Skocz do zawartości
PanPawcio

Sports Champions

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, wystarczą 2 kontrolery. :thumbsup:

Ale przecież do siatkówki potrzebne są dwa kontrolery...

Mniejsza z tym..

Chodziło mi o to, że jeżeli gra wymaga dwóch kontrolerów (np. Gladiatorzy). Wiem, że można grać jednym kontrolerem, no ale wtedy będzie się tylko mieczem posługiwać.

Więc... jeżeli będę grać w gladiatorów i będę chciał wykorzystać i miecz i tarczę i będę grać na dwóch graczy, będę potrzebować 4 kontrolery tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przecież do siatkówki potrzebne są dwa kontrolery...

Mniejsza z tym..

Chodziło mi o to, że jeżeli gra wymaga dwóch kontrolerów (np. Gladiatorzy). Wiem, że można grać jednym kontrolerem, no ale wtedy będzie się tylko mieczem posługiwać.

Więc... jeżeli będę grać w gladiatorów i będę chciał wykorzystać i miecz i tarczę i będę grać na dwóch graczy, będę potrzebować 4 kontrolery tak?

Jednym kontrolerem obslugujesz miecz i tarcze( z wcisnietym przyciskiem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 kontrolerem możesz grać sam, jedną ręką (wszystkie dyscypliny)

2 różdżkami możesz grać sam, obiema rękami (gladiatorzy, pingpong, łucznictwo)

2 różdżkami możesz też grać z kimś, we dwie osoby - każdy po jednej różdżce (wszystkie dyscypliny)

4 różdżkami możesz grać we dwoje, każdy po dwa kontrolery (gladiatorzy, pingpong, łucznictwo)

już jasne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 różdżkami możesz też grać z kimś, we dwie osoby - każdy po jednej różdżce (wszystkie dyscypliny)

4 różdżkami możesz grać we dwoje, każdy po dwa kontrolery (gladiatorzy, pingpong, łucznictwo)

już jasne?

Oczywiście ;) Wielkie dzięki ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już jasne?

yyyyy 2 różdżki na pingpong??:wink: tutaj jest tylko jedna potrzebna :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyyyy 2 różdżki na pingpong??:wink: tutaj jest tylko jedna potrzebna :thumbsup:

Oczywiście, poplątałem z siatkówką:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos zdobyl platyne w tej grze?

jeszcze 4 trofea mi brakuja i bedzie komplet ..niestety malo czasu mam ostatnio na granie tak by juz dawno wpadła platynka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm Jak zrobiłeś trofea typu wyzwania w discu w tych kulkach i siatkówce. Siatkówka tak zbugowana że nie da się trafić w tarcze bo ja robie lekko w lewo a on mi piłke prosto na swoje prawo wybija

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko mój kupel potrafi to w siatce zrobić. ja nie ogarniam serwów aż tak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie tylko twoj kolega tak potrafi, moj ma juz od jakiegos czasu platyne w tej grze i jest 52 na swiecie w trybie wyzwan tenisa stolowego choc gral w to tylko raz dla trofeum.

jak checie moge wstwic jego zdjecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w wyzwaniach w bocce jeszcze nie zdobylem trofea brak czasu a co do siatki to hmmm niewiem ale jakos latwo poszlo tymbardziej ze nonstop celowalem w cos i mnozylo kilkakrotnie pnkt za celnosc .najgorzej bylo z trafianiem w tarcze ktore sa na samej górze trzeba specyficznie machnac jakby do polowy zamachu zeby pilka leciala wysoko

a tak dorzuce tylko tyle ze syn mi sie dzisiaj urodzil :) i chyba bedzie jeszcze mniej czasu na granie przez pare tygodni :thumbsup: bo ciezko w cokolwiek trafic na procentach bo juz probowałem :pardon::laugh:;)

Edytowane przez natalcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO i mam znowu problem z trofeum chodzi o

"KASZKA Z DYSKIEM..."

Zdobądź punktacje -10 albo lepszą w pełnej ,18 dołkowej rozgrywce disc golfa"

Rozumiem ze włączam DOWOLNA ROZGRYWKA i wybieram GRA ZWYKŁA czy GRA MEDALOWA ??i wybieram plansze z 18 dołkami. Na grze zwykłej zdobylem raz 8 pnkt raz 9 i gra sie konczy poniewaz przeciwnik niemoze zdobyc wiecej odemnie pnkt na 18 dołków musialbym mu dawac wygrwyac zeby zdobyc 10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO i mam znowu problem z trofeum chodzi o

"KASZKA Z DYSKIEM..."

Zdobądź punktacje -10 albo lepszą w pełnej ,18 dołkowej rozgrywce disc golfa"

Rozumiem ze włączam DOWOLNA ROZGRYWKA i wybieram GRA ZWYKŁA czy GRA MEDALOWA ??i wybieram plansze z 18 dołkami. Na grze zwykłej zdobylem raz 8 pnkt raz 9 i gra sie konczy poniewaz przeciwnik niemoze zdobyc wiecej odemnie pnkt na 18 dołków musialbym mu dawac wygrwyac zeby zdobyc 10

Chodzi o to, żeby mieć minus 10 rzutów. Czyli jeśli dany dołek musisz skończyć 4 rzutami, a tobie uda się 3, to masz -1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie tylko twoj kolega tak potrafi, moj ma juz od jakiegos czasu platyne w tej grze i jest 52 na swiecie w trybie wyzwan tenisa stolowego choc gral w to tylko raz dla trofeum.

jak checie moge wstwic jego zdjecie

Ja jestem 28 szkoda, że nie ma grania w sieci bo by było dużo fajniej sie sprawdzić z kimś żywym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedzcie mi jakim cudem pokonaliście ostatniego kolesia w tenisa? z wszystkimi w złotych pucharku poszło mi gładko, ale ostatni rozkłąda mnie na łopatki... zazwyczaj przegrywam 11:9 :/ macie jakiś sposób na niego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedzcie mi jakim cudem pokonaliście ostatniego kolesia w tenisa? z wszystkimi w złotych pucharku poszło mi gładko, ale ostatni rozkłąda mnie na łopatki... zazwyczaj przegrywam 11:9 :/ macie jakiś sposób na niego?

podkręcaj mocno piłki i czekaj na jego błąd .... ps.powodzenia a "platyną" :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak przeciwnik serwuje bardzo delikatne piłki za samą siatkę, także odbijaj wtedy piłeczkę delikatnie - u mnie w 90% wtedy się mylił i uderzał prosto w aut. Staraj się jak najwięcej ścinać po rogach stołu. Po godzinie walki, po kilku przegranych, walce punkt za punkt udało mi się go pokonać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i pokonałem wczoraj gnojka:P żałuje tylko że nie ma tyrbu multiplayer bo wtedy zabawa byłaby genialna:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HA! Ja już praktycznie mam platynkę bo zostały mi jedynie 3 banalne trofea których niestety nie mogę zrobić ponieważ nie mam dwóch kontrollerów move. Ale na święta coś się zobaczy :)

Moje trofea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

otóż mam zagatke małą do zgryzienia.Kupiłem move Sports Chempions demo ściągnie unlock all i nie działa co robić pomocy.

Próbowałem zainstalować jeszcze raz czyli skasowałem zainstalowałem z płytki i też nie działa ściąganie ze sklepu demo wersje i też nie działa ,

Wildze to na dysku jest w narzędziach danych gier co robić????

Dziękuje za wyrozumiałość!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

otóż mam zagatke małą do zgryzienia.Kupiłem move Sports Chempions demo ściągnie unlock all i nie działa co robić pomocy.

Próbowałem zainstalować jeszcze raz czyli skasowałem zainstalowałem z płytki i też nie działa ściąganie ze sklepu demo wersje i też nie działa ,

Wildze to na dysku jest w narzędziach danych gier co robić????

Dziękuje za wyrozumiałość!!

nie bardzo rozumiem... masz Sports Champions demo czy pełną wersję? jeśli pełną wersję to po zakupie unlock all powinno ci się wszystko odblokować... jeśli pełną to skasuj może ten unlock i ściągnij raz jeszcze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Planuje zakupić sports champions z 2 kontrolerami move. Chciałbym głównie grać z kumplem bądź z bratem. Czy 1 kontroler move wystarczy na łebka? Dużo jest gier co wystarczy 1 move czy przeważają gierki co trzeba posiadać 2 na głowę? Nie stać mnie narazie na kupno 4 i zastanawiam się co robić.

Edytowane przez gierej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W żadnej grze nie trzeba mieć dwóch Move :teehee:

Natomiast w SC na 6 dyscyplin sportu w trzech można korzystać z dwóch Move: siatkówka, walki gladiatorów i łucznictwo, ale z jednym też można grać.

A ogólnie z dostępnych gier na Move to zdaje się, że tylko w The Fight jest zalecane aby mieć dwa Move.

Edytowane przez SzczurekPB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi