HarDy 1684 Napisano 26 Lipiec 2009 Nie wiem, czy dobrze mysle, ale jezeli 64 funty (dobrze przeczytałem ?), to trzeba to pomnożyć mniej więcej przez 4.70 - 4.90 ? Czy po ile stoi funt ? Funciak stoi po 5,10 - w tym momencie gra w wersji standard kosztowała by około 320 zł :confused: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 26 Lipiec 2009 (edytowane) Na razie nie ma co gdybac, a jesli sie obawiasz bardzo ceny, zamow tanszego pre-ordera z ultimy :) Edytowane 26 Lipiec 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 26 Lipiec 2009 Heh a ja myślałem że gry (nie licząc EK) nie przekroczą bariery 300 zł do czasu ukazania się PS4 :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 26 Lipiec 2009 Halo: WARS kosztowalo 350 zl po premierze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 26 Lipiec 2009 Jak dla mnie, nawet 180 zł to dużo za dużo :confused: Raczej nie pogram sobię w nowego CoDa tak szybko :ermm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 26 Lipiec 2009 Podając ten link miałem na myśli coś więcej niż cenę nowego CoDa; chodzi mi o stwierdzenie: "...prawdziwym celem koncernu jest test nowego progu cenowego gier konsolowych. Activision zdaje sobie sprawę, że Modern Warfare 2 to jeden z najgorętszych tytułów tego roku. Dlatego też jest niemalże pewne, że rynek przeboleje wyższą o 10 procent cenę... Pachter przestrzega jednak, że jeśli faktycznie graczy nie odstraszy wysoka cena i nie wyrażą oni swojej dezaprobaty dla takiej polityki wydawcy poprzez niższą sprzedaż konsolowej wersji najnowszej odsłony serii Call of Duty to juz wkrótce możemy się spodziewać innych produkcji w tak wysokich cenach." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 26 Lipiec 2009 Podając ten link miałem na myśli coś więcej niż cenę nowego CoDa; chodzi mi o stwierdzenie: "...prawdziwym celem koncernu jest test nowego progu cenowego gier konsolowych. Activision zdaje sobie sprawę, że Modern Warfare 2 to jeden z najgorętszych tytułów tego roku. Dlatego też jest niemalże pewne, że rynek przeboleje wyższą o 10 procent cenę... Pachter przestrzega jednak, że jeśli faktycznie graczy nie odstraszy wysoka cena i nie wyrażą oni swojej dezaprobaty dla takiej polityki wydawcy poprzez niższą sprzedaż konsolowej wersji najnowszej odsłony serii Call of Duty to juz wkrótce możemy się spodziewać innych produkcji w tak wysokich cenach." mowic do ludzi a oni Cie.... mowie, ze cen nie powinno sie przeliczac bezposrednio z jednego kraju na walute innego. cena i tak zawsze bedzie inna, nawet jak wyzsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 26 Lipiec 2009 No jak cena będzie oscylować ok. 250-300zł za normalną wersję to napewno nie kupię w tym roku :( Ale mam nadzieję, że w Polsce gra nie przekroczy progu 200zł w dzień premiery :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 26 Lipiec 2009 Nie Ty jedyny masz takie nadzieje :whistling: Też bardzo na to liczę, bo napaliłem się na ten tytuł :P W multi CoD;a 4 pykam do dziś, na blaszaku of kors :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 26 Lipiec 2009 No jak cena będzie oscylować ok. 250-300zł za normalną wersję to napewno nie kupię w tym roku :( Ale mam nadzieję, że w Polsce gra nie przekroczy progu 200zł w dzień premiery :rolleyes: Mysle ze nowka w sklepach bedzie po 220 zl, tworcy sa pewni ze gra sprzeda sie w wielomilionowym nakladzie :) a fani (np ja) w dniu premiery poleca i kupia za te cene :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 26 Lipiec 2009 No ja gram w multi CoDa 5 i nawet nie najgorzej mi idzie :D Uważam to za najlepsze multi, choć CoD4 to nie jest. To mnie napawa optymizmem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 26 Lipiec 2009 Pachter przestrzega jednak, że jeśli faktycznie graczy nie odstraszy wysoka cena i nie wyrażą oni swojej dezaprobaty dla takiej polityki wydawcy poprzez niższą sprzedaż konsolowej wersji najnowszej odsłony serii Call of Duty to juz wkrótce możemy się spodziewać innych produkcji w tak wysokich cenach." Ogłaszam głodówkę. Kto jest ze mną ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 26 Lipiec 2009 Chętnie się dołączę, ale najlepiej głodować pod siedzibą Activision. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 26 Lipiec 2009 Ja też sie dołączę. Zobaczcie na CoDa MW i CoDa 5, ich ceny wogóle nie maleją!! CoD MW ma już 2 lata, a nadal jest prawie w cenie premierowej, CoD 5 nie ma jeszcze roku, ale zobaczycie, że jego cena będzie sie trzymać równie mocno jak MW. Activision to poprostu zjeby, które wiedzą jak na marce zarobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 26 Lipiec 2009 Może i tak, ale co poradzimy... ehh ;( dołączam się do głodówki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 26 Lipiec 2009 Ja też sie dołączę. Zobaczcie na CoDa MW i CoDa 5, ich ceny wogóle nie maleją!! CoD MW ma już 2 lata, a nadal jest prawie w cenie premierowej, CoD 5 nie ma jeszcze roku, ale zobaczycie, że jego cena będzie sie trzymać równie mocno jak MW. Activision to poprostu zjeby, które wiedzą jak na marce zarobić. Ja przedwczoraj CoD'a 5 wyrwałem na allegro za 139zł bez kosztów przesyłki więc cena chyba nieco spadła :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 26 Lipiec 2009 To wy sobie glodujcie, a ja dokoncze miche sphagetti i poczekam spokojnie do premiery gry z kasa gotowa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 26 Lipiec 2009 To wy sobie glodujcie, a ja dokoncze miche sphagetti i poczekam spokojnie do premiery gry z kasa gotowa :D Pod koniec tego roku tyle dobrych premier, że u mnie ponad 600zł na pewno pujdzie <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 26 Lipiec 2009 Z pewnością pÓjdzie... :P Mi zależy tylko na tej grze i na AC II, ale na pewno żadnej nie kupie od razu po premierze ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 26 Lipiec 2009 W dniu premiery to ja kupię AC II; MW będzie musiało zaczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 26 Lipiec 2009 Ja w sumie kasę na wszystkie tytuły wyczekiwane mam :teehee: , ale wiadomo, że nie chciałbym wydać od razu 600 czy 800zł jeśli można po miesiącu zejść do np.500zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TToiletDucKK 3 Napisano 27 Lipiec 2009 Ci co mają kupić (ja i wielu innych) i tak kupią, czy będzie kosztowała 200 zł czy 300 zł - taką pozycję po prostu trzeba mieć, chociaż uKILLZONEniłem się bardzo i nie wiem co to będzie tak na prawdę. Grę jednak tak czy tak kupię. TD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 27 Lipiec 2009 TD wiadomo, że taką pozycję trzeba mieć w kolekcji, ale nie popełnię tego błędu co z KZ2, że kupiłem za 200zł, trochę pograłem w multi i singla, a teraz leży i się kurzy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 27 Lipiec 2009 Nie porownuj KZ2 co CoD'a :) CoD lezy w zupelnie wyzszej lidze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 27 Lipiec 2009 Nie porownuj KZ2 co CoD'a :) CoD lezy w zupelnie wyzszej lidze. Święte słowa ! Na KZ2 sie zawiodłem strasznie :/ totalny lipton :/ A jak ktos by chciał się zmierzyć w CoD'a 4 na PC, to zapraszam na PW :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach