie: infamous czy red faction guerilla ew terminator?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 24 Czerwiec 2009 dobra panowie chce kupic jedna gierke i raczej wiem co kupie ale moze ktos cos doradzi i zmienie zdanie: infamous czy red faction guerilla ew terminator?? To zależy. Jak zależy ci na trofeach to Terminator zdecydowanie podreperuje twój level bo posiada same złotka które dostajesz za uwaga - przejście poziomu. InFamous czy Guerilla ? To dwie różne gry i choć oceny ma wyższe w necie InFamous to obie gry są warte zagrania. Sam miałem identyczny dylemat co ty i spośród tych dwóch gier wybrałem InFamous - nie żałuję, gra ma ciekawą fabułę i dobry gameplay. Guerillę pewnie łyknę ale jak cena trochę spadnie więc tobie proponowałbym to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noise 0 Napisano 24 Czerwiec 2009 (edytowane) A ja mam troche takie dziwne pytanie: Czy na PS3 jest jakaś gra bardzo podobna do "Wiedźmin" albo chociaż zbliżona do niej. Pytam, bo z chęcią bym pograł w coś takiego, a wiedźmina juz przeszedłem kilka razy ;] Edytowane 24 Czerwiec 2009 przez noise Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilGucio 3 Napisano 24 Czerwiec 2009 (edytowane) Witam! Kolejny raz proszę was o pomoc w wybraniu gry, tym razem będzie to tytuł do 100zł. Wymagań zbyt wyśrubowanych nie mam, miło by było gdyby były trofea oraz multi. Oprócz KILLZONE 2 nie mam zupełnie pojęcia co wybrać i jestem w kropce. Pozdrawiam! Edytowane 24 Czerwiec 2009 przez EvilGucio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 24 Czerwiec 2009 Może Motorstorm : Pacific Rift ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilGucio 3 Napisano 24 Czerwiec 2009 A co powiecie na drugą część Ojca Chrzestnego? Gdyż własnie znalazłem nówke za 100zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 24 Czerwiec 2009 Ojciec jest fajny, grałem w 1 część, ale to zależy od Ciebie jakie gry lubisz. Kolega wcześniej dobrze zasugerował: Motorstorm, też super, mam i gram :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
outlaw87 0 Napisano 24 Czerwiec 2009 (edytowane) Wiem ża zaraz zostane zbesztany przez modów że taki temat tu zakładam ,ale nie wiedziałem gdzie indziej mam to zrobic :rolleyes: Szukam gierki podobnie wciągającej jak Oblivion , ten RPG było genialny ,szukam czegoś z równie ciekawą fabułą i na dłłłłługie godziny. Edytowane 24 Czerwiec 2009 przez outlaw87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oski 5 Napisano 24 Czerwiec 2009 Wiem ża zaraz zostane zbesztany przez modów że taki temat tu zakładam ,ale nie wiedziałem gdzie indziej mam to zrobic :rolleyes: Szukam gierki podobnie wciągającej jak Oblivion , ten RPG było genialny ,szukam czegoś z równie ciekawą fabułą i na dłłłłługie godziny. Hmm...Może Fallout 3 ? Myślę że nawet jeśli nie grałeś w poprzednie części, może ci się spodobać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PainKiller_PL 0 Napisano 24 Czerwiec 2009 moze cos z tego : Disgaea 3: Absence of Justice Fallout 3 Sacred 2 Valkyria Chronicle :) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genesis 0 Napisano 24 Czerwiec 2009 Wiem ża zaraz zostane zbesztany przez modów że taki temat tu zakładam ,ale nie wiedziałem gdzie indziej mam to zrobic :rolleyes: Szukam gierki podobnie wciągającej jak Oblivion , ten RPG było genialny ,szukam czegoś z równie ciekawą fabułą i na dłłłłługie godziny. Tak jak już ktoś wspomniał za mną, polecam ci Fallout 3. Tymi dwoma grami rządzą moim zdaniem podobne mechanizmy. Grałem w obydwie te pozycje i muszę przyznać, że w pewnym sensie są nawet podobne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangog 0 Napisano 24 Czerwiec 2009 (edytowane) Witam! Kolejny raz proszę was o pomoc w wybraniu gry, tym razem będzie to tytuł do 100zł. Wymagań zbyt wyśrubowanych nie mam, miło by było gdyby były trofea oraz multi. Oprócz KILLZONE 2 nie mam zupełnie pojęcia co wybrać i jestem w kropce. Pozdrawiam! Resistance 2 ? Tak jak już ktoś wspomniał za mną, polecam ci Fallout 3. Tymi dwoma grami rządzą moim zdaniem podobne mechanizmy. Grałem w obydwie te pozycje i muszę przyznać, że w pewnym sensie są nawet podobne. Tak bo to ten sam developer. I z tego co pamiętam to jest także ten sam silnik ;] F3 nazywanyzostał przez fanów tej serii jako Postapokaliptycznym Oblivionem xd Edytowane 24 Czerwiec 2009 przez Bangog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 24 Czerwiec 2009 Resistance 2 ?Tak bo to ten sam developer. I z tego co pamiętam to jest także ten sam silnik ;] F3 nazywanyzostał przez fanów tej serii jako Postapokaliptycznym Oblivionem xd Lub Oblivionem z pistoletami ;) Z RPG-ów to tak jak wyżej wspomniany Sacred 2 który pomimo częstych spadków faremerate jest całkiem spoko i Fallout 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swider112 2 Napisano 24 Czerwiec 2009 Jeśli chcesz grę na dłuuuuuuuuuugie godziny to bierz Sacred bo on jest na dłuuuuuuuuuuuugie godziny x3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noise 0 Napisano 25 Czerwiec 2009 A ja mam troche takie dziwne pytanie: Czy na PS3 jest jakaś gra bardzo podobna do "Wiedźmin" albo chociaż zbliżona do niej. Pytam, bo z chęcią bym pograł w coś takiego, a wiedźmina juz przeszedłem kilka razy ;] to jak zna ktoś taką gierkę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 25 Czerwiec 2009 (edytowane) @noise: Demons Soul's Możesz popatrzeć w temacie o grach, chyba na 2 lub nawet 3 stronie jest. edit: Choć w tej grze fabuła jest znikoma, liczy sie gejmplej :) Edytowane 25 Czerwiec 2009 przez EndarSeth Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noise 0 Napisano 25 Czerwiec 2009 (edytowane) A jakaś gierka z dobrą fabuła, co przyciągnie mnie na dłuższy czas ? ;] EDIT: jakby jeszcze trofea były to miodzio ;] Edytowane 25 Czerwiec 2009 przez noise Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 25 Czerwiec 2009 A jakaś gierka z dobrą fabuła, co przyciągnie mnie na dłuższy czas ? ;]EDIT: jakby jeszcze trofea były to miodzio ;] Poczekaj na Uncharted 2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach