Skocz do zawartości
Patricko

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

można grać na używce przez internet ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w demo da się pograć czy nie ma ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma dema...

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomęczę was jeszcze jednym pytaniem widzę że jest jakaś wersja academy opłaca się ją kupić \?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to jest taka sama wersja jak GT5 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak z tym, że posiada dodatki, które do standardowej gry trzeba sobie samemu dokupić ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i przy Academy Edition zdje się, że omija Cię "przyjemność" ściągania jakiś 8GB róznego rodzaju updejtów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

tak z ciekawosci czy ktos posiada enzo ktore jedzie bez draftu online wiecej jak 410?

Edytowane przez PAWEL_VIP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Panowie mam pytanie. Kupiłem dziś Academy Edition i w środku znalazłem 2 vouchery. Użyłem pierwszego który zawierał dodatkowe autka, trasy i Nissana GTR, drugi kod natomiast nie działa i nie mam pojęcia co tam sie znajduje. Gra nie pochodzi z polskiej dystrybucji (kupiłem ze względu na niższą cenę), książeczka jest po czesku dlatego ni cholere nie mogę rozszyfrować o co chodzi z tym drugim kodem.

Gra oczywiście nówka w folii co wyklucza użycie kodu przez kogoś innego.

Mam nadzieje, że pytanie jeszcze nie padło. Pytałem googla, ale wszystko co znalazłem to opis dodatków, które sciągnałem przy okazji 1 kodu.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Edit, ok, zauważyłem, że kod wczoraj stracił ważność, dlatego nie działa. Tak czy inaczej, napiszcie do czego służył bo jestem ciekawy ;)

Edytowane przez alfik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam pytanie. Kupiłem dziś Academy Edition i w środku znalazłem 2 vouchery. Użyłem pierwszego który zawierał dodatkowe autka, trasy i Nissana GTR, drugi kod natomiast nie działa i nie mam pojęcia co tam sie znajduje. Gra nie pochodzi z polskiej dystrybucji (kupiłem ze względu na niższą cenę), książeczka jest po czesku dlatego ni cholere nie mogę rozszyfrować o co chodzi z tym drugim kodem.

Gra oczywiście nówka w folii co wyklucza użycie kodu przez kogoś innego.

Mam nadzieje, że pytanie jeszcze nie padło. Pytałem googla, ale wszystko co znalazłem to opis dodatków, które sciągnałem przy okazji 1 kodu.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Edit, ok, zauważyłem, że kod wczoraj stracił ważność, dlatego nie działa. Tak czy inaczej, napiszcie do czego służył bo jestem ciekawy ;)

Ja mam Polską wersję Academy Edition i też drugi kod nie działa. Więc może za jakiś czas będzie można Go użyć....

pzdr,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yoo. Ten drugi kod jest do wyzwania sezonowego (jazda nissanem i pierwsze 5 najlepszych czasów wyjazd do bodajże Francji), który trwał do 31 stycznia. A macie możliwość sciągnięcia toru Twing Ring Motegi?

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yoo. Ten drugi kod jest do wyzwania sezonowego (jazda nissanem i pierwsze 5 najlepszych czasów wyjazd do bodajże Francji), który trwał do 31 stycznia. A macie możliwość sciągnięcia toru Twing Ring Motegi?

Tor ten nie jest w ofercie Academy Edition, tylko Spa + tor kartingowy. A kod drugi jak już napisano, był ważny od 1 do 31 stycznia, dodatkowe zadanie sezonowe w którym razem można było wygrać 20 mln kredytów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostajesz na starcie najlepsze auta w grze i dostęp do fajnego eventu moim zdaniem warto ;-);-) mam i jestem zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ok, a co jezeli ktos sie przymotal i zapomnial o wykorzystaniu tego kodu? Juz jest nie wazny? Czy bedzie jeszcze mozliwosc na wykorzystanie? Czy przepadl?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepadł. Na voucherze jest napisane, że jest ważne do 31.01.13. Tak jak pisałem, próbowałem go wykorzystać, ale wywalało tylko komunikat, że kod jest nieprawidłowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh.. szkoda! Ale swoja droga to i tak za wiele bym tam nie zwojowal! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziala Wam eu.gran-turismo.com? Bo za chiny ludowe nie moge puscic zdalnego wyscigu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziala Wam eu.gran-turismo.com? Bo za chiny ludowe nie moge puscic zdalnego wyscigu..

Konsola i gra włączona jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaak, wszystko jest, a w zasadzie bylo jak nalezy tylko strona cos wczoraj caly dzien szwankowala i nie mozna bylo puszczac Zdalnych Wyscigow! Ale juz dzisiaj rano widzialem ze jest okej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konsola i gra włączona jest?

Nie jest aż taki "lewy" - po prostu - KONSERWACJA.... dziś też będzie w tych samych godzinach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W rozpisce nie bylo nic o 13/02, 12/02 i 14/02 dlatego nie przyszlo mi to do glowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś jest z serwerami GT5 bo nie idzie włączyć gry, bardzo długo się ładuje, na końcu jakiś błąd że nie można połączyć się z serwerem, ogólnie masakra od 20 minut...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AXA: przeczytaj dwa posty wyzej! Konserwacja jest dzisiaj, mimo tego ze od 17:00 do 20:00 to jest adnotacja ze godziny moga sie roznic, takze juz mogli zaczac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi