Skocz do zawartości
unknown3d

The Last Of Us

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nie widzę tego filmiku ponieważ w robocie mam zablokowanego ytb itp itd...ale jak mówicie że jest ten taki tryb widzenia przez ściany, to lepiej żeby był opcjonalny jak w TR albo Batmanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie widzę tego filmiku ponieważ w robocie mam zablokowanego ytb itp itd...ale jak mówicie że jest ten taki tryb widzenia przez ściany, to lepiej żeby był opcjonalny jak w TR albo Batmanie...

Tak jest to tryb, który uruchamiamy trzymając R2.

Więcej materiału tutaj:

http://youtu.be/HPvzgFzSv8E

http://youtu.be/Hyq9UjT0YVQ

http://youtu.be/OkhaanaZ9_0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie podoba mi się to widzenie przez ściany, na szczęście nikt nad nami nie będzie stał i kazał używać tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naughty Dog powoli, aczkolwiek sukcesywnie, odsłania karty dotyczące The Last of Us. Jak zapewne wiecie, oprócz ludzi, w grze zmierzymy się również z rozmaitymi "zarażonymi". Ci drudzy mają być przeciwnikami, którzy napsują nam sporo krwi, a przy okazji będą w stanie solidnie nas przestraszyć.

Arne Meyer z Naughty Dog stwierdził w wywiadzie dla Official PlayStation Magazine, że zarażeni to jedni z tych przeciwników, których pokonanie nastręczy nam sporo trudności:

Jedną z rzeczy, na których naprawdę mocno się skupiliśmy, są zarażeni w roli przeciwników. Chociaż istnieją różne ich rodzaje, tak naprawdę prezentują one jeden wymiar walki. Pokazując zainfekowanych naprawdę chcemy udowodnić, że mamy do czynienia ze strasznym, trudnym do pokonania wrogiem.

Zarażeni nie urwali się jednak z choinki i mają doskonale komponować się ze światem gry:

Chodzi o to, że to nie będzie ładny świat. Każda decyzja ma się tu wiązać z niebezpieczeństwem i nieść ze sobą skrajne konsekwencje. Jak to jest, kiedy człowiek zostaje zmuszony do skrajności, ekstremalnego działania, kiedy granice między dobrem i złem się zacierają? Niezmierne ważne jest dla nas pokazanie tej brutalności.

Jak możemy się przekonać oglądając publikowane przez twórców materiały, udało im się osiągnąć zamierzone cele. Joel (a tym bardziej Ellie) nie będzie maszyną do zabijania, a w przypadku konfrontacji z zarażonymi, najbezpieczniejszym wyjściem jest po prostu ominięcie ich. W przeciwnym wypadku "będziemy mogli pożegnać się z życiem w ciągu kilku sekund".

http://www.ps3site.pl/zarazeni-z-the-last-of-us-beda-nas-straszyc-po-nocach/147325

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trailer dla Amazonu lepszy i ta scena ze ściętą głową, robi wrażenie.

aobo9w.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge sie doczekac i po raz kolejny z trailera wydaje sie wynikac, ze na koncu gry

Joel bedzie zarazony i Ellie stanie przed ciezka decyzja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pokazaliby tak istotnego elementu fabuły w trailerze. Joel jest biały, a raczej pokryty szronem, śniegiem, bo część lokacji w grze jest w klimatach zimowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tym bardziej że jest to zlepek różnych momentów w grze. Ellie być może stoi nad zainfekowanym, jeszcze "żywym" człowiekiem ale nie musi to być akurat Joel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge sie doczekac i po raz kolejny z trailera wydaje sie wynikac, ze na koncu gry

To wydaje się całkiem fajne. Taki dramat. Ale mam nadzieje że nie trafiłeś hehe :)

Edytowane przez piernik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy to prawda, że ta gra ma być w majowej ofercie PS+?

tactical_facepalm.jpg

sprawdz daty kiedy zostały napisane te newsy i potem zastanów się, czy TLoU będzie w PS+ ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ekskluzywne demo z God Of War'a będzie dopiero za 2 miesiące , a dla szerszej publiki pewnie w ogóle nie będzie , także nie licz na to :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie się śmieć. Jestem kompletnie nie w temacie. Widziałem gdzieś w sieci o tym informacje, więc wolałem się spytać na nie-randomowej stronie. No nic, grunt, że mnie wyprowadziliście z błędu.

Edytowane przez JanuszQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, będzie. Ja i tak będę grał z angielskim dubbingiem i polskimi napisami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej chyba nie mają aktorki dla Ellie...myślę że Boberek byłby w sam raz XD

Tak czy siak też mam zamiar jednak grać z napisami...mimo że dub w TR mnie się podobał to jednak wątpie żeby rodacy zrobili dwa dobre duby w tym samym roku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale za wersje PL odpowiada polski oddział Sony, więc powinno być przynajmniej dobrze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SCEP też odpowiadał za dub w HR...i nie czarujmy się ale za dobrze nie było...głosy nie pasowały do postaci a czasami wybierając jakąś opcję dialogową, wszystko brzmiało w ogóle inaczej...przynajmniej takie jest moje zdanie...

Edytowane przez TRaCeGuitar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że wersja PL będzie stała na wysokim poziomie podobnie jak w GoW lub w U 2 i 3:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie dobrze :D

SCEP da radę, w końcu to nie Cenega (której niewiele dobrze wychodzi...).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi