Skocz do zawartości
ONE

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybyście go nie karmili i nie zachęcali do odpowiedzi to sam by sobie poszedł. Poważnie, to jest jedyny sposób- ig no ro wa nie...

Truth but no easy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyście go nie karmili i nie zachęcali do odpowiedzi to sam by sobie poszedł. Poważnie, to jest jedyny sposób- ig no ro wa nie...

Ignorowanie michala to jedno ale podszywanie sie i udawanie kogos innego to drugie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od początku wiedziałem że to michał, nawet zraportowałem jego post-a. Nierozumie tego typu ludzi, co mu to daje takie głupie trollowanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ tank- mania

zajefajna sygnaturka, oddaje problem, :thumbsup: wczoraj graliśmy w team i doświadczaliśmy niezłych lagów, kolesie zza pacyfiku lali nas krótka bronią i pompkami - no i co??? oczywiście co kill to goście przysiady nam serwowali, żenada :confused:

Edytowane przez KrisPora_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ignorowanie michala to jedno ale podszywanie sie i udawanie kogos innego to drugie

Dobra Panowie zaciągamy hamulec ręczny. Wczoraj wysłałem do switonmc wiadomość na PSN z pytaniem czy on to on :) Jak tylko uzyskam potwierdzenie że to lipne konto to dołączę go do już 4 innych zbanowanych kont "kolegi" michała (celowo z małej litery)

Niestety "michałek" jest dzieckiem neostrady, ma dynamiczne IP i nie sposób go trwale uszkodzić na forum :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety "michałek" jest dzieckiem neostrady, ma dynamiczne IP i nie sposób go trwale uszkodzić na forum  :confused:

Pewnie wie ze ma nasrane w bani i nikt go nie lubi to musi sie chlopaczyna podbudowac i poczuc cieplo kolezenstwa podszywajac sie pod kogos innego. O ale super wkoncu ktos mnie polubil !! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze, że na tym forum też mamy swoje "telenowele" i dramaty whistling.gif

Edytowane przez miku_1984

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...oczywiście co kill to goście przysiady nam serwowali, żenada :confused:

W ogóle ciekawe zjawisko socjologiczne. W całej tej chęci upodlenia innej osoby nie zauważają oni, że są to jednak w 99,9% ćwiczenia wykonywane przez jednego mężczyznę na drugim mężczyźnie. Ja oczywiście szanuję "inne" preferencje będące zażyłym wynikiem korelacji dwóch samców, pod warunkiem jednak tym, że nie biorę w tym udziału. Ani czynnego, ani tym bardziej biernego nawet w kategoriach analogii.

Niestety "michałek" jest dzieckiem neostrady, ma dynamiczne IP i nie sposób go trwale uszkodzić na forum :confused:

Zawsze można zblokować pół miasta michałka. :D

Można napisać do dostawcy netu dla michałka, że robi bydło i żeby oni go zblokowali. Słyszałem o takim przypadku, chodziło o Wikipedię i skończyło się w sądzie, ale gościa w końcu udupili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie wiem o co wam chodzi.

tak dostalem wiadomosc na psn i to ja Tomo. a nie zaden michalek.

tomasz strzela do swoich wiec nie grajcie z nim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jesteś przebiegły!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś gra w Bad company 2 to niech mi wyśle wiadomość na PSN na kevin30poland a pogramy :thumbsup:

:facepalm: co to jakiś rozkaz ma być? Wszyscy już tu mają ludzi do grania, chcesz to sam pozapraszaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie co troche jakies zapki dziwne przychodza. Zero info skad ten osobnik jest i czemu chce pograc. Czyste zaproszenie, ktore zawsze bede odrzucal. Zreszta juz mam stala ekipe do grania. Niedawno dostalem zapke od jakiegos typa a pozniej msg z id innego kolesia + tresc: "zapros go, to moj kumpel".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pewną zagwozdkę, otóż po wywaleniu z gry i ponownej próbie jej włączenia wyskoczyło mi END USER LICENSE AGREMENT? O co chodzi i dlaczego? Ktoś mnie wtajemniczy i co robić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko taka informacja? Nic wiecej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko taka informacja? Nic wiecej?

Nie. Mam całą listę, coś jak regulamin, a potem pojawia się pole na e-mail i hasło. Dalej nie zaszedłem, niczego nie zaakceptowałem, nie wiem co robić, właśnie czytam co to dokładnie jest, ale to nie powinno się pojawić raczej.

EDIT

Już jest w porządku. Zrestartowałem konsole i wróciło do normy, ale strachu się najadłem.

Edytowane przez bzykacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yeah i was getting same thing today.

Wanted me to do licence agreement and re-login to my ea account.

It wouldnt take my current login info, so i went to computer and logged into ea account fine and checked on my persona and made sure my gamertag was linked to the account then went back to xbox and it seemed to be ok.

Leaderboards were working but i can't currently find a game to get in

Sprobuj tego i daj znac czy dziala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To juz bylo od kilku dni. Teraz przeprosili na chwile, ale niedawno postulaty poszly z ich strony. Jednak do tego jest inny temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie pisałem ;o.

Mam parę pytań:

1. Jak najskuteczniej podkładać miny? :| Próbowałem dziś, żeby wbić insygnia, ale nikogo ubić nie mogłem :(.

2. Czy nawet jak zaznaczę tracerem pojazd i strzele w zupełnie innym kierunku to rakieta i tak doleci do pojazdu? :D

3. Jaką mapę polecacie, żeby ubić parę osób z łódek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie pisałem ;o.

Mam parę pytań:

1. Jak najskuteczniej podkładać miny? :| Próbowałem dziś, żeby wbić insygnia, ale nikogo ubić nie mogłem :(.

W cieniu, w dziurach, pod ścianą, na wyjeździe z bazy przeciwnika. Bierz explosivy.

2. Czy nawet jak zaznaczę tracerem pojazd i strzele w zupełnie innym kierunku to rakieta i tak doleci do pojazdu? :D

Dopiero po namierzeniu. I nie doleci, a tylko poleci w jego kierunku.

Cokolwiek z łódką z Vietnamu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie pisałem ;o.

Mam parę pytań:

1. Najlepsze są tez wąskie gardła, najczęściej uczęszczane drogi, miejsca przy flagach, pamiętaj, że trzeba 2 min, żeby ściągnąć czołg i jego słabszego kuzyna, wieć najlepiej rzucić 2 obok siebie, jeśli na nie polujesz. Najwydajniej miny rzucać na Conq.

2. Jak zaznaczysz tracerem i pojawi się czerwony kwadrat to musisz w niego celować z rakietnicy aż pojawią się cyferki, dopiero jest namierzana. Wtedy poleci do celu nieważne w którą stronę wycelujesz.

3. Jak Holek napisał wszelkie łódki na Vietnamie, a jak nie masz to jeśli chcesz nabić pin to weź skuter na kamperskiej mapce i gdy znajdziesz w miarę miejsce przesiądź się na miejsce pasażera i strzelaj do wrogów, pin za zabicia z łódki wpadnie, ale kill'e pójdą na broń (najlepszy snajper).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemano :) Jestem nowy na forum i nie wiem gdzie nawet podkleic taki temat jaki chce zarzucic. Wiec Podpinam sie pod rozmowy Ogolne. Jak co prosze o przeniesienie do odpowiedniego dzialu.

Wiec zapytanie moje polega na ty ze chcialbym zmienic Online Id który jest wyswietlany jako nick Gracza Gdzies Bylo takie cos na forum ale jakos ogolnie. Mnie chodzi wyłacznie o battlefield-a.

Pytam bo mam wrażenie ze niektorzy maja jakies nazwy klanu czy cos . I zastanawia mnie czy ktos zakladal by nowy profil zeby miec Id klanu...Jezeli jednak zaklada sie noy profil to czy jest mozliwosc Kopiowania Osiagniec? z Profilu na Profil..

Ogolnie chetnie pogram takze z jakimis polakami z ktorymi mozna porozmawiac i Pokminic jakies strategie... Zeby tych pkt Nawalic :D i miec satysfakcje wieksza.

Jeszcze jedno mnie zastanawia gdzie sie ustawia te tabelki Z wynikami I trofeami co macie w podpisach:D dopisac juz chyba bede potrafil:P

Z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec zapytanie moje polega na ty ze chcialbym zmienic Online Id który jest wyswietlany jako nick Gracza Gdzies Bylo takie cos na forum ale jakos ogolnie. Mnie chodzi wyłacznie o battlefield-a.

Pytam bo mam wrażenie ze niektorzy maja jakies nazwy klanu czy cos . I zastanawia mnie czy ktos zakladal by nowy profil zeby miec Id klanu...Jezeli jednak zaklada sie noy profil to czy jest mozliwosc Kopiowania Osiagniec? z Profilu na Profil..

Online Id dla jednej gry nie możesz zmienić, musisz założyć drugie konto na PSN, jednak osiągnięć wówczas nie możesz skopiować (choć jest kilka gier na PS3, w których trofea Ci zaczną wyskakiwać po skopiowaniu save'a - tak mi się wydaję przynajmniej).

Id klanu, masz przez to na myśli 2 - 3 literową nazwę przed nickiem, np. [PL]? Jeśli tak, to z tym nie ma problemu. Wchodzisz w BC2 "Multiplayer" > "Play with Friends" > i tam bodajże naciskasz :select: (select) i wpisujesz Clan Tag (z resztą wszytko jest tam napisane).

Jeszcze jedno mnie zastanawia gdzie sie ustawia te tabelki Z wynikami I trofeami co macie w podpisach:D dopisac juz chyba bede potrafil:P

np.

http://bfbcs.com/stats_ps3/

http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/

Ja osobiście korzystam i polecam tą pierwszą. Po lewej pod napisem "Search for PS3 player" wpisujesz swój nick na PS3. Zapewne nie ma Cię na tej stronie (chyba, że ktoś Cię dodał :biggrin:), więc naciskasz "Update (Add to Queue)". I po jakimś czasie powinieneś zostać dodany. Ja czekałem około 10 godzin, ale teraz chyba się czeka krócej. I potem żeby stworzyć sobie taką sygnaturkę klikasz na górze "Stats graphics" i wybierasz sobie odpowiadającą Ci sygnaturę, a później wklejasz odpowiedni kod w ustawieniach sygnatury w profilu (kod zostanie Ci podany po wybraniu sygnatury i kliknięciu na nią).

Mam nadzieję, że pomogłem. :) Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.