Skocz do zawartości
PanPawcio

Sports Champions

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, wiem ze serwer trzeba opłacić i utrzymać ale przecież jakby takie coś w ogóle kiedykolwiek powstało to raczej jako jakiś większy płatny dlc (a z tego też by wyszła jakaś konkretna suma). Poza tym póki co nie zapowiada się na jakikolwiek dodatek do sports champions, wiec możemy sobie tylko gdybać ;)

P.S. jaką mieliście najdłuższa wymianę?

O ile dobrze pamiętam to 48 po czym zdobyłem punkt i ręka mi odpadła...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurcze, gram z Kenjim na zlotym poziomie (ostatni zawodnik) i juz chyba z 15 razy probowalem. Ten koles to wariat

edit: jest na niego sposob :)

Edytowane przez alle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No do kur*y nędzy, możecie nie spojlerować ? "alle" to się tyczy głównie ciebie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol chyba kazdy kto gral wie, ze jest taki koles jak Kenji (zreszta czy ma na imie Kenji czy psiqtas to tez nikogo nie obchodzi). Wielkie mi halo ... jak opisalbym sposob na jego pokonanie to moglbys miec pretensje. Nie wiem czego sie czepiasz.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Omg... Wole sam poznać kto jest finalistą aniżeli zobaczyć jakiś wpis na forum zdradzający tę tajemnicę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, postaram sie nie wypisywac imion :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIE! nie interesuje mnie to, że w wersji beta myśleli o multi. WCALE A WCALE!

kolego większość demek ma lagi i błędy, gry nie są w finalnym etapie produkcji (w demach), więc daj sobie już spokój kapitanie kutasa! :angry:

mnie takze nie interesuje czy mysleli czy nie, w demku jest wyraznie informacja o tym ze gra juz jest do kupienia jak i o tym ze posiada opcje gry w sieci, stwierdzenie ze to demko nie ma znaczenia, czy to wczesna wersja czy nie. Mnie interesuje tylko info ktore dostalem widzac to w demie, nie prawdziwe :( kazdy ma swoje zdanie ja uwazam ze gra w sieci mialaby sens , jezeli posiadasz slabe lacze to masz lagi i daj sobie spokoj, wszyscy piszecie jakby ta gra posiadala tylko ping-ponga, a np w takim rzucie dyskiem nawet jezeli bylby lag to nie na tyle przeszkadzajacy zeby nie pograc .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem jeśli gra ma mieć w całości multi, to ping-pong jest grą w której lagi byłyby naprawdę podrzynające gardło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powstał już jakiś spis wszystkich trofeów? Wściekam się bo dopadła mnie choroba, i nie mam siły na move'a;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie dotyczące dema ( ping-pong). Jak biorę ''dowolna rozgrywka'' to piszę że mogę grać w dwie osoby albo z przeciwnikiem SI.Chcę grać z SI ale nie idzie bo pisze że trzeba drugi kontroler,czy tylko w demie tak jest ?? i czy da się pograć ''dowolną'' z SI ?? Bo głupio jest grać Puchar Mistrzów w którym są dwa mecze i do widzenia ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wgl po co ci spis trofeów skoro masz na ps3? No chyba ze niemasz tej gry.:whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyliście, że w gladiatorach w walce z "Boomer" gdy jest ona oszołomiona i uderzymy ja z tarczy to dostaje takich śmiesznych drgawek na ziemi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde..., odpowiecie bo mi się aż odechciało grać ( za łatwe,w ogóle nie jestem zmęczony to aż odpycha ;p bo myślałem że trochę się spocę xD , a tu nie ma w czym i woogle ) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jeżeli się da to jak zagrać na multi?

jeśli masz 2xmove+ to jak nie masz z kim grać w domu ... to jak masz zaproś kolege/koleżanke ... i grasz w multi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra wymiata, po kupnie PS move i Sports champions wreszcie mogę pograć z moja dziewczyna wcześniej nic nie było wstanie jej przekonać do gry na PS3. Szczerze polecam wsszystkim. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie dotyczące dema ( ping-pong). Jak biorę ''dowolna rozgrywka'' to piszę że mogę grać w dwie osoby albo z przeciwnikiem SI.Chcę grać z SI ale nie idzie bo pisze że trzeba drugi kontroler,czy tylko w demie tak jest ?? i czy da się pograć ''dowolną'' z SI ?? Bo głupio jest grać Puchar Mistrzów w którym są dwa mecze i do widzenia ;p

Nie pamiętam jak jest w demie, ale w full wersji wszystko jest jak należy. Puchar mistrzów to o ile się nie mylę 10 meczy, z czego na ostatni mecz składa się kilka setów. W dowolnej rozgrywce przy wyborze przeciwnika SI gra nie nakazuje podpięcia drugiego kontrolera. Zwyczajnie wybierasz przeciwnika którym ma kierować SI, wybierasz swoją postać i grasz :)

Kurde..., odpowiecie bo mi się aż odechciało grać ( za łatwe,w ogóle nie jestem zmęczony to aż odpycha ;p bo myślałem że trochę się spocę xD , a tu nie ma w czym i woogle ) .

Za łatwe? :teehee: Pograj w full wersje, pograj sobie na złotym bez wspomagania - zobaczymy, czy za łatwe :turned: Poziom trudności jest moim zdaniem idealny. Nie za trudny - nie za łatwy. Bez wspomagania naprawdę trzeba się czasem napocić, ale satysfakcja jest ogromna :rolleyes: Demo jest banalne, bo jest (o ile się nie mylę) jedynie rozgrywka w trybie pucharu brązowego, który jest bajecznie prosty. Nie oczekuj zmęczenia się przy demówce, zamawiaj pełną wersję bo naprawdę warto :thumbsup: Nie pożałujesz, możesz mi wierzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, na razie się muszę zadowolić demem bo nie mam kasy na full ;p . A co do dowolnej rozgrywki nie ma tam nawet czegoś takiego jak wybór : czy to ma być SI czy gra na dwa kontrolery . pozostaje tylko puchar i dwa mecze ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś było mi dane zagrać w pełna wersję na turnieju PS MOVE:)

Doszliśmy do 2 postaci na pucharze srebrnym i potem tak graliśmy, jak się skupiło to i 9:1 dało się wygrać:P

Ale myślę, że pełną wersję trzeba kupić, nie ma innej opcji :)

Tylko lekka masakra, po około 15 setach ,spinając się, nie wiem czy jutro rękę podniosę do góry :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój błąd - dopiero doszukałem się opisu trofeów w danej grze na PS3:)

Wybaczcie, dopiero 10 dzień u mnie jest. Gry już mam we krwi, ale trofea, PSHome i wiele innych gadżetów dla czarnulki to dla mnie nowość:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze przyznać że gra jest spoko. Ale czekam na mafie i przerwe od spotu zrobie :). Chyba ze kumpel wpadnie to można popykać. :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie udało mi się osiągnąć 15 wynik na świecie w  wyzwaniu  ping ponga ;] Zdobyłem 36575 pkt

Jeaaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi się wczoraj udało pokonać robota, musiałem żonę zatrudnić do biegania i wycierania podłogi ręcznikiem w przerwach, zupełnie jak w na meczach siatkówki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi