Korri 12 Napisano 21 Październik 2011 Zamawial ktos edycje kolekcjonerska z muve.pl? bo mam taki problem ze u mnie brakuje filmu tego animowanego Batman Gotham knight czy cos takiego a czytalem ze w kolekcjonerce dolaczaj go ;/ Film podobno wycofali z edycji kolekcjonerskiej. Zresztą na stronach sklepu nie ma go w opisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 21 Październik 2011 Ma ktoś już edycję ze steelboxem z muve? Jak się prezentuje? Wizualnie świetnie. Nie ma żadnych niepotrzebnych napisów(PLAYSTATION 3, PS3 itp), co jest fajne bo np w steelbooku U2 trochę to razi. W dotyku trochę gorzej. Czuć taniość tego metalu(?), to taki metaloplastk, nie ma "masy". Tylko znaczek batmana jest wytłoczony. Ogólnie fajny gadżet, pewnie jak bym miał dopłacić z 10 zł to bym wybrał zwykłą wersję, ale darowanemu koniowi.... Dodam tylko, ze nie jestem jakimś zbieraczem metalowych pudełek w sumie mam 2 na 58 gier, wiec moja opinia jest bardzo mocno subiektywna. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 21 Październik 2011 Film podobno wycofali z edycji kolekcjonerskiej. Zresztą na stronach sklepu nie ma go w opisie. jak wycofali jak tutaj jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 21 Październik 2011 Film podobno wycofali z edycji kolekcjonerskiej. Zresztą na stronach sklepu nie ma go w opisie. Bardzo dziwne. Na Amazonie,Zavvi i innych serwisach UK film nadal jest w edycji kolekcjonerskiej ,czyżby jakiś wałek Cenegi/muve.pl? Mam nadzieję,że dostaniemy jakieś informacje od sklepu, bo z tego co pamiętam na zdjęciu przy zamówieniu film był widoczny oraz wpisany w opisie produktu. W Empiku nadal film znajduje się w kolekcjonerce może ktoś tam zamawiał i powie czy faktycznie dostał go czy może już zacząć wykręcać numer do prawnika i pisać pozew :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 21 Październik 2011 (edytowane) Wyslalem juz maila do muve w tej sprawie bo nie po to place ponad 3 stowki zeby mnie jeszcze w konia robili btw wie ktos moze jak to jest z robinem? bo wiem ze mial byc grywalna postacia a zadnego cdkeya na niego nie dostalem w pudelku i w menu tez nic nie pisze o misjach dla niego :P Edytowane 21 Październik 2011 przez rivside2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 21 Październik 2011 Czy to że nie ma żadnego wprowadzenia wpływa jakoś na grę? Z tego co widziałem system walki nie jest jakiś uber zaawansowany, a na początku też nie jest specjalnie wiele przeciwników? Hmm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibbson 7 Napisano 21 Październik 2011 Czy to że nie ma żadnego wprowadzenia wpływa jakoś na grę? Z tego co widziałem system walki nie jest jakiś uber zaawansowany, a na początku też nie jest specjalnie wiele przeciwników? Hmm? Znacząco nie, ale pierwsza odsłona da Ci możliwość poznania dokładnego zastosowania wszystkich gadżetów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzeluKNZ 6 Napisano 21 Październik 2011 Witam !!! Jak wrażenia z gry ?? Czy ktoś z Was posiada juz kolekcjonerska edycje ? Wiecie gdzie można ją dostać najtaniej ? Najlepszą ofertę znalazłem na empik.com (290zł). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 21 Październik 2011 Gra jest fenomenalna i tyle w temacie. Klimat , fabula grafika dzwiek wszystko jest doskonale. Co do systemu walki jest bardzo fajny i trzeba pograc zeby to zauwazyc bo filmiki tego nie oddadza. Cud miod orzeszki . Kupowac i sie nie zastanawiac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 21 Październik 2011 A na ile ona starcza? Ile jest zadań pobocznych/znajdziek/zagadek i tym podobnych? I czy są jakieś poziomy trudności żebym mógł sobie zagrać drugi raz? 35h styknie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 21 Październik 2011 (edytowane) dobra mam ten strój, a w zasadzie stroje - batman animowany beyond - kobieta kot animowana TAS, i kobieta kot Hallowen, szkoda ze niema Robina, te stroje chodzą tylko w tym trybie walki, ... co do samej gry, to jest ogromna. Edytowane 21 Październik 2011 przez Malakay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 22 Październik 2011 Macie jakis sposob na tych typow z tarczami ? Juz piaty raz powtarzam jeden fragment i powoli zaczyna mnie to dobijac :/ mozna ich rozbroic ale trzeba miec przynajmniej kombo x8 a ciezko jest je nabic jak cie atakuje dwoch gosci z tarczami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 22 Październik 2011 Zainwestuj w atak z wyskoku. Właśnie po to on jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 22 Październik 2011 Jeszcze jest skuteczne szybkie podkladanie ladunkow L1 + Kwadrat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 22 Październik 2011 35 godzin spokojne styknie jak chcesz grę na 100%. Malakay, tymi skórkami można grac w New Game +, jak przejdziesz grę na Hardzie lub Normalu. Ja grę przeszedłem, świeżo po seansie. NIe wiem jak wy, ale ostatnia godzina gry jest epicka (nie będę spoilował). Nie wiem, czy dam radę grę na 100%, ogromna jest. No, ale w piątek przychodzi BF3:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 22 Październik 2011 (edytowane) jak wejśc do mr Freza?? dajcie spoiler i prosze o pomoc, ... Edytowane 22 Październik 2011 przez Malakay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 22 Październik 2011 Jak masz Iceberg Lounge (Tam gdzie masz Pingwina), wracasz z powrotem do tego pokoju z krą, gdzie ratowałeś policjantów, idziesz na LEWO, tam gdzie nie ma policjantów, idziesz idziesz i ta, będzie Mr Freeze zamknięty za szybą, bbędzie przejście, zhackujesz urządzenie i voila! Nie ma za co:) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 22 Październik 2011 Mam pytanie, od jakiego poziomu najlepiej rozpocząć, hard to prawdziwy hard, czy taki w stylu obecnych lat (dawny normal ;) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasss_PL 1 Napisano 22 Październik 2011 Wyslalem juz maila do muve w tej sprawie bo nie po to place ponad 3 stowki zeby mnie jeszcze w konia robili btw wie ktos moze jak to jest z robinem? bo wiem ze mial byc grywalna postacia a zadnego cdkeya na niego nie dostalem w pudelku i w menu tez nic nie pisze o misjach dla niego :P ja mam kod na Robina (na Catwoman też) ze zwykłej wersji gry kupionej w Empiku, co daje nie sprawdzałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 22 Październik 2011 Mam pytanie, od jakiego poziomu najlepiej rozpocząć, hard to prawdziwy hard, czy taki w stylu obecnych lat (dawny normal ;) ). Bierz hard , jak dla mnie z malym wyjatkiem (kiedy nie wiedzialem jak pokonac gosci z tarczami) normal jest latwy a bossowie juz wogole smiech na sali , chyba sie nie da zginac w walce z nimi , mi sie bynajmniej nie udalo. Btw myslalem ze tylko ja nie moge znalezc mr. Freeza :D mi sie udalo po okolo pol godzinie lazenia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 22 Październik 2011 No dobrze, przełamałem się i zakupiłem (Skyrim poczeka do Bożego Narodzenia... niby szkoda, ale stanieje), zainstalowałem i wpisałem kody na Catwoman i Robina, jutro gnam na normalu. Zobaczymy jak się gra sprawdzi, wszakże klimat nocnego Gotham jest nie do pobicia. Zobaczymy, 100% się wbije? =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 22 Październik 2011 Ja mam chec wbic 100% ale bedzie ciezko , znajdzki sa pokrecone , nie wystarczy znalezc a trzeba jeszcze rozwiazac zagadke rodlera , bez youtube sie nie obedzie imo. Wiecie jak odblokowac reszte aren z tego trybu wyzwan ? Mam tylko 3 http://i962.photobucket.com/albums/ae108/rafo37/879973ac.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 22 Październik 2011 trzeba zagadki rozwiazywac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 22 Październik 2011 ja mam kod na Robina (na Catwoman też) ze zwykłej wersji gry kupionej w Empiku, co daje nie sprawdzałem no to ładne jajca w zwykłej wersji więcej dodatków dorzucają już do kolekcjonerki :D Dostał ktoś jeszcze DLC na robina? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 22 Październik 2011 No i batman ukonczony :) Gra bez wad. Zastanawiam sie czy wprowadzic ten kod na catwoman czy opchnac go na allegro :P za bardzo to nie wiem co ta kobieta kot mozna robic ? Inne misje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach