isabellspi 8 Napisano 11 Listopad 2012 (edytowane) Mam dwa pytania: 1) czy trofeum Perfect Freeflow 2.0 wymaga zastosowania 13 cisów w jednym combosie czy w 1 walce? 2) czy trofeum Perfect Knight - Day 2 wymaga przejścia drugi raz wszystkich zagadek drugi raz jeśli je ukończyłem przy pierwszym przejściu ? 1.musisz zrobić to w jednym combosie 2.musisz ukonczyc nową gre plus i wszystkie misje poboczne a zagadki 400/400 są wspólne Edytowane 11 Listopad 2012 przez isabellspi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały06061986 0 Napisano 15 Listopad 2012 Mam pytanko do edycji GOTY :) Czy te wszystkie dodatki, które ma ta wersja są na płycie czy w postaci kodów, tak jak było to w przypadku Catwoman w wersji podstawowej. Nie wiem właśnie czy kupić używkę w wersji GOTY, bo pisałem do kolesia, który chce sprzedać i odpisał mi że dodatki są na płycie...czyli może być używka i też będę mial do nich dostęp??? Z góry dzięki za odp Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 15 Listopad 2012 Wszystkie włącznie z Catwoman pack są na płycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały06061986 0 Napisano 15 Listopad 2012 Czyli mozna kupić używkę bez obawy że nie będę miał dodatków... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 15 Listopad 2012 Inna sprawa to że Rocksteady to się z tymi dodatkami(z Catwoman pack na czele) nie wysiliło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chowder 71 Napisano 24 Listopad 2012 Odkąd mam Arkham City co jakieś pół godziny robi mi się czarny ekran na dosłownie sekundę. Ktoś tak jeszcze miał? Bo jestem ciekaw czy to wina konsoli czy gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 25 Listopad 2012 Odkąd mam Arkham City co jakieś pół godziny robi mi się czarny ekran na dosłownie sekundę. Ktoś tak jeszcze miał? Bo jestem ciekaw czy to wina konsoli czy gry Takie mignięcie ekranu na czarno to najprędzej wina zaczynającego się jebać kabla HDMI 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 25 Listopad 2012 A u mnie nie słychać niektórych dialogów npców, nie wiem czemu. Zacząłem na hardzie i to jest jakaś masakra, nie byłem w stanie powalić nawet jednego typa, z kolei normal troche za łatwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Listopad 2012 Dla wszystkich fanów Batmana a szczególnie Arkham City ;D http://gry.wp.pl/wiadomosci/batman-arkham-city-bez-pradu,53169,1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpiboy 35 Napisano 28 Listopad 2012 Gra ląduje od 5 grudnia w plusie za free więc coś czuję, że się temat znowu rozkręci:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Listopad 2012 A chciałem iść kupić B:AC ale dobrze że sie powstrzymałem xD teraz wydam najwyzej tylko kasę na DLC HQR... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 28 Listopad 2012 Gra ląduje od 5 grudnia w plusie za free więc coś czuję, że się temat znowu rozkręci:) Jasne, że się rozkręci. Asylum przeszedłem na PC całe, z kolei Arkham City na PC porzuciłem gdzieś koło 60-70% gry, przez nieoczekiwany format. Fajnie będzie znów do tego wrócić i pohasać sobie Catwoman :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 28 Listopad 2012 ja tez chcialem kupic batmana w ten wekkend po seansie z nowym batmanem mrocznym rycerzem hehe,los mi dal prezent na swieta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 28 Listopad 2012 W sumię grę przeszedłem ale pozostało jeszcze wiele do zrobienia więc gra nie będzie dla mnie stracona jako GoTM w Plusie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zimar 0 Napisano 6 Grudzień 2012 Witam, Temat się rozkręci jak widać. Ściągnałem i zainstalowałem + Catwoman Bundle Pack i Batman Inc. Batsuit Skin. Pytanie, czy i jak można wybierać pomiędzy batmanem a catwomen? Co daje ten Batman Inc. Batsuit Skin?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Grudzień 2012 Są osobne misje batmana i catwomen, nie ma możliwości wyboru, która postać w danej misji bohaterowie się zmieniają wraz z postępem fabularnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpiboy 35 Napisano 6 Grudzień 2012 Czy mi się coś pomyliło, czy po skończeniu głównego wątku, z tego co kojarzę, można wybierać, czy chce się grać Gackiem czy Miałczarzem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Grudzień 2012 A to nie wiem, skończyłem tylko główny wątek. W misjach fabularnych nic się nie wybiera. Dalej nie wiem czy można zmieniać, tego trybu wyzwań-arena nie grałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bileczek 31 Napisano 6 Grudzień 2012 Czy mi się coś pomyliło, czy po skończeniu głównego wątku, z tego co kojarzę, można wybierać, czy chce się grać Gackiem czy Miałczarzem? Nic ci się nie polmyliło, można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyciu 28 Napisano 6 Grudzień 2012 Ktore z dlc kupowaliscie ? Warto ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 6 Grudzień 2012 Dobry ten Batman. Trzeba bedzie zakupić wersje pudełkową :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 6 Grudzień 2012 (edytowane) Ktore z dlc kupowaliscie ? Warto ? Poza HQR nie warto żadnego...reszta to jakieś pierdoły na które szkoda kasy... Tak gram w Arkham City i zastanawia mnie jedno...jak kobieta kot robi to wszystko i ten suwaczek jej się nie rozpina XD Edytowane 7 Grudzień 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczepanSzczur 14 Napisano 7 Grudzień 2012 Dalej nie wiem czy można zmieniać, tego trybu wyzwań-arena nie grałem. W trybie wyzwań jest dowolność wyboru postaci (plus ew. "wersji" danego delikwenta). Ja kupiłem GOTY i dodatkowo mam możliwość gry Robinem i Nightwingiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 7 Grudzień 2012 To juz czwarta "kopia" Batman Arkham City jaka weszla w moje posiadanie lol. 2 kopie na Steam jedna normalna druga GOTY, pudelkowa na PS3 i do tego jeszcze wersja digital z PS+^_^. Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 7 Grudzień 2012 Idziesz na rekord. Wydawca gry będzie z ciebie dumny. Sent from my komputer stacjonarny using klawiatura 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach