Vajpus 0 Napisano 12 Styczeń 2014 chcialem zrobic wedlug instrukcji i porownac statystyki... jenak na czerwono mam "Dodaj znajomych aby porownac z nim istatystyki" wiec ta gra jest cos nie teges ;/ bo mam kilka osob z ta grai co teraz ? ;/ we flocie zawsze pokazywalo mi ze znajomy imieniem znajomy mnie przyspeiszyl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Styczeń 2014 Przeczytaj post wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vajpus 0 Napisano 12 Styczeń 2014 chyba z 50 razy rozlanczalem internet i podlanczalem i ciagle to samo.... nawet jezyk w systemie zmienilem i nic... gra jakby nie widzi moich znajomych nie wiem czym to ejst spowodowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 12 Styczeń 2014 Chociaż natrafiłem na serwer gdzie widzę znajomych hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Styczeń 2014 Tak jak pisałem. Randomowo łączy z serwerami a tylko część poprawnie obsługuje statystyki a jeszcze mniej społecznościowe eventy. Ludzie próbują pi kilka godzin czasem. Ja miałem fart bo wczoraj pierwszy raz po miesiącu od kiedy nam grę zobaczyłem wieloryba i konwój. Dzisiaj skrzynię znalazłem właśnie tą metodą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vajpus 0 Napisano 12 Styczeń 2014 udalo Ci sie to rozlanczajac internet i podlanczajac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 12 Styczeń 2014 Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Styczeń 2014 Jak Ja piszę że coś jest sprawdzone to znaczy że sam to sprawdziłem. Trzeba próbować dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vajpus 0 Napisano 12 Styczeń 2014 dlugo prubowales ? tyle kasy za gre i same problemy jak nie wchodzace trofea to z netem cos ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 12 Styczeń 2014 30 minut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Styczeń 2014 Pomijając miesiąc przez który nie działało wcale, to wczoraj przypadkiem trafiłem wieloryba a dzisiaj mając koordynaty i czas, widziałem że mam próbować do skutku i udało się. Sposób działa na pewno i jest szybszy niż przechodzenie między singlem a Multi bo można się ustawić dokładnie w miejscu i tylko skoki między serwerami robić ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vajpus 0 Napisano 12 Styczeń 2014 poddaje sie..... moze zrobia jakis update za jakis czas ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 13 Styczeń 2014 Pytanie: Jak się strzela z moździerzy ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 13 Styczeń 2014 (edytowane) W dniu 13.01.2014 o 15:13, Kufir napisał: Pytanie: Jak się strzela z moździerzy ??? Przytrzymaj L1 nakieruj marker na statek/fort az zrobi sie czerwony i r2 Edytowane 13 Styczeń 2014 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawQ1987 55 Napisano 13 Styczeń 2014 Z tym przelogowywaniem ciekawa opcja fajnie że niektórym działa ja spróbowałem dwa razy i daje sobie spokój póki co szkoda czasu na to. Po co siedzieć godzine i klikać ciągle to samo - nie ma opcji. Może kiedyś naprawią to tak jak należy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 13 Styczeń 2014 Z przelogowaniem na pewno działa, bo sam sprawdziłem, więc potwierdzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 13 Styczeń 2014 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Gra jest świetna, nie było jeszcze tak dobrej gry o piratach. Jednak mam wrażenie że aby była przystępna dla każdego a nie tylko dla wymagającego gracza wprowadzili dwie rzeczy które w moim odczuciu PSUJĄ dokumentnie grę a są nimi: Możliwość naprawy statku na pełnym morzu w 100% (nawet w sytuacji gdy walczymy z wieloma okrętami). Mogli chociaż wprowadzić że naprawiamy tylko jakiś procent statku a nie 100%. Przecież to głupota. Dalej idąc , gdy jakaś misja nam się nie powiedzie, nie zaczynamy ją od początku tylko od czekpointu co skutkuje tym że mnie się staram aby przejść misje za 1 razem. WIELKA szkoda bo zwlaszcza te naprawy psują mi odbiór tej gry.... Edytowane 13 Styczeń 2014 przez Kufir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 13 Styczeń 2014 Kufir, Masz rację. Gra jest łatwiejsza z części na część, ale: - nikt nie każe naprawiać - zawsze można zrestartować wspomnienie a nie tylko checkpoint - nikt nie każe upgrade'ować czy kupować braków w ekwipunku ;) Ta gra jest zrobiona tak, że każdy sam sobie ustali poziom trudności według potrzeb. Chcesz grac łatwo, przejdziesz większość gry "na Rambo". Chcesz się pobawić, będziesz się skradał i czaił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 13 Styczeń 2014 Takie sztuczne ograniczenie, mnie nie przekonują. Powinna być opcja. Easy - i gra jest dostępna w formie jaka jest obecnie lub Hard i wtedy nie jestesmy takim kozakiem, nie naprawiamy statku tak latwo itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 13 Styczeń 2014 W dniu 13.01.2014 o 18:33, brzmiwtrzcinie napisał: kolejne iteracje tasiemców od ubi jeśli masz tu na myśli AC4 Black Flag to w większym błędzie nie możesz być.. żadnego innego AC nie ukończylem wcześniej (zaczynałem większość począwszy od pierwszej), ta mnie wchłonęła na amen. mam przegrane z 60-70 godzin i już patrzę jakie DLC można dokupić. dla mnie to jest druga gra ubiegłego roku, po GTA V. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrobellito 3 Napisano 13 Styczeń 2014 Czy warto kupować DLC: Freedom Cry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark24 8 Napisano 13 Styczeń 2014 W dniu 13.01.2014 o 19:32, cwir napisał: jeśli masz tu na myśli AC4 Black Flag to w większym błędzie nie możesz być.. żadnego innego AC nie ukończylem wcześniej (zaczynałem większość począwszy od pierwszej), ta mnie wchłonęła na amen. mam przegrane z 60-70 godzin i już patrzę jakie DLC można dokupić. dla mnie to jest druga gra ubiegłego roku, po GTA V. Mam tak samo. AC mógłby dla mnie nie istnieć. Blac Flag to najlepsi "piraci" od czasów Sid-a Meyer-a. Ba biją tego staruszka na łeb, szyję i korpus. Dawno się tak dobrze nie bawiłem (od czasów The Last of Us). Story też daje radę - szczególnie od połowy gdzie się ładnie rozkręca. Samo pływanie statkiem, walki na morzu, samo morze, nurkowanie, skarby, polowania na wieloryby/rekiny, szanty - miazga. Wielce zachwalany Red Dead Redemption mógłby AC:BF buty czyścić :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 13 Styczeń 2014 W dniu 13.01.2014 o 23:13, mark24 napisał: Mam tak samo. AC mógłby dla mnie nie istnieć. Blac Flag to najlepsi "piraci" od czasów Sid-a Meyer-a. Ba biją tego staruszka na łeb, szyję i korpus. Dawno się tak dobrze nie bawiłem (od czasów The Last of Us). Story też daje radę - szczególnie od połowy gdzie się ładnie rozkręca. Samo pływanie statkiem, walki na morzu, samo morze, nurkowanie, skarby, polowania na wieloryby/rekiny, szanty - miazga. Wielce zachwalany Red Dead Redemption mógłby AC:BF buty czyścić :) haha bingo! piratów sida wypływałem wszem i wobec, kilkukrotnie na pc i na ipadzie jak wyszło parę lat temu. dla mnie AC:BF jest mega wypasioną kontynuacją tamtej gry. na pewno mocno z niej czerpie pomysły i inspiracje. mam nadzieję że powstanie odrębna gałąź AC będąca kontynuacją Black Flag. przecież tyle jeszcze do opłynięcia.. :) starczy może offtopu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samez 0 Napisano 14 Styczeń 2014 Czy ktoś miał może problem z migotaniem obrazu? Jest to strasznie denerwujące np. w lasach, gdy tylko się ruszę obraz w tle (drzewa etc.) migocze. Co prawda pomaga zjechanie do zera ostrości obrazu w telewizorze, ale nie jest to chyba rozwiązanie problemu ;/ W kz:sf nie ma jakichkolwiek problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 14 Styczeń 2014 ...przyzwyczaisz się do tego. Im bardziej podkręcona ostrość i biel, tym jest to bardziej odczuwalne. Pomaga również rozjaśnienie gry w opcjach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach