mastefix 2 Napisano 30 Wrzesień 2010 dzisiaj rano w me łapy wpadł zestawik startowy + sports champions. na razie ograłem tylko łucznictwo, ping-ponga i disc golf i chyba ten ostatni przypadł mi do gustu naj bardziej:) ping pong na prawdę trudny i trzeba się wczuć. szczerze myślałem, ze to będzie popierdułkowata gra a w.w przezemnie dyscypliny na prawdę wymagają dokładności wyczucia i precyzji - którą daje samo Move. I właśnie do tego chcę nawiązać jestem pod wrażeniem precyzji praktyczni zerowego laga. widać to szczególnie w pinglu. ok nie zanudzam Was bo już to pewnie wiecie idę grać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rufi74PL 7 Napisano 30 Wrzesień 2010 Witam.Widze,że już wiekszość gra w pełną wersje gry,ale mam pytanie w sprawie dema,które było w zestawie startowym czy tam jest dostepny tylko pingiel i rzut dyskiem bo reszta dyscyplin jest nie podswietlona i nie można zagrać.Dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VSP 10 Napisano 30 Wrzesień 2010 Witam.Widze,że już wiekszość gra w pełną wersje gry,ale mam pytanie w sprawie dema,które było w zestawie startowym czy tam jest dostepny tylko pingiel i rzut dyskiem bo reszta dyscyplin jest nie podswietlona i nie można zagrać.Dzięki za odpowiedź. Tak, w demie dostępne są jedynie te dwie dyscypliny. Na dodatek są one okrojone względem pełnej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rufi74PL 7 Napisano 30 Wrzesień 2010 Tak, w demie dostępne są jedynie te dwie dyscypliny. Na dodatek są one okrojone względem pełnej wersji. No to dali polizać cukierek przez papierek,chyba nie ma wyjścia i kupić pełną wersje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mastefix 2 Napisano 30 Wrzesień 2010 No to dali polizać cukierek przez papierek,chyba nie ma wyjścia i kupić pełną wersje. ja kupiłem starter + sports... i powiem szczerze, że z tymi demkami to przesadzili...ograłem trochę i żadne mnie nie przekonało by do kupna move. ale pełna wersja to co innego:) chyba po mimo bólu ręki zagram jeszcze godzinkę;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiga 1 Napisano 30 Wrzesień 2010 Sports Champions to must have dla kazdego posiadacz mova. Konkurencje sa zroznicowane i kazdy na pewno cos znajdzie dla siebie. Jak ktos chce nieco wiecej poczytac o pelnej wersji to moje wrazenia wspisalem na blogu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 30 Wrzesień 2010 Ta dyscyplina genialnie odwzorowuje precyzję rzutu i adekwatny do tego lot dysku, że machanie Move to istna przyjemność. Nie jestem fanem sport, ale straszne wciąga gra. :) Gra jest wyśmienita! Jednym słowem cud, miodzo. Serio! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko 49 Napisano 30 Wrzesień 2010 Kurna wczoraj skończyłem złoty puchar ledwością sił Już myślałem że to koniec a tu odblokował się kolejny "puchar mistrzów" :shok: masakra dotarłem do 2 przeciwnika i chyba nie podołam dalej :mad: zmieniam dyscyplinę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 30 Wrzesień 2010 Również jestem na dodatkowym poziomie po złotym pucharze i muszę z przykrością stwierdzić, iż gdy zginam lewą rękę to czuję lekki ból :P Czyżby efekt grania? Hehe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko 49 Napisano 30 Wrzesień 2010 Ja myślałem że po tych 2 ostatnich w złotym pucharze już nic gorszego mnie nie może spotkać a tu bul ręki nie do opisania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myski 11 Napisano 30 Wrzesień 2010 Też coś o tym wiem, dziś zrzuciłem piwo ze stołu zamachując się na Kenjiego:) I o żyrandol się boje czasem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volvo 0 Napisano 1 Październik 2010 Heh ... wlasnie uporalem sie z 4 przeciwnikiem w Champions Cup :) Masakra ... Jeden przeciwnik dziennie to chyba max na tym poziomie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mastefix 2 Napisano 1 Październik 2010 Heh ... wlasnie uporalem sie z 4 przeciwnikiem w Champions Cup :) Masakra ... Jeden przeciwnik dziennie to chyba max na tym poziomie :P podziwiam. mnie srebro na początku sprawiało problemy ;) ale spoko dałem radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natalcia 1 Napisano 1 Październik 2010 (edytowane) Heh ... wlasnie uporalem sie z 4 przeciwnikiem w Champions Cup :) Masakra ... Jeden przeciwnik dziennie to chyba max na tym poziomie :P tez go teraz rozwalilem za 4 podejciem ,,,,,umeczylem sie jak świnia , odpuszczam do wieczora bo sił brak , nastepna babeczka zobaczymy jak bedzie wymiatala ps.ta "platyna" to juz daje w kosc i to niezle Edytowane 1 Październik 2010 przez natalcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guzux 4 Napisano 1 Październik 2010 (edytowane) No, już odpalam jak narazie wczoraj wieczorem wbiłem srebro w łucznictwie z czego w brązowym mam chyba wszystkie na 3 gwiadzki, a co najsmiesznejsze nie moge pokonać wroga z poziomu brazowego (ping pong) Chyba przedostatni czy jakoś tak. :D Mam nadzieje że dam rade przenieść telewizor do dużego pokoju bo tutaj np w siatkę gra sie bardzo nie przyjemnie :P. Co waszym zdaniem jest najbardziej nie dopracowane? Mi ogólnie nie podoba sie siatka, jak dla mnie niema realizmu (wiem wiem to tylko gra ale jakoś trzeba ja upodabniać) głownie chodzi mi o odbijanie dwoma rękoma z dołu. Czasami tak jakby nigdy nic i odbija góra ale nie tak jak trzeba. Edytowane 1 Październik 2010 przez Guzux Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natalcia 1 Napisano 1 Październik 2010 (edytowane) No, już odpalam jak narazie wczoraj wieczorem wbiłem srebro w łucznictwie z czego w brązowym mam chyba wszystkie na 3 gwiadzki, a co najsmiesznejsze nie moge pokonać wroga z poziomu brazowego (ping pong) Chyba przedostatni czy jakoś tak. :D Mam nadzieje że dam rade przenieść telewizor do dużego pokoju bo tutaj np w siatkę gra sie bardzo nie przyjemnie :P. Co waszym zdaniem jest najbardziej nie dopracowane? Mi ogólnie nie podoba sie siatka, jak dla mnie niema realizmu (wiem wiem to tylko gra ale jakoś trzeba ja upodabniać) głownie chodzi mi o odbijanie dwoma rękoma z dołu. Czasami tak jakby nigdy nic i odbija góra ale nie tak jak trzeba. Na poczatku tez mialem problemy (ping pong) ,niewiedzac co mnie czeka dalej :thumbsup: srebro,zloto a teraz ta "platyna" jest "wymagajaco" :laugh: Edytowane 1 Październik 2010 przez natalcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matom 0 Napisano 1 Październik 2010 Ja wczoraj dostałem swój egzemplarz .; Pierwsze w co zagrałem była siatkówka-nawet fajnie się gra ale np. w bloku piłka odbija się po prostu od rąk i tyle (heh, tak powinno być,tylko postać trzyma ręce tak sztywno że wygląda to tak jakby była z plastiku. Dalej było łucznictwo,z powodu tego że mam jeden kontroler nie mogę za bardzo ocenić,ale wersja na jeden kontroler nawet mi się spodobała. Ping pong-wiadomo najlepsza gra w Sports Champions.Przeszedłem do połowy srebrnego pucharu i już nie miałem siły grać ( wszystko mnie bolało). Ogólnie bardzo realistyczna i dobrze zrobiona. Bocce-fajnie jest porzucać kulkami,ale to nie dla mnie . Walki gladiatorów-bardzo mi przypadła do gustu.Mam jeden minus-postać reaguje z małym opóźnieniem,ale i tak super gra. Reszty jeszcze nie testowałem ale myślę że te co opisałem najbardziej wszystkich interesują.:teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natalcia 1 Napisano 1 Październik 2010 Ja wczoraj dostałem swój egzemplarz .; Pierwsze w co zagrałem była siatkówka-nawet fajnie się gra ale np. w bloku piłka odbija się po prostu od rąk i tyle (heh, tak powinno być,tylko postać trzyma ręce tak sztywno że wygląda to tak jakby była z plastiku. Dalej było łucznictwo,z powodu tego że mam jeden kontroler nie mogę za bardzo ocenić,ale wersja na jeden kontroler nawet mi się spodobała. Ping pong-wiadomo najlepsza gra w Sports Champions.Przeszedłem do połowy srebrnego pucharu i już nie miałem siły grać ( wszystko mnie bolało). Ogólnie bardzo realistyczna i dobrze zrobiona. Bocce-fajnie jest porzucać kulkami,ale to nie dla mnie . Walki gladiatorów-bardzo mi przypadła do gustu.Mam jeden minus-postać reaguje z małym opóźnieniem,ale i tak super gra. Reszty jeszcze nie testowałem ale myślę że te co opisałem najbardziej wszystkich interesują.:teehee: ps. co do walki gladiatorów to postacie wcale nie reaguja z opoznieniem ,jest to zrobione celowo poniewaz np.paletka do pingponga wazy 0,500dg a miesz 15 razy wiecej i symuluja prawdziwa wage ,,,moze faktycznie przez wiekszosc jest to odbierana za "laga" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareczek:) 1 Napisano 1 Październik 2010 ja nie moge skumać łuków dla 2 move :] jeden trzymam przed sobą drugim trzymam strzałę i naciągam. I potem strasznie trudno tym pierwszym cel namierzyć do tego bardzo słabo jest z kalibracją :/ to co miało być najlepsze niby najgorsze, albo grac nie umiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jezykosss 6 Napisano 1 Październik 2010 Mam move od wczoraj wlasnie przeszedlem srebrnego pingla i jedno zlotko. Reka faktycznie odpada bardzo bym chcial zagrac ale boje sie ze potem nia nie rusze przez nastepny dzien wiec zlotych przeciwikow odkladam na jutro a z Wami dziele sie wrazeniami. Kolega ktory wierzyl w magie kinetica ( gdzie sa przyciski ! ) , wpadl do mnie i pogralismy we wszystkie gry ze sports'a. Jego mina niezastapiona jutro jedzie kupic swoj egzemplarz i popykamy w gierki haha. Jaka dobra gra wykorzystjaca move sie teraz zapowiada ? Nie pytam o HR , RE5 tylko takie cos podobne do sports , moze jakis tenis ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiga 1 Napisano 1 Październik 2010 ja nie moge skumać łuków dla 2 move :] jeden trzymam przed sobą drugim trzymam strzałę i naciągam. I potem strasznie trudno tym pierwszym cel namierzyć do tego bardzo słabo jest z kalibracją :/ to co miało być najlepsze niby najgorsze, albo grac nie umiem :D A strzelales kiedys z prawdziwego luku? Wyglada na to ze chyba nie bo przy prawdziwym luku tez tak "trudno sie celuje" Z kalibracja (ogolnie) nie ma problemow. Musiales sam niedbale wykonac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 2 Październik 2010 (edytowane) Jaka dobra gra wykorzystjaca move sie teraz zapowiada ? Nie pytam o HR , RE5 tylko takie cos podobne do sports , moze jakis tenis ? Jak chcesz tenis, badminton, tenis stołowy i jeszcze 2 podobne sporty, to jest już dostępne Racket Sports ( http://www.ps3site.pl/forum/topic/44048-racket-sports/ ), ale grałem w demo i nie spodobała mi się za bardzo. Poczytaj sobie komentarze pod grą i zdecyduj sam (albo pobierz demo) Edytowane 2 Październik 2010 przez PanPawcio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamRA 4 Napisano 2 Październik 2010 hej gdzie znajdują się zdjęcia które można sobie zrobić po wygraniu turnieju ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczurekPB 44 Napisano 2 Październik 2010 (edytowane) W pucharze mistrzów po wybraniu turnieju, który już przeszedłeś masz do wyboru opcję "Zwycięska poza" czy jakoś tak. Edytowane 2 Październik 2010 przez SzczurekPB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 4 Październik 2010 Będzie dodatek DLC. Klik - http://blog.us.playstation.com/2010/10/04/coming-to-psn-tuesday-sports-champions-haunted-dlc/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach