Szlachcic* 251 Napisano 30 Listopad 2012 Ja teraz ładuję z AT4 w typów co są na wyciągnięcie noża :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 30 Listopad 2012 Robie to samo bo on mi został do platyny hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczupak87 1 Napisano 30 Listopad 2012 Co powiecie np. o czymś takim? http://www.mediamark...o-ps3,id-258001 Czytałem, że Gioteck'i są ciche i niewygodne, zaś nie użytkowałem więc nie mogę się wypowiedzieć. Poszukaj na popularnym portalu aukcyjnym, może wyhaczysz coś tańszego z SONY. Ja nie chwaląc się mam tego SONY drugiej generacji i też trochę jest cichy albo ja przygłuchy jestem , ale za to strasznie wygodny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 30 Listopad 2012 Na razie zrezygnowałem z trybu DM ;). Zakup headset'u wydaje się konieczny. Normalnie słysze wasze co drugoe zdanie, bo wasze głosy zagłuszają strzały itd. Może nie powinienem o to tutaj pytać, ale jaki headset polecacie do 100 zł (im taniej tym lepiej). Wiem, że takie rzeczy tanie nie są, więc może być słuchawka z mikrofonem bluetooth (sprzedawca w sklepie powiedział, że zwykła do telefonów na PS3 działać nie będzie. Co powiecie np. o czymś takim? http://www.mediamark...o-ps3,id-258001 mam już drugi taki hs i spokojnie mogę polecić,wcześnie miałem oryginał sony ale ucho po dłuższym graniu mnie bolało jak diabli,jakość rozmów bardzo dobra,nic nie trzeba resetowć,nie ma szumów,głośność ok.Kupować.A tak na koniec to jest osobny temat na temat hs i tam jest wszystko dokładnie opisane.pzdrw Mam jeszcze pytanie: czy rozwijać wszystkie klasy jednocześnie, czy skupić się na jednej (dwóch). Najbardziej odpowiada mi inżynier i zwiadowca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 1 Grudzień 2012 (edytowane) No to jadę po :drinks: i możemy zaczynać :starwars: Edytowane 1 Grudzień 2012 przez am0708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 1 Grudzień 2012 O której będziecie grać Panowie? Ja może gdzieś wieczorem dam radę wejść.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietia79 15 Napisano 1 Grudzień 2012 O której będziecie grać Panowie? Ja może gdzieś wieczorem dam radę wejść.... tez bym dołączył jak po 20 :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 1 Grudzień 2012 Zara odpalam maszyne Fasol gotowy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VVISNIA 0 Napisano 2 Grudzień 2012 Panowie pytanko takie: czy w wersji platinum (nowa, zafoliowana) jest vip code? czy tylko w edycji premierowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 2 Grudzień 2012 w każdej wersji jest kod VIP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VVISNIA 0 Napisano 2 Grudzień 2012 ok dzięki amigo mój chrześniak chce kupić, a ja nie byłem pewien pozdro, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 3 Grudzień 2012 Kuma może ktoś jak jest z grami zakupionymi w PSS i ich udostępnianiem. Mianowicie jak jedną gre kupioną w PSS udostępnisz osobie X to jak ta zrobić żeby inną grę też kupioną w PSS udostępnić innej osobie czyli Y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 3 Grudzień 2012 (edytowane) Założyć całkowicie nowe konto- kupić gre, odplić konto na swojej konsoli- zgrać gre, dane konta podać innej osobie X która również zgra sobie gre. Grami kupionymi na tym koncie będziecie mogli wymieniać się tylko wy, do jednego konta mogą być przypisane 2 konsole ( zawsze można którą deaktywować i przekazać slot innej osobie ). Ręki sobie nie dam uciąć ale nie da się jednym kontem kupić grę na osobę A i B, a później kupić inną grę i dać ją osobie A i C (chyba że deaktywujesz konsole osobie B - ale wtedy wszystko co kupiła z tobą na spółkę traci). Edytowane 3 Grudzień 2012 przez Gregor_TSK 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 3 Grudzień 2012 (edytowane) No właśnie i dupa blada bo osoba X udostępniła MoH-a osobie Y i teraz żeby mogła mnie udostępnić Battlefilda3 to osoba Y nie będzie mogła już grać w MoH-a bo musi dezaktywować u siebie konto :wacko: Dzięki Gregor Edytowane 3 Grudzień 2012 przez am0708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 3 Grudzień 2012 No to lipa Adaś nic nie zrobimy.. A korzystając z okazji zapytam czy można jakoś zdezaktywować konto poprzez internet? Bo jeśli osoba X i Y mają aktywne to samo konto a jednej z nich PS3 się popsuje to już teoretycznie dupa bo nawet jak kupi nową to i tak nie da rady nic zrobić. Jest na to jakaś rada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 3 Grudzień 2012 (edytowane) Myślałem, że po przygodzie z dodatkiem Vietnam, masz już dosyć udostępniania) Kuma może ktoś jak jest z grami zakupionymi w PSS i ich udostępnianiem. Pewnie, nawet jest wątek na forum, ale nie chcę mi się szukać, więc podam tylko link do strony, na której zdezaktywujesz konsolę. https://account.sony...st_locale=en_PL Jest na to jakaś rada? Edytowane 3 Grudzień 2012 przez macgyverowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 3 Grudzień 2012 Ja dzisiaj jednym uav nabiłem 800 punktów w czołgu 4 osoby siedziały i 3 naprawiały a jeszcze 1 koleś za blisko był czołgu i moje UAV go dosięgło ah to życie. Teraz jak gram to same nowe rangi widzę powinni wydać jakiś dodatek do tej wspanialej gry bez żadnych znikających dźwięków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 3 Grudzień 2012 Myślałem, że po przygodzie z dodatkiem Vietnam, masz już dosyć udostępniania Hehehe no tak tylko że teraz było nieco inaczej to mnie miano udostępnić konto ;) ale dupa z jeża nic z tego nie wyszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 4 Grudzień 2012 (edytowane) No to lipa Adaś nic nie zrobimy.. A korzystając z okazji zapytam czy można jakoś zdezaktywować konto poprzez internet? Bo jeśli osoba X i Y mają aktywne to samo konto a jednej z nich PS3 się popsuje to już teoretycznie dupa bo nawet jak kupi nową to i tak nie da rady nic zrobić. Jest na to jakaś rada? Michał znalazłem to http://www.ps3site.p...przez-internet/ :yes: Tylko jak to zrobisz to pan H......... nie pogra w MoH i się będzie wk......ać :rofl: Edytowane 4 Grudzień 2012 przez am0708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 4 Grudzień 2012 Nie no spokojnie świnią nie będę.. za swojego slota zapłacił to niech korzysta.. Ale przynajmniej wiem, co i jak zrobić aby odzyskać konto jak mi konsola siądzie :happy: Szkoda, że slot jest na konto a nie do konkretnej gry.. Teraz wiem, że trzeba zawsze zakładać nowe konto i tam kupować grę i wtedy można odsprzedać komuś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 4 Grudzień 2012 hahah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 6 Grudzień 2012 Ktoś zauważył, że ostatnio coraz wiecej lagów jest? strzelam w typka i nie daje rady go ubić a on jeden lub dwa strzały i ja padam trupem.. a innym razem idzie mi tak fenomenalnie, że aż trudno uwierzyć ^^ p.s. Adam wbijaj na moje konto i ściagaj B3 niema czasu to 13GB.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 6 Grudzień 2012 No a co z Harrym jak to załatwiliście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 7 Grudzień 2012 Ty to jeszcze masz dobrze, bo ja nawet R1 nie zdążam nacisnąć, a już mam death'sa jednym strzałem z pistolecika. Ale najbardziej dołują goście, którzy mają puste miejsce w polu "Health", widocznie, god mode dotarł już i na bfbc2. Szkoda, bo gra fajna, ale przez takich ciotersów czy tam cheatersów nie chcę się grać. strzelam w typka i nie daje rady go ubić a on jeden lub dwa strzały i ja padam trupem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 7 Grudzień 2012 (edytowane) Ty to jeszcze masz dobrze, bo ja nawet R1 nie zdążam nacisnąć, a już mam death'sa jednym strzałem z pistolecika. Ale najbardziej dołują goście, którzy mają puste miejsce w polu "Health", widocznie, god mode dotarł już i na bfbc2. Szkoda, bo gra fajna, ale przez takich ciotersów czy tam cheatersów nie chcę się grać. To żaden cheat. Tak było już od zawsze. Po prostu zostało mu poniżej 0,5% albo 1% życia i pokazuje 0%. Edytowane 7 Grudzień 2012 przez Szlachcic* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach