am0708 9 Napisano 10 Marzec 2013 Na normalu dziennie znajdziesz pełne serwery. W weekendy i na "harcie" jest kogo pozabijać :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batu222 0 Napisano 10 Marzec 2013 Dziękuję Wam za odpowiedź :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 11 Marzec 2013 czy jak kupie wersje cyfrową gry https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/cid=EP0006-NPEB00724_00-BFBC2HDD00000001 to czy będę miał mapy VIP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 11 Marzec 2013 Nie sądzę. Jako okładkę przedstawiono wersję Essentials, a ta nie zawiera dostępu do map VIP. Chociaż, mogę się mylić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 12 Marzec 2013 Tez wlasnie mnie to zastanawialo, ale juz nie aktualne. Kupilem pudelkowa wersje platinum w folii i czekam tylko na przesylke. Juz sie doczekac nie moge powrotu do BC2, najlepsze godziny zaraz po COD4 spedzilem wlasnie przy tym tytule grajac jeszcze na pc klanowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batu222 0 Napisano 12 Marzec 2013 Przepraszam , że "zawracam dupe" , ale może mi ktoś powiedzieć ile jest takich pełnych serwerów w tygodniu? Byłbym bardzo wdzięczny, gdyż zależy mi na gierce. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 12 Marzec 2013 Najlepiej sam oceń) http://www.bfbc2.eu/en/ps3/servers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 12 Marzec 2013 Odnosnie postu Baku (wiem że nie aktualne) ale dla pewności wersja cyfrowa zakupiona w PSN zawiera mapy VIP. Odnośnie postu Jana w BC2 jest nieco inaczej niż w innych multi, tu nie wybierasz serwera tylko rodzaj rozgrywki i mapę a gra sama dociepuje Cię do serwera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suteq 0 Napisano 14 Marzec 2013 (edytowane) Panowie trofea są jakieś zbugowane czy czegoś nie zrobiłem? Kiedyś grałem w BC2, ale wbiłem tylko 2 trofiki, teraz gdy znowu gram powinno wpaść parę np. za czas gry 1h czy za 50 odznak, a nie wpadło, a jestem pewien, że uzyskałem wymagania. : / Dobra, jednak po sprawdzeniu się myliłem. :P Edytowane 14 Marzec 2013 przez Suteq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oOxYg3n' 0 Napisano 14 Marzec 2013 Już pisałem w tej sprawie, jednak wciąż bez skutku, więc próbuję jeszcze raz. Nie jest może ktoś z was chętny, aby pomóc mi w zdobyciu trofea Demolish. Brakuje mi tylko kilku fragów, a podkładanie M-Comów i detonowanie C4 gdy przeciwnicy wbiegaja, żeby go rozbroić wymaga farta, którego mi brak. To jedyne czego brakuje mi do platyny. Oczywiście również mogę pomóc w jakiś trofeach/insygniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suteq 0 Napisano 15 Marzec 2013 Wysłałem Ci zapkę na PSN, więc jak jestem online to pisz, pomogę. :) Też tego samego potrzebuję. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 15 Marzec 2013 A dokładnie dziesięciu) Dodaj mnie do znajomych, bo Twój nick jest nie do zapamiętania/wpisania), to pomożemy. A jak zechcesz, to chętnie skorzystam z okazji do zrobienia Airkill. HS nie mam. Brakuje mi tylko kilku fragów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 15 Marzec 2013 Czy jest problem z wbiciem trofeum Demolition Man(to z wysadzaniem w budynkach) Był jakiś patch,który to ułatwił albo utrudnił?Gracze stali się bardziej ostrożni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 15 Marzec 2013 Żadnego problemu. Mi wpadło w procesie gry, dzięki Mortar Strike'owi, grając szturm w drużynie atakującej, bombardowałem budynki z M-Com'em. Ale zawsze, jak budynek zaczyna się walić, słychać taki skrzyp i można uciec, ale, na szczęście), nie zawsze. Jakiś patch był, ale nie wiem jak wpłynął, bo gram od 1-go września i od tego czasu bez zmian, tylko na początku musiałem ściągać, więc nie wiem jak było przed nim. PS. Masz już płytę?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MF187DoubleG 10 Napisano 16 Marzec 2013 Odłożyłem BF3 bo już miałem dosyć. Włączam BF2BC myśląc, że tu nic się nie dzieje a tu proszę gra wciąga od nowa. W sumie mam ponad 800h na BFBC2 i ponad 600 na BF3 i muszę przyznać, że ta pierwsza jest lepsza. Jest sporo opustoszałych serwerów ale można też trafić na prawdziwe bitwy 12 na 12. Fajnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 16 Marzec 2013 To trofeum wpadło w 2 h wbijasz na mapę cold war czy jakoś tak wybierasz największy budynek podkładasz gdzieś tak w połowie miedzy sufitem a podłogą c4 na karzdym z rogów wbijasz na samą góre najlepiej być snajperem bo możesz z góry wyrzucić czujnik i patrzyć czy wróg wchodzi do budynku jeśli wejdzie czekasz na moment gdy wejdzie na 2 piętro i bd wchodził po drabinie wtedy nie ma szans uciec a ty masz wystarczy stać koło ściany jakieś tam na tym strychu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 16 Marzec 2013 Nie,normalnie nie mogę,strzelam w plecy gościowi z vss i obraca się ,ginę zostaje mu 64 %. Dosłownie 3 minuty temu.Co oni zrobili z ta grą i serwerami. I tak z wielkiego fana BC2 robi się fan BO2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 16 Marzec 2013 Długo nie pogra. Pamiętam, jak waliłem do gościa z VADS'a i większość pocisków trafiała, a on srobił susa i skroił mi nieśmertelnik, za kilka dni już go nie było) http://bfbcs.com/stats_ps3/macgyverowski/nemesis_dogtags Trzeci od dołu, pozostało tylko puste miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 17 Marzec 2013 Nie,normalnie nie mogę,strzelam w plecy gościowi z vss i obraca się ,ginę zostaje mu 64 %. Dosłownie 3 minuty temu.Co oni zrobili z ta grą i serwerami. I tak z wielkiego fana BC2 robi się fan BO2. He he też tak miałem,włączyłem HC strzelam do gościa a on nieśmiertelny,nie dało się grać,więc moją ukochaną grę schowałem i cisnę w BO2.Gdyby mi ktoś w tamtym roku powiedział,że spędzę tyle czasu z codem to bym się uśmiał,ale z braku laku ...:)pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suteq 0 Napisano 17 Marzec 2013 A mi tam się dobrze gra, może czasem są akcje, że strzelam w typa i mnie szybciej zabija + zostaje mu dużo życia, ale ogólnie gra się świetnie. Bylibyście chętni na ustawkę pod trofiki? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 17 Marzec 2013 Gracie w BC2 jeszcze?Jak tam z serwerami i graczami?Chetnie zagram PSNid:PLasgoogle Vietnam posiadam Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 18 Marzec 2013 sam ostatnio wrocilem do BC2 i powiem szczerze jestem milo zaskoczony frekwencja, gram przewaznie wieczorami do pozna w nocy i trafiam przewaznie na prawie pelne serwery na podboju i goraczce :) az chce sie grac! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mantf 15 Napisano 18 Marzec 2013 Spokojnie da się komfortowo pograć w BC2. Jeżeli chodzi jednak o Vietnam, tutaj trzeba mieć albo farta, albo grać w weekend o późniejszej godzinie. Znalezienie serwa na którym gra przynajmniej 5 vs 5 na conquest lub rush nie należy do najprostszych. Na mapach mniej znanych, lub po prostu mniej lubionych przez graczy i tych wymagających kodu VIP w podstawce również zdarzają się przynajmniej w połowie puste servy. Jednak w większości natrafimy na serwery prawie pełne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 20 Marzec 2013 Szukam osoby to zrobienia trofków ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadow123 0 Napisano 22 Marzec 2013 Mam pytanie odnośnie ściągania patcha który waży około 1.7gb, czy wam też się tak długo ściągał? Mam łącze 2M i czy podłącze kablem czy przez WI-FI, czas wyświetla się taki sam. To wina serwerów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach