phex8 7 Napisano 29 Styczeń 2014 Panowie jak to jest ze skarbem? Dotarłem na 1 wyspę statkiem i znalazłem mapę skarbu. Czy ten skarb jest konkretnie na tej wyspie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 29 Styczeń 2014 (edytowane) Na mapie skarbu masz współrzędne na których musisz tego skarbu szukać. Po dostaniu się od tej lokacji ze współrzędnych dostajesz info że w tym miejscu gdzieś znajduje się skarb. Edytowane 29 Styczeń 2014 przez SephiroT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burzyciel33 1 Napisano 30 Styczeń 2014 Wczoraj wieczorkiem ubiłem pozostałe 3 okręty legendarne. Szczerze nie sprawiły mi większych problemów. Jednak ten El Impoluto, był najtrudniejszy, ze względu na to, że taranował, na pozostałe wystarczyło 2-3 podejścia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris80 12 Napisano 4 Luty 2014 Biały wieloryb 887,125 jeszcze przez 7h. Wygląda na to ,że po patchu działają serwery społecznościowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Luty 2014 Działały już wcześniej, ale łączyło z randomowymi serwerami. Nie mam obecnie płyty, ale mógłby ktoś sprawdzić czy po dzisiejszym patchu również naprawili naliczanie punktów za dodatkowe zadania w trybie Wataha? Chodzi o ten bug w którym po 3 wykonanych zadaniach dodatkowych (zabij przeciwnika w xxx sposób aby dostać dodatkowe xxx punktów) po 3 wykonanych zadaniach sią blokuje i nie ma nowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris80 12 Napisano 4 Luty 2014 Tak , wiem , że działały wcześniej tylko do białej gorączki mogło doprowadzić szukanie tego właściwego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burzyciel33 1 Napisano 4 Luty 2014 Z tego co widzę to tu jest link ze zmianami: http://forums.ubi.com/showthread.php/827736-Title-Update-4-Multiplayer-Patch-notes Co do "WOLFPACK": WOLFPACK Fix on the intro videos of the Wolfpack We fixed the Wolfpack extra objectives. Fix on the accolades in Wolfpack Fixed inconsistencies on the score gauge in Wolfpack Fixed the situation where the host of a wolfpack session would have been kicked out of the session if players were in a idle state "We fixed the Wolfpack extra objectives" czy o to Ci chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Luty 2014 Tak, dzięki. W końcu będę mógł przechodzić Wolfpack solo na trudnym i szybko zebrać kasę jak mi kumpel płyte odda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 5 Luty 2014 Dużo trzeba przeznaczyć czasu na trofea z multiplayera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian69PL 16 Napisano 5 Luty 2014 Zależy od Twojego tempa gry. Najlepiej boostowac samemu grając watache w grze prywatnej. Mi zajęło to trzy dni gry, bez jakiegoś hardkorowego siedzenia przed tv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodi84 0 Napisano 5 Luty 2014 Ja się nawet nie brałem za multi, bo ponoć mega nudne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 6 Luty 2014 Mam 4 klucze templariuszy i brakuje mi jednego. Problem w tym że nie mogę zlokalizować misji w której go zdobywam. W jakich miastach są te misje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 6 Luty 2014 W synchronizacji DNA masz listę wszystkich misji - sprawdź sobie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 16 Luty 2014 siema,chcialem sie spytac czy assasin dziala w 60 czy 30 fps na sek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Luty 2014 Oficjalnie 60 fps ale dokładnie sprawdzić nie mam jak ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomkill 4 Napisano 16 Luty 2014 czyli sa spadki fps jak w killzonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Luty 2014 Jeżeli tak z góry założyłeś to tak na pewno jest. Mi się tam dobrze grało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 16 Luty 2014 czyli sa spadki fps jak w killzonie A znasz grę w której nie ma ? Bo ja nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 17 Luty 2014 (edytowane) Co wy macie z tymi spadkami FPSow? Onanizujecie sie przy tych 60 klatkach :p czy jak... A co to za roznica czy 60 czy 55, a nawet 49 :p wazne ze sie przyjemnie gra. Ale dzisiejsze pokolenie graczy nie zna/rozumnie pojecia Miodnosci ( takie cos z lat 90tych)... Edytowane 17 Luty 2014 przez DigitalMan_PL 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 17 Luty 2014 (edytowane) Nie "Wy" tylko jeden taki trzy posty wyżej. Ja tego w grach nawet nie szukam bo szkoda mi na to czasu. Edytowane 17 Luty 2014 przez lennox 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 20 Luty 2014 (edytowane) Ukonczylem wczoraj gre. Gralo sir swietnie, to pierwsza gra z trj serii ktora ukonczylem. Czy ktos w spoilerze moglby napisac o co chodzilo w zakonczeniu? Bo o ile chodzi o zycie pirackie to jest w miare jasno watek poprowadzony, a abstrego jakies takie niespojne. Rozumiem, ze dzieco w teatrze na koncu to wnuk kenweya ? Edytowane 20 Luty 2014 przez gnom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Luty 2014 Ukonczylem wczoraj gre. Gralo sir swietnie, to pierwsza gra z trj serii ktora ukonczylem. Czy ktos w spoilerze moglby napisac o co chodzilo w zakonczeniu? Bo o ile chodzi o zycie pirackie to jest w miare jasno watek poprowadzony, a abstrego jakies takie niespojne. Rozumiem, ze dzieco w teatrze na koncu to wnuk kenweya ? Ten mały berbeć to Hayatam Kenway Jak grałeś w AC3 to go znasz aż za dobrze - ten którym zaczynasz i ten którego chcesz zabić przez resztę gry. Gra zakończenia nie ma. Bardziej rozpoczęcie nowej fabuły. Jak się domyśliłeś - bohater teraźniejszości - Desmond nie żyje. - Assassyni są skitrani w Abstergo (ci którym przekazujesz dane) - Juno pojawiająca się w Animusie i nie tylko - Nowy bohater o którym nic nie wiemy - Abstergo rozsiane jako dostawca domowej rozrywki itp. Z tego co dobrze zrozumiałem, rozpoczyna się po prostu nowy wątek fabularny z mniejszymi lub większymi nawiązaniami do poprzednich części. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 20 Luty 2014 goscio ktory chcial zabic Edwarda-Desmonda w abstrego to trn informatyk ktory kaze wykrasc dane. Z tego co zrozumialem to on jest templariuszem i chcial wykrasc dane o obserwatorium? Ja to tak widzr, bo przeciez edward wspolpracuje z assasyynami. Zaczalem grac w ac3 ale doslownie tylko chwile. Wiec nie potrafie sklecic jakos tego w calosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Luty 2014 Zacząłeś grać w AC3 - ten dzieciak to właśnie ten koleś którym zaczynasz grę - później staje się mistrzem templariuszy i grasz jako jego syn. Nie grałeś w AC3 do końca i dla tego nie łapiesz. Poznajesz czarnego Asasyna, zakładasz swoje miasteczko chcesz zabić swojego ojca i jego pomocników. Telenowela jak w Gwiezdnych Wojnach ;) Desmond w części trzeciej na końcu ginie ratując świat. Wydarzenia w AC4 są po AC3. W AC4 grasz jakimś nieznanym kolesiem który o niczym nie wie, nie współpracuje z nikim, myśli że robi dla firmy zajmującej się kręceniem filmów fabularnych z motywami historycznymi na bazie DNA z Animusa i jest wplątany w całe to zamieszanie - czy przypadkowo to się dowiemy mam nadzieje w AC5. Zakładam że jest jakoś spokrewniony z Desmondem. Jest tutaj jakby nie patrzeć analogia do AC1. Desmond nie żyje i koniec. Nowy bohater, nowa fabuła. ...a ten informatyk pracował na dwa fronty - był efektem eksperymentu Juno i jej kolesi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 20 Luty 2014 (edytowane) myśli że robi dla firmy zajmującej się kręceniem filmów fabularnych z motywami historycznymi na bazie DNA z Animusa i j Nie filmów, tylko "gier", które Abstergo opracowuje razem z Ubi ;). To, co testujemy w siedzibie Abstergo, jest właśnie swoistą wersją "beta" takiej gry. Abstergo planuje kręcić filmy, jeśli marka się przyjmie - mówili także o wszelkich innych pierdołach, co jest zresztą oczywistym nawiązaniem i zapowiedzią rzeczywistej polityki Ubi. Ale to tak słowem sprostowania. Edytowane 20 Luty 2014 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach