Patricko 8082 Napisano 9 Luty 2011 Jak coś piszesz to może używaj spojlerów tak jak to Alucard zrobił, bo nie każdy ogląda to na bieżąco i mimo, że to było oczywiste, to nie każdy chce to od razu wiedzieć... Ja np. nie doglądałem jeszcze do tego momentu więc trochę zepsułeś mi humor, bo nie otwierając spojlera Alu, miałem nadzieję, że może wydarzy się jeszcze coś innego. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 9 Luty 2011 (edytowane) Masz rację, gome. Wyszedłem z założenia, że każdy o tym wie, na każdej anime-related stronce pojawiają się jakieś tego typu newsy. Mea culpa. Edytowane 9 Luty 2011 przez kolonel1136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Luty 2011 (edytowane) na każdej anime-related stronce pojawiają się jakieś tego typu newsy. Mea culpa. Welcome to PS3site.pl :laugh: A tak serio, odpowie mi ktos na pytanie ? Czy arc wojny shnigami z aizenem jest juz zakonczony ? Edytowane 9 Luty 2011 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 9 Luty 2011 (edytowane) Jeszcze kilka odcinków. EDIT: możliwe że więcej, teraz czytam, to nawet pojawiają się wpisy, że do czerwca (o.O) ale pewnie nie długo. Na dobrą sprawę jeszcze Vizardzi i Royal Guard, przypuszczam że serial szybko się nie skończy ;) Edytowane 9 Luty 2011 przez kolonel1136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashiro 8 Napisano 9 Luty 2011 Trzeba sobie alarm załączyć, bo jutro totoro :D Mam nadzieję, że puszczą Mononoke i Spirit Away, bo podobno do 3 marca będą puszczać Ghibli a chętnie bym sobie odświeżył... Teraz sobie zacznę oglądać film Bungaku Shoujo. Tytuł opowiada o dziewczynie co je książki :) OVA, było w porządku, a film ma dobre noty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 9 Luty 2011 ucięte Nooo jeszcze z kilka dobrych odcinków, plus happy ending i będzie koniec tejże sagi i zacznie się... nowa. Co wniesie... Albo już wiesz dzięki mange albo dowiesz się kiedyś tam w anime, choć spokojnie tutaj jest i tak lepiej niż 1 odcinek na podstawie mangi x10 odcinków filerów, co to? Naruto. Jeszcze wiele wątków zostało nierozwiązanych w Bleach'u także spoko loko. Będzie ciągnąc się dalej... na szczęście :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 11 Luty 2011 (edytowane) Gdyby kogoś to obchodziło to od wczoraj Naruto leci na podstawie oryginału koniec z filerami. Edytowane 11 Luty 2011 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Luty 2011 Gdyby kogoś to obchodziło to od wczoraj Naruto leci na podstawie oryginału koniec z filerami. To anime sie juz stacza, swoja droga parsknalem smiechem jak zobaczylem opuchnieta twarz naruto :laugh:, wyglada zalosnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 15 Luty 2011 To anime sie juz stacza, swoja droga parsknalem smiechem jak zobaczylem opuchnieta twarz naruto :laugh:, wyglada zalosnie. A pamiętasz tą "niesamowitą" animacje podczas walki z Pain'em? Śmiech na sali jak go pocieli względem mangi. Porażka jakaś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 18 Luty 2011 To anime sie juz stacza, swoja droga parsknalem smiechem jak zobaczylem opuchnieta twarz naruto :laugh:, wyglada zalosnie. Fakt teraz już nawet manga średnio mnie ekscytuje, o ile spotkanie 5 „kagów” daje w palnik i potem jeszcze parę walk to im dalej tym gorzej. Przynajmniej widać, że się kończy. Głupio nie zobaczyć końca po tylu latach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 18 Luty 2011 Fakt teraz już nawet manga średnio mnie ekscytuje, o ile spotkanie 5 „kagów” daje w palnik i potem jeszcze parę walk to im dalej tym gorzej. Przynajmniej widać, że się kończy. Głupio nie zobaczyć końca po tylu latach. Mnie tam odpowiada manga :P Btw. Nowy odcinek Bleach'a kickASSSS. Żadnych zbędnych scen, final getsuga tenschou idealnie ukazana. Twórcy Bleach'a pokazują jak się tworzy anime na podstawie mangi. <brawo> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 18 Luty 2011 Mnie tam odpowiada manga :P Btw. Nowy odcinek Bleach'a kickASSSS. Żadnych zbędnych scen, final getsuga tenschou idealnie ukazana. Twórcy Bleach'a pokazują jak się tworzy anime na podstawie mangi. <brawo> Manga też daje radę, znowu się rozkręca :) fullbring FTW ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 19 Luty 2011 Manga też daje radę, znowu się rozkręca :) fullbring FTW ! No jasne że daje radę ale niestety twórcy Bleach'a teraz pewnie zaleją Nas filerami i na wydarzenia z mangi przyjdzie Nam niestety sporo czekać zanając teraz życie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 24 Luty 2011 No jasne że daje radę ale niestety twórcy Bleach'a teraz pewnie zaleją Nas filerami i na wydarzenia z mangi przyjdzie Nam niestety sporo czekać zanając teraz życie. Ja obstawiam 2012, rok końca świata :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Luty 2011 No ja też obejrzałem do końca Bleacha. Końcówka bardzo fajna, podobało mi się wszystko. No może poza tymi kilkoma fillerami przed samym końcem, ale tak już chciałem zobaczyć końcówkę, że po prostu ich nie oglądałem nawet. Szkoda, bo teraz będzie rzeczywiście tak jak mówicie, zapewne jakiś filler z odrębną historią, który będzie się ciągnąć przez może i nawet 20 odcinków, a potem znów powrót do oryginalnej fabuły. No, ale to tylko powód, żeby znów wrócić do jakiś konkretnych serii, które się już pokończyły. Obecnie kończę Chaos; Heada oglądać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 24 Luty 2011 (edytowane) Ja wczoraj przeleciałem Crystal Blaze 12 odcinków o detektywie, jego paczce i top secret J Edytowane 24 Luty 2011 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 24 Luty 2011 No i Bleach ... arrancars saga the end... Teraz zaczną się te potworne filery... bleee... Ciekawe ile jeszcze potrwają dobrec chwilę z anime w Naruto. Pewnie chwila i zaraz znowu wyjadą z filerami ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 25 Luty 2011 Większego regresu niż w przypadku Bleach nie uświadczyłem. Żaden shonen nie upadł tak nisko. Genialny Soul Society Arc ... a później co raz gorzej. To samo powoli zaczyna się dziać z Naruto. Nie jestem nawet pewien czy mangę dalej tworzy Kishimoto. Syf i tandeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hebini 0 Napisano 25 Luty 2011 Hmm... ostatnio oglądam całkiem sporo anime, w zeszłym tygodniu obejrzałem "Umineko no naku Koro ni", "Ore no Imouto"(mocno średnie), "The world God only knows"(to było całkiem niezłe), "Panty & Stocking"(czyli anime które nabija się dosłownie ze wszystkiego xD) i nie pamiętam czy coś jeszcze xD Gdybym miał polecić jakieś anime, to zdecydowanie były by to serie "Code Geass", "Higurashi no Naku Koro ni","Black Lagoon","Clannad", albo coś z klasycznych dzieł Miyazakiego. Cudne są również filmy śp. Satoshiego Kona, mi szczególnie do gustu przypadł "Millenium Actress". Za shounenowymi telenowelami nie przepadam, ale One piece wydaje się dość zabawny sądząc po dwóch pierwszych tomach ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 25 Luty 2011 Mnie do oglądania Anime zniechęcił Ergo Proxy. Zaciąłem się na 12 odcinku. Dajcie coś lekkiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oneeyedfish 3 Napisano 25 Luty 2011 Dajcie coś lekkiego k-on! ergo jest ogólnie gites, kilka odcinków zapadło mi w pamięć (akcja z marketem i ofelia, very nice) ale czasem ostro zmula. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 25 Luty 2011 (edytowane) Większego regresu niż w przypadku Bleach nie uświadczyłem. Żaden shonen nie upadł tak nisko. Genialny Soul Society Arc ... a później co raz gorzej. To samo powoli zaczyna się dziać z Naruto. Nie jestem nawet pewien czy mangę dalej tworzy Kishimoto. Syf i tandeta. Kiedyś również byłem wielkim fanem obu anime/mang ( dokładnie już nie pamiętam, ale to chyba właśnie dzięki naruto otworzyłem się szeroko na anime, wcześniej jedynie oglądałem anime z TV - dragon ball i z poloni1 :D ). Obecnie obie mangi są na tragicznie niskim poziomie. Nawet sama szata graficzna odbiega od wszystkiego co czytałem do tej pory - w ostatnim bleachu popatrzcie na tło, a raczej na jego brak. Za to OnePiece to dopiero jest anime/manga. Cały czas zaskakuję i ciągle ma coś ciekawego do pokazania. Z ciekawości porównajcie grafikę/tło w bleachu/naruto/onepiece w ostatnich częściach mangi ;] Co do oglądania anime od długiego czasu zabieram się za oglądanie starszej twórczości Miyazakiego, ale wolno mi to idzie - do tej pory oglądałem 5 z chyba 11 jego filmów. Do niedzieli postaram się obejrzeć "My Neighbor Totoro". Co do polecanych anime warto przejrzeć moją listę na myanimelist którą możecie znaleźć w mojej sygnaturze. Dla każdego coś fajnego. Edytowane 25 Luty 2011 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 25 Luty 2011 Większego regresu niż w przypadku Bleach nie uświadczyłem. Żaden shonen nie upadł tak nisko. Genialny Soul Society Arc ... a później co raz gorzej. To samo powoli zaczyna się dziać z Naruto. Nie jestem nawet pewien czy mangę dalej tworzy Kishimoto. Syf i tandeta. Nie lubisz tasiemców i tyle ;) Mnie tam osobiście Naruto aktualnie odpowiada(mowa o mange bo anime znająć życie znowu filery). Natomiast Bleach musi póki co na nowo się rozkręcić i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 2 Marzec 2011 No i zaczeły się te straszne, feee, bleee filery w Bleach'u. Afff... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 3 Marzec 2011 Ogladalem nowy odcinek naruto i ciagle mam wrazenie ze Sakura powinna sie nazywac Suckura. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach