vasyndrom 56 Napisano 7 Grudzień 2012 Rekord jak rekord byla okazja kupic za bezcen i szkoda jej bylo zmarnowac. Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 7 Grudzień 2012 (edytowane) Miałem Arkham City na płycie. Trochę pograłem i musiałem sprzedać. Teraz pobieram dzięki PS+. W wersji na płycie nie miałem kodu na Catwoman i grałem single tylko Batmanem. Teraz będę posiadał dodatek i pytanko: czy jak zacznę od save poprzedniego to będę grał Catwoman czy samym Batmanem do konca gry? Co z misjami Catwoman które miały miejsce przed miejscem w którym obecnie się znajduję? Edit@down: Dzięki za szybką odpowiedź ;) Edytowane 7 Grudzień 2012 przez Kisiel-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams1001 100 Napisano 7 Grudzień 2012 (edytowane) Miałem Arkham City na płycie. Trochę pograłem i musiałem sprzedać. Teraz pobieram dzięki PS+. W wersji na płycie nie miałem kodu na Catwoman i grałem single tylko Batmanem. Teraz będę posiadał dodatek i pytanko: czy jak zacznę od save poprzedniego to będę grał Catwoman czy samym Batmanem do konca gry? Co z misjami Catwoman które miały miejsce przed miejscem w którym obecnie się znajduję? Misje Catwoman można przejść osobno wybierając odpowiednią ikonę w głównym menu gry. Edytowane 7 Grudzień 2012 przez adams1001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 7 Grudzień 2012 A sejvy z wersji pudełkowej działają na digital? Bo często gęsto jest tak, że nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 7 Grudzień 2012 Działają ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 7 Grudzień 2012 Mi się chyba zbugowało drugie wyzwanie dla Catwoman gdzie trzeba zrobić cios biczem i podcięcie biczem w jednej serii. Za chiny nie chce mi tego zaliczyć :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 7 Grudzień 2012 Działają ;) Mi nie. Miałem edycje GOTY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 8 Grudzień 2012 Mi nie. Miałem edycje GOTY. To chyba tylko z GOTY nie działa. Bo wczoraj brat odpalił u siebie na PS3 i miał save'y. Dzisiaj ja sprawdzałem to też były. Wcześniej grałem na zwykłej wersji(nie GOTY). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypior 8 Napisano 8 Grudzień 2012 Witam , orientje się może ktoś jak w wyzwaniu- brutalnośc policji zrobić (najpierw stopy) usiądzie na tej balustradzie batman,koleś przebiega pod nim i niestety ale nie wyświetla mi się żaden komnikat typu nokaut wciśnij trójkąt.Będę wdzięczny za info(-: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isabellspi 8 Napisano 9 Grudzień 2012 Witam , orientje się może ktoś jak w wyzwaniu- brutalnośc policji zrobić (najpierw stopy) usiądzie na tej balustradzie batman,koleś przebiega pod nim i niestety ale nie wyświetla mi się żaden komnikat typu nokaut wciśnij trójkąt.Będę wdzięczny za info(-: musisz być idealnie na środku przejścia wtedy możesz zrobić nokaut, możesz tez rzucić batarang soniczny w te przejście gościu przychodzi sprawdzić o co chodzi a ty mu robisz nokaut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypior 8 Napisano 9 Grudzień 2012 Newibe dzięki za rade (-: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 11 Grudzień 2012 W misji na komisariacie,gdzie naszym celem głównym jest uwolniecie Freezea z rąk pingwina w muzeum gra prosi abyśmy użyli deszyfratora sekwencyjnego,ale za chiny nie mogę go użyć,nagrałem film wyjaśniajacy mój problem https://www.youtube.com/watch?v=9-lGz6ngP_U&feature=youtube_gdata_player Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 11 Grudzień 2012 doslownie godzinkę temu grałem tą misję ae mi normalnie się ten deszyfrator odpalał... mi o wygląda na jakiś bug. a moż esrestartuj checkpoint i obczaj jeszcze raz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Samurai-PL 2 Napisano 11 Grudzień 2012 Kogoś powaliło z tymi trofeami człowieka zagadki. Nieźle ktoś musiał być na haju żeby walnąć liczbę 400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brysio 7 Napisano 11 Grudzień 2012 Kogoś powaliło z tymi trofeami człowieka zagadki. Nieźle ktoś musiał być na haju żeby walnąć liczbę 400. fajnie własnie ja lubie te zagadki mogli dac z 700 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 11 Grudzień 2012 Powaliło, to raczej kogoś, kto wymyślił zdobycie złota we wszystkich dodatkowych wyzwaniach batmanem i kotem. Toż to jakaś masakra. Nie dość, że niektóre ciężko w ogóle zakończyć, to jeszcze zdobyć wymaksowaną liczbę pkt. masakra. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 11 Grudzień 2012 Sprawdź na youtube jak można zdobyć złoto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 12 Grudzień 2012 wy też nie możecie na początku gry używać deszyfratora sekwencyjnego?? bo wogole mi na niego nie przełącza... to samo z tym batarangiem co jest po prawej stronie wyboru :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpiboy 35 Napisano 12 Grudzień 2012 Najpierw trzeba zdobyć dany gadżet, żeby móc go używać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simon7319 4 Napisano 12 Grudzień 2012 Hej mam pytanie, jako, że mam ps+ to w swięta pobiorę sobie batmana i tu moje pytanie: nie grałem w poprzednią część, czy są powiązania z 1 częscią? warto dowiedziec sie o fabule 1 części? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams1001 100 Napisano 12 Grudzień 2012 Warto wogóle pograć w 1 część jeśli nie miałeś wogóle do czynienia z Batmanami na konsole. Ominą cię świetne etapy ze Scarecrowem których Arkham City już nie ma. Podczas rozgrywki w AC gdy pojawia się jakaś nowa postać masz możliwość przeczytania jej biografii i są tam też uwzględnione wydarzenia z Arkham Asylum. Jak nie uda Ci się dorwać jedynki to możesz też przeczytać jakiś opis fabuły, zbyt skomplikowana to ona nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 12 Grudzień 2012 właśnie przeszedłem grę :P 25% trophy wpadło za samo przejscie , chyba wezme sie za platyne bo ponoc nie jest trudna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 13 Grudzień 2012 ma ktos platyne i moglby ocenic poziom jej trudnosci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 13 Grudzień 2012 ma ktos platyne i moglby ocenic poziom jej trudnosci? Platyna bardzo łatwa. Jedyne co może sprawiać trudność to zdobyci złota w niektórych wyzwaniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furo 10 Napisano 13 Grudzień 2012 Platyna bardzo łatwa. Jedyne co może sprawiać trudność to zdobyci złota w niektórych wyzwaniach. więc jak już jest na temat platyn to która jest trudniejsza w AA czy w AC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach