kill 10044 Napisano 24 Październik 2010 Ta mapa choć bardzo fajna to jednak czuje, że będzie irytować. Ten alarm, start rakiety, trzęsący się obraz.... brrr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tizzy119 0 Napisano 24 Październik 2010 (edytowane) Ta mapa choć bardzo fajna to jednak czuje, że będzie irytować. Ten alarm, start rakiety, trzęsący się obraz.... brrr. Masz racje, pewnie na początku będzie tak że większość osób będzie uwielbiać tą mape za jej odmienność, a po jakimś czasie będzie ich przyprawiał o ból głowy dźwięk tych syren ;/ Ale to nie zmienia faktu że kupie tego coda :P Do zobaczenia 9 listopada :D Edytowane 24 Październik 2010 przez Tizzy119 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 24 Październik 2010 (edytowane) Ja mam tylko nadzieje ze nie bedzie juz takich lagow a.k.a. "Magic Bullet" (dla niewtajemniczonych: www.youtube.com/watch?v=Bn1nBR5jOx8 ) jak w MW2, bo inaczej ta gra jak bardzo zbalansowana by nie byla to i tak z miejsca bedzie insta-failem :down: Edytowane 24 Październik 2010 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 25 Październik 2010 Magic Bullet to chyba popisowa wpadka COD :D W 4 i 5 też był, choć może nie aż tak wyraźny jak w MW2. Więc zakładam, że ten bug jest tak zakorzeniony w enginie, że nie da się go wyeliminować. Natomiast moje obrzydzenie z MW2 czyli quick scopy mają odejść w zapomnienie. Choć teraz na wielu filmach w sieci działają one po staremu to jednak ten niecny proceder ma zostać wyeliminowany całkowicie w pełnej wersji gry. Zapewnił o tym Josh Olin na Twitterze. Ciekawsze wypowiedzi z Q&A Session: When simply asked if quickscoping will be possible in Black Ops, Olin replied: ”No. Quickscoping is a cheap way to play. We’re specifically going to gimp (usztywnić?) Quickscoping, sorry. Play straight-up!” When next asked if he was ‘joking’ about the above comment, he later replied: ”Nope. Quickscoping is way more annoying to a way larger group of people than the quickscoping community who loves to do it. #cheap”.He later added that players will now need to wait a brief moment until the sniper sight is centered before they take a shot, and confirmed that no sniper rifles in the game are useful for quickscoping. Dla mnie bomba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 25 Październik 2010 Podoba mi się ten tryb gun game. Widać, że trzeba będzie mieć niezłego skilla, żeby coś ugrać w tym trybie. Poza tym to fajnie, że będzie jakieś urozmaicenie w porównaniu z MW2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 25 Październik 2010 Ktoś tam chciał mapę w wietnamskiej dżungli, Here you go :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 25 Październik 2010 When simply asked if quickscoping will be possible in Black Ops, Olin replied: ”No. Quickscoping is a cheap way to play. We’re specifically going to gimp (usztywnić?) Quickscoping, sorry. Play straight-up!” When next asked if he was ‘joking’ about the above comment, he later replied: ”Nope. Quickscoping is way more annoying to a way larger group of people than the quickscoping community who loves to do it. #cheap”.He later added that players will now need to wait a brief moment until the sniper sight is centered before they take a shot, and confirmed that no sniper rifles in the game are useful for quickscoping. Czyli jeszcze bardziej zwieksza kampe w CoDie, teraz gra snajperem juz w 100% bedzie jedna wielka kampa z gaymorem za dupa, swietenie, po prostu swietnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 25 Październik 2010 Wykopałem też newsa o nowych Leaderboardach. Otóż gracze będą nagradzani za zdobyte points per minuta meczu a nie tak jak do tej pory za ilość fragów. Taki system ma nagradzać graczy zadaniowych. I bardzo dobrze, może ograniczy to gry ciołków, którzy grali na fragi w np. CTF. Teraz nawet jeśli mieliby najwięcej zabitych to i tak dostali by mniej punktów niż koleś z jednym fragiem, ale za to z doprowadzoną dla zespołu flagą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 25 Październik 2010 @Żywy. To wcale nie kamperstwo a po prostu tak wyglądać powinna gra snajpera, oczywiście nie siedzenie ciągle w jednym miejscu, bo taki snajper kamper nie ma szans ponieważ szybko go wyczają i zdejmą z bliska. Lepsze to niż ganianie z quickscope'ami i załatwianie wszystkich w bliskim dystansie jednym strzałem. @kill, To świetna wiadomość, ja osobiście liczyłem już na taki system w MW2, ale niestety powielili to co było w CoD4, czyli zabij ilu wlezie i olej objective. Reasumując, koniec z beznadziejnymi quick scope'ami, prawdziwsze leaderboardsy, czyli dużo rzeczy idzie ku lepszemu. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 25 Październik 2010 (edytowane) Coś biednie ta dżungla wygląda ED. http://www.youtube.com/watch?v=Qcafewc3WRU&feature=player_embedded Wy też gracie na takiej czułości w Codzie? Typek wymiata. :thumbsup: Edytowane 25 Październik 2010 przez Ronni_92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 25 Październik 2010 Czy większość z was gra na padzie czy macie raczej te FRAG SX czy jakoś tak? :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 25 Październik 2010 Nie używamy tych noobskich wspomagaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skrabek_modernwarfare2 1 Napisano 26 Październik 2010 Czy większość z was gra na padzie czy macie raczej te FRAG SX czy jakoś tak? :turned: Frag SX ? Pierwsze słyszę, co to jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 26 Październik 2010 Czy większość z was gra na padzie czy macie raczej te FRAG SX czy jakoś tak? :turned: wielu gra, ale sie do tego nie przypucuje bo tak jak w grze potrzebuje wspomagania, a nie krytyki :down: sprawnym okiem wyczujesz ich w czasie rozgrywki jak spadajac z dachu ustrzeli taki 3 w głowę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BednarPL 1 Napisano 26 Październik 2010 dokładnie sprzęt noobowski do tego jeszcze jak ktoś założy noobtube to się grac odechciewa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 26 Październik 2010 Frag SX ? Pierwsze słyszę, co to jest ? I niech lepiej tak zostanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 28 Październik 2010 (edytowane) Pelna lista map, broni, dodatkow, camo, perkow, i co tam jeszcze CoD ma do zaoferowania ;) http://www.youtube.com/watch?v=G5dRrnGVsq4&hd=1 I troche nowych info z http://blog.us.plays...s3/#more-39014: 1. Multiplayer Online Split-Screen Support[/b]']Let’s get started with what I believe is the most unknown, yet confirmed, aspect to Call of Duty: Black Ops multiplayer – the online split-screen support we’ve re-introduced to the franchise!The Facts: You can connect a second controller and bring a guest online (i.e. “JD_2020” & “JD_2020(1)”). Guests can rank up, earn unlocks, etc – all guest progress goes away once signed out. 2. Custom Games Editor[/b]']Allow me to introduce the Black Ops Custom Games Editor! Private matches have never been this customizable. Players will have the ability to structure their games at all new levels of granularity. From variables as simple as Time Limit and Score Limit, or as deep as which weapons, Perks, and gear are available. You want a Pistols Only match? Make one! No longer do custom game modes rely on the “honor system.”Furthermore, any Custom Game you create and configure can be placed in your File Share, for friends and the community to browse, download, and enjoy. You just might create the most addictive new game mode of all time from the comfort of your own living room! 3. In-Game Friends List[/b]']We’ve integrated a built-in Friends List into the in game user interface. You’ll be able to browse Recent Players, Friends, navigate their File Shares, Recent Games, Combat Records – all within this in-game menu system designed to streamline the social process within the game. Sending game invites and joining Friends’ games has never been simpler than in Call of Duty: Black Ops. 4. Regional Matchmaking & Party Privacy[/b]']Call of Duty: Black Ops will support regional matchmaking filters on a global scale. So, no matter where you’re at in the world, you will have the ability to specify whether you want to match with players from other geographical regions, or only those local to you. This will make communication and lag a much less intrusive variable on your gameplay experience.Additionally, given Black Ops will support joining games in progress via an even simpler built-in in-game Friends List interface, we’ll allow a Party leader to lock down his lobby to Invite Only, Friends Only, or even Close it altogether if he wants to be in complete control over who enters and exits the Party Lobby. 5. Emblems Do NOT Reset with Prestige[/b]']This one is pretty cut-and-dried. A frequently asked question is, “Will my kickass emblem I spent hours perfecting be lost when I prestige?” The answer is “NO!” Emblems are one of the only aspects of Black Ops MP that do not get a full reset upon entering Prestige. Things that will reset when you Prestige are: XP, COD Points, Challenge progressions, Loadouts, and so forth. Mnie osobiscie najbardziej podoba sie Regional Matchmaking, mam tylko nadzieje ze bedzie to dzialalo na zasadzie ze bedzie mozna grac mozliwie z jak najwieksza liczba Polakow na hoscie, a nie ustawic tylko jako region 'EU' i meczyc sie z Hiszpanami... ;) PS. I jak sie tu dziwic ze CoD jest najpopularniejszym FPSem na konsolach, skoro wiekszosc pozostalych gier jeszcze CoD4 nie dogonila, a to co zaoferuje BO to reszta gier chyba dopiero na PS4/X720 bedzie miala ;) Edytowane 28 Październik 2010 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 28 Październik 2010 PS. I jak sie tu dziwic ze CoD jest najpopularniejszym FPSem na konsolach, skoro wiekszosc pozostalych gier jeszcze CoD4 nie dogonila, a to co zaoferuje BO to reszta gier chyba dopiero na PS4/X720 bedzie miala ;) Ja się nie dziwię. Nie wiem jak oni to robią, ale każdego dnia ta gra staje się coraz lepsza i bardziej pożądana/dopracowana. Ciężko będzie ją przebić w przyszłości bo wydaje się, że to CoD ostateczny, w którym każdy element został wypieszczony i dopracowany do ostatniego szczegółu. P.S. Czy ja dobrze widzę? Gościu nazwał swoją klasę "Anus" ? :turned: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 28 Październik 2010 Słyszeliście o tworzeniu własnych trybów gry ? Mam w związku z tym pytanie. Czy jak stworze własny tryb (np, pistolety only) i dołączą się do niego ludzie, to to będzie normalnie punktowane i normalnie będzie lecieć lvl do góry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 28 Październik 2010 Słyszeliście o tworzeniu własnych trybów gry ? Mam w związku z tym pytanie. Czy jak stworze własny tryb (np, pistolety only) i dołączą się do niego ludzie, to to będzie normalnie punktowane i normalnie będzie lecieć lvl do góry? Na 100% nie bedzie sie to liczylo do MP, po prostu customowe gry beda nierankingowe, moze bedzie do nich oddzielny profil ale tego nie jestem pewien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 28 Październik 2010 Miejmy nadzieję, że online split screen nie przeistoczy się w maszynkę do nabijania expa. Mam namyśli sytuację gdzie dwóch graczy na jednej konsoli gra powiedzmy free for all i kampią gdzieś na tyłach by guest podkładał się graczowi w celu nabijania punktów itp. Chyba, że będą jakies specjalne tryby w których tylko będzie można grać we dwoje... nie wiem zbyt wiele o tej funkcji. Co do reszty to rewelacja. Tak jak napisał Żywy, nie ma to jak połączyć się z polskimi graczami i posłuchać rodzimych wyzwisk :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 30 Październik 2010 To się nigdy nie nudzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryan 3 Napisano 31 Październik 2010 nowy filmik zombiakow pewnie niedlugo zdejma go wiec szybko. :P http://www.youtube.com/watch?v=m5YsWDsYDLI&feature=mfu_in_order&playnext=1&videos=NqA_3tIjBYk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 31 Październik 2010 Prezentuje sie dosyć ciekawie ;) głos gostka przypomina mi bardzo Left 4 Dead ;) Trzeba będzie przemyśleć złożenie preordera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomXsz 24 Napisano 31 Październik 2010 Teraz prawie do każdej gry dają tryb ZOMBI WHY? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach