lukaszek79 44 Napisano 22 Luty 2013 Jaka jest najszybsza fura w grze ? Narazie mam bugatti veyron które leci lekko ponad 420. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 22 Luty 2013 RedBull X2011, ponad 500km/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 22 Luty 2013 (edytowane) Już nie Vicky.. Od jakiegoś czasu w grze pojawiły się tzw. hybrydy, np. civic z 3000hp, deloren 12k hp, gokart z 350hp, no i perełka x2010 z 103000hp!!! Osiąga 999mph (~1800kmh) w kilka sekund. Chodza ploty o 1mil hp x2010, który pędzi prawie 3000kmh i robi jedno kółko Route X w mniej niż minute... Oczywiście zdobyć je jest baardzo trudno, mi jak na razie udało się złapać tylko civic'a. Edytowane 22 Luty 2013 przez MrKubool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 22 Luty 2013 Serio ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 22 Luty 2013 Serio.. civic'a mam udostępnionego, więc jak nie wierzysz to zapraszam do jazdy próbnej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 22 Luty 2013 Hym , kiedyś muszę zajrzeć , już kilka miesięcy nie włączałem GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 22 Luty 2013 Kubol, jak to? Dlaczego ja sie dopiero teraz o tym dowiaduje? Sa w DLC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 22 Luty 2013 (edytowane) Jest jeszcze 700kmh fiat 500, niewidzialny fiat 500, fiat 500 z kołami poza karoserią.. GT-R, Peugeot 307, RS4, Skyline, Lp640 SuperVeloce, a to tylko te które testowałem.. PD wie o problemie, ale chyba nic z tym nie może zrobić. EDIT: Vicky one pochodzą od osób które złamały kod gry i namieszały w nim tak by otrzymać takie monstra.. Zaczęło się od kolesia na gtplanet.com, który pochwalił na łamach forum, że tego dokonał. Zaczął wypisywać co odczytał w kodzie, m.in. o oponach super miękkich, 4 i 5 poziomie turbo i wielu innych http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5s-decrypted-source-code-reveals-hidden-cars-tuning-upgrades/.. Potem inni zaczęli próbować zrobić to samo, no i niektórym się udało, niestety.. Edytowane 22 Luty 2013 przez MrKubool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 22 Luty 2013 Czyli to sa bug'i? To nie sa "maluchy" z silnikami od Veyrona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 22 Luty 2013 Z silnika od veyron'a raczej nie wyciągnęło by się 4000hp.. Nie wiem szczerze powiedziawszy na jakiej zasadzie to działa :) Na szczęście wszystkie te auta mają olbrzymią wartość PO, więc o udziale w sezonówkach nie ma mowy. Jedynie x2010 ma -2500PO i można zarabiać nim w ciągu jednego wyścigu 20mil, ale to nie ważne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 22 Luty 2013 Wiesz co mialem na mysli.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 23 Luty 2013 co za przyjemosc oszukiwac w grze 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuCzEk 0 Napisano 24 Luty 2013 Czy jest mozliwosc ustawienia startu normalnego, zamiast lotnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Luty 2013 Nie ma, tylko w online można ustawiać start lotny albo z miejsca. Może jeszcze w arcade, ale nie pamiętam. W każdym razie w trybie GT nie da się tego zmienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuCzEk 0 Napisano 25 Luty 2013 A da sie wlaczyc uszkodzenia, jakies kary za np. uderzenie w samochod albo sciecie trasy? Chodzi mi o swiat GT(kariera). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 25 Luty 2013 Niestety. Kariera to jak destruction derby z mozliwoscia scinania wszystkich zakretow ktorych nie blokuje nie widzialna sciana. Mozecie mi wkleic ten link z zestawieniami poszczegolnych cen i XP w A/B-Spec? Wiem ze sie niedawno przewinelo gdzies przez forum ale za chiny ludowe nie moge tego znalezc! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 2 Marzec 2013 Siema chcę wbić 35lvl w B-spec żeby dostać tego red bull x2010, jakie wyścigi w B-spec dają najwięcej XP ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 2 Marzec 2013 4h nurb, 9h tsukuba jak potrzebujesz coś dłuższego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 5 Marzec 2013 Witam, Szybkie pytanie - czy gracz arcadowy aspirujacy do powazniejszego tytulu (wiek zobowiazuje :P) odnajdzie sie w GT5? Pytania szczegolowe: 1. czy gra ma zroznicowany poziom trudnosci pozwajacy sie rozwijac od zera do bohatera 2. czy gra ma rozne poziomy trudnosci do wyboru, czy tez wkracza sie na kolejny poziom wraz z postepami w grze 3. czy w ustawieniach gry sa opcje ulatwiajace (pomoc w hamowaniu, kontrola trakcji) ktore mozna wlaczyc jesli zajdzie taka potrzeba To chyba by bylo na tyle - dodam ze moja motywacja podejscia do tego tytulu jest rowniez to ze chce zaczac robic regularny uzytek z Driving Race Pro ktore aktualnie wyciagane jest z szafy raz na kwartal celem szybkiego przypomnienia sobie ze gra na kierownicy daje fun. z gory dzieki za odpowiedzi pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 5 Marzec 2013 (edytowane) 1. Tak dokładnie wygląda kariera 2. Wraz z postępempozio stopniowo rośnie. 3. Wszelkie wspomagacze możesz dowolnie sobie dawkowac - abs, tcs itp itd Edytowane 5 Marzec 2013 przez mataman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 5 Marzec 2013 @mataman Dzieki serdeczne w takim razie dzis wyciagam kierownice z szafy, jutro kupuje GT5. Byc moze niektorzy wielbiciele symulacji narzekarza, ale dla mnie mozliwosc nauczenia sie jak grac zeby pozniej dokonac szlifu umiejetnosci jest wielka zacheta do siegniecia po GT5. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickub 2 Napisano 8 Marzec 2013 Witam, Przepraszam jeżeli pytanie się powtarza, ale nie mogę znaleźć nigdzie odpowiedzi. Czy w GT5 podczas zakupu samochodu w salonie bądź na giełdzie aut używanych jest dostępny gdzieś filtr, którym mógłbym przefiltrować dostępne samochody ? Np. pod kątem daty produkcji samochodu, kraju pochodzenia, rodzaju napędu, czy też punktu osiągnięć ? Szukam i szukam i nigdzie niczego takiego nie widzę, a np jak mam wyścig gdzie jest wymóg np użycia samochodu z napędem FR, bądź auta japońskiego z roczników 90', to latam jak głupi od producenta do producenta, co jest dosyć nie wygodne. Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź ;) sory, ale jestem nowy w te bierki :) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bagilks 20 Napisano 8 Marzec 2013 (edytowane) W garażu, po lewej możesz to wszystko zmieniać :) Edytowane 8 Marzec 2013 przez bagilks 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickub 2 Napisano 8 Marzec 2013 To że w swoim garażu mogę używać filtru to wiem, a co z miejscami zakupu ? Pozdrawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 9 Marzec 2013 W salonach nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach