Tenchion 2 Napisano 28 Luty 2011 A słuchajcie, jak to jest z hackami w tej grze? Myślałem, że w wersji na PS3 nie uświadczymy takich kwiatków, a tu pewnego razu gracz mi wyrzucił bronie po 99999999999 zabijające jednym strzałem wszystko... Troche to zabija fun z gry. Mam takie dziwne wrażenie, że sporo cheaterów w grze się pojawiło ;S [jestem akurat w Borderlands dość nowy... więc nie wiem czy to stare, czy nowe zjawisko] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 28 Luty 2011 A słuchajcie, jak to jest z hackami w tej grze? Myślałem, że w wersji na PS3 nie uświadczymy takich kwiatków, a tu pewnego razu gracz mi wyrzucił bronie po 99999999999 zabijające jednym strzałem wszystko... Troche to zabija fun z gry. Mam takie dziwne wrażenie, że sporo cheaterów w grze się pojawiło ;S [jestem akurat w Borderlands dość nowy... więc nie wiem czy to stare, czy nowe zjawisko] edytor savów zwany willow tree czy jakoś tak. Można edytować w zasadzie wszystko od lvlu, po złoto, przez modyfikacje dmg broni itp, niezniszczalne tarcze i co ciekawe resetować misje. Poza bronią z 9999999 i niezniszczalną tarczą w zasadzie nie odczuwa się cheatowania. A jak ktoś cheatuje to można przecież grać solo, albo wyrzucić cheatera z gry. Powszechny cheat/bug to quest z kupieniem tarczy ale ale kilkanaście postów wyżej podałem sposób na rozwiązanie tego problemu, używając też edytora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon666 0 Napisano 1 Marzec 2011 (edytowane) Siema ! Chętny ktoś na co-op ? Mój psn id CAP_PL pogram z kimś ogarniętym , niestety nie posiadam hs-a. 47 lvl playtrough 2 :D Posiadam wszystkie dodatki ale na razie nie chcę ich ruszać ... zacznę dopiero na 3 podejściu! :D PS. Gra z Was ktoś na pl 3 ? Jest jatka ?? :D Edytowane 1 Marzec 2011 przez Pavulon666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 1 Marzec 2011 ja chętnie pogram na PT2. jestem na etapie "po kromie" mam samą podstawe, poziom obecnie 49 support gunner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vetinari88 1 Napisano 2 Marzec 2011 Ile zajmuje przejscie tych dodatków Zombie island, new revolution i secret armory ? Długie i fajne są ? oplaca sie brać goty za 90 zł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) dobre pytanie. sam kupiłem borderlands za jakieś 55-60zł ... wersja zwykła i się zastanawiam nad kupnem wersji goty zamiast kupować dodatki. Więc pewnie sprzedam moją wersje zwykłą i kupie goty tak do 90 zł . Ale odnośnie długości dodatków sam jestem ciekaw Heh, robiąc trofeum "na statku" można włączyć fajny easter egg heh, rozwalając wybuchowe beczki w określonej kolejności Edytowane 3 Marzec 2011 przez Dragio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper3312 1 Napisano 3 Marzec 2011 Opłaca się brać GOTY ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Opłaca się brać GOTY ;) ano się opłaca. Sam powinienem kupić Goty na początku heh Yey, i wpadła pierwsza moja platynka hehe Edytowane 5 Marzec 2011 przez Dragio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vetinari88 1 Napisano 5 Marzec 2011 w poniedziałek powinienem dostać swoje goty wiec jesli ktoś by miał ochote grać od początku lub w dodatki to prosze wysyłać mi zaproszenia na psn. Nie mam headseta ale też się da grać a nick mam ten sam co na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 5 Marzec 2011 w poniedziałek powinienem dostać swoje goty wiec jesli ktoś by miał ochote grać od początku lub w dodatki to prosze wysyłać mi zaproszenia na psn. Nie mam headseta ale też się da grać a nick mam ten sam co na forum. Ja bym pograł jeszcze, inną postacią niż tą co grałem, czyli support gunnerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vetinari88 1 Napisano 5 Marzec 2011 No ja też mogę postać od nowa zrobić wiec można by się ugadać na partyjkę online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 5 Marzec 2011 Ja dzisiaj miałem pierwszy kontakt z grą jeśli ktoś gra od początku chętnie się podłączę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 7 Marzec 2011 Tylko uważajcie podczas gry online na graczy z "wiodącą misją" Keep your insides outside czy jakoś tak, bo Ci gracze mają zbugowany quest i lepiej nie złapać samemu tego, bo trzeba edytować sava Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deathincarnation 1 Napisano 7 Marzec 2011 zapraszam do grania pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vetinari88 1 Napisano 8 Marzec 2011 Każdy kto chce grać od początku lub już na dodatkach to proszę wysyłać zaproszenia na psn na nick vetinari88 :P może i nie mam headseta ale grać się da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vetinari88 1 Napisano 9 Marzec 2011 W jakiej kolejności powinno się przechodzić dodatki zombie island, revolution and secret armory ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 17 Marzec 2011 Szukam z kolegą kogoś do gry, bo nie mogę się z nim połączyć. BL już raz przeszedłem, przechodzę od nowa Brickiem (15 lvl?) i nie lamię jakoś bardzo :D. PSN ID: Tr1g_ - pisać kto chciałby pograć i mógłby zahostować Przy okazji mam pytanie - jak mam dodać przyjaciół do listy znajomych w grze? Bo znam parę osób grających w BL i nie mam ich na liście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 17 Marzec 2011 Szukam z kolegą kogoś do gry, bo nie mogę się z nim połączyć. BL już raz przeszedłem, przechodzę od nowa Brickiem (15 lvl?) i nie lamię jakoś bardzo :D. PSN ID: Tr1g_ - pisać kto chciałby pograć i mógłby zahostować Przy okazji mam pytanie - jak mam dodać przyjaciół do listy znajomych w grze? Bo znam parę osób grających w BL i nie mam ich na liście. Dzisiaj o 21 cię dodam jak wrócę do domu i pomogę w miare sił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvidoo 2 Napisano 19 Marzec 2011 (edytowane) PROBLEM JUŻ ROZWIĄZANY Edytowane 20 Marzec 2011 przez dejvidoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goTomek 1 Napisano 22 Marzec 2011 W jakiej kolejności powinno się przechodzić dodatki zombie island, revolution and secret armory ? Kolejność w zasadzie nie ma znaczenia, można przechodzić w kolejności wychodzenia dodatków, można (i ja tak robiłem) przemieszczać się po lokacjach i robić jednocześnie wszystkie, bo i każdy oferuje zupełnie inny rodzaj rozgrywki Na pewno Zombie Island jest najmniej wymagający, a najdłuższy i z najtwardszymi przeciwnikami natomiast jest General Knoxx, szczególnie z tym końcowym bossem, do którego bez 61 lvl nie podchodź, chyba że z kolegami na odpowiednim poziomie ;) natomiast Robolution kończy się dokładnie tam, gdzie zaczyna się podstawka, więc to chyba zamyka oś fabularną gry. Tylko uważajcie podczas gry online na graczy z "wiodącą misją" Keep your insides outside czy jakoś tak, bo Ci gracze mają zbugowany quest i lepiej nie złapać samemu tego, bo trzeba edytować sava No więc niestety mnie to dotknęło, co jest bardzo upierdliwe, bo nie mogę hostować tego co bym chciał. Więc można jakoś edytować sava na PS3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvidoo 2 Napisano 22 Marzec 2011 No więc niestety mnie to dotknęło, co jest bardzo upierdliwe, bo nie mogę hostować tego co bym chciał. Więc można jakoś edytować sava na PS3? Mnie to niestety też spotkało :( Ale wystarczy przełączyć misję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
a_ratajczak 1 Napisano 24 Marzec 2011 Witam, zwracam się do Was z problemem, na który nie znalazłem rozwiązania w Google. Razem z kolega przechodziliśmy Borderlands grając przez internet w private mając zakupione również DLC i po przejściu podstawki zakończyliśmy sesje i gdy następnego gra chcieliśmy odpali dlc z zombiakami natrafiliśmy na wspomniany wcześniej problem gdyż gra podstawka zaczyna się od początku i przeciwnikami na levelu 32 (my mamy po 34) natomiast dlc z zombie jest niegrywalne z tego względu, że pierwsi przeciwnicy maja level 42 lub wyższy. Czy jest jakaś możliwość, żeby grać w ten dodatek z przeciwnikami na zbliżonym do nas poziomie czy musimy ponownie podbić levele w podstawowej wersji? Z góry dziękuje za odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goTomek 1 Napisano 25 Marzec 2011 Playthrough 2 ;) - domyślnie się ustawia po skończeniu podstawki, ale to można zmienić na starcie, zaraz po wyborze profilu (za każdym razem). W drugim przebiegu są mocniejsi rogowie, ale i lepsze bronie i więcej XP za zadania. Więc warto na playthrough 2 robić grę od nowa z mocniejszymi przeciwnikami, a dodatki na razie na playthrough 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyklb 0 Napisano 2 Kwiecień 2011 witam, gram w bordera z kumplem, oboje na oryginalnych HS Sony i przycina nam dzwiek. Internet 10 i 20 mb. Ktoś też ma problem z przycinką dzwięku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miku_1984 6 Napisano 6 Kwiecień 2011 (edytowane) witam, gram w bordera z kumplem, oboje na oryginalnych HS Sony i przycina nam dzwiek. Internet 10 i 20 mb. Ktoś też ma problem z przycinką dzwięku ? Wiem, ze ludzie z poczatku narzekali na wyjątkowo wręcz kapryśny moduł komunikacji głosowej w Borderlands, aczkolwiek po patchu chyba coś się zmieniło na lepsze. Nie szukałbym więc koniecznie winy w łączu internetowym. Jeśli chcecie to sprawdzić, to możemy sie dogadać na mały test voice chatu online. Ja tylko dodam od siebie, że kupiłem Borderlands GOTY i rzeczywiście niektórzy gracze "pierdzieli" przez mikrofon, a innych słyszałem doskonale (aczkolwiek to może być spowodowane tym, że gracze używają różnych headsetów - niekoniecznie SONY - i one w większości przypadków nie działają dobrze). Niemniej jednak może się okazać iż macie swietne łącze, oficjalne HS, a i tak Was tnie z powodu niedopracowanego kodu voice chat w Borderlands. I mnóstwo recenzentów wytykało tę niedoróbkę w recenzjach. Pozdrawiam. Edytowane 6 Kwiecień 2011 przez miku_1984 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach