Sherman 31 Napisano 1 Wrzesień 2010 Mnie chodziło tylko kształt cyferek, a nie zmianę strojów drużyn licencjonowanych, bo te są zastrzeżone. ;) W tym roku ma pojawić się mozliwość edytowania ligi. Można będzie dodać nie tylko nazwę, logo, które jak znaczek pojawi się na rękawach, a także muzyczkę i czołówkę/wstęp do meczu (mam rację?). Skoro jest tego aż tyle, to prawdopodobnie będzie można narzucić wzór numerów dla grających w tej lidze drużyn. Mam nadzieję, że tak właśnie będzie, ale zobaczymy. Co do powtórek, to przecież można odtworzyć całą akcję nawet po tym jak piłka opóści plac gry. Po strzale/wybicu piłki, naciskamy start, a potem wybieramy REPLAY i tyle. Można spokojnie prześledzić wydarzenia sprzed "wyjścia" piłki poza boisko. Jak jeszcze raz przeczytasz mój post to zauważysz, że użyłem czasu przeszłego. Wiem, że teraz można to zrobić, ale w 2009 i we wszystkich poprzednich częściach obejrzenie powtórki po wyjściu piłki za linię nie było możliwe. A co do edycji strojów to faktycznie masz rację, sypię głowę popiołem, prawdopodobnie konami nie wolno tego zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 1 Wrzesień 2010 Czytałem dokładnie. Gram ciągle w PESa 2009 i nie mam problemu z powtórkami. Podobnie było z wcześniejszymi, nawet na PSP, więc nie wiem w czym problem. Oczywiście jeśli bramkarz zacznie biec do piłki, zeby wznowić z piatki, to waśnie to będzie pokazywane jako powtórka, ale każdy kto gra w piłkę na konsoli musi mieć niezy refleks i w ciągu tej sekundy, lub dwóch jest w stanie wcisnąć start. ;) Graczyk>>> A skąd mamy to wiedzieć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graczyk 10 Napisano 1 Wrzesień 2010 Czytałem dokładnie. Gram ciągle w PESa 2009 i nie mam problemu z powtórkami. Podobnie było z wcześniejszymi, nawet na PSP, więc nie wiem w czym problem. Oczywiście jeśli bramkarz zacznie biec do piłki, zeby wznowić z piatki, to waśnie to będzie pokazywane jako powtórka, ale każdy kto gra w piłkę na konsoli musi mieć niezy refleks i w ciągu tej sekundy, lub dwóch jest w stanie wcisnąć start. ;) Graczyk>>> A skąd mamy to wiedzieć? Myślałem że jest podane ;) Fify jest 16 września. Poczekam na Pesa i zadecyduje bo nie wiem na co się zdecydować do końca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 1 Wrzesień 2010 Pojawiła się informacja, ze niby w przyszłym tygodniu, ale nie ma konkretnej daty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StefanKKS 1 Napisano 1 Wrzesień 2010 Jon Murphy napisał na swoim Twitterze że informacja na temat dema pojawi się jutro lub w piątek. I jeszcze jedno: "Good news is the demo is awesome!" - już nie mogę się doczekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cycorus 75 Napisano 2 Wrzesień 2010 Ja się preordera boję. Czekam na info jak działać będzie online + chce najpierw zobaczyć demo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 2 Wrzesień 2010 (edytowane) Kompilacja bramek z bety ML online. Edytowane 2 Wrzesień 2010 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 2 Wrzesień 2010 W tym filmiku Kopaczk , który zapodałeś widać , że bardzo dużo brameczek wchodzi z dalekiej odległości. AJAJAJ co za smaczek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 2 Wrzesień 2010 I dzieki temu filmikowi jestem juz praktycznie pewny, ze i w tym roku dam sobie spokoj z PES'em na PS3. Jeszcze tylko sprawdzic demko, ktore pewnie tylko potwierdzi moje obawy. Znowu dostaniemy robotow biegajacych z nadludzka szybkoscia i strzelajacych bramki praktycznie z kazdej pozycji. Wiem, ze przeciwnik nie gral za dobrze i pozwalal pograc, ale to co robi Messi i to jak sie poruszaja pilkarze tylko pokazuje ze panowie z Konami jak zwykle duzo mowia, a malo robia. Jakos dalej nie widac dryblingu 360 stopni, ktory jest zapowiadany od edycji 2010, dalej jest drerwo i mecz wyglada jakby biegaly po murawie roboty, a nie prawdziwi pilkarze. Martwi mnie tez opcja przypisywania sztuczek/trickow do danych przyciskow na padzie. Super Messi albo C. Ronaldo plus banalne wykonywanie trickow nie wrozy nic dobrego... Juz widze te mecze online, kazdy gra Barca albo Realem i gra na Messiego albo Ronaldo. Trzymalem caly czas kciuki za PES'a ale po tym filmiku moje nadzieje zastaly rozwiane. Czekam na demo. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 2 Wrzesień 2010 I dzieki temu filmikowi jestem juz praktycznie pewny, ze i w tym roku dam sobie spokoj z PES'em na PS3. Jeszcze tylko sprawdzic demko, ktore pewnie tylko potwierdzi moje obawy. Znowu dostaniemy robotow biegajacych z nadludzka szybkoscia i strzelajacych bramki praktycznie z kazdej pozycji. Wiem, ze przeciwnik nie gral za dobrze i pozwalal pograc, ale to co robi Messi i to jak sie poruszaja pilkarze tylko pokazuje ze panowie z Konami jak zwykle duzo mowia, a malo robia. Jakos dalej nie widac dryblingu 360 stopni, ktory jest zapowiadany od edycji 2010, dalej jest drerwo i mecz wyglada jakby biegaly po murawie roboty, a nie prawdziwi pilkarze. Martwi mnie tez opcja przypisywania sztuczek/trickow do danych przyciskow na padzie. Super Messi albo C. Ronaldo plus banalne wykonywanie trickow nie wrozy nic dobrego... Juz widze te mecze online, kazdy gra Barca albo Realem i gra na Messiego albo Ronaldo. Trzymalem caly czas kciuki za PES'a ale po tym filmiku moje nadzieje zastaly rozwiane. Czekam na demo. Bzdury piszesz takie,że żal czytać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 2 Wrzesień 2010 Jutro będzie info kiedy wypuszcza demo tak napisał koleś z konami na twitterze ;) Co do filmiku to nie ma wyciągać wniosków , to tylko kompilacja bramek , tak samo nie trafia do mnie argument ze piłkarze typu messi cieżko zatrzymać a większość jego strzałów to bramki ... No i co z tego ? W życiu jest dokładnie tak samo , jak Ronaldo czy messi są dobrzy w realu to trudno żeby w grze mieli być zwykłymi biegaczo kopaczami Żeby nie było ze tylko bronię pesa to 2 rzeczy które mnie wkurzaja - Spadek ilości klatek podczas wpadajia piłki do bramki (pewnie to usunął ale okropnie to wyglada) - przerzucanie piłki nad plecami (i tego napewno nie usuną a jest to okropnie wkurzajace bo niektórzy tylko to robią przez większość meczu i cieżko ich zatrzymać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agPHANTOM 12 Napisano 2 Wrzesień 2010 Informacja o demie, jak i szczegóły, pojawią się jutro przed południem - poinformował Jon Murphy. Pojawiła się również lista trofeów, a właściwie achievementów do PES 2011, i jest... dokładnie taka sama jak przy PES 2010. Nowym pucharkiem jest tylko wygraj Copa Libertadores. Na szczęście nie samymi trofeami człowiek żyje, więc pomijam to i po prostu czekam na dobrą grę. Dla zainteresowanych: ACHIEVEMENTS PES2011 - >KLIK< Ps. Rozmawiałem również ze znajomym, który prowadzi sklep z grami i myślę, że będzie mógł załatwić PES 2011 w lepszej cenie niż ultima. Jeśli będę wiedział coś w tej sprawie, dam znać. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 2 Wrzesień 2010 Bzdury piszesz takie,że żal czytać. Może jakieś uzasadnienie? Bo ja na przykład zgadzam się z tym co napisał @NaLandy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 2 Wrzesień 2010 (edytowane) Choćby takie, że skoro tyle się marudzi na temat PESa i jego "brakach" względem konkutencji, to nie powinno sie marudzić na to co zostao wprowadzone, by gra KONAMI przypominała ową (choćby te tricki). Konami zapewne w becie online ustawiła niski poziom trudności, co przekłada się na grę lini defensywy. Co więcej to jest zestaw bramek, do tego tych najładniejszych, więc nie dziwota, że powalają. Jeśli jeden gracz kiepsko steruje drużyną, to drugi naklepie mu aż miło, co widać na filmiku. Na koniec animacje. Włącz telewizję i obejrzyj jakiś mecz. Ludzie w tak wysiłkowym sporcie jak piłka nożna tak własnie się poruszają. To nie pływanie na trawie, a ciężki zapiernicz, a jak wiadomo, nikt nie jest w stanie grzać na pełnych obrotach przez 90 minut, choć konkurencja pokazuje coś innego. EDIT: Czyli jest tylko jedno trofeum sieciowe? Rewelka. :) Edytowane 2 Wrzesień 2010 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 2 Wrzesień 2010 Zgadzam się w 100%, że do końca nie ma co wyrabiać sobie opinii na podstawie załączonej wyżej kompilacji, bo to jest zbiór przypadkowych akcji. Inne gameplay'e nie wyglądają tak źle. Ciężko powiedzieć, czy strzały z dystansu (zupełnie nierealistyczne na filmiku) wpadają co 15 minut, może takie petardy z 40m zdarzają się rzadko. Natomiast animacja w PES jest od dłuższego czasu fatalna jak na obecne czasy i określenie "roboty" jest jak najbardziej adekwatne. Prawda jest taka, dopóki panowie z Konami nie siądą na d... i nie opracują nowego silnika graficznego to nic się w tym zakresie nie zmieni. Na gameplayach z GC 10 drybling prezentował się nieźle i całkiem naturalnie, więc wstrzymałbym się z negatywnymi ocenami (chodzi mi o samą mechanikę, bo piłkarze i tak ruszają się jak kołki). Ostatnia sprawa. Z tymi zwodami przypisanymi do jednego przycisku to jest jakiś żart, prawda? Bo jeśli tak faktycznie będzie to słowo "skill" wymieniane obok nazwy PES przybierze nowe znaczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milusass 9 Napisano 2 Wrzesień 2010 Konami zapewne w becie online ustawiła niski poziom trudności, co przekłada się na grę lini defensywy. Co więcej to jest zestaw bramek, do tego tych najładniejszych, więc nie dziwota, że powalają. Jeśli jeden gracz kiepsko steruje drużyną, to drugi naklepie mu aż miło, co widać na filmiku. Na koniec animacje. Włącz telewizję i obejrzyj jakiś mecz. Ludzie w tak wysiłkowym sporcie jak piłka nożna tak własnie się poruszają. To nie pływanie na trawie, a ciężki zapiernicz, a jak wiadomo, nikt nie jest w stanie grzać na pełnych obrotach przez 90 minut, choć konkurencja pokazuje coś innego. Szkoda tylko że bramkarze w PES są tylko od tego by stali i wyglądali, a parę bramek jest po prostu zabawnych ;) Ok. Animacje. Oglądam piłkę nożną od jakiś 12 lat, regularnie, nie mam problemów (tak jak i większość graczy) żeby stwierdzić że Fifa 11 ma lepsze animacje, bardziej naturalne niż te w PES. Co do zdania z konkurencją. Wejdź w temat o Fifie, obejrzyj filmik stamina&fatigue czy coś takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 2 Wrzesień 2010 Choćby takie, że skoro tyle się marudzi na temat PESa i jego "brakach" względem konkutencji, to nie powinno sie marudzić na to co zostao wprowadzone, by gra KONAMI przypominała ową (choćby te tricki). Konami zapewne w becie online ustawiła niski poziom trudności, co przekłada się na grę lini defensywy. Co więcej to jest zestaw bramek, do tego tych najładniejszych, więc nie dziwota, że powalają. Jeśli jeden gracz kiepsko steruje drużyną, to drugi naklepie mu aż miło, co widać na filmiku. Na koniec animacje. Włącz telewizję i obejrzyj jakiś mecz. Ludzie w tak wysiłkowym sporcie jak piłka nożna tak własnie się poruszają. To nie pływanie na trawie, a ciężki zapiernicz, a jak wiadomo, nikt nie jest w stanie grzać na pełnych obrotach przez 90 minut, choć konkurencja pokazuje coś innego. EDIT: Czyli jest tylko jedno trofeum sieciowe? Rewelka. :) Jezeli twierdzisz, ze po wlaczeniu meczu w tv zobacze identycznie poruszajacych sie pilkarzy co w PES'ie to albo w pilke graja cyborgi skladane gdzies w fabrykach albo poprostu nigdy nie ogladales pilki noznej. Co do tych trickow to uwazam, ze wybrano najgorsze rozwiazanie przypisujac dany trick do jednego czy dwoch klawiszy. Bedzie poprostu za latwo wykonywac tricki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 2 Wrzesień 2010 (edytowane) Milusass>>> Czyli nigdy niczego nie udaje im się wybronić, tak? Wielkim plusem tej serii jest to, że bramkarz w sytuacji sam na sam zazwyczaj ma niewiele do powiezenia. Tak jest w rzeczywistości, ze jeśli defensywa zawiedzie, to bramkarz G wielkie zrobi, no ale jak ktoś woli mega niepokonanych (chyba, że lobikiem) bramkarzy, to może takich znaleźć w innej grze. Zachęcam. ;) NaLandy>>> żeby w PESie można było dany trick wykonać, to zawodnik musi mieć odpowiedni poziom umiejętności. Dopóki nie masz dobrze wyszkolonego gracza, nie poszalejesz. Nie kontynuuję tej dyskusji, bo to nie temat PES VS. FIFA. Napiszę tylko, że to co pokazują ludzie z konkurencyjnej firmy na filmikach i to co dzieje się w grze, to dwie zupełnie inne sprawy. Jeśli wolicie FIFkę, to w nią grajcie i szafa gra. Jeśli widzicie w tym co tam piłkarzyki robią na malusieńkich boiskach grę w piłkę nożna, to cieszę się, że jesteście zadowoleni. Wyobraźcie sobie, że to co prezentuje KONAMI też może się podobać. ;) BTW przypomnijmy tylko, że filmik to BETA trybu sieciowego i już, i tak niedokończona, wersja z GEMECON wyglądała dużo lepiej, więc nie szalejmy. ;) Edytowane 2 Wrzesień 2010 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 2 Wrzesień 2010 Zgadzam się w 100%, że do końca nie ma co wyrabiać sobie opinii na podstawie załączonej wyżej kompilacji, bo to jest zbiór przypadkowych akcji. Inne gameplay'e nie wyglądają tak źle. Ciężko powiedzieć, czy strzały z dystansu (zupełnie nierealistyczne na filmiku) wpadają co 15 minut, może takie petardy z 40m zdarzają się rzadko. Natomiast animacja w PES jest od dłuższego czasu fatalna jak na obecne czasy i określenie "roboty" jest jak najbardziej adekwatne. Prawda jest taka, dopóki panowie z Konami nie siądą na d... i nie opracują nowego silnika graficznego to nic się w tym zakresie nie zmieni. Na gameplayach z GC 10 drybling prezentował się nieźle i całkiem naturalnie, więc wstrzymałbym się z negatywnymi ocenami (chodzi mi o samą mechanikę, bo piłkarze i tak ruszają się jak kołki). Ostatnia sprawa. Z tymi zwodami przypisanymi do jednego przycisku to jest jakiś żart, prawda? Bo jeśli tak faktycznie będzie to słowo "skill" wymieniane obok nazwy PES przybierze nowe znaczenie. Człowieku nie używaj argumentu animacji bo to jest już nieaktualne. Większość osób,które testowała PES w szczególności na Gamescom nic nie pisze odnośnie animacji bo są one już na bardzo dobrym next genowym poziomie. Piszesz coś o silniku? Oni zrobili wiele bo zaimplementowali nowy silnik do wykorzystywania mo-capture w PES 2011. Beta MLO a wersja z Gamescom to duży skok. Tak samo między wersją z gamescom a demem skok ma być jeszcze większy. Jezeli twierdzisz, ze po wlaczeniu meczu w tv zobacze identycznie poruszajacych sie pilkarzy co w PES'ie to albo w pilke graja cyborgi skladane gdzies w fabrykach albo poprostu nigdy nie ogladales pilki noznej. Co do tych trickow to uwazam, ze wybrano najgorsze rozwiazanie przypisujac dany trick do jednego czy dwoch klawiszy. Bedzie poprostu za latwo wykonywac tricki... Być może masz rację, ale to samo tyczy się FIFA gdzie zawodnicy biegają jakby byli nad ziemią. Realistyczne też to nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cycorus 75 Napisano 2 Wrzesień 2010 Człowieku nie używaj argumentu animacji bo to jest już nieaktualne. Większość osób,które testowała PES w szczególności na Gamescom nic nie pisze odnośnie animacji bo są one już na bardzo dobrym next genowym poziomie. Piszesz coś o silniku? Oni zrobili wiele bo zaimplementowali nowy silnik do wykorzystywania mo-capture w PES 2011. Beta MLO a wersja z Gamescom to duży skok. Tak samo między wersją z gamescom a demem skok ma być jeszcze większy. Oby oby... Dajcie mi już demo :) Taktyczne możliwości mają działać. Lagów ma nie być. I PES zarządzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sherman 31 Napisano 2 Wrzesień 2010 Trochę dolał oliwy do ognia autor newsa na głównej dając ten filmik z Bety Master League Online, bo kod z niej jest dość wczesny, a na pewno dużo mniej dopracowany od tego z Gamescom i nie mówię tego, bo tak powiedział Jon Murphy czy tam jakiś ekspert z gazety, ale to po prostu widać gołym okiem, więc drodzi FIFmeni się tak już nie podniecajcie bo wam żyłka pęknie. PS. Jak wszedłem na forum to akurat tematy PES 2011 i FIFY 11 były jeden pod drugim. I tak mi się rzuciły w oczy statystyki, PES 444 odpowiedzi i 19 tyś. wyświetleń, FIFA 192 odpowiedzi i 10 tyś. wyświetleń. Gdzie Ci wszyscy fani FIFY się podziali pomyślałem skoro prawie nikt już nie gra w PES-a bo jest be i w ogóle. Ale potem sobie przypomniałem, że przecież fani FIFY wolą pisać w temacie o PES-ie, taka dziwna już ich przypadłość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 2 Wrzesień 2010 (edytowane) Trochę dolał oliwy do ognia autor newsa na głównej dając ten filmik z Bety Master League Online, bo kod z niej jest dość wczesny, a na pewno dużo mniej dopracowany od tego z Gamescom i nie mówię tego, bo tak powiedział Jon Murphy czy tam jakiś ekspert z gazety, ale to po prostu widać gołym okiem, więc drodzi FIFmeni się tak już nie podniecajcie bo wam żyłka pęknie. PS. Jak wszedłem na forum to akurat tematy PES 2011 i FIFY 11 były jeden pod drugim. I tak mi się rzuciły w oczy statystyki, PES 444 odpowiedzi i 19 tyś. wyświetleń, FIFA 192 odpowiedzi i 10 tyś. wyświetleń. Gdzie Ci wszyscy fani FIFY się podziali pomyślałem skoro prawie nikt już nie gra w PES-a bo jest be i w ogóle. Ale potem sobie przypomniałem, że przecież fani FIFY wolą pisać w temacie o PES-ie, taka dziwna już ich przypadłość. Ja już to zauważyłem również na innych forach. Powiem więcej ci co tak narzekają na PES'a to nie są wcale fani FIFA tylko rzekomo dawni pseudo fani starego Pesa. Oni najwięcej brużdżą. Kiedyś podobno kochali pesa, grali etc a 2 lata temu przeszli na FIFA. Gó.w.no prawda. Nigdy nie lubili PES.......i nie mają żadnego pojęcia o tej grze. Edytowane 2 Wrzesień 2010 przez lons 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablisso 2 Napisano 2 Wrzesień 2010 Ja również kiedyś zagrywałem się w PESa (4,5,6), ale teraz... (i tu was zaskoczę) ale teraz czekam znów na PESa. Próbowałem przekonać się do konkurencyjnej kopanki, ale po prostu nie jestem w stanie, nie czerpię radości z gry - niech mówią, że płynnie, że piękne animacje itd. Ja tego nie kupuję. Mam dość strasznie szybkiej gry (zero taktycznego podejścia, na skrzydło i jazda), małej ilości goli z dystansu oraz praktycznie samych lobów. Zgadzam się z moim poprzednikiem - nie wierzę, że zagorzały fan PESa mógł zamienić go na piłkę od EA - ja na przykład nie potrafiłem. Gorąco czekam na demo, ale i tak już zdecydowałem, że kupuję najnowszą odsłonę PES. Mam nadzieję, że znów dostarczy mi wiele radości (na pewno więcej niż konkurencja). Myślę, że po premierze moglibyśmy urządzić jakieś forumowe rozgrywki :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cycorus 75 Napisano 2 Wrzesień 2010 Ja już to zauważyłem również na innych forach. Powiem więcej ci co tak narzekają na PES'a to nie są wcale fani FIFA tylko rzekomo dawni pseudo fani starego Pesa. Oni najwięcej brużdżą. Kiedyś podobno kochali pesa, grali etc a 2 lata temu przeszli na FIFA. Gó.w.no prawda. Nigdy nie lubili PES.......i nie mają żadnego pojęcia o tej grze. Trochę średnia ta teoria Lons. Przez ostatnie lata narzekałem bardzo głośno. Tymczasem w PES6 miałem przegrane ponad 1300 godzin online (średnio prawie 4 godziny dziennie przez rok!). W starszych odsłonach takiej statystyki nie było. Nie można mi raczej zarzucić, że nie lubiłem PES'a. Moglem nie miec pojęcia o tej grze - pewnie - nigdy nie byłem wirtuozem, poza tym nie wiem jak można takie pojęcie ocenić. Ale jedno nie zmienia się od dawnych czasów - zawsze w pierwszej kolejności czekam na piłkę od Konami. I zawsze to na nią jestem bardziej nakręcony :P A żeby nie było aż takiego offtopa - czy wiadomo coś o starej dobrej opcji, gdzie gracze ps2 mogli konkurować online z graczami pc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 2 Wrzesień 2010 Gorąco czekam na demo, ale i tak już zdecydowałem, że kupuję najnowszą odsłonę PES. Mam nadzieję, że znów dostarczy mi wiele radości (na pewno więcej niż konkurencja). Myślę, że po premierze moglibyśmy urządzić jakieś forumowe rozgrywki :) Mam tak samo. Uważam, że fajnie byłoby zorganizować sobie coś na wzór forumowej Ligi. Bardzo chętnie pograłbym w ten sposób. Oczywiście będzie pewnie kłopot z ustaleniem drużyn, ale ukochanego Man Utd. nie porzucę. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach