Rizo 0 Napisano 18 Marzec 2010 nie musisz się mnie obawiać...nie jestem maniakiem grającym po kilkanaście godz. na dobę. Gram dla czystej przyjemności. A tak na marginesie doszedłem sam do jakiś sensownych ustawień lecz nadal jestem ciekaw jakie ustawienia mają inni. a jaka my mamy miec przyjemnosc grajac z toba? Psujesz innym zabawe. Konsola jest stworzona dla PADOW! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 18 Marzec 2010 nie musisz się mnie obawiać...nie jestem maniakiem grającym po kilkanaście godz. na dobę. Gram dla czystej przyjemności. A tak na marginesie doszedłem sam do jakiś sensownych ustawień lecz nadal jestem ciekaw jakie ustawienia mają inni. no to podaj ten psn id Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut2142 0 Napisano 18 Marzec 2010 A dlatego chcę wpisywać jeszcze raz. Ponieważ wyskakuje mi, że te dodatkowe mapy są dla mnie niedostępne ( tylko dal vip) a w grze ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 18 Marzec 2010 A dlatego chcę wpisywać jeszcze raz. Ponieważ wyskakuje mi, że te dodatkowe mapy są dla mnie niedostępne ( tylko dal vip) a w grze ich nie mam. 1. drugie wpisanie kodu NIC NIE DA - więc nie masz nawet co próbować 2. jeśli jesteś pewny na na 100% nie masz ani Nelson Bay ani Laguna Alta, a masz dodatki, to na tylej stronie pudełka z gra jest mail do obsługi technicznej EA Polska - pisz maila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 18 Marzec 2010 mi wszystko działa Player not found - BFBC2 Stats The player you searched is currently not in our database. We tried to add your search request to our queue, but the queue is full at 0 requests. Please try again later. We are currently not able to search new PS3 and XBOX360 players. A taki nowy nie jestem - konto założone 5 lutego o ile się nie mylę (wyjście dema). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut2142 0 Napisano 18 Marzec 2010 A wiecie co oznacza jeżeli ikonka koło tego map-packa jest zielona? Tak czy inaczej chyba nic nie pozostaje jak e-mail. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 19 Marzec 2010 PS. Z całym szacunkiem.....proszę mi od razu nie wyjeżdżać z hasłami że gra na Fragu jest oszustwem bądź beszczeszczeniem gry bo to nie miejsce na takie spory.... Pozdrawiam PM Z calym szacunkiem, ale czego sie spodziewasz po tym jak rzeczywiscie bezczescisz sens grania na konsoli oraz zachowujesz sie jak jakis good for nothing lamer ktory ma jeszcze problem z ustawieniem tego i ostentacyjnie sie tym chwali. Gra na padzie to zadna sztuka, troche treningu a na pewno to ustrojstwo przestanie ci byc potrzebne, zaufaj, wiem to po sobie bo sam z PC sie na PS2 kiedys przerzucilem i bylo mi ciezko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 20 Marzec 2010 No to teraz ja z pytaniem :D Jak wydawać rozkazy ataku i obrony, czyli attack and one defend order? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 20 Marzec 2010 No to teraz ja z pytaniem :D Jak wydawać rozkazy ataku i obrony, czyli attack and one defend order? select na punkt ktory chcesz atakowac/ bronic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrmorka 5 Napisano 20 Marzec 2010 Z calym szacunkiem, ale czego sie spodziewasz po tym jak rzeczywiscie bezczescisz sens grania na konsoli oraz zachowujesz sie jak jakis good for nothing lamer ktory ma jeszcze problem z ustawieniem tego i ostentacyjnie sie tym chwali. Gra na padzie to zadna sztuka, troche treningu a na pewno to ustrojstwo przestanie ci byc potrzebne, zaufaj, wiem to po sobie bo sam z PC sie na PS2 kiedys przerzucilem i bylo mi ciezko. A kto dał Ci prawo do oceniania mnie..... Robię co mi się podoba i nic Tobie do tego. Zaznaczałem że nie życzę sobie takich opini ale oczywiście zawsze znajdzie się jakiś "Wujek dobra rada", któremu zawsze coś uprzykrzającego musi przynieść ślina na język. Swoje opinie zachowaj dla siebie bo ich nie potrzebuję. Temat do zamknięcia bo dzieci neo zaczynają skomleć.... pozdr wszystkich, którzy poza światem gier mają również inne pasje w życiu realnym pm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vamp1980 1 Napisano 20 Marzec 2010 a ja tak z ciekawości zapytam: jak jest z tym frag FXem? czy myszka działa tak dobrze jak na PC? Tzn czy jak np chcesz się obrócić o 180 stopni i strzelić to działa to tak szybko jak na PC? Czy są pewne opóźnienia i ekran raczej "pływa"... oczekuję raczej odpowiedzi od osób które mają PC i grały także na FRAGu, więc mają porównanie. Pytam dlatego że sam 10 lat grałem w FPP na PC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 20 Marzec 2010 A kto dał Ci prawo do oceniania mnie..... Robię co mi się podoba i nic Tobie do tego. Zaznaczałem że nie życzę sobie takich opini ale oczywiście zawsze znajdzie się jakiś "Wujek dobra rada", któremu zawsze coś uprzykrzającego musi przynieść ślina na język. Swoje opinie zachowaj dla siebie bo ich nie potrzebuję. Temat do zamknięcia bo dzieci neo zaczynają skomleć.... pozdr wszystkich, którzy poza światem gier mają również inne pasje w życiu realnym pm w 100% popieram AlucardMZ granie na myszce vs gracze na padach to tak samo jak granie na PC z aim botem. Totalne lamerskie i oszustwo... aha i nikt cie nie ocenia tylko swierdza fakt, jak chcesz to sobie graj ale podaj pierw swoje PSN id zeby kazdy mial mozliwosc odfiltrowania takich przypadkow jak ty. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 20 Marzec 2010 (...). Zaznaczałem że nie życzę sobie takich opini (...) Ja nie życzę sobie grać z (moim zdaniem) oszustami więc podaj swój PSN id i obyśmy się nigdy nie spotkali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romala79 1 Napisano 20 Marzec 2010 A ja też mam tego Fraga(Kupiłem sobie zaraz jak się pojawił,bo lubię mieć wszystkie gadżety związane z PS3:) I powiem wam Panie i Panowie,że to wielka lipa:) Poważnie,podłączyłem go raz i po prostu nie umiem na nim grać. Leży sobie w szawce i się kurzy,i niech sobie leży wiem że do niego nie wrócę:) Nie ma to jak padzior:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 20 Marzec 2010 A ja też mam tego Fraga(Kupiłem sobie zaraz jak się pojawił,bo lubię mieć wszystkie gadżety związane z PS3:) I powiem wam Panie i Panowie,że to wielka lipa:) Poważnie,podłączyłem go raz i po prostu nie umiem na nim grać. Leży sobie w szawce i się kurzy,i niech sobie leży wiem że do niego nie wrócę:) Nie ma to jak padzior:) Przede wszystkim to nie jest oficjalny kontroler sony przez to nie dostaje wsparcia ze strony developerow ale na pewno latwo go ustawic do gier plynnie dzialajacych w 60fps (np. seria call of duty) a wtedy sytuacja wyglada tak jakby na paraolimpiade wystawic zawodnika calkowicie zdrowego ktory pomimo faktu ze jest pizdeczka i nic nie wywalczy ze zdrowymi rowiesnikami na paraolimpiadzie i tak zajmie podium xD Ja jestem leworeczny pada opanowalem i nie chce grac z oszustami tyle w temacie..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vamp1980 1 Napisano 20 Marzec 2010 (edytowane) temat - rzeka :) Jak to mówią - niewiedza jest błogosławieństwem - zyggi nawet nie zdajesz sobie sprawy ile luda gra przy pomocy tego urządzenia, bo jakbyś wiedział to albo byś sam sobie to kupił, albo rzucił granie w FPP'y w pizdu:) Osobiście nie twierdze, że to oszustwo, tylko kwestia przyzwyczajeń, bo ty na padzie możesz być lepszy niż ktoś z FRAGiem... równie dobrze ktoś mógłby cię nazwać oszustem bo kupiłeś sobie pada do PC żeby zagrać w Street Fighter IV z kimś kto gra na klawie (chodź ja osobiście zawsze wolałem klawiature!!) Tak jak mówię - temat rzeka i kwestia przyzwyczajeń... Ja osobiście lubię się rozwalić wygodnie na kanapie przed HDTV z padem w ręku bo gram 4fun! Edytowane 20 Marzec 2010 przez vamp1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 20 Marzec 2010 dlatego mam nadzieje ze PS move bedzie dobrze dzialalo z FPSami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrmorka 5 Napisano 20 Marzec 2010 temat - rzeka :) Jak to mówią - niewiedza jest błogosławieństwem - zyggi nawet nie zdajesz sobie sprawy ile luda gra przy pomocy tego urządzenia, bo jakbyś wiedział to albo byś sam sobie to kupił, albo rzucił granie w FPP'y w pizdu:) Osobiście nie twierdze, że to oszustwo, tylko kwestia przyzwyczajeń, bo ty na padzie możesz być lepszy niż ktoś z FRAGiem... równie dobrze ktoś mógłby cię nazwać oszustem bo kupiłeś sobie pada do PC żeby zagrać w Street Fighter IV z kimś kto gra na klawie (chodź ja osobiście zawsze wolałem klawiature!!) Tak jak mówię - temat rzeka i kwestia przyzwyczajeń... Ja osobiście lubię się rozwalić wygodnie na kanapie przed HDTV z padem w ręku bo gram 4fun! Właśnie o tym cały czas piszę.....ktoś lubi gadżety to ma.....ponad połowa z grających ma fragi tylko nieliczna część do tego się przyznaje (wystarczy spojrzeć na statystyki sprzedaży na allegro)....do gier innego typu używam pada i nie przeszkadza mi to wcale.To tak jak z piraceniem - niby każdy mówi że to niedozwolone ale wszyscy posiadają w domu piraty.....temat rzeka. Zupełnie nie rozumiem osób, które mają coś przeciwko. Gry nie są całym moim życiem więc dlaczego nie umilić sobie chociaż chwili grania innymi gadżetami. pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 20 Marzec 2010 (edytowane) A kto dał Ci prawo do oceniania mnie..... Robię co mi się podoba i nic Tobie do tego. Zaznaczałem że nie życzę sobie takich opini ale oczywiście zawsze znajdzie się jakiś "Wujek dobra rada", któremu zawsze coś uprzykrzającego musi przynieść ślina na język. Swoje opinie zachowaj dla siebie bo ich nie potrzebuję. Temat do zamknięcia bo dzieci neo zaczynają skomleć.... pozdr wszystkich, którzy poza światem gier mają również inne pasje w życiu realnym pm Kto mi dal takie prawo ? Ty, kupujac FRAG FXa, grajac przeciwko graczom uzywajacyh padow oraz piszac o tym ostentacyjnie na forum gdzie takie praktyki to praktycznie temat tabu (i sam o tym wiesz [vide twoje "zaznaczam iz nie zycze sobie komentarzy bla bla bla"]) - upowazniles mnie tym do wlasnej opinii o tym jak wyglada twoja gra, bo dobrze sobie zdawales sprawe piszac ten temat jakim katalizatorem moze byc slowo "FRAG FX POMOCY", dla mnie jestes lama ktora przez pomylke kupila konsole, albo lama ktora na PCcie dostawala po dupie to na graczach konsolowych probuje sobie odbic, choc pewnie takie zero i tak dostaje w dupe od "padowiczow" skoro nawet nie potrafisz tego ustawic zeby bylo "jak najwygodniej" :) - chcesz ostro ? prosze bardzo, prawda w oczka kole. I specjalnie z dedykacja, wujek dobra rada radzi: skoncz z graniem online. PS. Zyczyc to ty sobie mozesz chlopcze, ale pamietaj, to nie jest koncert zyczen, sam widzisz ze ludzie tutaj "zycza" sobie abys podal PSN i nie podajesz wiec nie placz jak ktos twoje "zyczenia" olewa i mowi ci prawde w oczy. To przed, czy po sesyjce w BFa ? Edytowane 20 Marzec 2010 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierej 1 Napisano 20 Marzec 2010 Niech se gra jak chce, każdemu przyjemność coś innego sprawia. Jemu na fragx tobie na padzie komu innemu zdobywaniu ratio, komu innemu wygranie rundy. Każdy gra tak jak ma ochotę. Całe życie w wszystkie gry sportowe które grałem na PCecie to grałem na padzie. To w takim razie wychodzi, że też jestem oszustem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 20 Marzec 2010 I to by bylo na tyle w tym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 21 Marzec 2010 czy to normalne, że po 22lvl zaczynamy od nowa zdobywać wyposażenie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_wcislo 3 Napisano 21 Marzec 2010 Nie. Jedynie skill level może spaść z powrotem do zera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 21 Marzec 2010 w takim razie coś nie tak u E.A. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 22 Marzec 2010 czy to normalne, że po 22lvl zaczynamy od nowa zdobywać wyposażenie?? Nie - po prostu chwilowo cos ci sie musialo przyblokowac, tez tak mialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach