Marru 18 Napisano 10 Wrzesień 2013 (edytowane) Jeżeli jest jeszcze szansa to chętnie bym dołączył. HS jest, a dostępność to przeważnie wieczory czasem coś w ciągu dnia. Social Club: Marruq Edytowane 10 Wrzesień 2013 przez Marru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hudiny 29 Napisano 11 Wrzesień 2013 - ponad 500 misji. Część wykonać można samemu, część wymaga ekipy- fabularnie GTA Online osadzone zostało po wydarzeniach z GTA V- kluczem do sukcesu będzie gromadzenie jak największych ilości gotówki- w trakcie cutscenek poszczególni bohaterowie wchodzić będą w interakcję- będzie można grać żeńską postacią- wśród aktywności znajdziemy znane z singla napady, misje, rabunki, ataki na kryjówki gangów, przejmowanie opancerzonych pojazdów, tenisa, golf i skoki na spadochronie- motocyklowe gangi mogą wspomóc nas w trakcie misji, gdy mamy z nimi dobre układy- dynamiczny system zaludniania świata gry lub możliwość ręcznego wybrania graczy- osobna ranga dla postaci i ekipy, w której się śmiga- startowe umiejętności zależą wybranego stylu życia- nad podziałem łupów czuwa szef ekipy- w każdym momencie można zostać zabitym i ograbionym przez innego gracza. Warto jak najczęściej korzystać z terminali ATM- po rabunku istnieje możliwość wyznaczenia nagrody za wirtualną głowę gracza, który zakosił nam hajs- w czasie wolnym od akcji nic nie stoi na przeszkodzie, by zaprosić innych graczy na chatę i sączyć z nimi drinki/oglądać telewizję/zadzwonić po striptizerki- nad strukturą misji czuwa Rockstar's Social Club. Deweloper ma zamiar regularnie ulepszać dostępne zadania Źródło PPE.PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 11 Wrzesień 2013 - w każdym momencie można zostać zabitym i ograbionym przez innego gracza. Warto jak najczęściej korzystać z terminali ATM- po rabunku istnieje możliwość wyznaczenia nagrody za wirtualną głowę gracza, który zakosił nam hajs Może być grubo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 11 Wrzesień 2013 (edytowane) No mam nadzieję, że skład PS3Site ZAWSZE będzie się trzymał razem... I nie będzie grabieży... Edytowane 11 Wrzesień 2013 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 11 Wrzesień 2013 E tam, Digit, zawiążemy spisek, po jakiejś grubej akcji ograbimy resztę i wiejemy z Los Santos do Liberty City <po drodze ja ograbię Ciebie z Twojej połówki>, ale cicho, bo Patricko czuwa. :P Żart, oczywiście lojalność ponad wszystko, aczkolwiek bardzo jestem ciekawy jak to będzie wyglądało w praktyce;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Wrzesień 2013 - nad podziałem łupów czuwa szef ekipy Czyli 90% do mnie, a pozostałe 10% w powietrze i kto pierwszy ten lepszy XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 11 Wrzesień 2013 (edytowane) Patricko - będą konsekwencje jak ktoś się wyłamie i zapie.... łupy ekipie?? A co do podziału to wiesz, zawsze można szefa ekipy obalić ;) No chyba, że będą "lepsze udziały"... Bo ja jako ten najczarniejszy na samym dole protestuję :P Edytowane 11 Wrzesień 2013 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raja 94 Napisano 11 Wrzesień 2013 Czyli 90% do mnie, a pozostałe 10% w powietrze i kto pierwszy ten lepszy XD Chyba długo nie będziesz szefem xD Trzeba będzie zorganizować rewolucję. ps. Oczywiście żartuję. (Te 90% to tak jak się umawialiśmy 45% dla mnie i 45% dla Ciebie.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miro0412 4 Napisano 11 Wrzesień 2013 (edytowane) Ja również jestem chętny aby dołączyć. Social: slykol Edytowane 11 Wrzesień 2013 przez Mirex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 11 Wrzesień 2013 Czyli 90% do mnie, a pozostałe 10% w powietrze i kto pierwszy ten lepszy XD http://www.youtube.com/watch?v=mLOol9oX8ow&noredirect=1 Dokładnie tak będzie wyglądać podział łupów :P 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Wrzesień 2013 Tak na poważnie, to wiadomo, że będzie po równo dzielone. No chyba, że kto ewidentnie podpadnie podczas gry, to nie dostanie nic, ale to naprawdę musi mi zajść za skórę. Poza tym, tutaj nie chodzi o lidera całego CREW, tylko raczej hosta/lider grupy na serwie. Przecież nie będę mógł przydzielać łupu członkom CREW, którzy grają akurat na innym serwie, prawda? Liderzy zostaną wybrani w miarę upływu czasu, myślę że sami wszyscy ogarną kto jest kumaty, a kto będzie robić za mięśnie :) Swoją drogą, myślałem właśnie porobić takie wstępne grupy po 16 osób, jakby się organizowało jakieś ustawki, żeby nie było chaosu z dodawaniem znajomych, itd. Ale to kwestia do obgadania, także wszystko wyjdzie w drodze dyskusji. Ja byłbym za tym, aby owe grupki zrobić, ale wiadomo, że różnie to bywa z tym, a i tak wkradnie się zawsze trochę spontaniczności. Mecze zapewne będą 8 vs 8, skoro na serwa max 16 osób wchodzi. Można też zrobić jakieś mniejsze składy, jakby była możliwość organizowania takich mini-turniejów. Ale zobaczymy jak R* rozwinie CREW i czy to będzie stały element gry, stanowiący gildię, czy po prostu kolejny nic nie znaczący dodatek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 11 Wrzesień 2013 Skoro na serwie moze byc max 16 osób to ciekawi mnie jedno...czy można robić dwa napady na bank jednocześnie ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanho21 51 Napisano 12 Wrzesień 2013 Fajnie by było gdyby jedna ekipa robiła napad na bank a druga miała za zadanie zrobić zadymę w innej części miasta aby odciągnąć policję od napadu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejwd 10 Napisano 12 Wrzesień 2013 @up jakby rockstar wymyślil taki mechanizm to by było megazajebiście, ale nie sądzę żeby tak było, pewnie policja jak zwykle będzie dysponować nieograniczonymi siłami. Z tego co wymienił hudiny najbardziej podoba mi się możliwość wyznaczania nagrody za czyjąś głowę:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 12 Wrzesień 2013 Patricko request wysłany :D Oj będzie się działo! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hudiny 29 Napisano 12 Wrzesień 2013 (edytowane) Lifeinvader.com - facebook od Rockstar hehehe Edytowane 12 Wrzesień 2013 przez hudiny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draq 7 Napisano 13 Wrzesień 2013 (edytowane) Krótka piłka : kupując przez PSN, obie osoby będą mogły grać Online jednocześnie? w 99% jestem przekonany, że tak, ale mimo wszystko potrzebuję potwierdzenia. Co do online to wydaje mi się, że R* bedzie rozwijał online, w sensie że bedzie mogła grać większa ilość graczy z czasem. Piosenka o GTA Edytowane 13 Wrzesień 2013 przez draq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 13 Wrzesień 2013 (edytowane) Krótka piłka : kupując przez PSN, obie osoby będą mogły grać Online jednocześnie? w 99% jestem przekonany, że tak, ale mimo wszystko potrzebuję potwierdzenia. Wszyscy będą pewni na 99,9% że tak - dotychczas inne gry z PSN ...... Skąd Ktoś ma mieć 100% pewności nie mając jeszcze gry. Edytowane 13 Wrzesień 2013 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 13 Wrzesień 2013 Mnie osobiscie ciekawi czy zrobia Gta Online jako dlc :) czytaj za darmo dla posiadaczy gta V albo osobno za np 99 ;). Sorki jezeli bylo juz o tym mowione :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hudiny 29 Napisano 13 Wrzesień 2013 (edytowane) Mnie osobiscie ciekawi czy zrobia Gta Online jako dlc :) czytaj za darmo dla posiadaczy gta V albo osobno za np 99 ;). Sorki jezeli bylo juz o tym mowione :) Będzie w cenie GTAV od 01.10.2013. Inna opcja raczej nie wchodzi w grę. Edytowane 13 Wrzesień 2013 przez hudiny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m4-91 3 Napisano 13 Wrzesień 2013 16 osób na tak dużą mapę. Gdzie tu sens całego online ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 13 Wrzesień 2013 Poszedł request :) HS jest, czas do gry też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 13 Wrzesień 2013 16 osób na tak dużą mapę. Gdzie tu sens całego online ? Widocznie na więcej osób nie pozwala obecna generacja. Może wobec tego napiszemy petycję o zmniejszenie mapy? Płaczę, autentycznie płaczę nad niektórymi postami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniol_02 10 Napisano 13 Wrzesień 2013 Co do tych grup to poczekajmy do tygodnia przed uruchomieniem online, bo duzo osob moze zapomniec ,ze wogole dolaczylo do tej grupy ,a i nie kazdy jednak bedzie z nami gral,gdyz moje znalazl inna ekipe juz ;) Ale sie rozpisalem jak na 1 zdanie wybaczcie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scuba_dsk 0 Napisano 13 Wrzesień 2013 Również chętnie się podłącze do wspólnej gry. PSN id scuba_dsk podeślijcie zapro jeżeli macie ochotę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach