Grecky 1422 Napisano 14 Grudzień 2014 Znajdzie się osoba chętna pomóc we wbiciu dwóch trofeów związanych z wyzwaniami? Już kilkadziesiąt poszło w świat i głucho.... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 15 Grudzień 2014 Tez bym chcial to zrobic wiec wyslij zapke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwandominiik 2 Napisano 15 Grudzień 2014 Panowie zastanawiam się czy kupić driver club. Warto ? Gra przez internet jest już ok ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 15 Grudzień 2014 naprawdę warto. gra jest świetna, multi działa bez zarzutu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ds5 1 Napisano 15 Grudzień 2014 Czyli gra z dnia premiery dużo się zmieniło graficznie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 15 Grudzień 2014 Online wcale nie działa bez zarzutu. Ciągle sywala po paru wyścigach i trzeba na nowo wybierać wyścig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 15 Grudzień 2014 graficznie tylko zmienną pogodę dodali. Online wcale nie działa bez zarzutu. Ciągle sywala po paru wyścigach i trzeba na nowo wybierać wyścig.ok to nie wiedziałem. zwykle gram po parę wyścigów i mnie nie wywala. widocznie za mało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 15 Grudzień 2014 Ta gra na samym początku dla takiego Janusza jak ja który malo grał w wyścigi jest bardzo trudna. Jeden błąd i wyscig od nowa bo juz nie mam szans dogonić stawki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 15 Grudzień 2014 (edytowane) mam pytanie bo w psstore jedna wersja jest niedostepna, a druga jest za 169 zł Aktualizacja DRIVECLUB™ – edycja PlayStation®Plus , czy to jest pelna wersja? bo jak tak to ja biore ;p Edytowane 15 Grudzień 2014 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek_mruz1 1 Napisano 15 Grudzień 2014 Witam, czy zmienne warunki pogodowe zostały zaimplementowane do trybu kariery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 15 Grudzień 2014 mam pytanie bo w psstore jedna wersja jest niedostepna, a druga jest za 169 zł Aktualizacja DRIVECLUB™ – edycja PlayStation®Plus , czy to jest pelna wersja? bo jak tak to ja biore ;p tak Witam, czy zmienne warunki pogodowe zostały zaimplementowane do trybu kariery?do tour z podstawy gry i z pierwszego DLC nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OLIMP 8 Napisano 15 Grudzień 2014 mam pytanie bo w psstore jedna wersja jest niedostepna, a druga jest za 169 zł Aktualizacja DRIVECLUB™ – edycja PlayStation®Plus , czy to jest pelna wersja? bo jak tak to ja biore ;p w sklepach stacjonarnych masz taniej:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 15 Grudzień 2014 Aktualizacja DRIVECLUB™ – edycja PlayStation®Plus, czy to jest pelna wersja 169zł. Ja nie wiedziałem. Teraz biorę! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 16 Grudzień 2014 (edytowane) Chciałbym poznać 1 (jeden) powód dlaczego ludzie kupują legalnie cyfrowe wersje DROŻEJ niż pudełkowe. Edytowane 16 Grudzień 2014 przez kaeres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 16 Grudzień 2014 Proszę bardzo. 1. Bo taki mają kaprys. 2. Bo na cyfrową można się (legalnie) złożyć w dwie osoby... A po trzecie to są inne, odpowiedniejsze miejsca na takie pytania filozoficzne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 16 Grudzień 2014 Chciałbym poznać 1 (jeden) powód dlaczego ludzie kupują legalnie cyfrowe wersje DROŻEJ niż pudełkowe. Tutaj zgadzam sie z tym co napisal Toreso, od siebie dodam ze sa sposoby (rowniez w pelni legalne) obnizenia kosztu cyfraka jak np zakup doladowania z kodami znizkowymi z allegro. Pamietajmy co kto lubi co komu pasuje. Koniec off-topicu z mojej strony Milego dnia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 16 Grudzień 2014 Tylko pytałem. Kaprys rozumiem, składki TYLKO na cyfrówkę już nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordKrysto 52 Napisano 16 Grudzień 2014 Tylko pytałem. Kaprys rozumiem, składki TYLKO na cyfrówkę już nie :) Gdybym kupował nowe pudełka zamiast cyfrówek to chyba bym musiał zatrudnić się na drugi etat, żeby było mnie stać na gry... a tak to dzięki doładowaniom portfela z Allegro i grupce serdecznych przyjaciół gry kosztują mnie mniej niż na PC ;) Co do DriveClub'a to chętnie bym z kimś powbijał acziwki, bo w sumie cały czas czekałem aż gra będzie normalnie działać :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 16 Grudzień 2014 (edytowane) Tylko pytałem. Kaprys rozumiem, składki TYLKO na cyfrówkę już nie :) Jakbyś miał znajomych, i dodatkowo takich z którymi możesz się złożyć to byś zrozumiał ;) Bez urazy oczywiście. A wracając do tematu. Dzisiaj będzie ten następny dodatek z season passa czy kiedy? Edytowane 16 Grudzień 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 16 Grudzień 2014 Jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@libaba 3 Napisano 16 Grudzień 2014 Ja gra się ma do Forzy z xone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 16 Grudzień 2014 (edytowane) Ja gra się ma do Forzy z xone?W sumie nie ma co porownywac bo wspolny mianownik tych gier to fakt ze to wyscigi... Forzy masz 2: Forza Motorsport 5 oraz Forza Horizon 2... Ta pierwsza stawia na realizm i jazde po torach, druga to wielki otwarty swiat z lekko ulatwionym modelem jazdy (i tak milion razy bardziel realistycznym niz w DC) w ktorym mozesz tworzyc kluby, scigac sie w wyscigach np. na asfalcie, w terenie terenowkami, na szutrze modelami rally itd. W trybie online mozesz nawet pograc w trybie tzw. berka:)W Driveclub masz lepsza grafike i bardziej zintegrowane funkcje społecznościowe... PS. Grałem we wszystkie 3 tytuły... Edytowane 16 Grudzień 2014 przez caligator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@libaba 3 Napisano 16 Grudzień 2014 Zawsze lubiłem wyścigi. Ostatnio pojechałem jeden wyścig w media bo akurat była Forza. Był to wyścig w mieście także pewnie horizon 2 i graficznie było kozacko. Na drive Club się napalilem ale słysząc ile jest błędów odkąd wyszła jakoś zapał przeszedł a teraz brakuje mi wyścigów jakiś.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 16 Grudzień 2014 Zawsze lubiłem wyścigi. Ostatnio pojechałem jeden wyścig w media bo akurat była Forza. Był to wyścig w mieście także pewnie horizon 2 i graficznie było kozacko. Na drive Club się napalilem ale słysząc ile jest błędów odkąd wyszła jakoś zapał przeszedł a teraz brakuje mi wyścigów jakiś.. już ją wynaprawiali w dużym stopniu. jeszcze jakieś problemy z online czasem występują (podobno) ale ogólnie jest dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paszczakus 6 Napisano 16 Grudzień 2014 (edytowane) druga to wielki otwarty swiat z lekko ulatwionym modelem jazdy (i tak milion razy bardziel realistycznym niz w DC) w ktorym mozesz tworzyc kluby, no nie wiem czy sypanie ferrari bokiem po polu pszenicy 250 na godzinę jest realistyczne :D Edytowane 16 Grudzień 2014 przez paszczakus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach