TeraJacek 2089 Napisano 29 Styczeń 2016 Takie pytanko, przede wszystkim do tych którzy już grali na XO, można w becie stworzyć więcej niż jedną postać? Na start planuje pograć trochę sam a parę godzin później kumpel będzie online i chciałem zacząć z nim od "początku" na nowej postaci. Gdzieś w necie znalazłem info że na 1 koncie można mieć do 4 postaci ale nie wiem czy ta informacja dotyczy również bety? Z tego co widziałem to można mieć przynajmniej dwie, dalej się nie zagłębiałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 29 Styczeń 2016 Ludzie pisza ze nic sie nie dzieje w becie, ze malo przeciwnikow. Pytanie czy w wersji finalnej tez tak bedzie. Chociaz ogladalem wczoqr streamy i jeden polski gracz tez mowil ze troche malo, natomiast jak ogladalem inny stream to niezla siekq byla, co chwile trafiali na jakas wieksza grupe przeciwnikow (ale to byla chyba misja). W sumie jesli DZ to strefa skazona to trudno aby tam przewijaly sie tlumy parafujace po ulicy. Mogliby zrobic wiecej otwartych budynkow z mozliwoscoa wchodzenia na dachy i poszczegolnych pomieszczen. Dodaloby to smaczku np snajper przed ktorym musielbysmy chowac sie za zaslony, a nie od tak na Jana paradowac po ulicy niczym krol miasta. Dodlabym jeszcze zastawianie pulapek i mozliwosc ich wykrywania. Rozbudowywanie baz, zbieranie grupy i zarzadzania nia ( co na wzor w mgs obline) z obrona bazy wlacznie. I jeszcze co do extraction pointow. Moim zdaniem powinna byc kara czasowa jesli nie podczepimy pod zamowiony smiglowoec lootow, tak aby za chwile nie mozna bylo pojsc w druga czesc miasta i znowu zamowic odbior tylko trzeba czekac np 15 minut, a w tym czasie wrogowie sa bardziej aktywni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 29 Styczeń 2016 Oj Edmunt, jak cię spotkam w DZ to ci skubne plecak D5503@Tapatalk Mój plecak to mój plecak i trzymaj swoje lepkie rączki zdala :P Ludzie pisza ze nic sie nie dzieje w becie, ze malo przeciwnikow. Pytanie czy w wersji finalnej tez tak bedzie. Chociaz ogladalem wczoqr streamy i jeden polski gracz tez mowil ze troche malo, natomiast jak ogladalem inny stream to niezla siekq byla, co chwile trafiali na jakas wieksza grupe przeciwnikow (ale to byla chyba misja). W sumie jesli DZ to strefa skazona to trudno aby tam przewijaly sie tlumy parafujace po ulicy. Mogliby zrobic wiecej otwartych budynkow z mozliwoscoa wchodzenia na dachy i poszczegolnych pomieszczen. Dodaloby to smaczku np snajper przed ktorym musielbysmy chowac sie za zaslony, a nie od tak na Jana paradowac po ulicy niczym krol miasta. Dodlabym jeszcze zastawianie pulapek i mozliwosc ich wykrywania. Rozbudowywanie baz, zbieranie grupy i zarzadzania nia ( co na wzor w mgs obline) z obrona bazy wlacznie. I jeszcze co do extraction pointow. Moim zdaniem powinna byc kara czasowa jesli nie podczepimy pod zamowiony smiglowoec lootow, tak aby za chwile nie mozna bylo pojsc w druga czesc miasta i znowu zamowic odbior tylko trzeba czekac np 15 minut, a w tym czasie wrogowie sa bardziej aktywni. Za dużo byś chciał.. skoro mamy koncert życzeń to było by fajnie jakby nie tylko pistolet miał nieskończone ammo. Zabijanie na 3-4 strzały.. W sumie taki battlefield.. A co jakiś czas ulicami przebiega struś pędziwiatr i kojot w rakietowych tenisówkach :thanks: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 29 Styczeń 2016 Nie no bez zartow. Za duzo ? Mysle ze wiele udaloby sie zrobic. Nieskonczone ammo to bylaby porazka i razem z zabijaniem na 3-4 strzaly zabilaby sens mmo w grze. Po co lvlowanie postaci, sprzetu itd skoro praktycznie kazdy headshot powinien Cie polozyc. Bez znaczenia czy masz 30lvl czy 1, czy grasz juz 300 dni czy dopiero co uruchomiles gre. Dlatego caly zamysl HP i zadawanych obrazen oraz ilosci wpakowanych naboj jest taki bo jeszcze nikt innego nie wymyslil i tego nie zrobi, bo poprostu przekladajac to na swiat tylko z ludzmi jest to nie wykonalne, bo kazde urealnienie zaklocaloby gre jako produkcje mmo. W Destiny nikt sie nie czepia ile, czym i w co trzeba strzelac bo jest w ogole nie zwiazane ze znana nam rzeczywistoscia. Brakuje mi wiekszych wybuchow i zniszczen aut i przedmiotow w grze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 29 Styczeń 2016 Jeśli chodzi o strzał w głowę to nie zabija na raz, trochę dziwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 29 Styczeń 2016 Zrobili mi to na zlosc - o 13 odebranie auta z salonu ... no i co, grac czy sieszyc sie nowa bryka? :laugh: :laugh: :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 29 Styczeń 2016 Zrobili mi to na zlosc - o 13 odebranie auta z salonu ... no i co, grac czy sieszyc sie nowa bryka? :laugh: :laugh: :laugh: Grać, auto nie zając...:P Odbierasz brykę i już testujesz ile max wyciśnie śpiesząc grać w grę:D Tylko nie zabij nikogo;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 29 Styczeń 2016 O z Białegostoku jesteś, ostatnio tam nowego Leona odbierałem w Biacomex, dobre rabaty mają D5503@Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 29 Styczeń 2016 (edytowane) @czacha79 Ciesz się autem, wirtualny świat to tylko dodatek w naszym życiu ;) Tapatalk - SGS5 - CM13 Edytowane 29 Styczeń 2016 przez Kolos28 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 29 Styczeń 2016 (edytowane) Pamiętajcie ze premiera jest za 6 tygodni, gra zapewne za 2-3 tyg. trafi do tłoczni, nie liczyłbym ze cokolwiek sie zmieni, oni te grę robią od kilku lat. Chyba ze day1 patch :p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 29 Styczeń 2016 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 29 Styczeń 2016 (edytowane) O z Białegostoku jesteś, ostatnio tam nowego Leona odbierałem w Biacomex, dobre rabaty mają D5503@Tapatalk Wlasnie przesiadam sie z kompakta (Fiat Bravo 1.4TJet) na Jeepa Renegade ;)Beta zaczeka, pogram w nocy :) Edytowane 29 Styczeń 2016 przez czacha79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 29 Styczeń 2016 @up Nie rozumiesz w czym rzecz. @czacha79 zapytał co zrobić, testować auto nowe czy ogrywać betę - myślę, że jak byś Ty odebrał nowe auto z salonu to zająłbyś się nim a nie grą ;) Fakt, faktem to forum jest o innej tematyce i każdy z chęcią do niego sięga w Wolnych Chwilach... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyd3k 0 Napisano 29 Styczeń 2016 Złożenie preordera w PS Store nie daje już dostępu do bety. Ma ktoś może kod? Jeśli tak to proszę o priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 29 Styczeń 2016 Złożenie preordera w PS Store nie daje już dostępu do bety. Ma ktoś może kod? Jeśli tak to proszę o priv.Z pstore niema kodu dostep jest automatyczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 29 Styczeń 2016 No to gramy.... N6&TT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 29 Styczeń 2016 Jak sytuacja? 13 wybiła. D5503@Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 29 Styczeń 2016 Już 13. Lecimy testować! Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 29 Styczeń 2016 (edytowane) @zyd3k Kody do bety można aktualnie dostać nawet w chipsach i płatkach. Albo tu https://contests.nvidia.com/en-us/the-division-beta-key-giveaway Albo tu http://www.amazon.co.uk/Tom-Clancys-The-Division-PS4/dp/B00BT9DURQ/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1454069099&sr=1-1&keywords=the+division+ps4 Albo tu http://allegro.pl/tom-clancy-s-the-division-beta-pc-ps4-xbox-24-7-i5954663868.html Edytowane 29 Styczeń 2016 przez DamianGrecky 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 29 Styczeń 2016 Działa ale juz mnie wyjebalo z serwera dwa razy na tutorialu hehe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 29 Styczeń 2016 Szukam ekipy do gry! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 29 Styczeń 2016 (edytowane) Z pstore niema kodu dostep jest automatyczny.ale podobno poblokowali, i juz złożenie preordera nic nie daje, przynajmniej taki nius na pssite Edytowane 29 Styczeń 2016 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 29 Styczeń 2016 No i co? I taka sama sytuacja u mnie jak z betą Destiny. 30 minut wystarczyło, żeby wiedzieć, że takie gry to nie moje klimaty. A co do grafiki, to jest dobrze, ale downgrade kolosalny. Tyle, gra wypada z listy życzeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 29 Styczeń 2016 Jak tam panowie pierwsze wrazenia. W pracy do 16 ale po powrocie do domu testujemy mam nadzieje ze warto do zobaczenia w NY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 29 Styczeń 2016 Pozytywnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 29 Styczeń 2016 (edytowane) Fajna gierka, klimat i rozgrywka ma potencjał. Dupy nie urywa xD oby tylko nie posłuchali płaczków, którym przeszkadza ładowanie w rywala wiecej niz 3-4 kulek (no chyba, ze jakis tryb hardcore pvp szykują) i nie zapomnieli o rozbudowaniu contentu po premierze. Edytowane 29 Styczeń 2016 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach