Patricko 8082 Napisano 31 Styczeń 2016 Własnie, ile osób może być jednocześnie w DZ? 16?24, więcej te fantastyczne maszynki nie są chyba w stanie pociągnąć. Oczywiście DZ jest podzielony na przedziały levelowe, więc domyślam się, że to w każdej strefie osobno. Jeśli jednak nie to będzie bida większa niż w becie. Zrobienie paru party to przecież pryszcz, nie wiem co w tym nadzwyczajnego. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 31 Styczeń 2016 Ja też wreszcie trochę pograłem i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Pierwsze co zrobiło na mnie świetne wrażenie to klimat, od razu mi się skojarzyło że gdzieś już coś podobnego widziałem (Miasto, zaraza, worki z ciałami - jak zszedłem do metra to normalnie ciary) no i olśniło mnie, przecież tak samo zaczynał się crysis 2, a i sama oprawa wygląda podobnie. Do tego świetna muza bardzo budująca nastrój, najważniejsze jednak że sam gameplay też nie gorszy, bardzo fajne czucie broni i co ciekawe - świetnie działający system chowania się za osłonami. Bardzo mnie ciekawi sama fabuła i ile w pełnej wersji będzie takich misji jak ta ze szpitalem, no i czy tam w ogóle będzie jakiś end game. Jedyna rysa to fakt że nie spróbowałem Dark Zone bo ostatnio pogniewałem się na PS+ :). No i na koniec chyba największa sensacja jako że to gra od UBI, wszystko działa fantastycznie, żadnych spadków płynności, a i sama gra wygląda rewelacyjnie (szczególnie wolumetryczne oświetlenie które robiło już niesamowitą robotę np. w killzone shadowfall). Podsumowując czekam na więcej informacji na temat ilości contentu zawartego w pełniaku, jeżeli będzie tego wystarczająco dużo to jestem zdecydowanie na tak. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Luty 2016 Normalnie party na Xbone i 2 party w grze. Dobra komunikacja żeby było wiadomo kto gdzie jest i ładnie gankowaliśmy innych A takie buty, no to calkiem spoko, myslalem ze jak 2 party wejda do zony to ich rozrzuci na inne serwery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 1 Luty 2016 (edytowane) Po DZ może biegać max 30 osób. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Luty 2016 przez Wszebor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 1 Luty 2016 A takie buty, no to calkiem spoko, myslalem ze jak 2 party wejda do zony to ich rozrzuci na inne serwery.Z tego co zauważyłem, to jeżeli wszyscy mają siebie nawzajem w znajomych to wrzuca na jeden serwer i ładnie widać znajomych na mapie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 1 Luty 2016 Jedyna rysa to fakt że nie spróbowałem Dark Zone bo ostatnio pogniewałem się na PS+ :)Jak to rozumieć? Masz ps+ ale nie grałeś w DZ? Czy testowałeś bete bez ps+?P.s. Premiera jest 8 a kilka dni później jest wielkanoc sądzicie, że Division trafi wtedy do jakiegoś wora z promocjami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 1 Luty 2016 Jak na gościa, który ma Macbook Pro 13,3 || Intel Core i5-4278U 2,6GHz || 8GB DDR3 || Intel Iris 5100 || 128GB SSD || OSX El Capitan 10.11 + Windows 8.1 (Parallels 11) iPhone 6 plus || Apple A8 1,4GHz || 1GB DDR3 || PowerVR GX 6450 || 16GB Flash || iOS 8.3 (Jailbreak) Strasznie jesteś skąpy. No i pytania też zadajesz takie, że.... no wiadomo przecież, że nie ma PS+ Na 100% nie trafi do promocji na Wielkanoc. Nawet gdyby sprzedawał się tragicznie, a na to się raczej nie zanosi. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 1 Luty 2016 (edytowane) No i pytania też zadajesz takie, że.... no wiadomo przecież, że nie ma PS+ Po pierwsze ja tylko pytam.. więc jak cię nie robią w balona to się nie unoś. Jak na gościa, który ma Macbook Pro 13,3.... iPhone 6 plus...Strasznie jesteś skąpy. Na dobry jakościowo sprzęt warto wydać. Poza tym to moja sprawa na co wydaje swoje zarobione pieniądze. Na 100% nie trafi do promocji na Wielkanoc. Nawet gdyby sprzedawał się tragicznie, a na to się raczej nie zanosi. Dziękuje za twoją opinię :P Edytowane 1 Luty 2016 przez Edmunt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majudude 68 Napisano 1 Luty 2016 Pytanie, skad macie informacje o maksymalnej ilosci osob w DZ? Padalo 16/24 ostatnio 30? Skad to bierzecie? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 1 Luty 2016 Z tego co zauważyłem, to jeżeli wszyscy mają siebie nawzajem w znajomych to wrzuca na jeden serwer i ładnie widać znajomych na mapie.Mogą być na innym serwerze ale znaczniki widać w razie jakbyś chciał dołączyć. Z Wszeborem wyczailismy buga na tymczasową niewidzialnosc. Graliśmy w 2 i byliśmy przy wyjściu z safe rooma()tym przez okno) mieliśmy Czachy nad głowami i gdy jeden z nas padł. Po czym zespownowal się w safe roomie i wyszedł przez okno to był niewidzialny dla wszystkich graczy. Jest też bug że jak się ma Czachy nad głową i wychodzi za teren dz to po 10 sekundach spownuje w checkpoint a Czachy nad głową są dalej i czas leci. D5503@Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 1 Luty 2016 Pytanie, skad macie informacje o maksymalnej ilosci osob w DZ? Padalo 16/24 ostatnio 30? Skad to bierzecie? ;) Informacja pojawia się nad wejściem do Dark Zone. U mnie zawsze to było "X/30" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 1 Luty 2016 To chyba jest ilość stuffu w skrzyni a nie graczy ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majudude 68 Napisano 1 Luty 2016 To chyba jest ilość stuffu w skrzyni a nie graczy ;) Dokladnie, to informacja odnosnie skrzynki z drobiazgami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 1 Luty 2016 Aha, no chyba że. Nie wczytywałem się, ale jakaś liczba mi mignęła nad głową. No to w takim razie nie wiem :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 1 Luty 2016 Sa straszne lagi. Ja dzis swirowalem i strzelalem do innych i jesli chodzi o pvp to strasznie laguje u niektorych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 1 Luty 2016 co mi po przedłożeniu bety jak psn leży... kpina... jeszcze jedna taka wpadka i zmieniam platforme 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majudude 68 Napisano 1 Luty 2016 PSN zrobilo to specjalnie, zebys nie mogl pograc w bete! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Luty 2016 Heh, ja sie pieknie zdziwilem jak laduje w jakis czeresniakow magazynki a tu mi w lewym gornym rogu wyskakuje notka od Sony o konserwacji, no ale gra dziala, online dziala, wiec nie bede narzekal :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 1 Luty 2016 Jak ktos gra to chetnie sie dolacze, hs jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 1 Luty 2016 Jak ktos gra to chetnie sie dolacze, hs jest. Ja chętny potem. Aktualne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 1 Luty 2016 (edytowane) I_kill_you_pl_ dodaj do znajomych D5503@Tapatalk Edytowane 1 Luty 2016 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 1 Luty 2016 (edytowane) Pojawił się przeciek że będzie open beta od 16 do 21 lutego. Za 3 tygodnie okaże się czy to prawda :Phttp://www.gamespot.com/articles/the-division-open-beta-coming-this-month-report/1100-6434375/ Edytowane 1 Luty 2016 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 1 Luty 2016 No i zakonczylem swoja zabawe z beta. Troche meczace jest to zbieranie lootu ekstrakcja i trzeba zapoerniczac do HQ zeby w skrzynce wrzucic do inwentarza... nie moglihy tego dac w safehouse ? Mam nadzieje ze pojemnosc stash bedzie mozna zwiekszyc wraz z rozbudowa bazy. Jedynie co jest slabe to lagi pvp. Ale kur.. emocje sa jak jestes rogue... ciekawe czy na dlugo. Szczegolnie ze system kuleje i czasami zamiast tego co pierwszy strzela to nie staje sie rogue tylko my. Troche malo czytelne te menu z inwentarzem. Dobrze by bylo aby ilosc kluczy byla gdzies na wierzchu. Ogolnie jestem na tak. Z tego co widzialem i mam nadzieje to ta gra ma jeszcze multum modyfikacji i to co pokazala beta to stanowczo za malo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 1 Luty 2016 (edytowane) Ale kur.. emocje sa jak jestes rogue... ciekawe czy na dlugo. Szczegolnie ze system kuleje i czasami zamiast tego co pierwszy strzela to nie staje sie rogue tylko my. Jest tak ponieważ, jak zostało to rozkminione w internatach, żeby stać się rogue trzeba zjechać ok 20% hp przeciwnika, co jest grubą przesadą. W każdym razie ludzie specjalnie strzelają z pistoletów żeby nie stać się rogue, licząc na to że zaczniesz do nich strzelać a oni zarobią łatwą kasę za zabicie Ciebie kiedy już jesteś rogue. Mam nadzieję że UBI coś z tym zrobi. Drugą rzeczą którą teraz ludzie nadużywają jest stanie się roguem i ukrycie się w tej jednej lokacji koło checkpointa gdzie można wejść tylko od 1 strony po drabinie, odczekują tam ile muszą i też zarabiają jakąś kasę. Koniec końców pewnie tak będzie wyglądało DZ w fullu, zbijanie kasy w trybie rogue, skupienie najlepszych itemów od vendorów i zabijanie graczy dla zabawy. Edytowane 1 Luty 2016 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spo21 1 Napisano 1 Luty 2016 Witam :) Czy grajac singla potrzebuje ps+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach