Dejf 22 Napisano 2 Lipiec 2013 (edytowane) dodatkowe pytanie da się zagrać online ze znajomymi ?? hahahah zacytuję kolegę z innego forum który ściągnął demo "Kierownice Logitech nie są wspierane w Gran Turismo 6. Wypróbuj kierownice Thrustmaster, lub przystąp do rywalizacji na padzie Dualshock 3" Chyba ich Chrystus opuścił Edytowane 2 Lipiec 2013 przez Dejf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emyl123 10 Napisano 2 Lipiec 2013 dodatkowe pytanie da się zagrać online ze znajomymi ?? hahahah zacytuję kolegę z innego forum który ściągnął demo "Kierownice Logitech nie są wspierane w Gran Turismo 6. Wypróbuj kierownice Thrustmaster, lub przystąp do rywalizacji na padzie Dualshock 3" Chyba ich Chrystus opuścił Pewnie w pełnej już będą, albo będą dokładać obsługę przy każdym kolejnym patchu (a znając Polyphony będzie ich "tysiąc pincet"). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Lipiec 2013 Wątpię, żeby w pełnej zrezygnowali z Logitecha, nawet na PS4 wątpię, żeby się to stało. Poleciałby na nich takich shitstorm jak teraz leci na M$, albo nawet i gorszy. Mimo wszystko dziwne, że akurat w demie najpopularniejszych kierownic nie wspierają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 2 Lipiec 2013 (edytowane) Jak wrócę do domu to sprawdzę osobiście czy na G27 działa. Jeśli to prawda to chyba ktoś sobie w kulki leci i mam nadzieję że taka sytuacja będzie miała miejsce tylko w demie. Logitech ostatnio wycofał się z rynku kierownic więc mam nadzieję, że nie pociągnie to za sobą konsekwencji w formie olania tych kierownic. Jak ktoś ma szybszy dostęp do gry i kierownicę to proszę o potwierdzenie. Edytowane 2 Lipiec 2013 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Lipiec 2013 Nie mogę pograć na kierownicy która ma w nazwie Gran Turismo oraz logo w centralnym miejscu? K__wa chyba żart Czyli mój najczarniejszy scenariusz się sprawdza. Mam nadzieję że wycofają się z tego z podkulonym ogonem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 2 Lipiec 2013 @emyl123 Możesz dać link do tego forum, bo nigdzie indziej nie znalazłem żadnej informacji na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emyl123 10 Napisano 2 Lipiec 2013 A przedstawili już jakąś oficjalną kierownice do GT6? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery_GT 24 Napisano 2 Lipiec 2013 Właśnie odpaliłem demo i G27 działa idealnie, ktoś robi sobie żarty. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheffy 2 Napisano 2 Lipiec 2013 Co do tras są: Silverstone (wariant z F1), Suzuka (krótki tor), Autumn Ring (krótki i długi), Grand Valley Speedway. A z aut tylko dwa - Nissan 350Z i Nissan Leaf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emyl123 10 Napisano 2 Lipiec 2013 (edytowane) @emyl123 Możesz dać link do tego forum, bo nigdzie indziej nie znalazłem żadnej informacji na ten temat. To nie ja, to Dejf:) Edytowane 2 Lipiec 2013 przez emyl123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 2 Lipiec 2013 Da się dowolnie jeździć po tych trasach czy są tylko wyzwania do GT Academy? Jakieś wrażenia z dema, czuć zmiany w fizyce, grafika, dźwięk? @up rzeczywiście, mój błąd @ksawery dzięki za info, dałeś mi dzisiaj spokój do końca dnia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Lipiec 2013 Może ktoś podpiął jakiś przedpotopowy szajs od Logitecha i się potem dziwi, że mu nie działa, typu Logitech Wireless czy inny szajs... Po postach typu "czemu moja zajebista kierownica z tesco za 30zł nie działa?!" już mnie nic nie zdziwi. Właśnie odpaliłem demo i G27 działa idealnie, ktoś robi sobie żarty. Temat uznaję za zamknięty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 2 Lipiec 2013 sory za zamieszanie kolega zrobił głupi żart i szukałem potwierdzenia na tym forum a że ma DFGT to wkurzył nie jednego z nas . Już mu napisałem że czarny murzyn na niego czeka za głupie żarty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 2 Lipiec 2013 Odpalał ktoś już nowe Academy? Na razie dwie rzeczy zauważyłem na plus: szybkie loadingi, i dopracowana praca zawieszenia. Na minus wszechobecny aliasing, poszarpane krawędzie sprawiają, że gra wygląda gorzej od GT5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 2 Lipiec 2013 Dokładnie, gra wygląda tragicznie. Ale rzeczą martwiącą mnie najbardziej jest sprzęgło. W obecnej formie jest to taka sama parodia jak w GT5. Jeśli tego nie poprawią, gra będzie dla mnie niewiele więcej warta od NFSów. Ogólnie demo raczej kiepskawe jest - przynajmniej tak to wygląda po zaliczeniu wyścigów początkowych i jednego wyzwania w Academy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Lipiec 2013 To demo to pewnie głównie demo fizyki, itd. Jak ktoś ma jeszcze demo z wersji GT5 to niech sobie zobaczy jak tam strasznie wszystko też wyglądało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacperking 0 Napisano 2 Lipiec 2013 (edytowane) x Edytowane 5 Październik 2017 przez kacperking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 2 Lipiec 2013 Odpalał ktoś już nowe Academy? Na razie dwie rzeczy zauważyłem na plus: szybkie loadingi, i dopracowana praca zawieszenia. Na minus wszechobecny aliasing, poszarpane krawędzie sprawiają, że gra wygląda gorzej od GT5. Przejechalem 2 wyscigi i pierwsze wyzwanie. Zaznaczam nie jestem mistrzem kierownicy ale w GT5 doprawdy w mojej opinii sporo pojezdzilem. Moja opinia jest subiektywna i moze odbiegac od tego co myslisz Ty albo Ty - tak to do Ciebie. Tak wiec - owszem nie widac loadingow dziala to szybko i sprawnie - niemniej trzeba wziac pod uwage ze demo zawiera pare torow i 2 wozy wiec zakladam ze to mozna zaladowac podczas startu gry bez potrzeby doczytywania. Zawieszenie i jego praca - moim zdaniem jest to odrobine przesadzone - pierwszy przejazd mialem wrazenie ze plywam. buja do tylu do przodu i przedewszystkim na boki. DFP - wykrywana bez problemu i dziala byly chyba nawet jakies nizszy modele logitecha. Zderzenia jeszcze bardziej kartonowe - jesli chodzi o dzwieki. Muzyka jakby lepsza Gra dla mnie nie wyglada ani lepiej ani gorzej niz GT5 - od podobne odczucia. Podczas powtorek nie znalazlem jak wlezc do ekranu w ktorym mozna ja przewijac co wiecej - zmiana kamery odbywala sie u mnie tylko domylsnym selectem a nie innym przyciskiem ktory do tego celu przypisalem (to nic nie znaczy to jest tylko spostrzezenie a nie zarzut wobec gry). Ogolnie bede probowal swoich sil ale silverstone stanowi dla mnie wyzwanie jak widze. na te chwile to wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheffy 2 Napisano 2 Lipiec 2013 Pochwalcie się czasami na Silverstone. :) Mój rekord to 2:25,055 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shatan 48 Napisano 2 Lipiec 2013 Ja narazie śmigam wszystkie sektory na złoto na Silverstone. Ale czasy czołowki to jakaś miazga, brakuje mi około 2 sekund do lidera. Nie wiem jak oni to robią :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheffy 2 Napisano 2 Lipiec 2013 Wszystko kwestia odpowiedniego wejścia w zakręt, sam zauważyłem, że przy odpowiednim wejściu w ten ostry nawrót przed długą prostą w środkowym odcinku Silverstone byłem w stanie uciąć czas o całe 0.5 sekundy. Wydaje się niewiele, jednak to jest dużo. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 2 Lipiec 2013 Fizyka jest zdecydowanie. Oświetlenie lepsze, nowe efekty Porównanie GT5/GT6 http://www.youtube.com/watch?v=pnr6zuCctP8 http://abload.de/img/gt6sl1dbsm3.gif http://cs538615.vk.me/u175219603/doc/dcad4d0f25b0/FerinoDesignGT6DemoGif2.gif http://cs538622.vk.me/u175219603/doc/01e24b99ec07/FerinoDesignGT6DemoGif4.gif Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 2 Lipiec 2013 To demo to pewnie głównie demo fizyki, itd. Jak ktoś ma jeszcze demo z wersji GT5 to niech sobie zobaczy jak tam strasznie wszystko też wyglądało. Demo GT5 wyszło rok przed premierą, teraz zostały ok. 4 miesiące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 2 Lipiec 2013 Pochwalcie się czasami na Silverstone. :) Mój rekord to 2:25,055 Nie ma się co chwalić takimi czasami ;) Grafika jak dla mnie bardzo podobna do piatki tylko bardziej kolorowa. Fizyka na plus, zawieszenie fajnie pracuje. Menu sporo lepsze i szybsze. Natomiast główny zarzut to framerate, czasem kuleje. Mam nadzieje że w pełnej to wyeliminują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Lipiec 2013 Myślę, że znaczna część ludzi, która nie jest w temacie, powie że to realne nagranie :) Zawieszenie pracuje wybornie, aż się miło patrzy na tego gifa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach