Madrok 159 Napisano 8 Styczeń 2016 To uczucie kupić jedyną taką kartę na allegro... W tym empiku nie zapomnieli dodać liczby setek? a co do gripów to miały być sprzedawane na tej stronie http://www.play-asia.com/l2r2-button-grip-cover-for-pch-1000-black/13/709ikh i wygląda na to, że wyprzedane 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 8 Styczeń 2016 Te uczucie kiedy karta moze byc drozsza niz konsola :shok: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Styczeń 2016 W życiu bym tyle nie dał, nawet 32GB którą kupiłem to był duży błąd. VITA nie ma aż tylu gier by trzymać na dysku niewiadomo jaką ilość. Od lat nie wydano żadnego AAA co ma większą wagę. Pobieram, sprawdzam, usuwam, pobieram ponownie. Żaden problem Spokojnie wystarczy 16 a jak się zepnie poślady nawet 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 8 Styczeń 2016 Może i dla niektórych ta transakcja woła o pomstę do nieba, ale w moim przypadku do kupna przyczynił się również mój kaprys do zbierania pucharków :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 8 Styczeń 2016 No to masz od nas forumową platynę za deal miesiąca ;-) 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 8 Styczeń 2016 W życiu bym tyle nie dał, nawet 32GB którą kupiłem to był duży błąd. VITA nie ma aż tylu gier by trzymać na dysku niewiadomo jaką ilość. Od lat nie wydano żadnego AAA co ma większą wagę. Pobieram, sprawdzam, usuwam, pobieram ponownie. Żaden problem Spokojnie wystarczy 16 a jak się zepnie poślady nawet 8 Jeśli ogrywałeś na bieżąco wszystkie plusowe pozycje to duża pojemność nie jest konieczna. Ale np przy sporych zaległościach taka karta się przydaje. Ja kupiłem 32GB od razu w zestawie z konsolą i mam święty spokój z wolnym miejscem. Ale 379 zł za 64GB to za cholerę bym nie dał. W tej cenie można mieć dwie premierówki na PS4, dwa Dualshocki, lub np Goldy. Ogólnie uważam, że chora cena tych kart to jeden z głównych czynników, które miały/mają wpływ na marną sprzedaż Vity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 8 Styczeń 2016 Ale za to udało mi się jakimś cudem sprzedać swoją starą 16gb za stówkę, więc aż tak tragicznie na tym nie wyszedłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 8 Styczeń 2016 W życiu bym tyle nie dał, nawet 32GB którą kupiłem to był duży błąd. VITA nie ma aż tylu gier by trzymać na dysku niewiadomo jaką ilość. Od lat nie wydano żadnego AAA co ma większą wagę. Pobieram, sprawdzam, usuwam, pobieram ponownie. Żaden problem Spokojnie wystarczy 16 a jak się zepnie poślady nawet 8 Haaa ja tam mam 64 GB :D Od jednego z forumowiczów kupiłem :P za 300 zeciszy :P Mało dużo, czy potrzebne? cóż chciałem MAM :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 8 Styczeń 2016 (edytowane) Haaa ja tam mam 64 GB Od jednego z forumowiczów kupiłem :P Za używkę 300 zl i to ta menda, która chciała jeszcze więcej ukręcić na niej ode mnie :) Edytowane 8 Styczeń 2016 przez wili23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 10 Styczeń 2016 (edytowane) Panowie ktoś z was ma ten grip? http://www.amazon.co.uk/Sony-Licensed-Trigger-Grips-Playstation-x/dp/B0072A4JVW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1452386787&sr=8-1&keywords=psvita+grip Jeśli tak to napiszcie czy warto to kupić. Moja Vita to PCH 1001 Edytowane 10 Styczeń 2016 przez Frost Prime Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 10 Styczeń 2016 Zerknij tutaj > http://www.ps3site.pl/forum/topic/75640-ps-vita-i-akcesoria-co-wybra%C4%87-gdzie-i-za-ile-kupi%C4%87/page-18#entry1125694 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 10 Styczeń 2016 Jak coś to sprzedawca w tym linku nie wysyła do Polski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 10 Styczeń 2016 Jak coś to sprzedawca w tym linku nie wysyła do Polski. Akurat mieszkam w Anglii więc problemów z wysyłką nie ma. Dzięki za czujność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 16 Styczeń 2016 Kupił, była to wersja do 1000? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 17 Styczeń 2016 Już wysyłają do polski i wygląda na to, że mają ich dużo na stanie. 25£ + 2.84£ wysyłki. Ja już zamówiłem i jak przyjdzie to moja vita osiągnie maksymalny poziom. http://www.amazon.co.uk/Sony-Licensed-Trigger-Grips-Playstation-x/dp/B0072A4JVW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1453068071&sr=8-1&keywords=vita+trigger+grips Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 17 Styczeń 2016 To jest grip do Vity Fat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 17 Styczeń 2016 (edytowane) A na jaką ci wygląda na obrazkach? :) (Slimy mają m.in. okrągłe guziki start i select, a faty owalne, jakbyś nie wiedział) Edytowane 17 Styczeń 2016 przez Madrok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 17 Styczeń 2016 Ale ten grip nie posiada L2/R2... po co przepłacać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 18 Styczeń 2016 Hmm, rzeczywiście, za bardzo się podnieciłem i myślałem, że te triggery naciskają na tylny panel, a przecież wbudowane triggery są zasłonięte xd. No nic, anulowane i czekam dalej na te http://www.play-asia.com/l2r2-button-grip-cover-for-pch-1000-black/13/709ikh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 18 Styczeń 2016 Ale ten grip nie posiada L2/R2... po co przepłacać? Bo jakościowo ten grip wymiata, mam go jakieś dwa lata już. Inne chwyty mogą mu najwyżej possać triggery. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 18 Styczeń 2016 Też mam grip. Za 30zeta jakąś chińszczyznę i też daje radę. Nie wyobrażam sobie grania bez niego. Jednak Sony koło listopada zapowiadało oficjalny R2L2 i cisza w temacie. Mi by się przydał, bo dużo gram w klasyki z PSone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 18 Styczeń 2016 Bo na Vita kiepsko działają standardowe l1 i r2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 18 Styczeń 2016 Kiepsko działa panel dotykowy w zastępstwie za L2R2. Tylko tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawcio973 0 Napisano 25 Styczeń 2016 Witam, mam 2 problemy z vitą. Pierwszy z nich polega na tym, że podczas grania w grę na karcie pamięci (np. CoD'a) występuje błąd aplikacji i ponowne próby włączenia gry się nie udają ponieważ wyskakuje błąd, żeby włączyć muszę ponownie uruchomić całą Vite. Drugi problem to podczas gdy mam włączoną vite nagle wyskakuje informacja żeby nie wyciągać karty pamięci podczas gdy system jest włączony(a karty wg nie ruszam) samo ponowne uruchomienie nie pomaga (muszę po wyłączeniu wyjąć i włożyć kartę) i wtedy na jakiś czas spokój. Dodam że ostatnio rozkręcałem ją i odczepiłem kabelek od baterii i (chyba) od panelu dotykowego, po czym wszystko podczepiłem i skręciłem. Wcześniej nie miałem takiego problemu. Proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 29 Styczeń 2016 Nie używałem swojej vity przez dobre kilka miesięcy. Ostatnio chciałem sobie odpalić, żeby coś tam pobrać. Oczywiście była rozładowana a więc ją sobie podładowałem na full. Następnie sobie tam pobrałem aktualizacje i wszedłem do sklepu no i tyla z używania. Zostawiłem uśpiony i na następny dzień znowu chciałem sobie coś sprawdzić. Niestety nie dało się włączyć i znowu ją musiałem ładować. Wygląda na to, że bateria mi się zużyła (??) i w stanie uśpionym 24h bateria mi się rozładowuje ? Jak myślicie da się to jakoś ogarnąć, czy już można wyrzucać do śmieci Vite ? Kupno nowej baterii ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach