pack 698 Napisano 13 Luty 2015 Piękna trasa Kobago w Japonii. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 13 Luty 2015 helganin> z tego co wynika z rozpiski, licząc z zapowiedzianymi dziś packami, czeka nas jeszcze 10 mini-tourów, połowa z nich to dodatkowe 5 aut + 1 darmowe co miesiąc.w sumie ma ich być 18, jako ze dwa pierwsze były za darmo, a miał być w przepustce to na ich miejsce maja się pojawić dwa nieplanowane wczesniej, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 14 Luty 2015 Jak myślicie, Project Cars wciagnie nosem naszego Drivecluba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 14 Luty 2015 W multi są tylko wyścigi z innymi? Jest jakiś time trial czy coś bo wydaje mi się że ktoś pisał że w multi gra tylko na czasówkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal71284 21 Napisano 14 Luty 2015 Jak myślicie, Project Cars wciagnie nosem naszego Drivecluba? Project Cars jest symulatorem, a Driveclub nie, więc ciężko tu o porównania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radical 17 Napisano 14 Luty 2015 W multi są tylko wyścigi z innymi? Jest jakiś time trial czy coś bo wydaje mi się że ktoś pisał że w multi gra tylko na czasówkach. Są zarówno zwykłe wyścigi jak i time triale. W time trialu wszyscy startują jednocześnie jednak widzisz tylko duchy. Jak są okrążenia to jest na czas np 7 minut i w zależności jaki najlepszy czas wykręcisz. Jak masz z punktu A do punktu B to zwykły wyścig tyle że zamiast się zderzać widzisz duchy innych graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 14 Luty 2015 Są zarówno zwykłe wyścigi jak i time triale. W time trialu wszyscy startują jednocześnie jednak widzisz tylko duchy. Jak są okrążenia to jest na czas np 7 minut i w zależności jaki najlepszy czas wykręcisz. Jak masz z punktu A do punktu B to zwykły wyścig tyle że zamiast się zderzać widzisz duchy innych graczy. Wiem co to jest wyścig oraz time trial :P Tylko jak rozpoznać tt? Bo wszędzie niby jest wyścig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radical 17 Napisano 14 Luty 2015 Przeciez stoi jak byk w kazdym prostokacie przy wyborze race albo time trial tak samo jak klasa samochodow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 14 Luty 2015 Przeciez stoi jak byk w kazdym prostokacie przy wyborze race albo time trial tak samo jak klasa samochodow. No teraz jest napisane próba czasowa a jak patrzyłem rano to były same wyścigi, dlatego zadałem to "mondre" pytanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 14 Luty 2015 Panowie, wreszczcie się udało..... nawet nie chcę pisać ile razy próbowałem, ale dziś wreszcie pękło. 225/225 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 14 Luty 2015 to poczekaj na Venom Hot Lap 2 w dodatku Elements ;) (podczas ulewy) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 14 Luty 2015 (edytowane) Już pròbowałem mam jedną gwiazdkę na razie. Moje ostatnie brakujące do 495. Bankowo spędzę nad tym tyle samo jak nie więcej czasu ale w końcu zrobię. Pierwszy Venom albo np. ostatni elements też mi się wydawały niemożliwe do ogarnięcia, a jednak po ciężkich bojach się udało, ale muszę dać odpocząć moim skołatanym nerwom. Muszę się pochwalić że Rushy dodał moje Venomowe męczarnie do ulubionych :) https://twitter.com/Zyga101/status/566704741527601152/photo/1 Jak widać ból Venoma jest silny także wśród innych graczy #Believe Edytowane 15 Luty 2015 przez zyga101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shatan 48 Napisano 16 Luty 2015 też mam problemy z Venomem 1:16:206 i niżej się nie da zejść. gratuluje wytrwałości ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 16 Luty 2015 Właśnie wjechał pacz. 6,5 GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 16 Luty 2015 (edytowane) A nie 650 mb? 6,5 gb to chyba wszystkie patche razem wziete Edytowane 16 Luty 2015 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 16 Luty 2015 Ja dzisiaj zdobyłem 495/495, Elements było najgorsze, GP Evantra nie mogłem wygrać, Hot Lap 2 to też około 50-60 kółek, opanować te auto na deszczu to była masakra, w końcu się wkurzyłem i 3 sektor w udanej próbie po prostu przeleciałem na drifcie :DJak wyjdą wszystkie dodatki to będzie grubo ponad 1000 gwiazdek do wbicia, kto czeka na complete edition będzie wprost przytłoczony zawartością. Gierka na lata, mam nadzieję, że zapowiedzą 2giego SP, jak ten się skończy i dalsze wsparcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 16 Luty 2015 Patch 1.11 jest dostępna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 16 Luty 2015 Czesc wszystkim. Chcialbym kupic sobie jakas scigalke, zastanawiam sie na drive club, forza lub crew. Z tym ze crew to takie mmo z tego co wiem, o ile mozna tak to nazwac:) Ktora z tych gier byscie polecili? I widzalem ze drive club w psn dla plusowiczow jest za 104zl. To jest pelna wersja czy jakas okrojona, taka co miala byc w plusie na premiere o ile dobrze pamietam:) Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 16 Luty 2015 Czesc wszystkim. Chcialbym kupic sobie jakas scigalke, zastanawiam sie na drive club, forza lub crew. Z tym ze crew to takie mmo z tego co wiem, o ile mozna tak to nazwac:) Ktora z tych gier byscie polecili? I widzalem ze drive club w psn dla plusowiczow jest za 104zl. To jest pelna wersja czy jakas okrojona, taka co miala byc w plusie na premiere o ile dobrze pamietam:) Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam! C'mon te pytanie o wersję na pss przewija się na każdej stronie, trochę samodzielności :D Tak, to pełna wersja. Powiem tak, jak lubisz sobie po prostu od czasu do czasu pojeździć lajtowo, to bierz Horizon 2. Jak oczekujesz ścigałki nastawionej przede wszystkim na samo jeżdżenie i ,,masterowanie'' to zdecydowanie Driveclub. The Crew osobiście bym nawet kijem nie tknął, beta odrzuciła mnie koszmarnym modelem jazdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 16 Luty 2015 (edytowane) Przeprasza za offtop, nie przyszlo mi do glowy zeby sprawdzic pare stron wczesniej, troche tych stron jest:P W crew przeraza mnie ogromna mapa, ktora moze byc meczaca po czasie. O modelu jazdy nie slyszalem ze tragiczny. Szczerze powiem ze mnie to nie dziwi, za bardzo skupili sie na otoczeniu niz na modelu jazdy. Wychowany jestem na gt2 i colinie:) A nawiasem mowiac za niedlugo wychodzi wrc:) Wydaje mi sie ze sie skusze na dc:) Dziekuje za pomoc. Edytowane 16 Luty 2015 przez krzyzak86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 16 Luty 2015 Jeśli ktoś robi trofeum w DC, to w którym trzeba rzucić 5 prywatnych wyzwań i je wygrać - zapraszam. Ustawiamy czas trwania wyzwania na 1 godzinę, wysyłamy sobie te 5 wyzwań, najlepiej drifft, bo krótko i szybko. Tylko kwestia, żeby się zgrać czasowo na PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 16 Luty 2015 Nie lepiej zrobić sobie drugie konto i czas na pół godziny? Wysyłasz 5 razy to samo zgłoszenie, potem robisz drugim kontem gorsze czasy i wracasz na główne i czekasz aż czas dobiegnie końca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 16 Luty 2015 Najmniejsze to 1h, chyba ze wprowadzili krótsze. Podobno dzisiejszy patch naprawia te dwa trofea, wiec nie trzeba się zgrywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 17 Luty 2015 (edytowane) Panowie, wreszczcie się udało..... nawet nie chcę pisać ile razy próbowałem, ale dziś wreszcie pękło. 225/225 Grasz na padzie, czy korzystasz z kierownicy? Wiem, że DC to jest arcade, ale skoro osiągnąłeś już poziom fachowca, to możesz podzielić się wiedzą czy na padzie da radę wykręcić takie wyniki i skutecznie rywalizować w multi? Zastanawiam się nad kupnem. Kierownicę i tak pewnie z czasem zakupię, jak już nadejdzie GT7 ;) Edytowane 17 Luty 2015 przez Bartek_Red Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 17 Luty 2015 Oczywiście że można wszystko zrobić na padzie. Kierownica w tej grze nie daje wcale dużej przewagi, jeżeli wogóle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach