TRaCeGuitar 1141 Napisano 25 Marzec 2013 Niestety nie widzę tego filmiku ponieważ w robocie mam zablokowanego ytb itp itd...ale jak mówicie że jest ten taki tryb widzenia przez ściany, to lepiej żeby był opcjonalny jak w TR albo Batmanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pan_satyros 54 Napisano 25 Marzec 2013 Niestety nie widzę tego filmiku ponieważ w robocie mam zablokowanego ytb itp itd...ale jak mówicie że jest ten taki tryb widzenia przez ściany, to lepiej żeby był opcjonalny jak w TR albo Batmanie... Tak jest to tryb, który uruchamiamy trzymając R2. Więcej materiału tutaj: http://youtu.be/HPvzgFzSv8E http://youtu.be/Hyq9UjT0YVQ http://youtu.be/OkhaanaZ9_0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Marzec 2013 Nie podoba mi się to widzenie przez ściany, na szczęście nikt nad nami nie będzie stał i kazał używać tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 29 Marzec 2013 Naughty Dog powoli, aczkolwiek sukcesywnie, odsłania karty dotyczące The Last of Us. Jak zapewne wiecie, oprócz ludzi, w grze zmierzymy się również z rozmaitymi "zarażonymi". Ci drudzy mają być przeciwnikami, którzy napsują nam sporo krwi, a przy okazji będą w stanie solidnie nas przestraszyć. Arne Meyer z Naughty Dog stwierdził w wywiadzie dla Official PlayStation Magazine, że zarażeni to jedni z tych przeciwników, których pokonanie nastręczy nam sporo trudności: Jedną z rzeczy, na których naprawdę mocno się skupiliśmy, są zarażeni w roli przeciwników. Chociaż istnieją różne ich rodzaje, tak naprawdę prezentują one jeden wymiar walki. Pokazując zainfekowanych naprawdę chcemy udowodnić, że mamy do czynienia ze strasznym, trudnym do pokonania wrogiem. Zarażeni nie urwali się jednak z choinki i mają doskonale komponować się ze światem gry: Chodzi o to, że to nie będzie ładny świat. Każda decyzja ma się tu wiązać z niebezpieczeństwem i nieść ze sobą skrajne konsekwencje. Jak to jest, kiedy człowiek zostaje zmuszony do skrajności, ekstremalnego działania, kiedy granice między dobrem i złem się zacierają? Niezmierne ważne jest dla nas pokazanie tej brutalności. Jak możemy się przekonać oglądając publikowane przez twórców materiały, udało im się osiągnąć zamierzone cele. Joel (a tym bardziej Ellie) nie będzie maszyną do zabijania, a w przypadku konfrontacji z zarażonymi, najbezpieczniejszym wyjściem jest po prostu ominięcie ich. W przeciwnym wypadku "będziemy mogli pożegnać się z życiem w ciągu kilku sekund". http://www.ps3site.pl/zarazeni-z-the-last-of-us-beda-nas-straszyc-po-nocach/147325 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 1 Kwiecień 2013 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Kwiecień 2013 Trailer dla Amazonu lepszy i ta scena ze ściętą głową, robi wrażenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wookasch 0 Napisano 1 Kwiecień 2013 Nie moge sie doczekac i po raz kolejny z trailera wydaje sie wynikac, ze na koncu gry Joel bedzie zarazony i Ellie stanie przed ciezka decyzja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 2 Kwiecień 2013 Joel bedzie zarazony i Ellie stanie przed ciezka decyzja Nie pokazaliby tak istotnego elementu fabuły w trailerze. Joel jest biały, a raczej pokryty szronem, śniegiem, bo część lokacji w grze jest w klimatach zimowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 2 Kwiecień 2013 Tym bardziej że jest to zlepek różnych momentów w grze. Ellie być może stoi nad zainfekowanym, jeszcze "żywym" człowiekiem ale nie musi to być akurat Joel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 2 Kwiecień 2013 (edytowane) Nie moge sie doczekac i po raz kolejny z trailera wydaje sie wynikac, ze na koncu gry Joel bedzie zarazony i Ellie stanie przed ciezka decyzja To wydaje się całkiem fajne. Taki dramat. Ale mam nadzieje że nie trafiłeś hehe :) Edytowane 2 Kwiecień 2013 przez piernik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FirstInFight 2 Napisano 2 Kwiecień 2013 Zapowiada się na prawdę ekstra. Z każdym następnym trailerem nie mogę się doczekać jeszcze bardziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanuszQ 1 Napisano 2 Kwiecień 2013 Czy to prawda, że ta gra ma być w majowej ofercie PS+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 2 Kwiecień 2013 @up hahahahahahaha :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 2 Kwiecień 2013 Tak. Jeszcze miesiąc przed premierą. Pewnie demo jakieś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 2 Kwiecień 2013 Czy to prawda, że ta gra ma być w majowej ofercie PS+? sprawdz daty kiedy zostały napisane te newsy i potem zastanów się, czy TLoU będzie w PS+ ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 2 Kwiecień 2013 Ale DEMO mogło by być :D Łyknął bym z jęzorem na wierzchu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 2 Kwiecień 2013 Ekskluzywne demo z God Of War'a będzie dopiero za 2 miesiące , a dla szerszej publiki pewnie w ogóle nie będzie , także nie licz na to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanuszQ 1 Napisano 2 Kwiecień 2013 (edytowane) Możecie się śmieć. Jestem kompletnie nie w temacie. Widziałem gdzieś w sieci o tym informacje, więc wolałem się spytać na nie-randomowej stronie. No nic, grunt, że mnie wyprowadziliście z błędu. Edytowane 2 Kwiecień 2013 przez JanuszQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 4 Kwiecień 2013 Ejjj czy mnie się wydaje czy TLoU będzie w PL ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 4 Kwiecień 2013 Tak, będzie. Ja i tak będę grał z angielskim dubbingiem i polskimi napisami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 4 Kwiecień 2013 Dalej chyba nie mają aktorki dla Ellie...myślę że Boberek byłby w sam raz XD Tak czy siak też mam zamiar jednak grać z napisami...mimo że dub w TR mnie się podobał to jednak wątpie żeby rodacy zrobili dwa dobre duby w tym samym roku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 4 Kwiecień 2013 Ale za wersje PL odpowiada polski oddział Sony, więc powinno być przynajmniej dobrze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 4 Kwiecień 2013 (edytowane) SCEP też odpowiadał za dub w HR...i nie czarujmy się ale za dobrze nie było...głosy nie pasowały do postaci a czasami wybierając jakąś opcję dialogową, wszystko brzmiało w ogóle inaczej...przynajmniej takie jest moje zdanie... Edytowane 4 Kwiecień 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beier 7 Napisano 5 Kwiecień 2013 Myślę że wersja PL będzie stała na wysokim poziomie podobnie jak w GoW lub w U 2 i 3:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Kwiecień 2013 Będzie dobrze :D SCEP da radę, w końcu to nie Cenega (której niewiele dobrze wychodzi...). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach