tokimu 13 Napisano 5 Marzec 2012 Pełna gra już zamówiona - jak chcecie to dodajcie mnie do znajomych (gram głownie w weekendy) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 6 Marzec 2012 To teoretycznie ile bedzie polakow? Lewandowski, Blaszczykowski i Piszczek ( Borusia), Polanski ( Mainz), Szczesny ( Arsenal), Boruc (Fiorentina), A jak myslicie jest szansa ze w swoich klubach bedzie Borysiuk,Sobiech, Obraniak? Jest ktos o kim zapomnialem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 6 Marzec 2012 To teoretycznie ile bedzie polakow? Lewandowski, Blaszczykowski i Piszczek ( Borusia), Polanski ( Mainz), Szczesny ( Arsenal), Boruc (Fiorentina), A jak myslicie jest szansa ze w swoich klubach bedzie Borysiuk,Sobiech, Obraniak? Jest ktos o kim zapomnialem? Może Peszko i Fabianski ? Bo chyba po 2 bramkarzów z drużyny, nie jestem pewien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 6 Marzec 2012 http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-street-the-arenas-list/ tutaj macie screeny do wszystkich aren, osobiście to Dubai mi się najbardziej podoba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil_77 6 Napisano 6 Marzec 2012 To teoretycznie ile bedzie polakow? Lewandowski, Blaszczykowski i Piszczek ( Borusia), Polanski ( Mainz), Szczesny ( Arsenal), Boruc (Fiorentina), A jak myslicie jest szansa ze w swoich klubach bedzie Borysiuk,Sobiech, Obraniak? Jest ktos o kim zapomnialem? Obraniak napewno będzie, może Jeleń? Co do stationów to oprócz Dubai ładne jest Tokyo i Berlin (według mojego gustu ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kedzik 2 Napisano 6 Marzec 2012 A Dudka czy Jeleń? albo Perquis :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 7 Marzec 2012 Wie ktoś może jak wykonać trik od 5 do 11 sekundy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 7 Marzec 2012 Normalne Fify zazwyczaj trafiają do sklepów przed premierą. Ma ktoś jakieś informacje czy z tą będzie podobnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 7 Marzec 2012 (edytowane) Wie ktoś może jak wykonać trik od 5 do 11 sekundy ? Przecież to nie trick tylko bug... Edytowane 7 Marzec 2012 przez kielczan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 7 Marzec 2012 Przecież to nie trick tylko bug... Przecież w filmiku jest napisane FAIL... Tak ciężko się domyślić o co chodziło autorowi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 7 Marzec 2012 No jakoś nie zrozumiałem Twojej ironi... ^^/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 7 Marzec 2012 Pusty parking, football complex, park, hangar - wg mnie świetne plansze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piterr87 0 Napisano 8 Marzec 2012 gdzie składacie preorder żeby mieć bonus ? wie ktoś coś po ile będzie w media markt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 8 Marzec 2012 gdzie składacie preorder żeby mieć bonus ? wie ktoś coś po ile będzie w media markt? Ja zlozylem w gram.pl. I nie wiemy po ile będzie w MM, skąd mamy to wiedziec ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matison14 14 Napisano 8 Marzec 2012 Też polecam gram.pl też tam zamówiłem pre order Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 8 Marzec 2012 Witam napisałem meila do MM Zabrze czy Fifa Street będzie wcześniej w sprzedaży. Odp. na 99,9 % że będzie dostępna od poniedziałku ale ceny jeszcze nie są znane.! :pinch: Pozdrawiam.! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 8 Marzec 2012 Tak ogólnie to podoba wam się Fifa Street? Oczywiście sądząc po demie, bo ja grałem i tylko fajna. Myślałem, że będzie lepsze, co nie oznacza, że jest słaba. Szkoda mi aż tyle kasy na tą grę, kupie w późniejszym terminie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 8 Marzec 2012 Tak ogólnie to podoba wam się Fifa Street? Oczywiście sądząc po demie, bo ja grałem i tylko fajna. Myślałem, że będzie lepsze, co nie oznacza, że jest słaba. Szkoda mi aż tyle kasy na tą grę, kupie w późniejszym terminie. DEMO się szybko nudzi, to samo mialem z Fifą 12. Pograłem 10 meczy i czekalem na premierę, a wedlug mnie to najlepsza gra w jaką gralem. To samo tutaj. mecz dostepne tylko 2 mecze w World Tourze i Quick mecz kilkoma druzynami. Nie ma gry online, super trybów gry ( last man standing ) , wszystkich aren. Nie wolno gry po samym demie oceniac, bo jest w nim moze 5% calej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profesor Resor 11 Napisano 8 Marzec 2012 Witam napisałem meila do MM Zabrze czy Fifa Street będzie wcześniej w sprzedaży. Odp. na 99,9 % że będzie dostępna od poniedziałku ale ceny jeszcze nie są znane.! :pinch: Pozdrawiam.! Od tego poniedziałku? Jak tak, to aż nie chce mi się wierzyć, że tak wcześnie. P.S demo jest całkiem niezłe, ze względu na sentyment i zaufanie do wszystkich serii Fify (no może oprócz trzeciego Streeta) preorder zamówiony na gram.pl, mam nadzieję, że spotkamy się na boisku po premierze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 8 Marzec 2012 U mnie też już zamówiona, też tak macie że po Streecie lepiej się gra w dunastkę? pograłem kilka meczy w demku, włączyłem 12 i z tzeciej ligi do pierwszej w ciągu dwóch sezonów awansowałem ;D Jak ktoś chce sprawdzić ilu Polaków to proszę filmik ze wszystkimi składami drużyn: http://www.youtube.com/watch?v=eJAiMxkLaso&feature=player_embedded Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 8 Marzec 2012 Od tego poniedziałku? Jak tak, to aż nie chce mi się wierzyć, że tak wcześnie. P.S demo jest całkiem niezłe, ze względu na sentyment i zaufanie do wszystkich serii Fify (no może oprócz trzeciego Streeta) preorder zamówiony na gram.pl, mam nadzieję, że spotkamy się na boisku po premierze ;) Pojadę w ten poniedziałek do MM i sprawdzę jak będzie to kupię. ps. napisz meila kolego do MM i poczekaj na odp. ciekawe co tobie odpiszą. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 8 Marzec 2012 Gdyby była w poniedziałek w MM to nic dziwnego. Każdą Fifę u nich kupowałem 2-3 dni wczesniej. Gram.pl pewnie wysle gry w poniedzialek ( 12 ) albo wtorek ( 13 ) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piterr87 0 Napisano 9 Marzec 2012 zastanawiam się nad gram.pl lub ultima.pl, bo bym czekał na MM ale zależy mi na bonusie. Też pisałem do MM ale mi nie odpisali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 9 Marzec 2012 ja wczesniej składałem pre order na gry-online i dostałem maila, że została premiera zmieniona na dzień 13 marca wiec jak byłaby w poniedziałek w mm to się nie dziwię :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poareow 4 Napisano 10 Marzec 2012 (edytowane) A na gram pl Fifa Street 180 z przesyłką czy bez? Edytowane 10 Marzec 2012 przez Poareow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach