Kolos28 550 Napisano 18 Listopad 2015 Zastanawiam się czy nie sprzedać CoD i nie kupić SW :D Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawiss 23 Napisano 18 Listopad 2015 Ci co maja od dzis moga zaczac juz grac? Czy wszyscy zaczynaja dopiero jutro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 18 Listopad 2015 Kumpel juz gra, wiec nie ma zadnych ograniczen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzarnuchYO 35 Napisano 18 Listopad 2015 (edytowane) Ciekawe w czym przeszkadzały moje wpisy... No nic. Juz jest pierwszy problem. Ile ona sie instaluje :O pół godziny biegam i zabijam Ojcem Luka S. rebeliantów. Nudy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 18 Listopad 2015 przez CzarnuchYO 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 18 Listopad 2015 Na ile osób jest co op? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 18 Listopad 2015 2 Split Screen lub po sieci. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 18 Listopad 2015 Ciekawe w czym przeszkadzały moje wpisy...w tym, że były nie na temat?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 18 Listopad 2015 (edytowane) Strasznie ciezko kogos zabic w tej grze. Ale dla mega fanow, szczegolnie starej trylogii, to dzwieki ryja beret. Szczegolnie tie fightery, lub odglosy w lasach Endoru. Bajka. Edytowane 18 Listopad 2015 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 18 Listopad 2015 Ciężko zabić? To jeden z Prostszych fpsow jakie grałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 18 Listopad 2015 Napiszcie jak wrażenia, bo czekam jak mój syn na Mikołaja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stigma 0 Napisano 18 Listopad 2015 Gierka super, klimat star-warsowy wylewa się z tv. Jestem mega fanem SW więc ja minusów nie widzę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 18 Listopad 2015 Klimat jest na pewno. Ty jako fan SW minusów na razie nie widzisz ale zapewne jak pierwszy szok minie to zaczniesz dostrzegać monotonię. Kurcze sam borykam się z myślami czy zakupić. Najbardziej martwi mnie mała zawartość w podstawce i masę opinii o tym, że gra szybkonsię nudzi :-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stigma 0 Napisano 18 Listopad 2015 Gram od wczoraj i jakoś monotonii nie wyczuwam. Naprawdę fajnie się strzela... polecam nie zdecydowanym . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 18 Listopad 2015 W której grze online nie ma monotoni??? W bf4? Grałem prawie wszystkie części i generalnie nawet w 4 większość gra na podstawce, na ulubionym trybie i, 1 max 2 broniami. Cała zabawa polega na rywalizacji z innymi graczami a nie z botami.drogo? Nie kupuj, nudzi się bo singla nie ma, nie kupuj, ciekawy jestem ilu z Was w Bf4 zrobiło platyne w tym nudnym singlu. Pzdrw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 18 Listopad 2015 Ogralem wersje z ea access i tak sie zastanawiam czy na ps4 tez sa tylko 4 mapy? Endor, Sullust, Hoth i Tatooine? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 18 Listopad 2015 Strasznie ciezko kogos zabic w tej grze. Ale dla mega fanow, szczegolnie starej trylogii, to dzwieki ryja beret. Szczegolnie tie fightery, lub odglosy w lasach Endoru. Bajka. Zabija się dość łatwo, inna sprawa jest taka, że zabijanie przeciwników nie dawało mi jakoś satysfakcji jak przy Battlefieldach. Wydaje mi się, że jest więcej mapek, ale to zależy od trybu jaki gramy. Według mnie gra jest tak wykastrowana z contentu, że jak na razie nie ma sensu jej kupować, przynajmniej za pełną cenę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 18 Listopad 2015 Ja akurat juz kupilem, czekam tylko do godziny 24. Ale troszke rozczarowujace jest to ze sa tylko 4 mapy na tryb gry. To juz nawet w battilefieldzie bylo ich chyba 12 na tryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 18 Listopad 2015 (edytowane) Na razie są 4 duże mapki plus chyba 8 małych mapek (tu mogę się mylić) ale w grudniu ma pojawić się nowa planeta :) Ja zamówiłem właśnie w komputroniku i jutro pewnie już pogram :) Edytowane 18 Listopad 2015 przez Kolos28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 18 Listopad 2015 Jako DLC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 18 Listopad 2015 Ten Battlefront to chyba remaster :whistling: http://uk.ign.com/videos/2015/11/18/star-wars-battlefront-2004-vs-2015-graphics-comparison?utm_source=IGN%20hub%20page&utm_medium=IGN%20(front%20page)&utm_content=2&utm_campaign=Coverstory PS. Jeszcze tylko 1:40 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 18 Listopad 2015 Na razie są 4 duże mapki plus chyba 8 małych mapek (tu mogę się mylić) ale w grudniu ma pojawić się nowa planeta :) Jako DLC? Z tego co ja wiem to teraz jest 12 map w proporcjach 6/6. Planeta Jakku (miejscówka z nowego filmu), dojdzie 1 grudnia dla preorderowców, a tydzień później dla wszystkich. I potem w DLC płatnym dojdzie kolejne 16 map. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 18 Listopad 2015 (edytowane) Myślicie, że będzie można kupować wybrane mapki czy tylko DLC za tą grubą walutę? Edytowane 18 Listopad 2015 przez Kolos28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sihill 0 Napisano 18 Listopad 2015 Myślicie, że będzie można kupować wybrane mapki czy tylko DLC za tą grubą walutę? Pojedyńcze DLC albo całość w formie Season Passa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 18 Listopad 2015 Endor, Hoth, Sullust i Tatooine to są planety. Map jest więcej, tak jak było wspominane już w paru postach chyba 12, chociaż akurat w trybie Survival są w podstawce dostępne tylko 4 mapy, po jednej na każdej z planet. W sumie to nie wiem czemu ale liczyłem że tryb survival będzie miał więcej map na starcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 18 Listopad 2015 @up W grudniu dojdzie jeszcze jedna. Ja sam liczylem na więcej ale nic nie poradzimy. Możliwe, że coś twórcy jeszcze dodadzą za free :-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach