Skocz do zawartości
kill

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie że nie pokazuje nic, w polu Health jest pusto, białe tło.

To żaden cheat. Tak było już od zawsze. Po prostu zostało mu poniżej 0,5% albo 1% życia i pokazuje 0%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś u mnie to też częsty przypadek z lagami,dodatkowo najbardziej denerwuje mnie jak gram przez całą mapkę i jesteśmy już na ostatniej bazie ,punktów nabitych sporo i cyk wywala mnie... Nawet nie wiem czy te punkty się zaliczają ,ale jest to okropne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miewam podobnie, w jednym przypadku mi nie zaliczyło, bo akurat grałem rundę po zaglądaniu do statystyk i po wyrzuceniu, miałem ten sam stan, co i przed. Domyślam się, że i w innych było podobnie. No nic, trzeba grać więcej)

punktów nabitych sporo i cyk wywala mnie... Nawet nie wiem czy te punkty się zaliczają ,ale jest to okropne.

Następnym razem zrobię screen'a.

Jeszcze się z takim czymś nie spotkałem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też ostatnimi czasy częściej wywala, bo lagów raczej nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale szachrajstwo, po skończonej rundzie, znów wywaliło do menu głównego gry, zamiast wyświetlić wynik meczu. Przy okazji okradziono z 5 kills'ów Carlem Gustavem i sześciu XM8.

post-47814-0-12863800-1355165066_thumb.j post-47814-0-28999700-1355165076_thumb.j

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, jestem nowy w temacie. Dawno temu trzasnąłem BC2 w singlu i może spędziłem krótką chwilę w multi, które akurat wtedy mnie nie wciągnęło. Ostatnio jednak w ramach odpoczynku od Dark Souls włączyłem akurat BC2 i kurcze po spędzeniu kilkunastu godzin stwierdzam, że jest na serio, a zwłaszcza w RUSH-u światna zabawa.

Póki co inżynier to mój typ. Chwilkę pograłem innymi klasami, ale on zdecydowanie najbardziej mi odpowiada.

Zaskoczenie następne to to, że w sumie trochę już od premiery minęło a tu cały czas jest z kim grać. A jak trafiamy do kumatej ekipy, tudzież zgrana ekipa nas tępi to jest to...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No masz racje, ja od niedawna zacząłem ciupać w BF3 i stwierdzam że do BC2 sie nie umywa :yes: Na co komu 30 rodzajów lunet, pełno jakiś zbędnych umiejętności do H... potrzebnych i niezliczona ilość map i trybów, których i tak nie ogarne pewnie przez rok. Gra powinna być zwięzła i treściwa właśnie tak jak BC2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak zagladam do tematu co jakis czas i nie wiem czy nie kupie bc2 znowu :) HSa mam wiec chetnie bym pogral w grupie. B3 niby ok ale nie mam takiego cisnienia jak bylo przy BC 2 :D Generalnie to moglem ciagle grac na Arica Harbor i mi sie nie nudzilo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj tam pyknąłem z 3 rundki...jak mówię -siadłem na chwilę i już było po 23. Ale na chyba 13 poziom wskoczyłem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj po 4 dniach grania w BF3 wskoczyłem na chwilę na BC2 i Q.... inny świat. Nie wiem na czym to polega ale odczucia są takie jakby to BF3 był grą kilkuletnią a BC2 dopiero co wyszedł.

Wypij1980 nie ciesz się tak szybko bo o ile pamiętam to im wyzej tym więcej punktów trzeba nabić żeby podskoczyć o poziom. Od 40 lewelu jeżeli dobrze pamiętam niędzy poziomami jest chyba różnica 200 albo nawet 300 tyś pkt.

Edytowane przez am0708

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gorzej niż w Dark Souls nie będzie. Tu chodzi tylko o relaks...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osiągnięcie 50 poziomy zwykle zajmuje "średnio" ~300 godzin. Mnie zajęło 329 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tatarata 300h chyba tobie Michał :yes: Mnie to pewnie ze 2 a może 3x dłużej, ale to był moj pierszy FPS i multi w zyciu a poza tym jestem już stary i niedowidze ;) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podziwiam takie ogarnięcie tematu, bo ja mam już ponad 500 godzin, a jestem tylko na 40 level'u.

Mnie zajęło 329 :P

A ja mam mobilny internet z wysokimi pingami)

jestem już stary i niedowidze ;) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi prawie 500 jak dobrze pamiętam,ale to najlepsze godz jakie spędziłem w graniu w gry przez całe życie :)znowu kupiłem B3 i jeszcze nie odpaliłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wie ktoś, czy wersja Bad Company 2 w PS STORE to jest pełna wersja gry z tym cały VIP-em?? czy tam trzeba dokupić jeszcze jakieś DLC?? Bo cena super 68 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PSS masz kompletną paczkę. Ale dodatek Vietnam jeśli chcesz mieć to musisz dokupić osobno. DLC jest już w grze ale klucza brak ;)

Wersja cyfrowa ma online pass i vip code wbudowany w siebie :happy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BBC2 jest moją pierwszą grą na PS3. Pograłem już parenaście godzin, więc zdążyłem załapać o co chodzi w poszczególnych trybach rozgrywki, oswoiłem się z pojazdami, bronią. Nie znam jeszcze wszystkich zakątków w mapach, jednakże kilka planszy zdążyłem już polubić i szczególnie lubię w nich pogrywać. Nie mam już przynajmniej większych problemów z poruszaniem, które początkowo wynikały z totalnego braku doświadczenia w użytkowaniu pada. Mam już także mikrofon, więc jest możliwość komunikacji. Jeśli ktoś w miarę regularnie gra w BC2 to zapraszam do znajomych :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj na tej samej mapie poraz kolejny latał koleś helikopterem ranga 50 enginer nikt go nie rozwalił całą pierwszą runde rozwalał mojej drużynie czołgi i nie mogliśmy sie nigdzie poruszyć.Kolega wszedł na dach i jakimś cudem koleś był tak nisko że mój kolega zdąrzył go z c4 rozwalić ale i tak przegraliśmy.Nie powino być tak że można helikopter naprawiać od środka.Tacy ludzie niszczą całoł gre..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś Ci się musiało pomylić) Helikoptery, które można naprawiać od środka, nie za bardzo mogą rozwalać czołgi. Ale fakt, jak jakiś cioters z przeciwnej drużyny dopadnie helikopter, to nie jest lekko.

Nie powino być tak że można helikopter naprawiać od środka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest wersja BC2 ze wszystkimi dodatkami na jednej płycie?

Edytowane przez Beier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi