Skocz do zawartości
kill

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Robie to samo bo on mi został do platyny hehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co powiecie np. o czymś takim?

http://www.mediamark...o-ps3,id-258001

Czytałem, że Gioteck'i są ciche i niewygodne, zaś nie użytkowałem więc nie mogę się wypowiedzieć. Poszukaj na popularnym portalu aukcyjnym, może wyhaczysz coś tańszego z SONY. Ja nie chwaląc się mam tego SONY drugiej generacji i też trochę jest cichy albo ja przygłuchy jestem :biggrin:, ale za to strasznie wygodny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie zrezygnowałem z trybu DM ;). Zakup headset'u wydaje się konieczny. Normalnie słysze wasze co drugoe zdanie, bo wasze głosy zagłuszają strzały itd. Może nie powinienem o to tutaj pytać, ale jaki headset polecacie do 100 zł (im taniej tym lepiej). Wiem, że takie rzeczy tanie nie są, więc może być słuchawka z mikrofonem bluetooth (sprzedawca w sklepie powiedział, że zwykła do telefonów na PS3 działać nie będzie.

Co powiecie np. o czymś takim?

http://www.mediamark...o-ps3,id-258001

mam już drugi taki hs i spokojnie mogę polecić,wcześnie miałem oryginał sony ale ucho po dłuższym graniu mnie bolało jak diabli,jakość rozmów bardzo dobra,nic nie trzeba resetowć,nie ma szumów,głośność ok.Kupować.A tak na koniec to jest osobny temat na temat hs i tam jest wszystko dokładnie opisane.pzdrw

Mam jeszcze pytanie: czy rozwijać wszystkie klasy jednocześnie, czy skupić się na jednej (dwóch). Najbardziej odpowiada mi inżynier i zwiadowca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jadę po :drinks: i możemy zaczynać :starwars:

Edytowane przez am0708

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O której będziecie grać Panowie? Ja może gdzieś wieczorem dam radę wejść....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O której będziecie grać Panowie? Ja może gdzieś wieczorem dam radę wejść....

tez bym dołączył jak po 20 :)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pytanko takie: czy w wersji platinum (nowa, zafoliowana) jest vip code? czy tylko w edycji premierowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w każdej wersji jest kod VIP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuma może ktoś jak jest z grami zakupionymi w PSS i ich udostępnianiem. Mianowicie jak jedną gre kupioną w PSS udostępnisz osobie X to jak ta zrobić żeby inną grę też kupioną w PSS udostępnić innej osobie czyli Y :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Założyć całkowicie nowe konto- kupić gre, odplić konto na swojej konsoli- zgrać gre, dane konta podać innej osobie X która również zgra sobie gre. Grami kupionymi na tym koncie będziecie mogli wymieniać się tylko wy, do jednego konta mogą być przypisane 2 konsole ( zawsze można którą deaktywować i przekazać slot innej osobie ).

Ręki sobie nie dam uciąć ale nie da się jednym kontem kupić grę na osobę A i B, a później kupić inną grę i dać ją osobie A i C (chyba że deaktywujesz konsole osobie B - ale wtedy wszystko co kupiła z tobą na spółkę traci).

Edytowane przez Gregor_TSK
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie i dupa blada bo osoba X udostępniła MoH-a osobie Y i teraz żeby mogła mnie udostępnić Battlefilda3 to osoba Y nie będzie mogła już grać w MoH-a bo musi dezaktywować u siebie konto :wacko: :confused:

Dzięki Gregor

Edytowane przez am0708

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to lipa Adaś nic nie zrobimy.. A korzystając z okazji zapytam czy można jakoś zdezaktywować konto poprzez internet? Bo jeśli osoba X i Y mają aktywne to samo konto a jednej z nich PS3 się popsuje to już teoretycznie dupa bo nawet jak kupi nową to i tak nie da rady nic zrobić. Jest na to jakaś rada?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że po przygodzie z dodatkiem Vietnam, masz już dosyć udostępniania)

Kuma może ktoś jak jest z grami zakupionymi w PSS i ich udostępnianiem.

Pewnie, nawet jest wątek na forum, ale nie chcę mi się szukać, więc podam tylko link do strony, na której zdezaktywujesz konsolę.

https://account.sony...st_locale=en_PL

Jest na to jakaś rada?

Edytowane przez macgyverowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj jednym uav nabiłem 800 punktów w czołgu 4 osoby siedziały i 3 naprawiały a jeszcze 1 koleś za blisko był czołgu i moje UAV go dosięgło ah to życie. Teraz jak gram to same nowe rangi widzę powinni wydać jakiś dodatek do tej wspanialej gry bez żadnych znikających dźwięków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że po przygodzie z dodatkiem Vietnam, masz już dosyć udostępniania

Hehehe no tak tylko że teraz było nieco inaczej to mnie miano udostępnić konto ;) ale dupa z jeża nic z tego nie wyszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to lipa Adaś nic nie zrobimy.. A korzystając z okazji zapytam czy można jakoś zdezaktywować konto poprzez internet? Bo jeśli osoba X i Y mają aktywne to samo konto a jednej z nich PS3 się popsuje to już teoretycznie dupa bo nawet jak kupi nową to i tak nie da rady nic zrobić. Jest na to jakaś rada?

Michał znalazłem to http://www.ps3site.p...przez-internet/ :yes:

Tylko jak to zrobisz to pan H......... nie pogra w MoH i się będzie wk......ać :rofl:

Edytowane przez am0708

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no spokojnie świnią nie będę.. za swojego slota zapłacił to niech korzysta.. Ale przynajmniej wiem, co i jak zrobić aby odzyskać konto jak mi konsola siądzie :happy:

Szkoda, że slot jest na konto a nie do konkretnej gry.. Teraz wiem, że trzeba zawsze zakładać nowe konto i tam kupować grę i wtedy można odsprzedać komuś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś zauważył, że ostatnio coraz wiecej lagów jest? strzelam w typka i nie daje rady go ubić a on jeden lub dwa strzały i ja padam trupem.. a innym razem idzie mi tak fenomenalnie, że aż trudno uwierzyć ^^

p.s. Adam wbijaj na moje konto i ściagaj B3 niema czasu to 13GB..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty to jeszcze masz dobrze, bo ja nawet R1 nie zdążam nacisnąć, a już mam death'sa jednym strzałem z pistolecika. Ale najbardziej dołują goście, którzy mają puste miejsce w polu "Health", widocznie, god mode dotarł już i na bfbc2. Szkoda, bo gra fajna, ale przez takich ciotersów czy tam cheatersów nie chcę się grać.

strzelam w typka i nie daje rady go ubić a on jeden lub dwa strzały i ja padam trupem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty to jeszcze masz dobrze, bo ja nawet R1 nie zdążam nacisnąć, a już mam death'sa jednym strzałem z pistolecika. Ale najbardziej dołują goście, którzy mają puste miejsce w polu "Health", widocznie, god mode dotarł już i na bfbc2. Szkoda, bo gra fajna, ale przez takich ciotersów czy tam cheatersów nie chcę się grać.

To żaden cheat. Tak było już od zawsze. Po prostu zostało mu poniżej 0,5% albo 1% życia i pokazuje 0%.

Edytowane przez Szlachcic*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi