robotyk 433 Napisano 15 Maj 2013 Mam mały problem. Nie wiem jak mam zepchnąć łódkę na wodę. Jest to początek gry, tam gdzie muszę te drzewa "ożywiać". Jest zaznaczone miejsce właśnie z tunelem wodnym i łódką i domyślam się że trzeba ją jakoś zepchnąć na wodę ale zupełnie nie wiem jak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 15 Maj 2013 Nie, tam się maluje liście na wodzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 15 Maj 2013 Nie, tam się maluje liście na wodzie. Wydaje mi się że tego próbowałem ale te liście od razu znikały, ale może coś źle robiłem ;) Btw gra jest mega wciągająca pomimo że nie przepadam za produkacjami japońskimi. Aż sam jestem sobie zdziwiony że mi się tak spodobała :) Grałem dzisiaj 6 godzin non stop i 0 nudy a ostatnio nawet po godzinie MGSa odczuwałem znużenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 22 Maj 2013 Wczoraj, po 65 godzinach od rozpoczęcia przygody z Okami wpadła platyna. Pucharek ten dedykuje wszystkim malkontentom piszącym, że gra jest słaba, i po wrzuceniu gry do ,,+'' wiescili, że niewiele z osób piszących w tym wątku ją ukończy. Solidny tytuł przy którym można się naprawdę zrelaksowac, trzeba tylko dać mu szansę. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość JURCZ91 Napisano 23 Maj 2013 Da się przed zakończeniem gry cofnąć i podobijąc resztę pucharów? Czy jak coś przeoczymy to niestety od początku? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 24 Maj 2013 Zanim ruszysz w stronę tęczy, możesz jeszcze wrócic do każdej lokacji. Gra o tym przypomina, nie sposób przeoczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość JURCZ91 Napisano 24 Maj 2013 Dobrze wiedzieć. Na razie mam przegranych parę godzin, ale wolałem się upewnić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 24 Maj 2013 ehh granie w ten tytuł dla paru pikselowatych pucharów to jest to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 24 Maj 2013 Ale są też pucharki które można przeoczyć i nie pomoże cofanie się, tylko new game. Zajrzyj do poradnika http://www.ps3site.pl/forum/topic/75362-okami-hd-psn/ Po to ktoś odwalił kawał dobrej roboty, żebyś nie musiał już pytać o takie rzeczy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość JURCZ91 Napisano 24 Maj 2013 (edytowane) Właśnie nie. Nie mam w żadnej grze platyny, ale w razie czego pytam jakbym jednak po przejściu chciał sobie podobijać żeby mieć komplet. Gra na tę chwilę jest świetna. @drk2 Dzięki za link. Edytowane 24 Maj 2013 przez JURCZ91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 24 Maj 2013 mówię ja "ledwo co, się znam się na okami" więc tylko pisze że jak ktoś chce pograć w ten tytuł i czerpać z niego jak ja 100% zajebistej frajdy przechodząc po raz nasty na różnych platformach yebac jakies ujowe pucharki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 24 Maj 2013 Zdun jutro po trzeźwemu przetłumaczysz tego posta, co? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 24 Maj 2013 (edytowane) w wielkim skrócie kochać okami olewac pucharki w nim :) jestem dopiero po 7 piwie chill ;) Edytowane 24 Maj 2013 przez zdun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 24 Maj 2013 To jak już się tu trochę temat rozkręcił to może ktoś mi powie czy jestem przynajmniej już w połowie gry ? Aktualnie pływam tym delfinem, na liczniku 26 h gra świetna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 25 Maj 2013 Fabularnie mniej więcej 2/3 gry za Tobą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.oLo. 1 Napisano 25 Maj 2013 Ja na delfinie miałem ok. 50h na liczniku, a skonczylem na 86 :) super gra po prostu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draq 7 Napisano 27 Maj 2013 Słuchajcie miałem równy miesiąc przerwy i pamiętam że miałem problem co zrobić po uzdrowieniu cesarza? Nie wiem gdzie hasać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 27 Maj 2013 Do Himiko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draq 7 Napisano 28 Maj 2013 Dobra miałem ten border key i 2h hasałem sobie po mapie w poszukiwaniu co dalej ale sprawdziłem na necie, bo nie miałem pojecia gdzie iść. To podszedłem do tych 2 strażników więc gram dalej 34h na liczniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 28 Maj 2013 (edytowane) Poproszę o jakąś wskazówkę bo znowu utknąłem... Po jednej stronie przepaści są cztery armaty z których już strzalałem a po drugiej działo, które do mnie strzela, rysuje sobie most pomiędzy stronami z tych kostek lodu przechodzę, na drugiej stronie jest jeszcze ta lodowa kula i przejście za tym działem które jest jednak ogrodzone jakimś zaklęciem. Jakby ktoś mógł podsunąć jakiś pomysł tak aby nie trzeba było patrzeć na yt bo zupełnie nie mam pojęcia co robić. Edytowane 28 Maj 2013 przez pio_89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 28 Maj 2013 Odbij pociski wystrzeliwane przez to działo za pomocą Power Slash'a :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 28 Maj 2013 Poproszę o jakąś wskazówkę bo znowu utknąłem... Po jednej stronie przepaści są cztery armaty z których już strzalałem a po drugiej działo, które do mnie strzela, rysuje sobie most pomiędzy stronami z tych kostek lodu przechodzę, na drugiej stronie jest jeszcze ta lodowa kula i przejście za tym działem które jest jednak ogrodzone jakimś zaklęciem. Jakby ktoś mógł podsunąć jakiś pomysł tak aby nie trzeba było patrzeć na yt bo zupełnie nie mam pojęcia co robić. Odbij pociski wystrzeliwane przez to działo za pomocą Power Slash'a :) Sam też tutaj główkowałem :) Najlepiej użyj czasowstymywacza power slashem kulę z armaty, jak radzi kolega. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 28 Maj 2013 Dzięki, w sumie próbowałem tego ale widocznie coś źle robiłem :) Dzięki za rady ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams1001 100 Napisano 28 Maj 2013 Właśnie dzisiaj zacząłem, oprawa graficzna jeszcze teraz robi wrażenie. Na razie 4 godziny grałem, jeśli gra będzie przynajmniej trzymać taki poziom jak na początku, to będzie zajebiście, bo ani trochę się jeszcze nie nudziłem. Te pipanie przy dialogach mnie na razie nie wkurza, jeszcze muszę przetestować na rodzeństwie :P. Jak złożyć ofiarę przy tych statuach na polach za pierwszą wioską? Wiąże się to ze zdobyciem umiejętności narysowania czegoś czy jakiegoś itemu? Jeszcze chciałbym się dowiedzieć czy ten quest w którym od kolesia dostajemy listę 5 potwórów do zabicia blokuje się po pierwszej nocy? Bo nie udało mi się za pierwszym razem wszystkich znaleźć, a podczas następnej nocy nie spotkałem już żadnego potworka z listy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiiilin 14 Napisano 28 Maj 2013 Ofiary dopiero w późniejszej części gry. A quest, o który pytasz nie blokuje się. Po prostu nie ma tak, że w tym samym miejscu pojawią się dwa różne targety, musisz sczyścić praktycznie wszystkie demon scrollsy w danej lokacji, żeby znaleźć brakujące mobki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach